Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Adrian_S
Protože budu mít v sobě ještě dost many, vyvolám vylepšený plášť a budu ho držet nejméně minutu.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Ve svých myšlenkách odpovím Theře: ,,Výborně.", na chvíli si jí představím nahou, přičemž budu sledovat její reakci a pak po oné chvíli polohlasně pronesu: ,,Dost už bylo snění, jdu se poohlédnout po těch válečnících, o kterých mi hraběnka říkala, že mi budou nápomocní. Zatím si odpočiň, bitva začne co nevidět. A kdybys něco potřebovala, stačí jen pomyslet, a budu tvým myšlenkám budu naslouchat."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Počkám až se Horatio představí první a pak uctivě lehce ukloním hlavou a rozvážným hlasem řeknu "Uznal gro-Borec, Oddělení zkoumání magických artefaktů"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Vyčaruji ohnivý plášť víceméně bez problémů, přeci jen s ním nějaké zkušenosti mám, ale před ohnivou stěnou se ještě jednou mrknu na tabuli. Ve tváři se mi mihne náznak zamračení. "Už je to nějaká chvilka, co jsem zkoušel nějaké nové kouzlo ..." pomyslel jsem si před tím, než jsem rychlými švihy udělal náležitá gesta a zkusil tu stěnu vyčarovat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Ne ty jí nasaď roubík a zatím jí hlídej, drž jí pevně ruce, radím ti dobře." Zaúkoluji dunmera, poté co otevřu celu k Belwen a sám si to namířím k ostatním celám poohlídnout se po dalších vězních..
 
SuperHunter
Opatrně nahlédnu do kotlíku, budu při tom dávat pozor kdyby někdo něco chtěl zkusit.
 
Aurelius
→ Tah 383

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Uhm… Samozřejmě.“ přikývl se slovy s běžným tónem, který značil, že ti až tak úplně nedůvěřuje. Ale nebylo to u něho nic neobvyklého, Palagán si tento tón udržoval dost často ať už mluvil s kterýmkoliv ze svých studentů.

Začal jsi se soustředit a následně předvedl úspěšné vyvolání plamenného pláště. Oheň tě obalil a sežehl by vše co se mohlo nebezpečně přiblížit. Následně ti dal pokyn k přerušení kouzla, učinil jsi tak. Jeho tvář zůstala bez nějakého výrazného záchvěvu radosti či smutku. Zachoval si kamenný výraz, přes který šlo jen stěží rozeznat, zdali je spokojen nebo ne. S nádechem ti pokynul abys pokračoval druhým kouzlem.
Podíval jsi se na tabuli, zopakoval si v hlavě gesto i zaklínadlo a přešel do vyvolávání. Zkušenosti z reálného boje i pomohli zachovat klid a vyvolení proběhlo velmi hladce. Stačilo jen ukázat a ruka jenž ti při úspěšném provedení kouzla vzplála zasáhla ohněm místo a vytvořila neprůchodnou stěnu plnou plamenů. Palagán opět zachoval kamennou tvář, mlčky ti naznačil, abys kouzlo potlačil a následně přerušil. Učinil jsi tak.

„Čekal jsem to horší.“ pronesl následně, „Tandil tě zjevně skutečně něco naučil, ale naučil tě i kombinovaná kouzla? Nebo takzvaná složená kouzla?“ zeptal se. Přičemž se tvářil jako by negativní odpověď již dávno znal. Arterius ani jeho předchůdci, které vedli přednášky se zaměřením na oheň tě nikdy žádné složené kouzlo či kombinované nenaučili. Ani se o něm nezmínili.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Vyvolal jsi bleskový plášť přesně podle Benochova dodatečného výkladu a výsledek vyvolání – vyvolání bylo úspěšné – jsi ihned pocítil. Kouzlo skutečně působilo mnohem silnějším dojmem, a ačkoliv vyvolání bylo krkolomnou frází o trochu těžší povedlo se ti to. Benoch spokojeně přikývl a lehce zatleskal poté co jsi kouzlo dokázal udržet minutu.
„Dobrá práce. Dobrá práce, Fallene…“ zopakoval několikrát hlasitě, „Jsem s vámi spokojen. Opravdu.“ otočil se k tobě, „Nicméně si myslím, že pro dnešní hodinu jsem vás potrápil dost. Prvotní vyvolání kouzla je vždycky neúměrně náročné a každý to snáší trošku jinak… Někdo lépe a někdo hůře, proto už vás nebudu víc trápit. Můžete si jít sednout, případně můžete jít, protože máte splněno. Teď už stejně budu jen zkoušet zbytek z té první varianty, případně nějakého odvážlivce z té druhé.“ pousmál se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Jakmile sis představil ve svých myšlenkách Theru nahou a pootočil se na ní abys spatřil její reakci všiml sis, že se lehce začervenala a odvrátila na chvilku hlavu jako by dělala, že nic neviděla. Na tvá slova jen přikývla hlavou alespoň zpočátku. Jakmile přerušila kouzlo dodala, „Myslím, že si mě příliš idealizuješ. Docela dost… Neřekla bych, že některé moje proporce tak úplně seděly… Teda je děsné vidět svoje tělo v něčí hlavě. Eh… Běž se podívat po těch válečnících.“ vstala z postele a přesunula se k druhému konci stanu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Horatio Cramwell, potulný mág.“ představil se Horatio a poté ti přenechal prostor k představení, jakmile jsi tak učinil, stráž spokojeně přikývl. Následovala chvilka ticha, které přerušil až příchod stráže, který ihned hlásil.
„Dvorní čarodějka vás přijme ihned… Jestli máte nějaké zbraně je nejvyšší čas je odložit.“ pronesl směrem k vám a očima si vás prohlédl, „Hmm… Předpokládám, že magická hůl je povolená. Přece jen jedete za dvorní čarodějkou.“ konstatoval následně a pokynul vám, že můžete vejít, ihned poté vás vedl chodbami sídla až ke dveřím dvorní čarodějky. Cestou jste míjeli nejrůznější služebnictvo a stráže.

Stráž se zastavil u dveří a několikrát zabouchal, poté dveře otevřel a pokynul vám ať vejdete. Jakmile jste vešli spatřili jste větší místnost plnou nejrůznějších magických aparatur, předmětů a vitrín, které uvnitř skrývaly různé magické předměty. Čarodějka (graf. vzhled - zde) v modré róbě zrovna přihodila polenu do krbu, aby prohřála chladnou místnost.
„Někde se usaďte.“ promluvila k vám, „Není to moc dlouho co jsem se vrátila z Imperial City, nemám tu poklizeno ani jsem nečekala, že by mě někdo poctil svojí návštěvou.“ pokračovala s otočením se k vám a následným prohledáním vašich tváří.
„To je v pořádku…“ pousmál se Horatio a vyhledal volnou židli, slušně se usadil a rozhlédl se po místnosti, „Sdělil vám stráž důvod naší návštěvy?“ zeptal se.
„Ne. Byl velmi strohý. Je pravda, že jsem mu nedala příliš prostoru k rozmlouvání.“ odpověděla pohotově, „Vyplatí se být příliš nekonkrétní. Zdejší stráže udělají cokoliv, aby si přilepšili u svého velitele…“ pronesla s menším pohoršením v hlase, „Čaj? Nebo nějaký likér?“ optala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
„Jeden spací pytel je volný.“ nabídla Sigrid, „Potkala nás cestou sem jedna nemilá ztráta. Chtěli jsme ho prodat, protože každé kilo navíc nás cestou zdržuje a septim se hodí vždy. Obzvláště v těchto těžkých časech…“ odmlčela se krátce a pohlédla do ohně, „Ale teď když jsi tu ty. Možná najde konečně zase využití.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Opatrně jsi se nahnula, abys viděla do kotlíku. Jakmile jsi tak učinila Prastará několikrát předvedla gestem zaklínadlo a odraz se změnil v cosi jako vzpomínku. „Ponoř hlavu.“ pokynula ti následně. „Dýchat budeš moci.“ dodala.

Jak řekla, tak jsi učinila, nahnula jsi se a ponořila hlavu do kotlíku. Ačkoliv se vařil tekutina nebyla vůbec horká ani studená, byla příjemná. Ihned jsi pronikl do myšlenek oné ženy, o které Prastará mluvila.

Spatřila jsi skupinku lehce ozbrojených válečníků, měli na sobě lehké zbroje s vybavením pro dlouhé a náročné cestování. Celé skupině nejspíš velela žena jejíž vzpomínky ti byly poskytnuty. Doprovod jí krom toho dělal muž v černé důstojnické róbě, nebylo mu vidět do tváře, ale podle vzrůstu se rozhodně nejednalo o altmera nýbrž o nějakou rasu nižšího vzrůstu, možná bretonce nebo bosmera. Postávali před jakýmsi magickým kruhem připomínající teleport, který se nacházel uvnitř podezřele osvětleného chrámu. Pilíře zářily modrým magickým světlem a osvětlovaly tak zapečetěné rakve.
„Myslíš, že tohle je zdrojem těch anomálií?“ zeptala se žena v jejímž těle jsi se nacházela a pohlédla směrem k muži, který stál opodál.
„Popravdě?“ podíval se na ní muž, „Cítím tu hodně silnou magickou energii, ale nejsem schopen určit jestli je to přesně tohle… Je to jen kámen se znaky zaklínadel. Sám o sobě nemůže něco takového vyzařovat.“ odpověděl následně a podíval se na útvar připomínající portál či teleport. „Stejně tak tohle.“ podotkl směrem k oltáři, který se nacházel před celým útvarem.
„Prohledejte okolí.“ rozkázala žena ostatním válečníků a sama se začala procházet kolem celého útvaru.
„Lady?“ ozval se mužův hlas.
„Ano?“ optala se když se vrátila zpět a sledovala důstojníka jak rukou přejíždí po oltáři, „Myslíš, že je tam nějaký spouštěč? Nebo tak něco?“ optala se nejistě.
„Nemám nejmenší tušení, ale…“ zarazil se neboť cosi nahmatal, „Tohle by možná mohlo být ono… Ne tak nic.“ zakroutil hlavou, postavil se a několikrát ozdobně mávl holí ve vzduchu. Vytvořil kouzlo, které mělo rozpoznat magii a její původ. „Tohle není ten zdroj ani zdaleka.“ řekl nakonec a vyrazil směrem k útvaru připomínající portál. Velitelka jej očima sledovala a chvilku i následovala, ale držela si odstup. „Už vím… Už vím k čemu je tahle hůl i ten otvor uvnitř.“

Důstojník zvedl hůl nad hlavu a několikrát sní prudce otočil, mávl a začal mumlat zaklínadlo, jedno za druhým a různě je kombinoval. Teprve až po chvíli bylo patrné, že shromažďuje magickou energii, veškerou, kterou je schopen ve svém těle vytvořit nebo ze svého děla dostat prostřednictvím onoho kouzla. Jakmile byl u konce zabodl magickou hůl do onoho otvoru, který se nacházel přesně uprostřed portálového útvaru. Jakmile tak učinil začal celý útvar včetně magické hole jiskřit. Důstojník byl jedním z výbojů odhozen stranou, přičemž dopadl kus od velitelky, která se i přes počáteční fascinaci nakonec rozeběhla k němu. Válečníci se mezitím stáhli zpět a sledovali co se bude dít.
„Jsi v pořádku?“ optala se důstojnice starostlivým tónem a pomohla muži vstát opět na nohy, potažmo jej trošku oprášila. Někteří válečníci si všimli velitelčina nestandartního chování, ale nijak jej nekomentovali. Důstojník postavený opět na nohy pohlédl zpět k útvaru, porovnal si kápě. Poprvé mu tak bylo vidět alespoň částečně do tváře. Šlo o člověka, bretonce s hnědým upraveným krátkým účesem a pečlivě oholenou tváří (graf. vzhled - zde).
„Jsem… Nepřibližujte se!“ zvolal a vykročil sám blíž ke kouzlu, které působilo samo o osobě dost nestabilně, „Takový průběh jsem si nepředstavoval.“ přiznal nahlas a podíval se na velitelku, která si s ním rovněž vyměnila pohled.
„Měla jsem za to, že se otevře nějaký portál nebo tak něco.“ přiznala nahlas, aby jí důstojník slyšel. Ten jen mlčky přikývl a vykročil blíž ke zdroji neobvyklé magické síly, který sám předtím aktivoval.

„Tohle je šílenství!“ ozval se hlas jednoho z válečníků s zjizvenou tváří. „Tohle je šílenství! Okamžitě to zastavte! Takhle rozkaz naší královny nezněl velitelko.“ pokračoval odhodlaně a někteří válečníci se k němu přidali.
„Sklapni Angare! Seš stejný posera jako tvůj otec!“ okřikla ho velitelka, „Velím tu já a já pravím, že odhalíme zdejší tajemství! Pokračuj důstojníku.“ pobídla důstojníka a válečníkovi pozornost nevěnovala.
„Jako druhý důstojník mám právo projevit svůj názor. Okamžitě to zastavte důstojníku! Nařizuji vám to!“ rozkázal a začala velmi silná slovní výměna názorů mezi velitelkou a válečníkem, který byl zároveň druhý důstojník a také se jednalo o jeho oddíl válečníků.

Bretonec celému sporu pozornost nevěnoval. Přistupoval pomalým krokem blíž k celému zdroji magické energie. Jiskření každým momentem sílilo. Natáhl ruku a nasměřoval ji na svoji magickou hůl, zamyslel se a následně začal utvářet gesto. Chtěl hůl vytáhnout pomocí telekineze. Ale vnitřní energie byla mnohem silnější. Jiskření postupně začalo směřovat k jeho ruce ale i tak účinky ignoroval a kráčel blíž. Hádka mezi velitekou a válečníkem gradovala. Válečníci, ostatní se museli začít rozhodovat koho podpoří. Věděli, že situace začíná houstnout v momentě kdy nahromaděná energie začala procházet i do stropu. Náraz byl tak silný, že ze stropu spadlo pár kamenů a následné rozdělení magických sil přímo do rakví rovněž situaci celkově nevylepšil.
„Vidíte?! Co jste způsobili?! Za tohle se budete zodpovídat!“ křikl válečník Angar, „Královnin tajemník měl pravdu, když řekl, že jste se zbláznila! Přivést na plavbu cizího muže – zajatce – udělat z něj důstojníka a svěřit mu tak důležitý úkol!“ pokračoval v křičení.
„Držte hubu Angare! Velím zde já!“
„Nejvyšší důstojník vám dal tuhle šanci jen kvůli vašemu otci! Selhala jste a jakmile tohle dokončíme nechám vás zbavit funkce společně s ním!“ křikl Angar, „Odstupte od toho… Toho… ‚zdroje‘“ zvolal s nejistotou, neboť nemohl najít správné slovo, ale bretonec ho ignoroval. Dva z patnácti válečníků se připojili na stranu důstojnice, zbytek zachoval loajalitu Angarovi, který podle všeho nebyl z nastalé situace vůbec nadšený. „Neměl jsem vás vůbec poslechnout! Měl jsem sebou vzít osvědčené mágy a né takovéhleho šarlatána. Zničila jste vše proč se tahle plavba uskutečnila!“ okřikl jí znovu a sáhl po meči.
(pokud prožíváš tok myšlenek nemusíš spát žádný tah, protože tvé rozhodnutí nebudou mít v toku myšlenek žádný vliv, leda bys chtěl tok myšlenek přerušit a vynořit hlavu z kotlíku)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Dunmer se na tebe překvapeně podíval, popadl roubík a sehnul se k Belwen. Nejprve si ji prohlédl a teprve pak natočil její hlavu tak, aby jí mohl uvázat roubík. Sám jsi se mezitím přesunul k ostatním celám. Objevil jsi i několik rezignovanějších vězňů. Převažovali lesní elfové, bosmerové.

V jedné z cel jsi našel staršího slabšího elfa, který byl na kost vyhublí, ležel na kamenném lůžku a mlčky hleděl do stropu. V jiné cele jsi pro změnu spatřil silnějšího bosmera, který měl postavu vojáka, tvář měl modřinami a tělo plné jizev. Seděl na okraji cely a kusem kosti jezdil po ocelových mřížích. Hned vedle něj měl celu svalnatý ork. Když zpozoroval tvůj příchod urychleně se přesunul ke dveřím své cely. Všiml sis, že jeho dveře nejsou v nejlepším stavu, nejspíš už se je silou pokoušel vyrazit nebo jakkoliv poškodit.
„Pusť mě! Ať to těm zavšiveným ušákům můžu nandat!“ křikl na tebe skrze mříže hrubým hlasem, „Pusť mě ať poznají můj hněv!“ pokračoval.
„Ale no tak… Ty už nikomu svůj hněv neukážeš.“ řekla pošklebným tónem elfka v cele naproti němu, „Tebe možná tak stáhnou z kůže a narazí hlavu na kůl.“ podotkla s přistoupila blíž k cele, „Pusť mě imperiálku a nebudeš litovat.“ promluvila k tobě s šibalským úsměvem, „Určitě se nějak dohodneme, ale hlavně nepouštěj toho surovce.“ „Zmlkni mrcho! Pusť mě! Ona ti k ničemu nebude! Já jsem silný, mám svaly a zkušenosti z boje.“ vykřikl ork, pomlácený elf jen zakroutil hlavou. „Ona umí jen roztahovat nohy nic jiného.“ mávl rukou ork a pokynul ti hlavou abys mu otevřel.
„Aspoň nejsem lidojedka!“ okřikla ho protestně.
„Pěkná skvadra…“ ozval se hlas postavy, kterou jsi zprvu vůbec neviděl. Byla posazená na stropě, hlavou směřovala k zemi. Šaty měl středně starý bosmer potrhané, a tak byla znatelná spousta tetování.
„Zmlkni šarlatáne!“ okřikla ho elfka.
Když jsi došel až nakonec spatřil jsi dvojici bosmerů. Oba měli roubík, okov připevněný ke stěně s řetězem. Ani jeden z nich se nemohl pohnout dál než necelý metr od lůžka. Ruce měli rovněž spoutané, a tak se ani nemohli roubíku zbavit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 11.01.2018 17:23
 
Fjeratlof
Štěstím jsem se usmál, ale zároveň mě i tížilo svědomí.
,,Mohu ho od odkoupit? Spací pytel by se mi jedině hodil. Kolik by jsi za něho chtěla?'' řekl jsem a sedl jsem si radostně na spací pytel.
Upravil/a Fjeratlof dne 06.03.2018 21:18
 
scorpioncz
"Kombinovaná kouzla?" s podivem jsem pozvedl obočí "Ne o ničem takovém jsem ještě neslyšel." Pokrčil jsem rameny a dodal po odpovědi otázku "Hodláte nás to naučit? Zní to zajímavě ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Ukloním se Valindorovi a odejdu z učebny pryč do svého kabinetu. Pokud tam nebude nikdo, kdo by stál o nějakou konzultaci, naléhavé řešení či něco neodkladného, sednu si za stůl a budu se učit silnější ohnivá kouzla z knihy od mého cechmistra. Tohle budu dělat do půl jedné, pak se odeberu do komnaty, kde má být přednáška o léčivých kouzlech.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Ideály a sny. ... Když jsem se vracel od Mefaliny svatyně, viděl jsem se jako její příští šampión. A teď? Jen, když jsem s tebou jsem schopný myslet i na něco jiného, než na zabíjení a pomstu." potichu pronesu k Theře před odchodem ze stanu a poté se vydám poohlédnout po oněch slíbených válečnících.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Začíná se mi tady líbit." Nadšeně se pousměju nad touto veselou partou, kterou jsem našel a přejdu k představení. "Ehm ehm." Odkašlu si. "Pokud mi dovolíte pár slov, než se tu začnete hádat koho pustím a koho ne. Můžete mě oslovovat jak chcete, třeba Ó náš veliký osvoboditeli, Spáso moje jediná, Rozbíječi okovů, Veliký zachránce." Chvíli se pozastavím a vychutnám si jejich nechápavé pohledy. "Ale ve skutečnosti, jsem docela obyčejný chlápek z Imperial City, Aedan, pro ty z vás co mají ve zvyku tykat." Usměju se. "Nemusíte vědět, kdo jsem a jak jsem se sakra dostal do týhle díry, ale hodlám vypadnout co nejdřív to půjde z celýho tohole šílenýho Valenskýho lesa a už mě to nikdo nikdy neuvidí. Proto taky nepotřebuju vědět za co tu sedíte a kdo jste, jen vám říkám že pustím každýho z vás, kdo je ochoten vzít do ruky nějakou zbraň a prosekat se pryč z tohohle vězení." Zakončím projev a počkám na reakce, přitom si se značným zájmem budu prohlížet vězně na stropě.
 
Aurelius
→ Tah 384

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Čekal jsem to.“ pronesl Palagán chladným tónem, „Už jsem je vás dávno začal učit. Jsou to důležitá kouzla k závěrečné zkoušce ze všech druhů magie.“ pokračoval, „Budeš se je muset doučit mimo hlavní přednášku, protože teď na to nemáme čas.“ krátce se odmlčel, „Za chvilku mě přijde vystřídat kolegyně Viciová, protože se musím zúčastnit důležitého jednání. Domluv si sní nějaké doučování nebo se zastav za mnou, ale já se vrátím až k večerním hodinám.“ zakončil nakonec, „A teď si běž sednout.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Uklonil jsi se, sebral své věci a odebral se pryč z učebny. Zavřel jsi za sebou a pokračoval ke kabinetu, chodby patra zřely prázdnotou. Chtěl jsi odemknout dveře kabinetu, ale už byly odemknuté. Jen a pouze jsi otevřel a vešel dovnitř. Uvnitř jsi ihned zaslechl hlas profesorky Jannové a kolegyně Benochové.

„Určitě se strachujete zbytečně. Valindor by vás určitě nevydal. Vždyť vám byl poskytnut azyl jeho předchůdcem. Ne… Něco takového by určitě neudělal.“ ujišťovala Benochová Jannovou.
„No já nevím… Osmička je mi svědkem, že s těmi delegáty z Císařství a Thalmoru jednal dost dlouho. Můj prohřešek je vážný a nerada bych aby kvůli němu trpěl zbytek Univerzity.“ zazněl pro změnu hlas redguardky, „No… Uvidíme jaké se mnou má Osmička plány, děkuji vám Seleno za knihu. Zatím se mějte.“ rozloučila se následně a odebrala se k odchodu, cestou tě míjela a kývnutím pozdravila. Zavřela za sebou dveře v momentě, kdy jsi došel až ke svému pracovnímu stolu.

„Ahoj.“ ozval se hlas Seleny, když tě spatřila přicházet. Zrovna rozevírala nějaký deník a hodlala se do něj začít, přitom upíjela čaj z hrníčku. Usedl jsi ke svému stolu, vytáhl učebnici od svého cechmistra a pustil se do čtení. (vzhledem k tomu, že tvoje tahy jsou ovlivňovány přítomností jiného hráče bude tvoje učení „trvat o trochu déle“, mezi 11:00 až 12:30 je podáván oběd pro profesory i učně)
„Myslela jsem si, že budeš v komnatě profesorů… Nebo už se moc nechodí drbat před obědem do komnaty?“ promluvila opět s mírným úsměvem aniž by se na židli otočila.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Thera na tvá slova nijak neodpověděla, opustil jsi stan a vyrazil najít své válečníky. Počasí se venku konečně trochu uklidnilo, přípravy na nadcházející boj vrcholily a několikrát jsi byl nucen uhnout skupince běžících válečníků, kteří spěchali neznámo kam. Když jsi konečně spatřil skupinku válečníků, které ti slíbila hraběnka došel jsi blíže k nim.

Postávali poblíž svého stanu a připravovali se k boji. Dva z nich se ještě cvičně cvičili, jiní dva se zrovna dohadovali o tom, kdo z nich švindluje v kostkách. Jejich nižší velitel je však okřikl neboť vedl zrovna rozhovor s nějakou bosmerkou v červeném rouchu Císařských mágů, kápě měla sejmuté takže sis mohl dostatečně prohlédnout její tvář. (graf. vzhled – zde)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Horatio Cramwell, potulný mág.“ představil se Horatio a poté ti přenechal prostor k představení, jakmile jsi tak učinil, stráž spokojeně přikývl. Následovala chvilka ticha, které přerušil až příchod stráže, který ihned hlásil.
„Dvorní čarodějka vás přijme ihned… Jestli máte nějaké zbraně je nejvyšší čas je odložit.“ pronesl směrem k vám a očima si vás prohlédl, „Hmm… Předpokládám, že magická hůl je povolená. Přece jen jedete za dvorní čarodějkou.“ konstatoval následně a pokynul vám, že můžete vejít, ihned poté vás vedl chodbami sídla až ke dveřím dvorní čarodějky. Cestou jste míjeli nejrůznější služebnictvo a stráže.

Stráž se zastavil u dveří a několikrát zabouchal, poté dveře otevřel a pokynul vám ať vejdete. Jakmile jste vešli spatřili jste větší místnost plnou nejrůznějších magických aparatur, předmětů a vitrín, které uvnitř skrývaly různé magické předměty. Čarodějka (graf. vzhled - zde) v modré róbě zrovna přihodila polenu do krbu, aby prohřála chladnou místnost.
„Někde se usaďte.“ promluvila k vám, „Není to moc dlouho co jsem se vrátila z Imperial City, nemám tu poklizeno ani jsem nečekala, že by mě někdo poctil svojí návštěvou.“ pokračovala s otočením se k vám a následným prohledáním vašich tváří.
„To je v pořádku…“ pousmál se Horatio a vyhledal volnou židli, slušně se usadil a rozhlédl se po místnosti, „Sdělil vám stráž důvod naší návštěvy?“ zeptal se.
„Ne. Byl velmi strohý. Je pravda, že jsem mu nedala příliš prostoru k rozmlouvání.“ odpověděla pohotově, „Vyplatí se být příliš nekonkrétní. Zdejší stráže udělají cokoliv, aby si přilepšili u svého velitele…“ pronesla s menším pohoršením v hlase, „Čaj? Nebo nějaký likér?“ optala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
„Dvacet pět septimů by mohlo postačit.“ odvětila ti Sigrid, „Dá se za to koupit několik přísad do polévky na Brumském trhu nebo kdekoliv v okolí.“ dodala, ale spací pytel u sebe neměla. Nejspíš se nachází v některém ze stanů.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Angar stáhl po meči a následně vyrazil prudce proti své velitelce. Stejně tak učinili i jeho nohsledi a vyrazili do střetu s posledními věrnými Lady.
Zatímco Lady měla navrch nad Angerem jeho muži postupně udolávali díky převaze poslední dva válečníky a hodlali se vrhnout i na velitelku, ale Anger jim to zakázal, chtěl se jí zbavit osobně, místo toho jim rozkázal zastavit bretonce, který už pomalu dokráčel až do jádra magické energie, jenž svým zásahem nejspíš aktivoval a změnil v nekontrolovatelnou.

Úder pocházející z vnitřku hrobek přinutil válečníky zastavit se. Bretonec mezitím dokráčel až ke své holi, jeho napřažená ruka byla přitom stále vystavována magickému jiskření, které potlačoval všemi svými silami.
„Probudil mrtvé!“ sykl jeden z válečníků a začal se rozhlížet, nepotřebovali louče ani oheň, všudypřítomná magická energie poskytovala dostatečné světlo. „On probudil mrtvé!“ vykřikl další. Anger je nevnímal, bránil se útokům altmerky, neúspěšně. Zakopl a než stihl spadnout k zemi projela mu bokem její čepel. Bolestivě dopadl k zemi a chytl se za bok. Než však stihl kdokoliv jiný cokoli udělat došlo k explozi, nestabilní magická energie explodovala a odhodila všechny k zemi, strop se začal drolit a všude přítomný prach bránil v dostatečnému zorientování.

Altmerka se pokusila postavit na nohy, ale jeden z prchajících válečníků jí srazil zpět k zemi. Znovu se s námahou zvedla, prach už začal ustávat a ona se mohla zorientovat. Spatřila velké množství červených dvojic světýlek. Chtěla sáhnout po svém meči, ale uvědomila si, že ho při odhození upustila. Nezbylo jí nic jiného než popadnout svoji dýku a připravit se k obraně.
„Velitelko!“ vykřikl jeden ze zrádných válečníků a přiřítil se k ženě, „Omlouvám se!“ začal se omlouvat, a přitom se kryl štítem a v ruce svíral meč. „Anger je mrtev.“ hlásil, „Ten bretonec cosi probudil… Cosi zlého.“ hlásil, a přitom se kryl štítem. Velitelka jej ignorovala. Až do chvíle, než jej cosi neskutečnou silou zatáhlo do vířícího prachu.

„Zdrhej!“ ozvalo se náhle a ona spatřila bretonce jak prchá směrem k ní, „Zdrhej!“ křikl znovu a popadl ji aby běžela s ním. Následovala ho, jak nejrychleji mohla a jakmile opustili síň a směřovali lehce osvětlenou úzkou chodbou pryč z onoho místa bylo znát, že oběma dochází síly.
„Stůj!“ okřikla ho na poslední chvíli, když zaslechla spuštění pasti a rozpřaženou rukou jej zdržela. Otrávený oštěp vyrazil ze stěny a následně zmizel zpět. Následně jej pobídla, aby ji opět následoval a oba prchali pryč. Teprve až u východu, který zářil denním světlem začali zpomalovat. Vyběhli ven a spatřili své spojence a také ženu, redguardku, kterou jsi moc dobře znala, to ona tě do této vize dostala. Velitelka dopadla na kolena a hlasitě dodechovala, bretonec na tom nebyl o moc lépe.
„Zavřít… Zavřete to.“ vydala ze sebe vysíleně, ale válečníci se ani nepohnuli. Teprve teď začala altmerka věnovat pozornost podivné redguardce, „Co jste zač?!“ zvolala bez jakékoliv slušnosti, ale bretonec jí popadl za rameno čímž jí naznačil, aby mlčela. Altmerka jej však setřásla a pokračovala, „Co jste provedla s mými muži?!“ křikla z posledních sil. „Mluvte!“
„Mlč!“ křikla jí redguardka a mávnutím ruky jí magií sekla do tváře. Jako by jí řízla nějakou neviditelnou dýkou, ostřím, úzkým, ale velmi ostrým. Altmerka dopadla k zemi, bolestivě se chytla za tvář, kterou jí nyní hyzdila ošklivá rána.

„Kde je tvá hůl?“ optala se bretonce, „Kde je hůl, kterou jsi probudil mrtvé? Čekající na osvobození z jejich prokletí?“
„Tady... To co zní zbylo...“ odpověděl rychle, a přitom se vyhýbal pohledem redguardce, oči totiž upíral k altmerce, „Je zbytek je uvnitř.“ zopakoval, „Chtěl jsem ji vytáhnout a přerušit kouzlo… Ale…“
„Probudili jste mrtvé toužící po jediném – pomstě.“ pronesla s temným tónem v hlase, „Jsou však vděční svému zachránci.“ pronesla s nadějí.
„Zachránci?“ pohlédl poprvé na redguardku.
„Ano. Ať už je jejich minulost temná, ať už jejich skutky vykonaly mnoho temného a ohyzdného zůstávají věrní tomu kdož je osvobodil z jejich prokletí. A to jsi byl ty.“ poukázala na bretonce.
„Jsou mi věrní?“
„Ano, ale i ne. Je to komplikované… Neznají význam slova věrný. Touží jen pro smrti, pomstě a krveprolití ale ani tak nenajdou svého uspokojení. Jsou prázdní a prázdnotu nelze nijak zaplnit. Nelze je přimět, aby ti sloužili ani k poslušnosti.“ vedla monolog redguardka a sklonila se k němu, „Ale lze je přimět, aby zůstali na ostrově.“
„Jak?“
„Jejich záhubu jim přinese hůl, kterou byli oživeni. V tomhle stavu…“ poukázala na rozbitou hůl, která byla přepůlená napůl. „Je dokážeš pouze spoutat na tomhle ostrově. Dočasně.“
„Dočasně? Na jak dlouho?“ optal se.
„Na tak dlouho jak dlouho bude bít tvé srdce. Jestliže zemřeš, hůl změní svého vlastníka a její magická síla se promění. Bude poslouchat toho kdo přivodí tvoji smrt magickým soubojem nebo toho kdo ji jako první uchopí, pokud zemřeš přirozeně nebo ostřím.“ vysvětlila redguardka. „Uspokojivé pro tebe může být, že ten kdož tě zabije – budeš pomstěn.“ konstatovala se zlověstným úsměvem. Bretonec mezitím pomohl vstát altmerce a očima si prohlížel její zranění na obličeji. Bylo těžko rozeznatelné, neboť byla tvář silně zakrvácená.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Je nám úplně fuk jak ti říkají!“ ozvalo se z jedné z cel mužský hlas, nedokázal jsi rozpoznat komu patřil, neboť se ihned připojila bosmerka, „No tak už odemkni. Čas nás tlačí…“ vyzvala tě a prostrčila svou úzkou hubenou ruku mezi mřížemi, „Mou pomoc máš jistou…“ podotkla.
„S radostí proženu ocel tělem těch ušáků!“ křikl ork skrze mříže a udeřil do nich. Dvojice bosmerů cosi zamumlala skrze roubík, neboť se nemohla nijak jinak srozumitelně vyjádřit. Potrhanec sedící vzhůru nohama jen nasměřoval hlavu k tobě, „Vnitřní hlas mi říká, že tě mám následovat.“ pronesl neuvěřitelně klidně a spustil se dolů, přistál na nohou a vykročil ke dveřím od své cely. Nemohl však dojít tak dalo, neboť se mu nepnul okov. Pozvedl své ruce, oči se mu rozzářili světle modře a celé jeho tělo se proměnilo v přízrak. Bez sebemenších problémů prošel skrze mříže, opustil okov, který ho limitoval a stanul venku. Jakmile se tak stalo opět se vrátil do své smrtelné podoby.
„No doprdele…“ konstatoval dunmer, který v náruči držel Belwen a chystal se podívat co plánuješ se zbytkem.
„Děláš si ze mě legraci?! Celou dobu můžeš opustit tuhle stupidní celu a ty tu žvaníš nějaké kraviny o rozjímání, blábolíš tu něco o vnitřním hlasu? A uděláš to až tehdy když tě o to něco ‚slušně‘ požádá?“ zvolala dopáleně a zároveň naštvaně elfka, která jen přiložila hlavu na mříže a cosi tiše zamumlala. Ostatní čin potrhaného vězně nijak radši nekomentovali.
„Jsem Garmin, služebník Devítky, poslední z řad rytířů Devítky.“ pronesl ledově klidným hlasem a natáhl k tobě svoji potetovanou ruku.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 19.01.2018 19:29
 
BadWolf
"Čaj, děkuji." pokývnu hlavou a usadím se.
"Tak, prvotně nejspíš... Nějakou dobu se potuluji v okolí a zkoumám magické jevy a získal jsem tento prsten. Osobně ho ovšem nedokáži identifikovat." sdělím a vyndám prsten. Po té, co ho identifikuje nechám další otázku na Horatiovi, leda by se mě čarodějka na něco zeptala.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Adrian_S
"Samota je mi lepším přítelem během studia. A zas takový hlad nemám." odpovím ji, "Kněžka Jannusová se opět obává svého vydání?" zakroutím hlavou, "Nemá se čeho bát, za tu krátkou chvíli jsem zpozoroval Valindora, že pokud se něčeho chytí, nepustí se toho. Jako třeba s převzením moci na univerzitou. Nevyjednával, jednal. S Thalmorem to bude určitě to samé."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Těší mě." s úsměvem mu podám ruku. "Nevím co to teda je těch devět rytířů, ale jestli máš víc těhlech triků v rukávu, jsi vítaným společníkem." Jako první zamířím k bosmerce. "Zdravím krasavice." Mrknu po ní očkem a prohlédnu si její postavu. Nasadím svůj obvyklý Aedanovský neodolatelný úsměv a odemknu její celu.
Upravil/a Tondulin dne 18.01.2018 00:58
 
Sarako
Přistoupím ke skupince slíbených válečníků se slovy: ,,Vidím, že hraběnka vybrala pro záchranu svého manžela jen ty nejlepší muže." poté se otočím k jejich veliteli, aby mi podal hlášení. Císařské mágini nebudu věnovat pozornost, dokud ke mě sama nepromluví, nebo mě některý z válečníků neupozorní na to, že mi chce něco důležitého říci.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Naznačil jsem úklonu hlavou na souhlas a jako vyjádření díků a bez dalších zbytečných řečí jsem se vydal k lavicím si sednout. Jen co jsem tak učinil, pomyslel jsem si při pohledu na meč, že ho zkusím očarovat ... jen tak pro zkoušku jak se to dělá. A vlastně by mi to mohlo pomoci se to naučit, když bych to zničil, tak legionář stejně vyfasoval nový meč ... Pomyslel jsem si a dále se věnoval dění ve třídě.
Upravil/a scorpioncz dne 18.01.2018 19:36
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 385

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Uklonil jsi se a vrátil na své místo, usedl na židli a vyčkával, jak bude profesor Palagán pokračovat. Palagán se mezitím navrátil ke katedře, rukou přejel po deníku a podíval se směrem ke třídě.
„Závěrečné zkoušky z Ohnivé magie se kvapem blíží. Učte se a připravujte se. Kombinovaná kouzla jsou jejich nesdílnou součástí a bez jejich znalosti se neobejdete.“ promlouval k vám. Jakmile domluvil dveře učebny se otevřely a vešla profesorka Viciová. Jako obvykle oblečená do svého typického Morrowindského roucha.
„Už jsem tě očekával.“ pronesl Palagán směrem k příchozí kolegyni, tón hlasu se neobešel bez jisté míry nevraživosti, neboť nebylo žádným tajemstvím, že Palagán a Viciová se v oblibě zrovna dvakrát nemají.
„Přišla jsem přesně. Tak jak mám ve zvyku.“ pronesla zatím co se ostatní novicové a novicky postavili na pozdrav a následně usedli na Palagánův pokyn. Palagán se jen škodolibě ušklíbl a nijak její připomínku nekomentoval. „Už je to spousta let co jsem tě viděla naposled v černém.“ poznamenala při pohledu na dunmerovo černé roucho, které nahradilo obvyklé arcimágské, Palagán opět ponechal tuto připomínku bez sebemenšího komentáře. Vstal ze židle, opřel se o hůl.
„No… Třídu ti přenechávám. Doufám, že je připravíš dostatečně, aby uspěli při závěrečné zkoušce. Obzvlášť Škorpias, který je pozadu.“ podotkl při odchodu a následně se odebral s opíráním o hůl pryč z učebny. Xarie se pouze pousmála a lehce se pootočila, aby se přesvědčila, že skutečně odešel. Jakmile se zavřely dveře a Palagán zmizel zcela z učebny, usedla za katedru.

„Tak…“ nadechla se a rozhlédla po třídě, „Bylo mi řečeno, že jste probírali kombinovaná kouzla, plamenný plášť, plamennou stěnu a druhá skupina obdobné kouzlo akorát v magii ledové.“ pokračovala monologem a přitom se občas zaměřila na některého ze studentů, aby jí souhlasně přikývl a potvrdil slova, „Takže v závěru naší přednášky pokročíme o trošku dále. Ukážeme si takzvanou ‚impulzní ohnivou kouli‘. Jde o sesterské kouzlo ‚ohnivé koule‘ s tím rozdílem, že musíte dáš ještě dodatečný podnět k tomu, aby explodovala. Nejde tedy o kouzlo, které vrhnete a jeho následky se dostaví ihned… Musíte kouzlo vrhnout a následně dalším kouzlem přimět k explozi.“ po těchto slovech vstala, popadla hadr a začala stírat křídu z tabule, následně vzala křídu a sama ručně začala kreslit z hlavy zaklínadlo a gesto. „Podotýkám, že tohle kouzlo nelze použít jako kombinované. Bohužel je to nemožné.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„To ano… Klid a samota je dobrý pro studium.“ přikývla, „Ale já docela hlad mám…“ konstatovala a pozvolna vstala od stolu, „Moc jsem toho od rána nesnědla a aspoň se tam potkám se svými kolegy. Být odříznutá od ostatních není moc dobré.“ dodala, dopila čaj ve svém hrnku, „Ale s tím vydáním s tebou souhlasím. Bratr určitě nepůjde na ruku Thalmoru… Spíš si myslím, že bude chtít zůstat neutrální a udržovat neutrální vztahy jak mezi Císařstvím, tak Aldmerským spolkem.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Válečníci tvůj příchod nijak nekomentovali, hleděli si svého. Teprve až když jejich nižší velitel cosi zamumlal vstali a postavili se do pozoru.
„Omlouvám se…“ začal pozvolna nižší velitel, „Nesetkáváme se často s tím, že by našim oddílům velel někdo jiný než pověřený velitel z našich řad.“ vysvětlil zatím co Císařská mágyně mlčela a poslouchala, „Hraběnka vám poskytla můj oddíl. Sčítá celkem dvacet mužů, ale k dispozici vám jich momentálně mohu dát jen dvanáct, protože zbytek patří mezi zručné řemeslníky a ty pomáhají se stavbou strojů a celkově přípravou obléhacích strojů.“ začal podávat hlášení.

„Slyšela jsem, že budete čelit prastarému upírovi.“ využila chvilkové pauzy v monologu velitele, „Moje magické schopnosti jsou vám dočasně k službám.“ nabídla se Císařská mágyně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Jistě…“ přikývla na váš požadavek čaje a použitím kouzla očarovala několik hrníčků, lžiček a všeho jiného co bylo potřeba k přípravě čaje. Sama se pak usadila naproti vám ke stolu, zatím co jsi vedl monolog bedlivě poslouchala každé tvé slovo. Jakmile jsi předložil malý váček s prsten opatrně jej převzala a začala si jej prohlížet.
„Zajímavé.“ řekla se zatajeným dechem, „Musím se přiznat, že něco podobného vidím na vlastní oči rovněž poprvé… Doposud jsem s něčím takovým potkala pouze v knížkách a tajným spisech Císařských mágů.“ pokračovala a přitom si opatrně prohlížela prsten.
„Dokážete ho identifikovat?“ optal se Horatio a sevřel ruce na stole.
„Nejspíš ne úplně, ale něco málo bych vám o něm říci dokázala.“ přikývla aniž by přestala spouštět oči z předmětu, „Víte v prastarých spisech se píše, že symbol jenž je na něm vyrytý.“ poukázala prsty na symbol kříže jenž zdobil prsten, „Náleží prastarému Tamrielskému řádu jehož úmysly nejsou vůbec jasné, některé prameny uvádějí, že šlo o pomatence, zrádce a největší spodinu společnosti. Jiné prameny pro změnu říkají, že šlo o tajné uskupení, které operovalo po celém Tamrielu s cílem dosáhnout rovnováhy a odstranit všechny kdož bránili v nastolení rovnováhy.“ odmlčela se krátce, aby zkontrolovala své magické pomocníky. Její kouzlo na přípravu čaje vrcholilo a brzy se ke stolu snesla trojice hrníčků s teplým čajem. Horatio slušně poděkoval.
„Prošel jsem spoustu spisů a takového jsem nenalezl.“ zakroutil hlavou, „Ani jsem o něčem takovém neslyšel.“
„Neměl jste správné zdroje.“ pokrčila rameny čarodějka, „Mé členství u Císařských mágů mi dovoluje nahlížet do nejtajnějších dokumentů, spisů a svědectví, které naše uskupení po dobu své existence dokázalo získat. Nicméně tohle uskupení…“ poukázala na prsten, „Bylo před mnoha lety rozprášeno.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjeratlof
„Dvacet pět septimů by mohlo postačit.“ odvětila ti Sigrid, „Dá se za to koupit několik přísad do polévky na Brumském trhu nebo kdekoliv v okolí.“ dodala, ale spací pytel u sebe neměla. Nejspíš se nachází v některém ze stanů.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Pocítila jsi, jak někdo tvoji hlavu násilím vytáhl z kotlíku. Jakmile se ti zrak opět ustálil spatřil jsi redguardku jak stojí před tebou a hledí na tebe jako by chtěla nějaké odpovědi. Její asistenta tě mezitím stihla vytáhnout dosti nešetrným způsobem. (už hraješ)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Garmin ti potřásl rukou, ale více se nevyjadřoval. Pouze se ohlížel jako by cosi hledal. Dunmer se mezitím přiblížil s bezvládnou Belwen až k vám. Garmin k ní opatrně přistoupil, nedotýkal se jí, pouze si ji prohlížel a stejně tak dunmera, kterému jako by z úst zcela zmizel jeho špatný humor a kdejaká nevhodná poznámka či pokus o urážku.

Když jsi zamířil k pohledné bosmerce ihned se poustála a udělala několik kroků vzad, aby ti umožnila otevřít její dveře do cely.
„Trvalo ti kecálku…“ pronesla když jsi jí konečně odemkl celu a ona mohla odejít. Cestou kolem dveří se tě rukou dotkla po tváři a jakmile stanula na chodbě s úsměvem se podívala naproti orkovi. „Není to krásné být opět volná?“ usmála se jízlivě, „Ou… Mé jméno.“ otočila se k tobě s šibalským úsměvem, „Gethwen, ale stačí když mi budeš říkat zkráceně ‚Gat‘ je to mnohem snazší a nevylámeš si na tom tolik jazyk.“ zakončila a vyrazila ke Garminovi a dunmerovi. Po celou dobu, co ladnou chůzí kráčela se očima i úšklebkem vysmívala orkovi v cele.

„Osvoboď dvojčata.“ křikla na tebe následně, ale dunmer ji okřikl, aby tolik neječela, že by vás mohl někdo slyšet a přivolat stráže. Garmin se jen ledovým klidem díval na elfku v dunmerově náruči.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 19.01.2018 23:52
 
BadWolf
Také poděkuji za čaj.
"Takže myslíte, že to bylo pouze rodinné dědictví či průkaz určité filozofie? Osoba, od níž jsem to získal, sice nebyla sama mág, ale dávala tomu prstenu hodně na důležitosti - a já si radši takové věci prověřuji."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist