Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
Uznale pokývám hlavou nad mnou vyčarovaným kouzlem s tím,
že tohle by se definitivně mohlo hodit. Vzápětí se otočím, když uslyším zatleskání a věnuju staříkovi mírný úsměv a dvěma prsty mu zasalutuju. Potom přejdu ke Xarii a pokud stařík nerozjede nějakou diskuzi, tak se jí zeptám ohledně kouzel. "Víte něco i o bleskové magii? Zajímalo by mne, jestli existuje nějaké kouzlo, které by přivedlo blesk z nebes, jako při bouřce. Ta bouřka tam samozřejmě být nemusí, ale ten blesk by se určitě hodil. Taky bych měl zájem o kouzlo, které by darovalo čepeli meče očarování. Tedy ne jako očarování trvalé, které se nabíjí dušemi, pokud víte co tím myslím ... očarování bych si také chtěl vyzkoušet konkrétně na tomhle meči, ale to může počkat na nějaký okamžik v budoucnu! Teď mě zajímá spíš nějaké dočasné očarování, které by třeba plýtvalo moji energii nebo něco takového ..." Všechno to řeknu v rychlém sledu najednou a potom se na ní tázavě podívám.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Seznámím Theru s plánem přemístění vojáků za pomoci teleportace ve spolupráci s císařskou mágyní, včetně toho, že bych se odlehčil o pár kusů zbroje a se dostal na hradbu, od jí za pomoci telepatie udal polohu nějakého bezpečného místa poblíž hradu a následně se jí zeptám: ,,Kolik bys zvládla přenést vojáků za pomoci teleportace, aniž by tě to nějak výrazně vyčerpalo? Nejsem sice moc zběhlý v politice, ale bude důležité, abys to byla ty, kdo dostane hraběte i Delmuse za pomoci teleportace do bezpečí za řady Brumské armády. Když to necháme na té císařské mágyni, stoupla by tím obliba toho Corrientisova pošahaného uskupení, a to by nám mohlo do budoucna zkomplikovat plány."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"To mě taky dost rozhodilo. Jakožto ork jsem na takové věci zvyklej, ale čeho moc, toho moc. Někdo by s tím měl něco udělat" nenápadně nadhodím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
"Slibuju, že udělám o co bude v mích silách." odpovím s vážným hlasem.
Upravil/a SuperHunter dne 05.02.2018 00:30
 
Tondulin
"Jestli se odsud máme dostat, tak potřebujeme pomoc každého z vás. Lámání krčků si šetři na thalmorskou posádku." Důrazně odpovím orkovi. Pokud již nebudou další problémy tak rozkáži skupině ať se trochu porozhlídnou po celách a vezmou cokoliv jde použít aspoň jako primitivní zbraň (kosti atd), sám se poohlédnu po nějakých okovech vhodných pro Belwen a ihned jí spoutám.
 
Aurelius
→ Tah 389

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přesunul jsi se ke Xarii a starému muži. Nevedli spolu žádnou diskuzi, takže ti zůstal prostor k dotazu. Xarie si tvá slova vyslechla a chvilkami přikyvovala.
„Ano. Ovládám tenhle typ magie. Vlastně ovládám většinu elementů, které se lze naučit. Za svůj dlouhý život jsem k tomu měla spoustu časů a možností.“ převzala si slovo dunmerka s klidným tónem hlasu, „Seslání blesku z nebes je možné, ale je to hodně specifické kouzlo, které je principiálně na hraně ničivých kouzel a na hraně kouzel, které pracují s počasím a celkově s celým mechanismem, který se odehrává nad našimi hlavami.“ pokračovala pozvolna, „Abys to kouzlo zvládl seslat musel bys skloubit tyhle dvě magie. Věřím, že tu bleskovou bys zvládl bez problémů, ale ten druhý typ magie bys nejspíš bez dlouhého tréninku schopen zvládnout takhle z fleku nebyl.“ krátce se odmlčela, „Vlastně se ani tenhle typ magie příliš nevyučuje a tady na Univerzitě už vůbec.“ ostatní novicové se mezitím rozešli. „Jakmile mi Arcimág podepíše novou smlouvu s Univerzitou a stanu se tak úplnou řadovou profesorkou s veškerými benefity, mohla bych část svého volného času věnovat tvému výcviku a pak bys mohl být schopen seslat takové kouzlo.“

„Dočasné očarování předmětu by tě mohla naučit kolegyně Silverwoodová. Popravdě si myslím, že lepší profesorku na tenhle typ magie široko daleko nenajdeš a celkově i na magii proměn a iluzí. Ona svůj obor ovládá opravdu jako velmistryně.“ krátce se odmlčela, „A kdyby nemohla Silverwoodová můžeš zkusit Benochovou, ale tu příliš neznám.“ pokrčila rameny, „Takže nevím na jaké úrovni tenhle typ magie ovládá. Anebo zkusit Globulla. Ten taky zabrouzdal do všech koutů magie i těch zakázaných.“
„Hmm… S tímhle nesvedu poradit.“ zakroutil hlavou starý muž, „Ale je pravda, že o Silverwoodové jsem nemálo slyšel. Je známá i mimo Cyrodiil.“ přikývl hlavou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Tvé učení přerušilo zaklepání na dveře. Ihned po těm následovalo otevření dveří. Zprvu se zdálo, že by mohlo jít o Selenu, která pro jistotu zaklepala, aby tě nevyrušila, ale později se ukázalo, že kroky směřující hlouběji do vašeho kabinetu patří někomu úplně jinému.
„Fallene…“ promluvil k tobě Globullus, „Selena mi řekla, že budeš tady. Omlouvám se, že ruším… Ale potřeboval bych s něčím pomoci. A jsi jediný z profesorů, který je teď momentálně volný.“ podíval se na tebe a odkryl si černé kápě s pláštěm, který vypadal jako by byl od sněhu i boty rovněž nesly známky příchodu z nějaké severské oblasti. Neobvykle byl také ozbrojen svým mečem a v ruce svíral magickou hůl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Thera si tě vyslechla zatím co sis odlehčoval zbroj. Mlčky přemýšlela možná se snažila v duchu vymyslet jakou energii bude nucena vynaložit.
„Protože budu muset pokaždé přemístit a sebe… Přidáme k tomu, že s tebou budu neustále v kontaktu… Myslím, že nanejvýše tři lidi. Včetně mě. I tak to bude pro mě náročné.“ řekla nakonec po důkladném promyšlení, „Delmuse a hraběte zvládnu, ale nějaké další vojáky ne.“ odmlčela se, „Dá se té císařské mágyni vůbec věřit? Nedomákla se náhodou od Corrientise, že paseme po Temném bratrstvu… Abychom se nedočkali nějaké podrazu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Nikdo takový tu není…“ mávla rukou dvorní čarodějka, „Hrabě nemá dostatek odvahy a jeho žena… Během svého usednutí na trůn hrabství prohlásila, že hlavní slovo bude mít její muž – vždy. Tím se de facto veřejně před veškerou šlechtou spadající pod hrabství zbavila práva, jakkoliv výrazně vládnout.“ nechápavě kroutila hlavou, „Ale to je vnitřní politika města. Pochybuji, že by vás to zajímalo.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
(spíš)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Prastará přikývla a napřáhla ruku s cílem přimět tě potřást si sní.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Ork si jen zuřivě odfrkl a bosmerka se pošklebně usmála. Rozkázal jsi, aby každý nalezl něco, co by bylo vhodné použít jako zbraň. Pouze Ork zůstal stát a dunmer, který držel v náruči Belwen. Ork se k tobě znovu otočil.
„Dobuďme tohle město. Dokud je oslavené a nečeká naši vzpouru. Jménem tvého odboje. Nebo jejího.“ poukázal na bezvládnou Belwen, „Znám její tvář z plakátů.“ osvětlil, „Nešlo si jich nevšimnout.“

Jeho slova jsi prozatím ignoroval a vyrazil do jedné z otevřených cel, sebral uvolnil okovy a vrátil se zpět. Dunmer neskrýval tázavý výraz ve tváři, když jsi začal okovy nasazovat bezvládné Belwen.
„Proč... Proč ji vlastně poutáme?“ zeptal se nakonec.

- revize tahu provedena dne 7. 2.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 07.02.2018 19:18
 
Sarako
,,O tu mágyni si nedělej starosti, do Cyrodiilu se vrátila nedávno, a i kdyby ne, nebo jí sem podstrčil samotný Corrienthis, počká s útokem, až se rozdělíme." odpovím Theře, na chvíli se odmlčím a pak se jí zeptám: ,,Když obstarám nějaké magické lektvary a přerušíš před teleportací spojení našich myslí, budeš budeš schopná přenést alespoň čtyři vojáky? Nechci, aby nebrala podezření, že nejsi tak mocná kouzelnice, za kterou tě nejspíš všichni v tomlhe táboře mají." přistoupím blíž k ní, pokleknu na jedno koleno a vezmu jí za ruku se slovy: ,,Ale pokud by to pro tebe bylo moc riskantní, tak řekni. Nerad bych tě jakýmkoliv způsobem ohrozil na životě."
Upravil/a Sarako dne 06.02.2018 11:18
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Tak to je škoda. Doufal jsem, že by to nemuselo být tak těžké. To víte, takovéhle kouzlo by se hodilo proti bojovníkům s magickými štíty, a také by se s ním daly dělat dobré bojové série kouzel ... No nevadí, děkuji za informaci." Odpověděl jsem Xarii a naznačil hlavou úklonu. Na patě jsem se otočil k odchodu a hned tam vyrazil. Podívám se jak jsem momentálně vybaven a ohodnotím stav své připravenosti, protože hodlám vyrazit za tou altmeří mágyní. Možná bych si mohl vzít tu zbroj, co mám ještě doma ... Pomyslel jsem si, ale pak jsem zavrtěl hlavou s tím, že bude stačit roucho a meč co jsem si vypůjčil od legionáře. Jen co dostanu svůj, tak mu ho vrátím. Při troše štěstí i očarovaný, protože se na něm hodlám naučit očarovávat předměty.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Odložím knihu a zeptám se, "Jistě. Co se děje?"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Pomalu napřáhnu svou ruku.
 
Tondulin
"Jestli si vážíš svého života, tak jí ty okovy nepovoluj." Usměju se na dunmera a hodím mu klíč od pout. "Odboj je teď v daleko větších sračkách, obsazení jednoho městečka teď nepomůže, dostali z ní velmi cenné informace." Pokynu hlavou na Belwen. "Jestli chceš opravdu pomoci pojď se mnou, jestli se odsud dostaneme v jednom kuse." Odpovím orkovi a počkám až se naše skupinka znovu shromáždí.
Upravil/a Tondulin dne 07.02.2018 20:46
 
BadWolf
"No jo, jenže je možný, že tu nějakou dobu zkejsnu. A vypadá to, že by tu mohlo dojít k rebelii. Nehledě na to, že nemám náladu na to aby mi každej den plivali stráže do vočí za to že jsem ork. Takový chování jsme mi Orci trpěli až moc dlouho.
Upravil/a BadWolf dne 07.02.2018 21:58
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
→ Tah 390

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Bohužel…“ zakroutila hlavou Xarie, „Zrovna tohle kouzlo příliš snadné není.“ dodala a na závěr opětovala pokynutí hlavy na rozloučenou. Starý muž učinil to samé a v doprovodu dunmerky pak vyrazil ke dveřím Univerzity. Cestou vpřed sis urychleně překontroloval svoje vybavení. Oblečen jsi do obyčejného tovaryšského roucha s vyšitými symboly svého zaměření a příslušné barvy. U sebe máš krom toho i vypůjčený meč, brašnu a učební pomůcky.

Po chvilce přemýšlení jsi vyrazil k bráně u univerzitní čtvrti, byla již téměř opravena a dvojice válečníků univerzity oblečených do černé kroužkové zbroje ti pouze pokynuli kývnutím hlavy na pozdrav. Překonal jsi most a směřoval k bráně jež tě měla pustit hlouběji do Imperial City. Brána otevřená pouze napůl. Před branou postávala čtveřice legionářů z Osmé legie, několik lukostřelců v obdobné zbroji se nacházelo i na bráně hleděli na tebe jako na nepřítele.

„Listinu k průchodu. Máš?“ otázal se legionář nevrlým tónem a vstoupil ti do cesty, „Jestli ne tak se pakuj zpátky. Stanné právo zakazuje vstup do města bez příslušných listin.“ podotkl. Listinu vlastníš, neboť ti ji nechal vystavit Scipio Vici. Bez jejího vlastnictví se totiž po dobu stanného práva, které bylo vyhlášeno Luciem Valeriem nedostaneš z města ani k Univerzitě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„O co jde?“ zopakoval Globullus s lehkým zamyšlením a prošel se po kabinetu. „O jednu choulostivou univerzitní záležitost, kterou je nezbytné vyřešit co nejdříve a co pokud možno nejtajněji.“ pokračoval pozvolna ačkoliv na něm bylo patrné, že by nejraději nepokračoval, zastavil se až u klece s veverkou, kterou si krátce prohlédl. Pousmál se a otočil se k tobě, „Raději se tepleji oblékni a vezmi si nějakou zbraň. Čekají nás dvě významné zastávky.“ promluvil opět, „A nordové jsou poněkud horkokrevní… Obzvláště pokud jde o mágy. Čekají nás celkem asi dvě místa v téhle nehostinné krajině.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Hmm… To asi ano. Ale na druhou stranu Corrientise jsi dopálil natolik, že si to potěšení ze tvé smrti nenechá ujít.“ poznamenala Thera, „Snad ano…“ přikývla nakonec, když jsi k ní poklekl a chytl jí za ruku lehce se pousmála, „Neboj. Zvládnu to.“ řekla sebevědomým tónem a volnou rukou ti pozvolna zvedla hlavu, „Hlavně se tam nahoře nenech zabít…“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Já vás chápu, ale dokud bude mít velitel Cairen důvěru našeho hraběte nic se nezmění.“ odpověděla ti pohotově Leta, „A rebelie?“ zakroutila hlavou, „Rebelii potlačí, potrestá viníky a vyjde z toho jako vítěz. Jako zachránce hrabství. Je to pitomost.“ kroutila hlavou, „Je třeba, aby se vládnoucí rod vzpamatoval. Hlavně hraběnka, její matka byla schopná vládkyně a její dcera jistě také bude, ale musí chtít a mít tu ambici.“ podotkla, „Já osobně patřím ke kritikům současného stavu města, nemám ráda Cairena, nesouhlasím s tím co se děje za zdmi tohoto hradu ani v jeho ulicích. Ale to je asi tak vše co s tím mohu udělat.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
Probouzíš se, kolem sebe slyšíš hlasy. Některé jsou ti známé ze včerejší noci, některé ti nejsou povědomé vůbec.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Napřáhla jsi ruku, Prastará ji stiskla a volnou rukou několikrát zakroužila nad oběma stisknutýma rukama. Zamumlala zaklínadlo a obě ruce se rozzářily, pocítila jsi mírnou magickou energii.
„Přísaháš, že jakmile bude nutné zasáhnout proti zlu, které tvůj lid vpustil do našeho světa, zasáhneš?“ zaznělo z jejích úst a přitom tě bedlivě pozorovala, dívala se ti přímo do očí, dosti pronikavým pohledem. Druhá redguardka jen mlčky sledovala celý magický proces.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Dunmer se při tvých slovech přihlouple pousmál. Ork si zachoval kamennou tvář, promnul si ruce, protáhl se a netrpělivě vyčkával návrat ostatních. Když se všichni shromáždili, vyzbrojeni vším, co našli. Garmin přistoupil blíže k tobě, „Nechť nás bohové provázejí při našem boji a útěku.“ pronesl s otočením k ostatním a pak se zařadil po tvé pravici, čímž lehce zaclonil orka.
„Eh… Já nechci si stěžovat. Ale ta ženská je docela těžká…“ postěžoval si dunmer. „Jestli ji budu muset ještě nějakou dobu držet asi mi upadnou ruce.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 10.02.2018 16:22
 
Fjeratlof
Napil jsem se vody, oblékl se a šel jsem se trochu porozhlédnout po táboře a rovnou jsem se šel kouknout, zdali jsou městské brány už otevřeny.
Upravil/a Fjeratlof dne 06.03.2018 21:15
 
scorpioncz
"Jsem studentem univerzity a mimo jiné i člen rodu Vici." Odvětil jsem stejně nevrle při podávání listiny umožňující průchod. "Takže si to své ‚se pakuj‘ prosím tě pro příště odpusť." dodal jsem chladným hlasem, ve kterém však nebyl ani sebemenší náznak prosby, kterou jsem zmínil.
Upravil/a scorpioncz dne 08.02.2018 17:29
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Začnu si balit věci (tornu s lektvary a knihy) a než popadnu hůl, zarazím se při zaslechnutí "nordské návštěvy", "Počkat, cože? Nordové? Kam máme namířeno? Rád bych znal okolnosti vašeho poslání, mám totiž na pozdější odpoledne něco v plánu..."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
BadWolf
"Chápu jak to myslíte. Ale já jsem z Orsinia a tu cestu jsme už kdysi zkoušeli a vověřili si, že to nefunguje. Nechci nic rozdmýchávat, ale dle naší praxe, na tvrdou ruku to chce tvrdší ránu. Nicméně je fakt, že nejvim jak to chodí tady u vás." trochu rozvášním diskuzí.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Dobře, zajdu si obstarat plášť s kápí, provaz, pár kožených rukavic a bot a pro tebe ty magické lektvary." vstanu, pak dodám ironickým tónem: ,,Říká se, že hrdinové nikdy neumírají." opustím stan a vydám se zpět za velitelem oddílu, který mi přidělila hraběnka, že plán naší akce byl včetně přítomnosti císařské mágyně schválen Její Jasností, a aby mi obstaral plášť s kápí, provaz, pár kožených rukavic a bot.
Potom, pokud mi nikdo nepoloží nějaké další otázky, se vydám za Falencarem pro nějaké magické lektvary.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Přísahám," odpovím a opětuju pohled.
 
Aurelius
→ Tah 391

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„To nikoho nezajímá.“ mávl rukou podrážděně jakoby ho tvá odpověď nakrkla. Převzal lejstro, očima jej rychle pročetl a pak mávl rukou abys byl vpuštěn. „A pro příště!“ zvolal rázně když ti vracel lejstro, „Si ten svůj ‚drsňáckej‘ slovníček odpusť nebo tě uvážu a skopnu z tohohle mostu dolů.“ poukázal na most, „Věř mi, že pro jednoho mága nikdo nezapláče.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Míříme do Ledohradu…“ začal pozvolna Globullus váhavým tónem hlasu, „Musíme obstarat jednu věc, která se bezprostředně týká naší Univerzity a také souvisí s tím incidentem, který se tu odehrál včera…“ zastavil se, „Myslím, že to bylo včera.“ zaváhal, „Jistě bylo to včera.“ pokračoval a opatrně se přesunul k židli zatím co ses připravoval, usadil se pohodlně a opřel zády o opěradlo, „Předpokládám, že si to necháš pro sebe… Takže…“ nadechl se k pokračování, „Situace se má takhle… Přeskočil bych politiku, ale asi se mi to úplně nepovede. Císařští mágové chtějí zpět Univerzitu, využívají k tomu nejrůznějších chyb i strachu, který mágové v posledních desetiletích zaseli do srdcí všem obyčejným nečarujícím. Pakliže se jim podaří uspět s jejich návrhem u rady Starších a kancléř, kterého si doposud hodnostáři nezvolili to podepíše a předá Císaři je dost pravděpodobné, že Univerzita v tomhle složení, jak ji znáš zanikne. Nechci zbytečně nějak strašit, ale jestli ta reforma projde je jen velmi malá šance, že nás nezasáhne. A upřímně? Univerzita další boj o svoji nezávislost nepřežije, nejsou k tomu prostředky ani lidi.“ udělal dramatickou pauzu, „Proto se musíme vydat do Ledohradu a nalézt odpovědi na otázky týkající se návratu Bothiel. Její návrat a s tím se shoduji s mnohými nebyl bezdůvodný. Buď to někdo před lety zbabral a pokud je to pravda tak bychom tím mohli ochromit Císařské mágy, protože to oni ji před lety prohlásili za ‚zlikvidovanou‘ a zastavit tak jejich ‚magickou reformu‘ nebo bychom mohli rozkrýt co za tím stálo a zasáhnout dřív, než bude pozdě…“ opět následovala pauza v jeho monologu, „Ledohrad byl místem kde začala objevovat svoje magické schopnosti do větších rozměrů než kdokoliv z nás mohl očekávat. Před lety jsme neměli příliš možností, ale teď máme něco, co nás je schopno dovést až k její tehdejší možná i současné skrýši a rozkrýt tak co plánovala.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Thera přikývla, povolila a pustila tě, ale ke tvým slovům o hrdinech se nevyjádřila. Opustil jsi stan a zamířil k veliteli svého oddílu. Netrvalo dlouho a prošel jsi kolem stanů až ke stanovišti. Oddíl se již pozvolna připravoval, kontrolovalo se vybavení a dvojice válečníků se ještě rozcvičovala lehkým přátelským šermem.

„Jistě. Vyřídím to té čarodějce.“ přikývl na tvá slova, „Někoho tím pověřím. Spolehněte se.“ odpověděl na tvoji žádost o vybavení a následně zvolal na jednoho z „nic nedělajících“ zbrojnošů a pověřil ho sehnáním všeho co jsi vyjmenoval. Císařská mágyně se poblíž stanoviště nenacházela, alespoň se ti jí nepovedlo zahlédnout. Když nikdo nic nenamítal odebral jsi se ke stanu dvorního čaroděje.

Jen co jsi došel ke stanu spatřil jsi dvorního čaroděje vycházet ven. Oblečen byl stále do svého modrého roucha, svíral v ruce magickou hůl a zamyšleně hleděl před sebe. Vyrušil jsi ho a požádal o lektvary.
„Lektvary?“ zopakoval, „Mám jen několik málo lahviček pro svoje účely. Zbytek jsem ponechal vojsku, ale pojďte. Něco si snad vyberete.“ dodal a pobídl tě abys ho následoval do stanu, „Co vaše paní požaduje? Předpokládám, že nějaký větší lektvar many? Možná něco na posílení magických dovedností…“ vyptával se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Nějak se mi nechce věřit, že by si jeden člověk dokázal omotat kolem prstu někoho tak vysoce postaveného jako je hrabě a hraběnka. To mi prostě nějak nesedí.“ kroutil hlavou Horatio, „Buď na ně má solidní páku a nebo v tom bude něco hodně děsivého.“ podotkl na závěr svého monologu.
„Přikláním se k té první možnosti…“ poznamenala stroze Leta a znovu upila trochu čaje z hrnku, následně vstala a odebrala se k oknu, „Dělám dvorní čarodějku už řadu let a musím přiznat, že se manželský pár chová velmi divně. Dříve mezi nimi byla patrná opravdová láska… Možná až příliš ideální na to, že jejich sňatek byl předem domluvený. Nyní mi přijde, že jejich vztah je velmi chladný. Jen velmi zřídka se pořádají nějaké veřejné slavnosti, oslav se účastní spolu zřídka kdy, a hlavně se k sobě již nemají tak jako dříve.“
„Jen zlomek manželství je opravdu šťastných.“ konstatoval Horatio s lehkým úšklebkem.
„Všimla jsem si rovněž, že hraběte velmi často navštěvuje jedna a ta samá služebná, která vlastně vůbec nemá nic společného s úklidem nebo čímkoliv co by vyžadovalo její přítomnost v ložnicích vládnoucího páru.“ zmínila Leta již plně otočená k vám, opírajíc se o parapet okna.
„O jakou služebnou jde?“ optal se Horatio se zájmem.
„Konkrétně? O hlavní. Krom toho, že je nadřízenou všech ostatních sloužících je ještě hlavní kuchařkou, a to velmi dobrou. Její pokrmy jsou vyhlášené po celém hrabství.“
„Kuchařka…“ pousmál se Horatio a sundal si svoje okuláry s cílem očistit si je od nějakých nečistot, odložil je nakrátko dokonce i na stůl aby se mohl napít.
„Nepřetržitě-vařící tak se jmenuje. Je to argonianka. Nikdy mi nebyla příliš sympatická, je uzavřená a mluví pouze se služebnictvem. Výjimečně s nějakou dvorní dámou.“
„Dokonce argonianka.“ potočil se k tobě Horatio, „Četl jsi knihu Vilná argonianská služebná?“ zeptal se s šibalským úsměvem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
Probral jsi se, pozvolna se postavil na nohy, zkontroloval své věci a vytáhl váček s vodou. Dopřál si pár doušků vody (už není úplně nejčerstvější) a jakmile schoval váček zpět do brašny vykročil se porozhlédnout po táboře. Bardka společně se Sigrid, a ještě jednou blonďatou ženou připravovaly snídani pro mužské osazenstvo tábora. Kormidloval jsi mezi stany až k bráně, aby sis ověřil, že už je otevřená. Skutečně tomu tak bylo. Dvojice zbrojnošů v kroužkové zbroji se symbolem Brumského hrabství hlídkovalo u otevřené brány, ozbrojeni byli halapartnou a tvář jim skrývala plná přilba.

Zrovna přijížděl obchodnický povoz, starší tlouštík seděl na místě vozy a doprovod mu dělal žoldák v těžší kroužkové zbroji s palcátem pohupujícím se u pasu. Oba zbrojnoši vyrazili vpřed, aby provedli rutinní kontrolu vozu. Ihned poté vpustili vůz dovnitř a postavili se opět na své stanoviště.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Po vyřknutí slov uvolněná magická energie zmizela. Představená povolila tvou ruku a lehce se pootočila se spokojeným výrazem na tváři.
„Přiměji místní aby vás poslechli a následovali.“ řekla nakonec, „Teď můžeš jít…“ dodala a rukou začala kroužit nad kotlíkem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Dunmer se při tvých slovech přihlouple pousmál. Ork si zachoval kamennou tvář, promnul si ruce, protáhl se a netrpělivě vyčkával návrat ostatních. Když se všichni shromáždili, vyzbrojeni vším, co našli. Garmin přistoupil blíže k tobě, „Nechť nás bohové provázejí při našem boji a útěku.“ pronesl s otočením k ostatním a pak se zařadil po tvé pravici, čímž lehce zaclonil orka.
„Eh… Já nechci si stěžovat. Ale ta ženská je docela těžká…“ postěžoval si dunmer. „Jestli ji budu muset ještě nějakou dobu držet asi mi upadnou ruce.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12479 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist