Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Sarako
Vrátím se do stanu za Therou a se slovy: ,,Vypadá to, že bitva brzy začne. Jestli v měchách zbyla nějaká krev, napij se, a můžeme vyrazit." se půjdu podívat, jestli její šaty (ty předražené) alespoň trochu uschly.
Upravil/a Sarako dne 11.03.2018 22:44
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Fjeratlof
Po skončení řeči kvestorky Peleny jsem si z truhlice vzal jeden dřevěný obušek, ten jsem si připnul na opasek a šel jsem do jedné z ulic.
Upravil/a Fjeratlof dne 20.03.2018 19:52
 
Killiaden09
"Vážím si vaší pomoci v této věci Ulfriku." řeknu klidným hlasem "Přistupme tedy k detailům plánu... Já se svými legionáři vylezeme skálu, otevřeme bránu a dáme signál. Až budeme uvnitř rozdělíme se do dvou skupin jedna bude držet hlavní vchod druhá vyrazí do hlavních komnat ... třetí a menší skupina mezitím vypálí kasárny čímž odláká pozornost a vzbudí paniku... po vypálení kasáren by bylo dobré se vydat zpět k hlavní skupině ... každý bojovník se počítá. Dále by bylo vhodné ještě před aktem eliminovat mechanizmus ovládající bránu.... " zakončím svou úvahu, prohlédnu reakce Legáta a Ulfrika a počkám na případné návrhy či připomínky.
Upravil/a Killiaden09 dne 13.03.2018 23:20
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Hmm... no, tohle by bylo moc komplikovaný..." zamrmlám si.
"Tak nic, já nic použitelnýho nemám. Takže asi půjdem do toho kuchaře. Budu potřebovat šaty, kuchařký vybavení... Sluha by se hodil, ale není potřeba... Budu si muset nacvičit aspoň nějaký recepty a... Odkud že je ten Ork? Doufám že nebudu muset dělat nějakej pitomej přízvuk."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Jestli chceš pomoci Odboji, tak pojď se mnou, dobytí jednoho bezvýznamného městečka mu nikterak nepomůže. Schyluje se na temné časy, ona jim poskytla velmi cenné informace." Pokynu hlavou na Belwen. "Vysoce postavení lidé v hierarchii Odboje jsou teď v dost velkých sračkách a jediný kdo je z nich může vytáhnout je starý dobrý Aedan, nikdo jiný neví co se chystá a blíží, pomoc kohokoliv z vás by byla více než vítaná. Nesmíme ale ztrácet čas dobýjením tohohle města, musíme odsud co nejdříve vypadnout." Odpovím orkovi, ale budu mluvit tak, aby mě slyšela celá skupina.

"Co si s ním sakra udělal?" Kouknu se na elfského vojáka, potom co Garmin provede kouzlo.

"Pojď se mnou nahoru pro případ že by tam někdo byl. Ostatní počkejte tady, buďte v pozoru, potřebuji si vzít zpět jeden cenný předmět, pak už vypadneme. Zatím přemýšlejte o nějakém chytrém řešení jak odejít nepozorovaně." Pokynu elfce, vezmu si jeden z thalmorských mečů a vydám se po schodišti nahoru.

Upravil/a Tondulin dne 14.03.2018 00:09
 
scorpioncz
"Fajn, jdu na to." krátce jsem poznamenal a s protáhnutím jsem vyrazil k určenému hostinci. Přitom jsem se nenápadně rozhlížel po okolí, jestli nepoznám kde se to nacházíme, nebo alespoň přibližné místo podle architektury staveb.

Po ujití vzdálenosti, dělící mne od hostince, jsem prostě vešel dovnitř a snažil se vypadat trochu unaveně, jako bych již nějaký ten čas cestoval. Rozhlédl jsem se letmo po hostinci, abych si udělal přehled kde kdo je, jaké jsou volná místa a kde je pult. Na závěr jsem pokývl hlavou na pozdrav, stejně jako to dělají všichni nově příchozí do nového hostince a vyrazil za hostinským k pultu. "Dobrej den, čepujete tu něco osvěžujícího? Po dlouhé cestě jednomu vyprahne v ústech." Na závěr jsem se mírně usmál a čekal na odpověď hostinského.

Upravil/a scorpioncz dne 17.03.2018 13:19
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 398

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Altmerka tvá slova nijak neokomentovala. Nechtěla tě vykročit k hostinci a dojít až k jeho dveřím, otevřel jsi a vešel. Cestou jsi se rozhlížel a snažil se rozpoznat místo na které tě přenesla, ale nikdy jsi v této malé vísce nebyl.

Uvnitř hostince se nacházelo několik válečníků sedících u podlouhlého stolu. Vedli spolu rozvášněnou diskuzi o vyhlášených Vysokoskalských turnajích, které se mají podle všeho v blízké budoucnosti konat. Úplně bokem seděl muž v mnišském rouchu, popíjel nějaký nápoj a o samotě sledoval celé dění v hostinci. Několik starších štamgastů sedělo bokem a opilecky mezi sebou filozofovali o politice v Cyrodiilu. U pultu seděla dvojice mužů v kroužkové zbroji, popíjeli pivo a mlčeli.

„Dáte si něco?“ zeptala se mlaďoučká obsluhující dívka, které mohlo být sotva víc jak dvacet let. „Jistě. Mohla bych vám natočit pivo. Vydržte chvilku.“ řekla po tvé reakci a přesunula se k připravenému sudu, popadla půllitr piva a začala ti čepovat pivo. Jakmile byla hotova položila jej před tebe. „Ještě něco dalšího?“ optala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Globullus se rozešel ke dveřím, následoval jsi ho. Když jste byli dostatečně blízko uklonil jsi se na pozdrav. Redguardka a tvoji poklonu reagovala s překvapením a také se uklonila, následně objala Globulla.
„Ráda tě opět vidím…“ řekla upřímně od srdce když se opět napřímila, „A vy jste?“ otočila se k tobě.
„Fallen Merle, profesor stejně jako ty.“ představil tě pohotově Globullus, „Fallene tohle je moje vzdálená příbuzná Rilen. Vyučuje tu magii obnovy a v lektvary.“ představil pro změnu redguardku tobě.
„No učím…“ zakroutila rozesmátě Rilen, „Kovadlinkovi se ještě do důchodu neodebrali a tak dostávám spíš podřadnější přednášky, ale co se dá dělat.“ pokrčila rameny, „Někde člověk začínat musí a získat potřebnou praxi.“
„Praxi?“ podivil se Globullus, „Vždyť už tu učíš takhle skoro třetím rokem?“
„Jo to jo…“ zaznělo lehce zklamaně z usměvavých úst redguardky, „Ale Nerien mě nepovažuje za dostatečně zkušenou. Sice mám titul řádně dokončený, ale pro něj je to holt málo. Co se dá dělat.“ lehce se pousmála a podala ti ruku, „Rilen.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Thera po tvém návratu přikývla, mlčky sáhla po měchu s krví a dopřála si několik doušků. Otřela si ústa a vyčkala. Zkontroloval jsi šaty, byly ještě trochu mokré, ale nebylo to už nic strašného.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Pff… Z Vysokoskalí? Myslím.“ podíval se Horatio na Letu.
„Myslím, že ano.“ přikývla „Sehnat úbor nebude těžké na hradě jich je spousta, sluhu bych vám nějakého opatřit mohla a naučit vás vařit… No to bude horší, ale jsem si jistá, že místní hostinská by vám pomoci mohla.“ odmlčela se, „Protože by vypadalo velmi divně, kdyby vás dvorní čarodějka učila vařit nehledě na to, že mám i nějaké závazky vůči městu a nemám volný čas kdykoliv si zamanu. I když to tak možná může působit.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof - DEFINITIVNĚ POSLEDNÍ ZMĚNA POSTAVY!
Popadl jsi obušek a připnul si jej k opasku. Podobně jednal i zbytek legionářů, jakmile byli všichni vyzbrojení, rozkázala Kvestora k přesunu do městské části. Utvořili jste příslušnou formaci, dvojřad a následovali ji a bretonku.

Došel jsi ve formaci až do jedné z širších ulic. Napětí ve městě bylo patrné již na dálku. Několik místních stráží se snažilo situaci dostat pod kontrolu, ale bylo jich příliš málo. Mnoho jich opustilo řady městské stráže poté co byl sesazen velitel a nahrazen jiným – Leyem Rullem – někteří se s touto změnou nesrovnali a raději řady posádky opustili.

„Kvestorko…“ křikl vaším směrem uřícený stráž a popadal dech, „Dav s bouří. Útočí na čest naší hraběnky a jejího švagra! Musíme zakročit.“ dodal zadýchaně.
„Vydržte.“ vyzvala jej a pobídla vás, aby jste pokračovali ke skandujícímu davu jež byl obklíčený městskou stráží, alespoň z ulice kterou jste přicházeli.

Gestem naznačila, aby legionáři vyzvedli dva štíty a ona se na mě mohla postavit, aby byla výše a zřetelně vidět během svého proslovu. Legionáři tak spěšně učinili a Kvestorku vyzvedli na štítu vzhůru. Bretonka jen mlčky přihlížela.
„UKLIDNĚTE SE!“ křikla rázně, aby přeřvala dav. Ten se však nenechal přeřvat ani když začala opakovat fráze, které se v těchto situacích přednášejí. Někdo z davu vrhl rajče a trefil Kvestorku do ramene a ihned poté následovalo několik dalších. Dopadlo několik rajčat, ale i brambor. Seskočila k zemi.
„Neznáte nějaké plošné kouzlo pro uklidnění davu?“ optala se následně bretonky, která zakroutila hlavou.
„Zvládnu očarovat jednoho, možná dva najednou, ale celý dav ne…“ řekla.
Agresivita davu vstoupla a pustili se do městské stráže, která držela uličku v poklidu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Jak myslíte…“ odpověděl pohotově velitel zvědů, „Jak myslíte…“ v jeho hlasu však bylo patrné, že by byl radši kdybys vyrazila zpět k městu. „Shromáždíme bojeschopné muže a vyrazíme k průsmyku tak, abychom dorazili pokud možno k večeru. Skrytí nocí získáme výhodu. Část mužů musí zůstat zde, aby chránili oázu před možným útokem. Nomádi útočí dost nepravidelně a mohou nás klidně nějak obelstít.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Jenže když tohle město vypálíme tak dáme tvým lidem čas. Vojsko se bude muset vrátit a nastolit pořádek. Chápeš?“ řekl Ork, „Přece si nemyslíš, že uprchneme z tohohle města ty stihneš předehnat celou tu jejich armádu a varovat odboj. To nejde stihnout.“ dodal v rychlosti.

Otočil jsi se ke Garminovi, „Nic vážného.“ namítl klidným tónem. „Nic vážného. Buď v klidu. Jemu ani mě to nijak neuškodilo.“

Elfka na tvůj pokyn vyrazila ke schodišti. Společně jste vyšli schodiště a nahlédli do vyššího patra. Krom postelí a dalšího schodiště, které směřovalo už na cimbuří věže. Jsi spatřil postele, truhlici se zabavenými věcmi – těmi cennějšími – a také jednoho z válečníků altmerského spolku. Ležel hlavou opřenou o stůl.
Elfka tiše došla až k válečníkovi. Opatrně si jej prohlédla a následně pokrčila rameny, její oči však sjeli na misku s tobě neznámým obsahem.
„Cukřík…“ řekla dostatečně nahlas, „Tak ten už se jen tak neprobere. Je sjetej.“ dodala a sebrala z postele staré látkové kalhoty, přivázala jimi válečníka k židli. Následně mu z krku sundala řetízek, na němž měl připevněný klíč od truhlice. Hodila ti jej.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiaden09
„Dobrý plán.“ přikývl Isaac, „Souhlasím snad se vším co jste řekl. Předpokládám, že povedu ten útok na Podskalní pevnost.“
„S vaším dovolením, Legáte.“ odkašlal si Ulfrik, „Ale já jsem byl uvnitř častěji než vy. Znám Podskalní pevnost lépe a nebojím se říct, že vládnu větší mocí než vy. Měl byste se raději postarat o kasárny. Plenění vám legionářům koneckonců vždy šlo. Obzvláště vám z Vysokoskalí.“ podíval se na tebe, „Ale jinak s plánem problém nemám.“
Isaac se rovněž podíval na tebe očekávajíc nějaký finální rozkaz kdo komu bude velet a jakou skupinu povede.
„O bránu bych se s menším počtem mužů mohla postarat já.“ navrhla tvá zástupkyně po chvilce přemýšlení.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy
[/quote]
 
BadWolf
"Jo, to je jasný. No tak to já asi abych se začal připravovat, pokud nechceme probrat ještě něco. Jo a kdy to odstartujem?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Šaty podám Theře se slovy: ,,Obleč si je, jsou to nejdražší šaty, co jsem držel v ruce a jiný převlek v případě, že se to nějak zvrtne, bez peněz asi neseženeme, takže je tu nemám v úmyslu nechávat."

Dojdu ke vchodu, kde budu hlídat, aby nikdo nevešel dovnitř, přitom se postavím tak, abych stál zády k Theře a dodám: ,,Vyrazíme s naším sebevražedným oddílem o něco dřív a až započne útok, přesuneme se všichni za pomoci teleportace na ten travnatý plácek před hradem, nedaleko hradní brány, včetně mě, takže nás bude celkem jenom osm. Zkus si to místo párkrát představit, ať teleportace proběhne hladce, jinak budeme sotva stát na nohou, nehledě na to, že upoutáme moc pozornosti a na záchranu hraběte můžeme zapomenout."

Až bude Theta převlečená, vyrazíme za válečníky, která mám přidělila hraběnka.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
Podám ji ruku se slovy "Fallen Merle" a počkám, co se bude dít.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
Chytnu klíč a odemknu truhlici, najdu hlavně svoje zbraně, ale vezmu s sebou i cokoliv dalšího zajímavého. "Taky by sis dala?" S úsměvem prohodím na elfku.
 
scorpioncz
"Ne ne, děkuji. Zatím bude stačit pití ..." Vděčně kývnu a trochu se napiju. Musím brát ohled na to, že se může něco semlít, a i když se člověk po jednom pivu neopije, už je to trochu znát na reakcích.

Otočil jsem se k dvěma frajerům ve zbroji a začal se jich ptát. "Dobrej den pánové. Vy jste zdejší stráž, nebo námezdní žoldnéři? Chtěl bych se zeptat, pokud to teda nevadí, jestli nevíte jaká je situace přes hranice. To je tak ... nechci se tam vydat nevědomky o nebezpečích a cestuju poprvé ... neřádí tam cestou nějací bandité? Nebo tak něco? Cesty jsou poslední dobou docela nebezpečné ..." Odmlčím se a tázavě se na ně podívám. Přitom ale budu poslouchat dění v místnosti a čekat, jestli se otevřou dveře a vejde altmerka.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 399

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Dívka se jen pousmála a opět se začala věnovat svým dalším povinnostem. Otočil jsi se ke dvojici válečníků. Jeden z nich se na tebe otočil, druhý nejevil zájem a ignoroval tě.
„To druhý. Špatná… Lapkové se usadili kousek za hranicemi, ale protože má vojsko jiné povinnosti nikdo s nimi nic neudělá.“ odpověděl ti přívětivější žoldák, „Jestli musíš přejít hranici tak leda s větším doprovodem. Jinak tam zakukáš.“

Po těchto slovech se dveře hostince otevřely. Vešla tobě známá altmerka. Jednou či dvakrát se rozhlédla po celém hostinci. Pokynula obsluhující dívce na pozdrav a následně zamířila k muži v oděvu mnicha. Usedla na židli. Všiml sis, že druhý ze žoldáků se lehce pootočil, když někdo vstoupil.
„Ale mnohem horší jsou oni.“ šeptl tiše žoldák, „Ušáci. Jakmile jim Císařství podepsalo konkordát začali chodit od vesnice k vesnici a trestat ‚kacíře‘, konfiskovat jejich majetek a páchat škody o kterých si mohou lapkové nechat jen zdát.“ zakončil tiše a napil se piva.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Přijala tvoji podanou ruku a navzájem jste si potřásli rukou. Po celou dobu byla usměvavá i přes její zklamání z předchozích slov.
„Těším mě.“ přikývla a podívala se opět na Globulla, „Slyšela jsem, že se k vám připojí profesorka Světlana.“
„Světlana? K nám?“ zarazil se Globullus zatím co jste jí na její pokyn následovali ke dveřím, „O tom nic nevím a pochybuji. Kolega Belius Arterius končí a podle všeho co se na Univerzitě událo mají ty dva k sobě blízko. Ne… Jak jsi na tohle přišla?“
„Dnes ráno dorazil dopis ve kterém žádá o rozvázání smlouvy s Univerzitou. Chce odejít. Prostě z ničeho nic.“ vysvětlila Rilen, „Nerien nadšený nebyl, ale co mu zbývá.“ pokrčila a úsměvem a otevřela vám dveře. Globullus jí pokynul, aby šla první a ona tak učinila.

Jakmile jste stanuli uvnitř a dveře zavřeli ucítili jste příjemné teplo věže jež byla zasvěcena profesorům z Ledohradu. Měli zde své ubikace a trávili tu volný čas.
„Nikdo tu není.“ ujistila vás Rilen, „Mimořádná porada… Ale jen pro ty ‚lepší profesory‘.“ dodala nejspíš proto aby unikla otázce proč ona na ní chybí. „Ten Belius je z Vysokoskalí?“
„Ano.“ přikývl Globullus souhlasně když jste scházeli schodiště a míjeli jedno patro za druhým.
„Myslím, že je tu teď nějaká jeho příbuzná. Nějaká Adrianna… Taková černovlasá, zamlklá profesorka z Vysokoskalí. Prokázala se pečetí Shornhelmského království a většinu svého času tráví v knihovně.“ vysvětlovala Rilen.
„To by mohla být jeho sestra. Myslím, že se jmenovala Adrianna.“ přikyvoval Globullus, „Úplný opak Belia.“ prohlásil s širokým úsměvem, když jste se zastavili u dveří jež měli destičku se jménem vašeho doprovodu – Rilen Rackhamová. Rilen sáhla do kapsy svého roucha a vytáhla klíče, odemkla a pokynula vám ať vejdete.
„Trochu jsem si ten kabinetu musela přizpůsobit.“ prohlásila když si všimla Globullova překvapeného výrazu v tváři. Očima přejížděl z jednoho místa na druhé a po chvilce působil jako by se do jeho těla dostal nával nějaké nostalgie. Opřel se o starou knihovnu a mlčky si prohlížel literaturu.

„Dřív to byl jeho kabinet.“ vysvětlila Rilen když za tebou zavřela dveře. Kabinet byl menší, mnohem menší než tvůj kabinet. Stěží by ses sem dokázal společně se Selenou vejít. První místnůstka pojmula pouze starou knihovnu s věšákem pro teplý kabátek, který měla reguardka připravený. Druhá místnůstka byla rovněž malá, na jedné straně přistrčená jednolůžková postel, noční stolek a vedl hned pracovní stůl naproti němuž bylo menší okno, poskytovalo výhled na zasněžené nádvoří Univerzity.
„Mohla jsem mít i mnohem větší kabinet, ale Icarius byl proti.“ pokrčila rameny při pohledu na vzpomínajícího Globulla.
„Měl jsem k tomu dobrý důvod.“ promluvil vytržen z nostalgického proudu myšlenek, „Před lety jsem si tu schoval něco co bych mohl v budoucnu potřebovat. Problém je, že jsi to tu docela změnila.“ povzdech si, „Myslím…“ zamyslel se, „Myslím, že to bylo zde…“ řekl a přesunul se k jedné z mála volných stěn. „Tady vysely portréty mých slavnějších žáků… Mám pravdu?“
„Ano.“ přikývla Rilen, „Nějaké jsi tu ale nechal. Sebrala jsem je a dala do krabičky. Mám je v kufru pod postelí.“
„Ty nebudou potřeba. Nechal jsem je tu z dobrého důvodu. Byli to studenti, u nichž jsem jako profesor selhal a dali se na scestí.“ zavrhl její snahu ihned a přistoupil ke stěně. Rilen se na tebe jen podívala a sklopila hlavu.
„Fallene? Ovládáš nějaké kouzlo, které by bylo schopné odhalit zakrytou magii? To je magie, kterou jiný mág – mnohem mocnější – skryl před zraky netušícím?“ optal se tě Globullus a připravil si svoji magickou hůl. „Potřebuji to vědět, protože pak zamíříme někam kde bude skrytá magie skoro na každém místě. Tady jedna prokazatelně použita je a mohl bych tě na ní v rychlosti naučit kouzlo, které jí odhalí. Rilen ho tuším ovládá?“ podíval se na Rilen.
„Ehm… Teoreticky. Velmi teoreticky.“ řekla urychleně, „Opravdu velmi teoreticky. Nikdy jsem ho nepoužila.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Podal jsi šaty Theře, poděkovala a jsi došel ke vchodu, začala se převlékat. Jakmile byla převlečená postavila se vedle tebe.
„Myslím, že blížící se obléhací stroje způsobí větší rozruch než osm bojovníků.“ řekla a následovala tě za vaší přidělenou skupinu válečníků. Netrvalo dlouho a nalezli jste je připravené u polní cesty, která měla směřovat přímo k hradu. Značná část vojska již vyrazila, aby připravila vše potřebné. Záložní vojska ještě zůstávala v táboře. Hraběnka v doprovodu své stráže a Felacara vyrazila ke svému koni. Vyhoupla se do sedla a pobídla jej. Felacar ji následoval.

„Veliteli…“ pozdravil tě jeden z přidělených válečníků. „Čekáme už jen na vaše rozkazy.“ dodal a nepřímil se do pozoru se zbytek oddílu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Pff… Z Vysokoskalí? Myslím.“ podíval se Horatio na Letu.
„Myslím, že ano.“ přikývla „Sehnat úbor nebude těžké na hradě jich je spousta, sluhu bych vám nějakého opatřit mohla a naučit vás vařit… No to bude horší, ale jsem si jistá, že místní hostinská by vám pomoci mohla.“ odmlčela se, „Protože by vypadalo velmi divně, kdyby vás dvorní čarodějka učila vařit nehledě na to, že mám i nějaké závazky vůči městu a nemám volný čas kdykoliv si zamanu. I když to tak možná může působit.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
Popadl jsi obušek a připnul si jej k opasku. Podobně jednal i zbytek legionářů, jakmile byli všichni vyzbrojení, rozkázala Kvestora k přesunu do městské části. Utvořili jste příslušnou formaci, dvojřad a následovali ji a bretonku.

Došel jsi ve formaci až do jedné z širších ulic. Napětí ve městě bylo patrné již na dálku. Několik místních stráží se snažilo situaci dostat pod kontrolu, ale bylo jich příliš málo. Mnoho jich opustilo řady městské stráže poté co byl sesazen velitel a nahrazen jiným – Leyem Rullem – někteří se s touto změnou nesrovnali a raději řady posádky opustili.

„Kvestorko…“ křikl vaším směrem uřícený stráž a popadal dech, „Dav s bouří. Útočí na čest naší hraběnky a jejího švagra! Musíme zakročit.“ dodal zadýchaně.
„Vydržte.“ vyzvala jej a pobídla vás, aby jste pokračovali ke skandujícímu davu jež byl obklíčený městskou stráží, alespoň z ulice kterou jste přicházeli.

Gestem naznačila, aby legionáři vyzvedli dva štíty a ona se na mě mohla postavit, aby byla výše a zřetelně vidět během svého proslovu. Legionáři tak spěšně učinili a Kvestorku vyzvedli na štítu vzhůru. Bretonka jen mlčky přihlížela.
„UKLIDNĚTE SE!“ křikla rázně, aby přeřvala dav. Ten se však nenechal přeřvat ani když začala opakovat fráze, které se v těchto situacích přednášejí. Někdo z davu vrhl rajče a trefil Kvestorku do ramene a ihned poté následovalo několik dalších. Dopadlo několik rajčat, ale i brambor. Seskočila k zemi.
„Neznáte nějaké plošné kouzlo pro uklidnění davu?“ optala se následně bretonky, která zakroutila hlavou.
„Zvládnu očarovat jednoho, možná dva najednou, ale celý dav ne…“ řekla.
Agresivita davu vstoupla a pustili se do městské stráže, která držela uličku v poklidu.

Konflikt mezi hrstkou městské stráže a rozzuřeným protestujícím davem se velmi rychle zhoršoval. Během několika minut byla jejich formace proražena a několik stráží nemilosrdně povaleno k zemi. Hrstka protestujících se rozeběhla proti vám. Někteří byli dokonce ozbrojeni různými typy tupých zbraní.
„Vpřed!“ křikla Kvestora a rozeběhla proti protestujícím, „Musíme zlomit jejich morálku! Teď hned!“ zvolala v běhu. Legionáři, jenž ji doprovázeli utvořili štítovou hradbu a narazili do hrstky protestujících. Několik jich bylo nemilosrdně sraženo k zemi, jiní se statečně bili s legionáři.

Skrze bojující legionáře se probojovala trojice protestujících. Jeden ozbrojen dřevěnými vidlemi, které mohli být nebezpečné. Druhý měl za zbraň nějakou laťku od plotu a další z dvojice asi nejvíce svalnatější měl starý menší kulatý štít. Trojice ihned zamířila proti tobě a bretonské mágyni, která stála necelý metr od tebe.

„Musíme tuhle ulici udržet svůj co stůj!“ křikl jeden z prchajících městských stráží. Měl rozbitý nos a přišel i o přilbu. „Přivolám posily.“ zvolal a rozeběhl se pryč z bojiště. Ulice za tvými zády pokračuje i ke zdejší kovárně vedle níž se nachází menší obchod se zbraněmi. Pokud by se k němu protestující probojovali mohlo by vám to zkomplikovat situaci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Jak myslíte…“ odpověděl pohotově velitel zvědů, „Jak myslíte…“ v jeho hlasu však bylo patrné, že by byl radši kdybys vyrazila zpět k městu. „Shromáždíme bojeschopné muže a vyrazíme k průsmyku tak, abychom dorazili pokud možno k večeru. Skrytí nocí získáme výhodu. Část mužů musí zůstat zde, aby chránili oázu před možným útokem. Nomádi útočí dost nepravidelně a mohou nás klidně nějak obelstít.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Odemkl jsi truhlici a nahlédl dovnitř. Našel jsi své zbraně a ihned se jimi vyzbrojil. Krom toho se ti povedlo najít váček s pečlivě zabalenými šperháky, nějaké tobě neznámé lektvary zbarvené do podivné hnědé barvy a malý velmi malý žabikuch.
„Už v tom nejedu…“ řekla elfka po tvé poznámce s chladným tónem v hlasu. Přesunula se k tobě, „Tohle si vezmu.“ pronesla při pohledu na podivně zbarvené lektvary, „A tohle taky.“ dodala a sebrala ti i malý žabikuch.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiaden09
„Dobrý plán.“ přikývl Isaac, „Souhlasím snad se vším co jste řekl. Předpokládám, že povedu ten útok na Podskalní pevnost.“
„S vaším dovolením, Legáte.“ odkašlal si Ulfrik, „Ale já jsem byl uvnitř častěji než vy. Znám Podskalní pevnost lépe a nebojím se říct, že vládnu větší mocí než vy. Měl byste se raději postarat o kasárny. Plenění vám legionářům koneckonců vždy šlo. Obzvláště vám z Vysokoskalí.“ podíval se na tebe, „Ale jinak s plánem problém nemám.“
Isaac se rovněž podíval na tebe očekávajíc nějaký finální rozkaz kdo komu bude velet a jakou skupinu povede.
„O bránu bych se s menším počtem mužů mohla postarat já.“ navrhla tvá zástupkyně po chvilce přemýšlení.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy
[/quote][/quote]
 
Adrian_S
"K mistrovským rituálům Proměny jsem se ještě nedostal, ale když mi řeknete formuli kouzla a zaříkávádlo, naučím se to hned." ujistím ji a začnu se z jejích slov učit.

Pak vyvolám ono kouzlo.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"To byl jen vtip, promiň. Nechceš i ty šperháky, akorát bych je zlámal." Přátelsky se usměju, podám jí váček a vrátíme se za ostatními."
 
Sarako
,,Jakmile bitva započne, Její Jasnost a Císařská mágyně Cariel nás přenesou rovnou do města, ne však všechny. Takže s námi půjdou jen dva nejlepší lukostřelci a tři nejlepší štítonoši. Zbytek se přidá zpět k hraběnčině vojsku." pronesu a rozhlédnu se pohledem, jestli neuvidím Cariel.

Pokud ano, zavelím: ,,Můžeme vyrazit!" a vydám se s vybranými vojáky, Therou a Cariel k Chorrolu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Fjeratlof
Když jsem viděl trojici protestujících, jak se řítí mým směrem, na nic jsem nečekal a vztyčil jsem štít, aby protestující neprošli dále k bretonské čarodějce. Jakmile jsem protestující trochu zpomalil svým štítem, začal jsem je nemilosrdně bít obuškem.
Upravil/a Fjeratlof dne 05.04.2018 20:21
 
scorpioncz
"Ále zatraceně ..." Ulevím si, když uslyším o banditech. "Tak to se tu asi na chvíli usadím. Třeba se o ně někdo postará, nebo při troše štěstí odejdou loupit někam na výnosnější cestu." Dodám a pokrčím rameny.

Napiju se pití a také na nově příchozí natočím hlavu, zatímco budu poslouchat žoldáka. Šeptem se po chvíli zeptám žoldáka. "Myslíte, že tahle patří k nim? Asi bych si měl rozmyslet, jestli tu zůstanu." Obezřetně se ještě ohlédnu po hostinci, jako bych hledal další altmery/thalmoráky. Pravý důvod však bude, že se rozhlédnu po nějakých anomáliích, které by mohli v důsledku zapříčinit potíže.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 400

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Těžko říct… Ušákům se nedá věřit všeobecně. Jsou jedna krev ať už jsou to dunmerové, bosmerové nebo tahle nejhorší odrůda.“ pronesl znechuceně a tiše žoldák, „Ale ze zkušenosti vím, že se tyhle o samotě nepotulují. Buď je místní a lidi ji tu znají anebo tu někde čeká nějaká početná skupina jen na signál k útoku v případě, že se něco nepovede.“ pokračoval a podíval se na tebe, „Oni se totiž tyhle elfky staly docela lovnou zvěří, potom co byl přijat konkordát. Někteří nordové rádi berou spravedlnost do svých rukou, jejich horkokrevnost jim zatemní mozek a pak nekončí je u vyhrožování.“ odmlčel se, „Hmm… Tahle místní nebude. To by se k ní hostinská chovala jinak.“ poznamenal.

Mezitím co vedl monolog jsi se rozhlížel kolem. Válečníci u podlouhlého stolu si altmerky vůbec nevšímali. Stále vedli svoji vášnivou diskuzi o turnajích a rytířské cnosti. Štamgasti zrovna diskutovali o dění v Cyrodiilu a nějak více se rozvášnili.
„Ale hovno!“ udeřil pěstí do stolu jeden z nich, tlustší a plešatější. „Všechno jsou to stejný svině. Vždyť se na to podívej… Během války si legie zvolí vrchního generála… Nějakýho Arteria, vybojuje válku už se jim nehodí tak ho druhý generál osočí z vlastizrady, spolupráce s Thalmorem a celou dobu se dohadují. Výsledek?“ podíval se na zbylé přísedící, „Nepředloží žádné důkazy, neprovedou žádné šetření a odvolají ho na základě nějaké volby v radě Starších! Kancléře klepne pepka a co udělají? Dlouhou dobu nic… Jen vyvolají nějaké stanné právo. Pff… Jsou to všechno šašci.“ mávl rukou. Přísedící pouze pokyvovali hlavou. Žoldák se nad jejich hlasitější diskuzí jen pousmál a upil trochu piva.

„Jdu se vychcat.“ řekl druhý méně přívětivý žoldák a odebral se pryč ze síně. Cestou jemně drcnul do nově příchozího chlapce, který mu zjevně dostatečně rychle nehnul z cesty. Chlapec ale drcnutí ustál a pokračoval dál jako by měl sdělit nějakou důležitou informaci, přes záda měl přehozenou trumpetu a menší vak.
„Sebe!“ křikla na něj dívka za pultem a mávla. Mladík ihned vyrazil jejím směrem, ale zarazil se a ohlédl.
„Pánové, dámi…“ řekl když se dostatečně rozhlédl a získal pozornost přítomných. Diskuze mezi altmerkou a mnichem na chvilku ustala. „Přišla zpráva z Cyrodiilu, Imperial City… Byl zvolen nový kancléř.“ udělal dramatickou pauzu, ale jeden ze štamgastů ho ihned napomenul, aby nechal těch šaškáren a vyklopil to, „Stal se jím Balion Christian Talarian. Vcelku drtivě prý zvítězil nad svojí protikandidátkou.“ oznámil.

„To říkám… Jednoho klepne pepka tak tam strčí dalšího… Ještě staršího, aby ho klepla pepka taky.“ mávl rukou štamgasta a napil se piva. Mladík se jen pousmál a zamířil k tobě a žoldákovi. Opřel se o pult v místě, kde postával druhý žoldák. Dívka se ho vydala ihned obsloužit.
„Ten stařec to nějak žere…“ ušklíbl se žoldák při pohledu na štamgastu, „Každopádně ta altmerka by stála za hřích… Nemám pravdu?“ dodal s úšklebkem a hleděl na ni zatím co vedla diskuzi s mnichem, zatím v poklidu.
Mladík se mezitím pozdravil s dívkou, předal jí nějaké psaní a následně požádal o jeden korbel piva. Ochotně ho s šibalským úsměvem obsloužila.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Výborně.“ přikývl Globullus, „Rilen ustup.“ vybídl mladou profesorku a přistoupil blíže k tobě, ihned ti podrobně ukázal jak máš vytvořit správně gesto, několikrát jej zopakoval a pak nanečisto vyřkl i správné zaklínadlo. Ustoupil a pokynul ti, aby kouzlo směřoval ke stěně, kde v minulosti vysely portréty Globullových „lepších“ žáků. Rilen jen mlčky sledovala celý výklad a nejspíš si jej společně s tebou i v hlavě opakovala.

Za soustředil jsi se. Nasměřoval ruku k místu, kam jsi byl odkázán a následně začal utvářet gesto podpořené zaklínadlem. Tvá ruka se rozzářila silou magie.
„Teď to kouzlo udržuj.“ vybídl tě Globullus, „Přibliž se ke stěně.“ vybídl tě následně. Učinil jsi tak. Jak jsi se přibližoval rukou ke stěně cítil ji jak kouzlo ve tvé ruce sílí. „Teď jej vyšly.“
Seslal jsi kouzlo přímo proti stěně. Neudeřilo do stěny, zastavilo se kousek od ní a rozzářilo se po celé délce Globullova starého kouzla.
„Výborně.“ pochválil tě, „Mé kouzlo sice není nebezpečné, ale skrývá něco co nemá být odhaleno.“ dodal a udeřil holí o zem. Kouzlem zneškodnil své dávné kouzlo a vám se naskytl pohled do menšího trezoru se zámkem. Poprosil tě o odstoupení stranou, sáhl do kapsy a vytáhl starý klíč. Odemkl trezor a vytáhl jiný klíč s dopisem. „Eh… Tohle nebude už potřeba.“ konstatoval při pohledu na dopis, schoval jej do kapsy u roucha a prohlédl si klíč.

„Není to klíč, který dostává každý běžný profesor? Tady na Univerzitě?“ optala se zaraženě Rilen při pohledu na klíč.
„Vizuálně ano. Ale je očarovaný tak, aby dokázal odemknout magické zámky po celé Univerzitě. To ten tvůj nedokáže.“ vysvětlil jí a připnul si jej ke svém svazku.
„Aha… To jsem nevěděla.“ přiznala Rilen s lehce nešťastným tónem, „Kam teď?“
„Teď?“ povzdech si Globullus, „Musíme projít nádvoří a dostat se do sklepení, proniknout do ‚zakázané části‘, která je střena nejrůznější magií a nalézt ukryt Bothiel.“ zakončil pohledem k mladé profesorce.
„Úkryt Bothiel?“
„Ano… Před lety než nabrala svoji moc musela se někde ukrývat a zdejší sklepení skrývá mnoho tajemstvích. Ostatně jako každé sklepení na Univerzitě… Nejenom tu.“ uchechtl se, „Buď ten úkryt měla přímo zde a nebo nás to odkáže někam jinam. Každopádně zde začínala a nějaká vodítka k ní nelze smazat.“
„Ale vždyť se to tu před lety prohlíženo, ne? Byl jsi u toho stejně jako ostatní profesoři. Myslíš, že jste něco přehlédli?“ optala se Rilen a opřela se o okraj stolu.
„Tehdy dělali průzkum pouze vybraní profesoři, které si stanovili přímo Císařští mágové. Veřejnost o tom nevěděla, ale žilo se v domnění, že si průzkumníky stanovil sám arcimág. Jenže to byla pouze lež pro veřejnost, která už takhle měla zdejší univerzity pokrk. Císařští mágové to tu sice prohledali, ale upřímně?“ podíval se střídavě na tebe a Rilen, „Nevěřil bych všemu co tvrdí Císařští mágové. Oni nejsou zas tak svatí ani bezchybní.“

„Fallene jsi připraven?“ optal se tě, „Těžko říct na co tam dole narazíme. Naposled jsem byl v té části sklepení, když ještě nebyla zakázaná.“ pokrčil rameny, „Když ji nechali Císařští mágové zabezpečit použili nejspíš různá kouzla, různých druhů, proto nevím co přesně můžeme očekávat.“
„Můžu jít s vámi? Mohla bych se vám hodit?“ nabídla se nesměle Rilen, která nebyla dojmu, že s ní Globullus asi nakonec příliš nepočítá. Ten se však podíval na tebe jako by ti ponechával možnost rozhodnutí, zdali s vámi Rilen půjde či nikoliv.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Rozumím.“ přikývl velitel oddílu, Císařská mágyně se k vám připojila krátce po tvém monologu. Omluvila se za menší zpoždění. Thera si porovnala kápě, ale obě čarodějky o sebe ani koutkem oka nezavadily, jako by mezi nimi ihned začala panovat nevraživost z možné magické konkurence. S celým oddílem jsi vyrazil k Chorrolu. Počasí se začalo lehce vylepšovat, ale stále nebylo zcela ideální. Cesta vám utekla rychle. Zůstali jste stát vzadu za vojskem, mimo dostřel lukostřelců nebo případné magie. Velitel oddílu na tvůj rozkaz ihned vyčlenil schopné lukostřelce a štítonoše.

Vojsko legionářů se začalo připravovat. Kvestor Lex, který měl osobně dohlížet na obsazení hradby, už svolával legionáře k obsluze žebříků a jeho velitel, legát Amaragor pro změnu koordinoval oddíly kolem beranidla. Oba čekali jen na signál od hraběnčina vojska, které utočilo z boku. Nějací nižší důstojnici si pak rozdělili velení lukostřelcům, obléhacím strojům, jejichž konstrukce již vrcholila.

„Ještě jedna věc… Veliteli.“ podíval se na tebe válečník ve zbroji Brumy, „Hraběnka chce druhou hraběnku zajmout. Je veřejně známé, že hraběnka Haynová není válečnice, takže se nejspíš nepokusí vést vojsko osobně, ale i kdyby k tomu došlo… Máme rozkaz jí nezabíjet.“ otočil se k Císařské mágyni, „To platí i pro vás. Legie je s tím rovněž obeznámená.“
„Jsem si toho vědoma.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Dám vám včas vědět. Oběma. Mezitím se připravujte, snažte si osvojit umění vaření a o zbytek už se postarám já.“ řekla Leta, „A pokud možno zachovejte diskrétnost. Moje pozice na dvoře není nenahraditelná... Spory s velitel jsou jedna věc, ale tohle už hraničí s vážnějšími proviněními.“ dodala a podívala se střídavě na tebe a Horatia.
„No… jsme rádi, že jsme našli nějakou společnou řeč.“ konstatoval se spokojeným úsměvem, „Jak nás kontaktujte?“
„To už nechte na mě. Dopis vám, ale rozhodně nepošlu… Nejsem si vůbec jistá, jestli nemá Cayren nějakého svého člověka ve zdejší pobočce. Obšacovat by tu dokázal leccos.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
Vztyčil jsi štít a čelil trojici protestujících. Dva jsi dokázal zaměstnat, ale třetího nikoliv. Ten se ihned vydal směrem k čarodějce a ani chvilku nezaváhal. Ozbrojenec se štítem několikrát udeřil svým štítem do tvého. Druhý s laťkou se tě pokusil přetáhnout, ale setkal se s tvým obuškem. Kterým jsi ho následně udeřil po hlavě. Bolestivě zaskučel. Udělal jsi úkrok a udeřil druhého, který se zrovna odkryl, protože hodlal provést úder svým malým štítem. Dalším úderem jsi ho poslal k zemi, ale muž s laťkou vyplivl krev z úst a ještě více rozzuřeně protočil laťku v ruce.

Třetí mezitím zaútočil na čarodějku. Ta jeho dřevěné vidle odrazila magickou holí a následně se jej pokusila zasáhnout svým paralyzačním kouzlem, ale muž uhnul. Několikrát se jejich zbraně opět setkaly, teprve až na druhý pokus se povedlo čarodějce paralyzovat útočníka a následným úderem ho omráčit. Legionáři opodál pod vedením kvestorky mezitím mlátili dav hlava nehlava a zdálo se, že pomalu ale jistě vítězí.

Muž s laťkou se pokusil znovu zaútočit, ale než tak stihl udělat zasáhla jej do jeho laťky ohnivá střela a laťka vzplála. Rozzuřeně ji zahodil čímž přišel o možnost jakkoliv odrazit tvůj následný úder.
„Neměli bychom se pokusit zastavit Colovi? Jsou to mágové jestliže sympatizují s touhle vzpourou mohou být už dávno na útěku...“ řekla bretonka, když se postavila vedle tebe a hleděla na zmlácenou dvojici mužů.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Jak myslíte…“ odpověděl pohotově velitel zvědů, „Jak myslíte…“ v jeho hlasu však bylo patrné, že by byl radši kdybys vyrazila zpět k městu. „Shromáždíme bojeschopné muže a vyrazíme k průsmyku tak, abychom dorazili pokud možno k večeru. Skrytí nocí získáme výhodu. Část mužů musí zůstat zde, aby chránili oázu před možným útokem. Nomádi útočí dost nepravidelně a mohou nás klidně nějak obelstít.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Díky…“ řekla a schovala si šperháky u sebe. Následně tě doprovodila dolů do spodního patra. Všichni už byli připraveni k pokračování v útěku. Belwen se stále ještě neprobudila. Ork netrpělivě přešlapoval z místa na místo. Garmin zachovával ledový klid, dvojice bosmerů hlídala dveře.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiaden09
„Dobrý plán.“ přikývl Isaac, „Souhlasím snad se vším co jste řekl. Předpokládám, že povedu ten útok na Podskalní pevnost.“
„S vaším dovolením, Legáte.“ odkašlal si Ulfrik, „Ale já jsem byl uvnitř častěji než vy. Znám Podskalní pevnost lépe a nebojím se říct, že vládnu větší mocí než vy. Měl byste se raději postarat o kasárny. Plenění vám legionářům koneckonců vždy šlo. Obzvláště vám z Vysokoskalí.“ podíval se na tebe, „Ale jinak s plánem problém nemám.“
Isaac se rovněž podíval na tebe očekávajíc nějaký finální rozkaz kdo komu bude velet a jakou skupinu povede.
„O bránu bych se s menším počtem mužů mohla postarat já.“ navrhla tvá zástupkyně po chvilce přemýšlení.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 13.04.2018 22:35
 
BadWolf
"Dobře, tak se tedy prozatím rozloučíme. Bylo nám ctí." rozloučím se s Letou a vyrazím s Horatiem pryč. Až budeme mimo dvůr tak se ho ještě zeptám, jestli by k tomu chtěl něco dodat mezi čtyřma očima.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist