Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Aurelius
→ Tah 359

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Pozvolna jsi se začal probouzet. Byl nejvyšší čas vstávat, slunce ještě pořádně nesvítilo, ale cosi ti říkalo, že je už čas vstát. Pomalu sis sedl na okraj postele, promnul si oči, protáhl se a byl připraven vykročit do nového dne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To není zrovna málo...“ zachmuřil se Sjor, „S naším současným počtem budeme mít zatraceně co dělat.“ dodal a podíval se na svého bratra, který přikývl. „Jestli mají i upíra.“ doplnil na závěr.
„Během denního útoku nebude upír problém.“ mávl rukou Kjor, „Musíme navýšit naše počty.“
„Z Brumy už nic dalšího nedorazí, část vojska jsem musela nechat bránit naše hranice. Ve hře je akorát smlouva s Anvilem a ten má dost velké problémy sám o sobě a jedním království z Vysokoskalí, ale to vede svoji válku o nároky na trůn.“ vysvětlila Hraběnka, „Ve hře máme akorát naši armádu proti Chorrolské, nanejvýše sbor legie, která má tábor nedaleko, ale jejich stranu pro tuhle bitvu neznáme.“
„S pomocí legie by šlo uspět.“ přiznal Skjor, ale jeho bratr se na něj nevěříce podíval a zakroutil hlavou, „Legie raději kývne na nějakou dohodu, aby nemusela bojovat. Stejně jako tomu bylo s Konkordátem.“ mávl rukou, „Mají tam nějakého mága?“ zeptal se tě.
„Určitě budou mít dvorního čaroděje, možná mezi žoldáky nějaký mág bude.“ přispěl Felacar a podíval se na svoji panovnici, „Vysokoskalí jste zkoušela kontaktovat?“
„Během sněmu jsem chvilku mluvila s generálem Arteriem. Ujistil mne, že dohody mezi našimi hrabstvími stále platí a v případě nutnosti dostojí svému slovu a to samé očekává i o nás. Nicméně to nebyl ještě zatažen do války o nástupnický titul jeho ženy.“ odpověděla mu pohotově Hraběnka.
„Brentoci a jejich žabomyší války. Pro ně je snazší si vyhlásit válku než se rozhodnout jestli si vytřou zadek levou nebo pravou.“ protočil oči Kjor.
„Ale jejich vazalská smlouva jim to dovoluje.“ dodal Felacar, Kjor pouze zabručel.
„Viděl jste nějaké mágy? Vím, že jste asi neměl moc času se rozhlížet, ale bylo by vhodné nám říct vše co víte. Samozřejmě vás za to finančně odměním.“ podívala se na tebe Hraběnka, „Sice ne teď hned, ale po bitvě.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Ma'Riar bude mluvit dlouze. Začtete vy.“ vybídl tě ke slovu Khajiit a odložil dýmku stranou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Myslím, že tamní důstojník bude mít situaci pod kontrolou.“ odpověděl ti pohotově, „Moje informace o situaci ve vesnici jsou značně zkreslené, protože v ní operovala skupina velitele Solitara a ten mi nesděloval úplně vše. Pokud vyhodnotíte, že situace je neúnosná chci, abyste ty muže přivedla zpět. Pokud jim bude hrozit i bezprostřední nebezpečí od nomádů a pouštích útočníků můžete sebou vzít i domorodce.“ zakončil Faerion.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
Udělám si ranní očistu, hodím na sebe róbu, vezmu si brašnu, do které si dám deník, třídnici a knihy o Proměnách a Ohnivé magii. Čapnu hůl, vyjdu z kabinetu, který pak zamknu a odejdu do místnosti, kde mám mít hodinu.

Jakmile vstoupím dovnitř, připravím si záznamy pro žáky a počkám, až začnou přicházet.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Mágy jsem neviděl, a s dvorní mágyní nebude problém. Regentka jí drží za účast na převratu v domácím vězení, takže až bitva započne, nebude riskovat a nejspíš jí strčí někam pod zámek." na chvíli se odmlčím a pak pokračuji: ,,Nejdůležitější je pro nás připravit je o velitele stráží. Když padne, kdo potom bude velet obraně? Regentka není žádná válečnice, upírský správce bude zalezlý uvnitř a velitele žoldáků nejspíš Chorrolští poslouchat nebudou. Budeme se k němu muset probojovat, protože jakmile ho někdo z nás připraví o hlavu a pozvedne jí tak, aby jí obránci viděli, začnou Chorrolské stráže i domobrana odhazovat zbraně, nebo prchat, což přiměje k útěku, i žoldáky. Taky bych ho mohl vyzvat na souboj, ale nejspíš si bude vědom toho, co by se stalo, kdyby padl, a tu poctu přenechá některému ze žoldáků, který se bude chtít ukázat."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Rozumím, kde se mám setkat s ostatními co půjdou se mnou?"
zeptám se.
 
Aurelius
→ Tah 360

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Provedl jsi ranní očistu, oblékl jsi své roucho, přehodil přes rameno brašnu naskládal do ní deník k přednáškám a knihy, popadl hůl a vyrazil pryč z kabinetu. Selena ještě podle všeho spala, její stůl byl netknutý a dveře do její soukromé komnaty zavřené. Odemkl jsi dveře kabinetu, vyšel ven, zamkl a vyrazil chodbou ke své třídě. Když jsi míjel schodiště všiml sis Benocha a Palagána, oba zrovna opouštěl Arcimágovu komnatu, jeden směřoval ke schodišti a druhý do knihovny a ani jeden na sobě neměl arcimágské roucho. Valindor byl oblečený do čisté verze svého včerejšího obvyklého roucha a Palagán měl na sobě pro tentokráte celé černé roucho bez jakéhokoliv vzoru nebo symbolu školy magie. Rovněž jsi potkal Spellorovou, která na sobě měla černou Thalmorskou uniformu opatřenou krátkou sukní. V ruce svírala desky a podle všeho i deník k přednáškám. Rychlou chůzí směřovala proti Palagánovi.

„Zástupce...“ pronesla s pozdravem k Dunmerovi, tebe nepozdravila ačkoliv tě míjela. „Zástupce Globullus už dorazil? Ptám se kvůli tomu, abych věděla jestli za něj mám zaskočit nebo ne.“
„Zaskočit?“ podivil se Palagán, „Vy máte jediný úkol na téhle Univerzitě a to výuku historie Tamrielu, jasně jsem vám to řekl během nedávné porady.“ pokračoval s důrazem.
„Ale Arcimág Benoch řekl, že pokud nedorazí-“
„To mě nezajímá.“ zamítl, „Já jsem řekl, že bude vyučovat historii Tamrielu a tím to skončilo. Žádnou další diskuzi s vámi vést nebudu a ani nehodlám. Jestli se vám to nelíbí dveře Univerzity jsou otevřeny z obou stran.“ zakončil svoji řeč s důrazem a přísně se podíval na Altmerku, „Tohle si vezmu.“ převzal od ní desky k přednáškám. „Arcimág mohl říct co chtěl. Já jsme jeho zástupce a zodpovídám za rozdělování přednášek až do doby než se vrátí Globullus a bude to kolegyně Viciová kdo pro dnešek nahradí. Vy ne. Je vám to jasné?“
„Samozřejmě...“ řekla zkroušeným tónem a chtěla ještě něco dodat, ale Palagán jí to neumožnil.
„To jsem rád. Nejprve se předveďte jako profesorka historie a pak teprve můžete pomýšlet na nějaké složitější téma k přednášce. Stejná pravidla platí i pro naše nováčky Arteriovou, Merleho a Jannovou.“ zakončil diskuzi s ní a vyrazil znovu ke schodišti, Spellorová za jeho zády hodila naštvaný pohled cosi zamumlala a pak se rozhodla nejspíš vrátit do svého kabinetu.

Došel jsi až k učebně ve které jsi měl mít přednášku. Sáhl na kliku, ale dveře učebny byly zavřené a zamčené. (některé učebny jsou kolem osmé až deváté hodiny večerní uzamykány, aby v nich nemohli studenti provádět nekalosti, odemykány jsou teprve až s počátkem prvních přednášek nebo profesorským dozorem, který v daný den zodpovídá za nějaké aktivita na Univerzitě, klíče jsou uloženy v komnatě profesorů, výjimku tvoří jen některé učebny jejichž klíče mají pouze profesoři, který v nich mají pravomoc vyučovat - např. učebna Runové magie)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To s tím kapitánem by mohlo fungovat.“ přikývl Kjor, „Ale jak říkáte... Nepřistoupí na soubor. Byl by to nesmysl a hlavně jeho panovnice by mu to určitě nedovolila.“ dodal a podíval se na Hraběnku. „Jestliže nemají mágy je to o mnohem snazší, protože my také v podstatě žádné nemáme. Bude to vyrovnaný souboj mečů, sekyr a štítů.“
„Magie by mnoho věcí vyřešila Jarle Kjore.“ namítl dvorní čaroděj Felacar, „Ale jestli nám pomůže její Jasnost nejspíš budeme mít na své straně schopného mága. Já také zvládnu pár ohnivých koulí... Sic se nemůžu rovnat mágyni z Morrowindu, ale nějaký rozruch dokáži vyvolat.“
„Jenže tebe Felacare potřebuji mít po svém boku.“ zarazila ho Hraběnka, „Chci abys byl jedním z mých osobních strážců až obléhání vypukne.“
„Já měl zato, že bitvu povede náš kapitán Joah.“ podivil se čaroděj.
„Ano, ale já povedu druhý oddíl útočníků, třetí pak povede Kjor. Nenosím zbroj pro parádu, ale proto, abych jí použila. Vím, že u mého dvoru jsi teprve krátce, ale já nepatřím k nafintěným hraběnkám, které daleko více zajímá jak vypadají v šatech než války a trable jejich hrabství.“ odpověděla mu Hraběnka a čaroděj přikývl.

Dveře se otevřely a vešel jeden ze stráží, držel v ruce jedny z hraběnčiných šatů. Ukázal je Theře a ta přikývla, ale nechtěla si je ihned obléct.
„Zajistíme vám soukromí. Ramirez se o to postará.“ ujistila ji Hraběnka.
„Dávám přednost doprovodu svého stráže. Vydržím ještě chvilku v tomto oděvu. Nechci přijít o závěr tohohle řešení.“ vysvětlila jí Thera a Hraběnka přikývla.
„Oceňuji, že vás tato situace zajímá.“ přiznala a podívala se na Kjora a Skjora, „Vyčkáme jak dopadne žádost u legie. Nemělo by to trvat dlouho. Mezitím běž Kjore zkontrolovat stav našich mužů, obléhacích strojů. Felacare ty zkus vyčíst ve své magii jaké počasí nás v nadcházejících hodinách čeká. Skjore ty vyšli zvědy ať ještě jednou zmapují okolí Chorrolu. Chci mít jistotu, že nám nic neuniklo a vás...“ podívala se k tobě a Theře, „Vás dva bych s dovolením zneužila k vyjednávání s legií. Mohlo by nám pomoci kdyby legie nabyla dojmu, že máme podporu někoho z Morrowindu. Samozřejmě vás do toho, ale nutit nebudu. Rozhodnutí je na vás. Nejste moji poddaní, abych vám mohla rozkazovat.“ zakončila svoji řeč a Kjor, Skjor se rozešli vyplnit rozkazy. Felacar pozvolna obešel stůl, ale neodešel z místnosti úplně. Zastavil se jakoby na někoho čekal. Ramirez zůstal stát nejspíš proto, aby tebe a Theru pak odvedl do nějaké soukromější místnosti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Ma'Riar bude mluvit dlouze. Začtete vy.“ vybídl tě ke slovu Khajiit a odložil dýmku stranou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Sejdete se s nimi před severní branou. Informoval jsem je o tom, že se k nim připojíte. Koně s vybavením už tam budete mít připraveného.“ odpověděl ti bez sebemenšího zamyšlení, „Jestli potřebujete něco ze svého stanu můžete se tam zastavit, ale neotálejte příliš dlouho.“


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,S vaším dovolením, je mou povinností dbát na bezpečí Její Jasnosti, tudíž její účast v následující bitvě nedoporučuji, protože pokud se pokusím probít k veliteli Chorrolských stráží, nebudu pro ní moci zajistit dostatečnou bezpečnost, nemluvě o šípech obránců zasypávajících Vaše vojsko. Konečné rozhodnutí však bude na Její Jasnosti, a k tomu má zatím dost času. ... A když už jsme u těch šípů, rád bych si před bitvou propůjčil jeden z plášťů ve vašich barvách. Na straně Chorrolu přeci jen bojuje značné množství žoldáků, a já bych nerad skončil jako cíl některého z Vašich lučištníků." na chvíli se zamyslím a pokračuji: ,,S vyjednáváním s legií to můžeme zkusit, ale pokud nebude pro legáta, který měl v Chorrolu audienci přes námi, stačit slovo vašeho posla o tom, že za posledními událostmi v Chorrolu stojí prastarý upír ovládající většinu vlivných osob u dvora, tak je naše návštěva tábora legie nejspíš zbytečná." vydám se doprovodit Theru za Ramirezem, přitom až budu opouštět místnost, otočím se k hraběnce, na chvíli skloním hlavu a potom budu pokračovat v doprovázení Thery.
Upravil/a Sarako dne 04.10.2017 22:20
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
Zaběhnu za Palagánem, nejprve ho pozdravím a pak se ho zeptám, "Potřeboval bych se dostat do učebny (řeknu mu místo), kde budu mít přednášku, ale je zamčeno. Nemáte od ní klíče?" Pokud mi nevyhoví, zeptám se, "A kdo by je mohl mít?".

Pak mu tak či onak poděkuji.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
BadWolf
"Dobře, dobře."
odkašlu si
"Takže, obhlídl jsem město a na první pohled vypadá všechno v cajku. To znamená, že nějaký případný problémy asi budou dobře zvládat. Bylo by fajn, kdybysme možná našli nějakýho důstojníka mezi strážnejma, co by s náma souhlasil, až to celý spustíme."
oddechnu si a pokračuji
"Lepší zpráva je, že jsem mluvil s těma... eh... Rytíři Trnu myslím. A i když na žádnou vzpouru nebo něco nepřišla řeč, vypadá to, že jsou s momentální situací dost nespokojený. A vypadaly dost schopní postarat se o to aby to tu fungovalo. Ale jsou to rytíři, tak nevím jestli by nám pomohli."
Podívám se na Horatia a řeknu mu co jsem zjistil:
"No a nakonec, Horatio... Potkal jsem nějakýho poskoka co sbírá kusy daedrických bran a tak pro nějakou altmerku Elanye z Imperial City. A podle mýho z toho nevěstí nic dobrýho..."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
Přikývnu na pokyny, rozloučím se a půjdu směrem k bráně.
 
Aurelius
→ Tah 361

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Dohnal jsi Palagána téměř až u dveří do komnaty profesorů. Zastavil ho, pozdravil a položil mu otázku ohledně klíčů. Na pozdrav ti odpověděl, ale otázku nezodpověděl, místo toho sáhl do kapsy u svého černého roucha a vytáhl svazek klíčů. Odemkl dveře do komnaty a pokynul ti hlavou abys vešel.

Uvnitř nikdo nebyl, místnost byla ponořená do tmy a ožila světlem teprve až když jsi vešel. Strop zalilo světlo vyvolaných světelných koulí.
„Všechny klíče jsou v přihrádce.“ zodpověděl ti konečně otázku a poukázal rukou na skříň s několika přihrádkami, nebyly nijak označené, „První od shora.“ dodal a odložil zabavený deník na stůl. Usadil se na své tradiční místo jakoby ho vůbec nezajímalo, že už není Arcimágem. Rozevřel deník a začetl se do něj.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Chápu.“ přikývla Hraběnka, „To by neměl být problém... Velitel Joah vám nějaký plášť obstará.“ dodala následně. Když jsi zmínil, že měl legát z Císařské legie schůzku s hraběnkou Chorrolu zadívala se na tebe jakoby ihned chtěla položit nějakou neodkladnou otázku, ale nakonec ji zadržela a nechala tě domluvit bez sebemenšího přerušení. „Ten legát byl na audienci v Chorrolu?“ zopakovala, „Měl jste možnost audienci vyslechnout nebo víte alespoň k jaké dohodě dospěli?“ začala se vyptávat, když jsi domluvil.
„Podle toho co jsme viděli se nedohodli.“ odpověděla Thera, Hraběnka přikývla.
„To je dobré znamení. Dobrá. Běžte... Další věci dořešíme později.“ zakončila schůzku Hraběnka a dala vám tím svolení k odchodu, Ramirez vám pokynul, aby jste ho následovali a Felacar se pustil po vašem odchodu do soukromého rozhovoru s Hraběnkou.

„S vaším dovolením vás vezmu do jednoho volného stanu.“ řekl Ramirez cestou ven ze zříceniny a následně vás provedl uličkami mezi jednotlivými stany až do většího stanu. Krom běžného vybavení, provizorních lůžek, židlí a primitivní dřevěné figuríny, která nesla lehkou zbroj Brumského stráže uvnitř nic zajímavého nebylo. „Hraběnka přebývá se svým osobním ochráncem uvnitř zříceniny. Čaroděj Felacar má stan opodál, nemůžete to minout kvůli symbolu na zabodnuté vlaječce před jeho stanem a velitele Joaha naleznete někde mezi stany nebo vojskem pokud není zrovna na vyžádání hraběnky někde jinde.“ hlásil Ramirez.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Dneska byl 'nezvyklí' klid.“ přiznal Ma'Riar, „Ma'Riarovi to přijde podezřelé. Velitel měl asi jiné starosti a to nevěstí nic dobrého.“ dodal zamyšleně a nechal tě pokračovat, „Ma'Riar slyšel, že má velitel rytířů nějaké problémy na hradě. Jeho žena je tamní dvorní dámou... Ale rytíři Trnu se podle Ma'Riara nepostaví proti vládnoucímu rodu ať už je situace sebehorší. Úcta k zesnulému hraběnčině otci jim v tom bude bránit.“ konstatoval a podíval se na Horatia, který prozatím jen mlčel.

„Elanye...“ zopakoval Horatio zamyšleně, když jsi zakončil svoji řeč o podivínovi u pozůstatků bran do Zapomnění. „To jméno mi nic neříká, ale jestli je z Imperial City nedělal bych si starosti. Sice je tam značný nepořádek, ale praktikovat temná umění přímo pod nosem Císařským mágů může jen naprostý idiot. Obzvlášť teď když je u moci Tarn.“ dodal a založil si ruce.

„Tarn?“ zopakoval Ma'Riar, „Dvorní čarodějkou je nějaká Leta Tarnová, blondýnka trošku starší. Ma'Riar už ji několikrát viděl v doprovodu Hraběnky. Ma'Riar slyšel, že není příliš nakloněna Veliteli a má s ním velmi napjaté vztahy. Ma'Riar si původně myslel, že by to mohla být jedna z našich spojenkyň.“ podíval se střídavě na tebe a pak Horatia.
„To bude jeho manželka.“ přikývl Horatio.
„Asi ano.“ kývl Ma'Riar, „Druhou spojenkyní by pro nás mohla být Valga Lexová, manželka velitele rytířů Trnů. Ma'Riarovi dluží jistou laskavost. Možná by mohla zajistit audienci u hraběnky. Její vztah k hraběti a veliteli také není ideální, ale oproti té čarodějce nemá na dění ve tvoře takový vliv.“
„Jaké vztahy mají mezi sebou? Většina vztahů na vládcově dvoře je protkaná pletichou a intrikami.“
„Ma'Riar neví. Tarnová by vás, ale jistě přijala. Přijímá mágy ze všech koutů světa pokud řádně zažádají o audienci obzvláště ty co mají něco cenného a magického. Ma'Riar by ji mohl zkusit domluvit. Vlastní něco cenného a magického.“ odmlčel se, „Ale bylo by příliš riskantní využít obě 'laskavosti' najednou.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Přijala jsi rozkazy a opustila velvyslanectví. Ihned sis všimla, že byla posílen počet hlídek uvnitř města. Vaši válečníci pochovali v početnějších skupinách a přísně hlídali ulice. Redguardi se drželi v hloučkách a vedli spolu tiché diskuze. Došla jsi v poklidu až k severní bráně. Byla pootevřená, válečník ti zasalutoval na rozloučenou a nechtěl tě projít. Za bránou na tebe čekala skupinka válečníků v čele s jejich velitelem. Všichni měli koně a lehké vybavení pro cestu pouští. Jeden ze zvědů držel v ruce uzdu tvého koně.

„Myslím, že tohle je váš kůň.“ přiřítil se k tobě Altmer v lehké zbroji a předával ti koně, „Jsme potěšeni, že nás budete doprovázet.“ dodal následně.
„Kalarone! Nech si těch vlezlejch keců válečnice na ně určitě nemá náladu. Předej jí koně, nasedni ať můžeme vyjet.“ okřikl ho válečník v sedle s černým pláštěm.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 09.10.2017 21:23
 
Adrian_S
"Díky." vezmu klíč a odjedu do učebny, kde budu mít hodinu.

Udělám přesně to, co jsem zamýšlel. (předminulý tah #1702)

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Děkuji, o vše potřebné pro Její Jasnost už se postarám sám." poděkuji Ramirezovi a hlavou pokynu k východu.

Jakmile Ramirez odejde položím měchy s krví na jedno z lůžek a potichu pronesu k Theře: ,,Doufám, že nemáš v úmyslu zapojit se do bitvy. Vím, že až bitva započne, a já se nechám vysadit na prvním žebříku na hradby, nastane dost situací, kdy se mi bude hodit tvá pomoc, ale slib mi prosím tě, že se budeš držet v tomhle táboře alespoň do té doby, než padne tma. Ve dne by to tam pro tebe bylo příliš nebezpečné, a mohla by tě prozradit i drobná chyba."

Až mi to Thera slíbí, přichystám vše potřebné a případně jí pomůžu i s převlékáním, aby měla jistotu, že na ní nebude vidět nic, co by mohlo prozradit, že je upírka.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Jsme tři. A já i Horatio jsme mágové. Mohli bysme za ní přijít samostatně, zatímco vy by jste využil tu druhou laskavost. Ale já nevím, neznám ani jednu tu osobu, takže rozhodnutí nechám na vás. Jinak, o jaký artefakt jde?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
→ Tah 362

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Poděkoval jsi, otevřel přihrádku ve skříni a sebral klíč k učebně. Následně jsi opustil komnatu profesorů a vrátil se zpět k zamčeným dveřím, odemkl je a vyšel do učebny. Učebna se ihned po tvém příchodu začala sama od sebe vnořovat do světla, závěsy zakrývající okna se roztáhly a světelné koule levitující u stropu zesílily. Lavice byly čisté a prázdné.

Usedl jsi za katedru, připravil si svůj deník se studenty a začal očekávat příchod svých studentů. Netrvalo dlouho a první hlouček noviců dorazil, ihned si s pozdravem posedal za lavice (dodržují stejný zasedací pořádek jako na minulé přednášce), chvilku za hloučkem dorazila i osamocená dunmerka, která opět zvolila lavici nejdále od všech ostatních. Hlouček noviců mezi sebou začal vést nějaké tlumené rozhovory, nejspíš spolu řešili noční incident na Univerzitě nebo nečekanou změnu vedení. Dali si však záležet na tom aby se k tobě nic nedostalo. (ostatní novicové mohou dorazit ještě další tah nebo v průběhu přednášky) Neušlo ti, že mezi hloučkem se objevila i mladší novicka. Nepřišla ti povědomá a nejspíš ani nebyla na první přednášce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Nezúčastním se.“ zakroutila hlavou, „Alespoň ne za denního světla, ale proti prastarému upírovi budeš určitě potřebovat pomoc. Nemyslím si, že bys to zvládl beze mně. Bothiel jsi možná vyřídit dokázal, ale v jakém stavu byla.“ pokračovala a vysvlékla se přitom ze svých současných šatů. Nechtěla abys jí pomáhal pouze od tebe požadovala abys hlídal vstup do stanu před nezvanými návštěvníky. Jakmile se nasoukala do šatů Brumské hraběnky nechala si od tebe stáhnout šněrování a několikrát vyzkoušela svoje možnosti v šatech.
„Nebo jak hodláš toho upíra sejmout?“ zeptala se tě na závěr.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Ma'Riar to myslel jinak... Ma'Riar to myslel tak, že by bylo vhodné nejprve využít laskavost u jedné z žen a později využít tu druhou. Velitel se určitě dozví o vaší návštěvě a bude si pak dávat pozor. Nejspíš bude podezřívaví u proti dvorní dámě a čarodějce.“ doplnil Ma'Riar.
„Popravdě... Čarodějka bude mít vazby na Císařské mágy, protože je manželkou jejich současného vůdce. Pro Velitele by mohla být velké sousto kdyby ji chtěl nějak 'podezřívat' a určitě si nebude chtít zbytečně zavařit.“ zapojil se Horatio.
„Mohla by o něčem podobném informovat v Imperial City.“ konstatoval po mágově řeči Khajiit zamyšleně, „Je to dědictví po Ma'Riarově prastrýci. Nějaký starý prsten... Ma'Riar si nepamatuje, že by prsten jeho strýc někdy nosil jinak než kolem krku, proto jej nikdy nenasadil na prst.“ odmlčel se, „Rád se ho zbaví pokud to pomůže vylepšit život ve městě.“ střídavě se podíval na tebe a Horatia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 21.10.2017 21:00
 
Adrian_S
Počkám ještě chvíli na opozdilce. Pak začnu přednášet (v dalším tahu).
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Svým mečem a ohněm. Popravdě, zatím to mám promyšlené k bodu "Mávám uťatou hlavou Chorrolského velitele a přitom hlasitě řvu.", dál už to bude záviset na tom, jestli se potom stihne Brumská armáda připravit k útoku na hrad a přitom sesbírat všechny zajatce dřív, než padne tma. Taky uvidím, jestli se mi povede přesvědčit zajatce a Chorrolské měšťany, aby nám pomohli zachránit svojí hraběnku a město ze spárů prastarého upíra. V nejhorším případě se budu muset spolehnout na hraběcí bratry a Brumské stráže. Každopádně, až padne tma a budu stát proti tomu upírovi, budu nadevše rád, když se budu moci spolehnout na tvá kouzla." odpovím Theře a po krátké odmlce se potichu zeptám: ,,Když nás zanedlouho čeká souboj s prastarým upírem, nemohla bys mě naučit nějaké ohnivé kouzlo?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nijak nebudu vnímat svoje okolí a pokusím si spíše vzpomenout na to co se stalo ve vesnici, případně jestli jsem neviděl co se přihodilo Belwen.
 
SuperHunter
"Díky," řeknu s neutrálním výrazem a vyhoupnu se na svého koně.
 
Aurelius
→ Tah 363

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Vyčkal jsi na opozdilce. Jakmile se dostavil i poslední učeň a napočítal jsi o stejný počet jako při včerejší přednášce s výjimkou jednoho nově příchozího studenta dospěl jsi k názoru, že už nikdo další nepřijde. Poslední ze studentů za sebou zavřel dveře a usedl do své lavice. Zbylí přítomní si mezitím nachytali své učební pomůcky. Následně povstali aby tě jako profesora pozdravili.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Mohla bych, ale musíš být opatrný.“ odpověděla ti Thera, „Lepší by bylo kouzlo zkoušet někde v nehořlavém prostředí... Možná venku by to bylo lepší.“ dodala následně, „Mohla bych tě naučit plameny a nebo ohnivou střelu... To bys měl zvládnout i bez sebemenších zkušeností jiných ohnivých kouzel.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Nezúčastním se.“ zakroutila hlavou, „Alespoň ne za denního světla, ale proti prastarému upírovi budeš určitě potřebovat pomoc. Nemyslím si, že bys to zvládl beze mně. Bothiel jsi možná vyřídit dokázal, ale v jakém stavu byla.“ pokračovala a vysvlékla se přitom ze svých současných šatů. Nechtěla abys jí pomáhal pouze od tebe požadovala abys hlídal vstup do stanu před nezvanými návštěvníky. Jakmile se nasoukala do šatů Brumské hraběnky nechala si od tebe stáhnout šněrování a několikrát vyzkoušela svoje možnosti v šatech.
„Nebo jak hodláš toho upíra sejmout?“ zeptala se tě na závěr.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Matně si vzpomínáš, že jsi při souboji s válečníkem dostal od někoho zásah do hlavy, omráčili tě a více si nepamatuješ. Belwen jsi naposled viděl jak bojovala s velitelem jezdců ve vesnici. Dunmer si tě prohlížel a chvilkami se ušklíbal. Úšklebek z tváře mu zmizel teprve tehdy když se dveře do žaláře prudce otevřely a vešla skupinka válečníků. V jejichž čele kráčel v důstojnické uniformě bosmer, kterého jsi viděl poprvé v životě, byl starší a nejspíš měl za sebou nespočet bitev (graf. vzhled - zde). Následovala ho důstojnice (graf. vzhled - zde), kterou si pamatuješ z oslavy.

„Doufám, že si jdou pro tebe...“ šeptl tiše Dunmer, který zbledl v tváři, urychleně usedl na lůžko a nervózně si pohrával s řetězem. Zjevně měl z příchozí skupiny válečníků větší strach.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Vyhoupla jsi se na koně a velitel zvědů vydal rozkaz k vyjetí vstříc malé vesničce. Přesun probíhal v udržované formaci přičemž v popředí jeli vždy dva válečníci. Velitel se držel uprostřed a ty spolu s dalším válečníkem na konci formace. (cestování zabere tři příspěvky, můžeš volně komunikovat s přítomnými válečníky)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Neboj, budu opatrný." odvětím s úsměvem, který nejspíš pod přilbou nebude vidět, zatímco se pokusím pověsit Theřiny šaty někam, kde by mohly uschnout. ,,Jelikož se na ten souboj musíme připravit oba, a já bych rád věděl, jak jsi zdatná ve škole iluzí, mohla by ses se mnou telepaticky spojit a já bych venku dostával instrukce k naučení obou kouzel, zatímco ty bys seděla v suchu ve stanu."

(nebo spíš pokud) se mnou Thera naváže telepatické spojení, vydám se ven najít nějaké místo, kde bych se mohl dle jejích instrukcí naučit oběma kouzlům.

Upravil/a Sarako dne 19.10.2017 10:27
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist