Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Adrian_S
Zhluboka se nadechnu a chvíli počkám, jak bude onen mág reagovat. Až po pár vteřinách, ať už učiní cokoli si stoupnu k oknu, překřížím ruce na prsou a ukončím svou neviditelnost.

"Lepší zprávy jsem nemohl zaslechnout!" podívám se na oba, "Pánové, není třeba tasit zbraně nebo magii. Nejsem tu jako nepřítel a ani nemám v úmyslu na vás útočit. Skloňte své zbraně, prosím. Chci si jen promluvit." určitě se jeden z nich zeptá, kdo jsem, "Někdo, komu se líbí vaše plány. A rád by některou část realizoval." podívám se na vojáka, "Vy jste generál Valerius, že? Musím s vámi mluvit."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Začnu skrze stěnu posílat plameny směřované na jeho štít.
 
Sarako
,,Caesarovi bude trvat týdny, než zjistí, že se hrabě léčí v chrámu, v čemž vidím další důvod k zajištění bezpečí hraběte, a kterým je možné u hraběnky argumentovat."

Po těchto slovech půjdu rovnou za Pelenou: ,,Dobré ráno kvestorko. Dorazila už má odměna za toho khajiitského zločince, kterého dopadl v Imperial city? Pokud ano,rád bych si jí nechal vyplatit."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Krátce se ohlédnu na flaviovo cuknutí, ale hned se zase otočím zpět na ženu. "S tím si dovolím nesouhlasit. Viděli jsme se tuším v lázních, ale to je jen slovíčkaření. Chápu vaše důvody, ale ten meč je pro mne opravdu důležitý a potřebuji ho. Je zde nějaký způsob, jakým bych vám prokázal svoji důvěryhodnost? Vzhledem k tomu, že víte o který se nejspíše jedná, tak vás musel zaujmout ... což znamená, že to bude ještě těžší, že ano? Možná vás zaujal tak, že jste si ho dokonce přebrala a zkoumáte ho ..."

Zamyšleně jsem si promnul bradu. "Ale to jsou jen moje irelevantní dohady. Ať už ho máte nebo ne, bez dovolení a pozice mi jsou k ničemu. Pokud vás to alespoň trochu uchlácholí, určitě s ním z mé vlastní vůle nehodlám probodnout císaře nebo ho použít k jiné podobné nerozvážnosti." Pousmál jsem se.

Upravil/a scorpioncz dne 07.08.2017 12:09
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 310

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Tak jste mě okukoval v lázních… To ještě neznamená, že se známe. Ani jste mi doposud neřekl své jméno.“ řekla Altmerka, „Zaujal mě asi jen tím, že z něj nemám příliš dobrý pocit… Císařští mágové většinou nezabavují zbraně a předměty trestanců bezdůvodně, takže na tom mém pocitu asi něco bude.“ pokračovala, „Vy jste mág. Cítím z vás přítomnost síly magie. Takže byste mi mohl pomoci… Takovou menší protislužbou.“ změnila polohu svého sedu, nohy si dala k sobě a opřela se lokty o kolena. „Vy pomůžete mně a já na oplátku pomohu vám. Rozumná dohoda nemyslíte?“ navrhla následně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Tarn se otočil s holí tvým směrem. Lucius si všímal otevřené lahve, kterou chtěl zjevně oslavit úspěch v pomstě, ale když spatřil, jak Tarn hledí tvým směrem zarazil se a zůstal stát. Jakmile jsi spatřil Císařského mága mumlat zaklínadlo ihned jsi odvolal neviditelnost a odhalil se dvojici mužů, kteří byli tvým zjevením lehce překvapeni. Hrot Tarnovi holi výhružně zářil.

„Tohle je přesně ten důvod proč musíme prosadit magickou reformu.“ prohlásil Tarn rozhořčeným tónem, ale Lucius mávl rukou a naznačil mu ať mlčí. Odložil láhev na stolek, který se nacházel mezi tebou a jím. Císařský mág odvolal záři magického hrotu a uklidnil se. „Ano. Tohle je Vrchní Cyrodiilský generál a generál Osmé legie Lucius Valerius.“ představil jednorukého generála Císařský mág, ačkoliv byl předtím upozorněn, aby mlčel. Valerius se na Tarna pouze podíval a Císařský mág opět polkl další slova, kterými chtěl pokračovat a přenechal rozhovor generálovi.
„Poslouchám, ale varuji tě, jestli mě otravuješ kvůli nějaké blbosti nechám tě zatknout a zavřít až zčernáš.“ pohrozil generál, „Nebo tě nechám na místě zabít to mi ušetří papírování.“ (Arterius jako Vrchní generál Cyrodiilu prosadil zredukování počtu soudců na dva, jedním je sám Vrchní generál a druhým je soudce jmenovaný Císařem, případně radou Starších)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
Dunmerka přikývla, Ma’Riar nic nenamítl. Horatia opustila jeho mlčenlivost, sundal si brýle, otřel čelo a pokynul Khajiitovi, aby se posadil. Ma’Riar tak bez jakéhokoliv váhání učinil.
„Ma’Riar si myslí, že není moudré provokovat zdejšího velitele.“ promluvil k tobě následně, když usedl za stůl. „Ma’Riar ví, že zdejší velitel je idiot, ale přesto si nemyslí, že je dobrý nápad vyvolávat s ním rozbroje.“
„Idiot je slabé slovo.“ uchechtl se Horatio.
„Ma’Riar nechtěl být před slečnou sprostý.“ odůvodnil svůj mírný slovník Khajiit, když vám přinesla Dunmerka plné korbely s pivem.
„Jsou na účet podniku… Je to levnější než placení opravy nábytku. Teda myslím.“ pousmála se dívka, „Budete si přát ještě něco?“ zeptala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Nesázel bych na to… Caesar má oči a uši všude.“ zakroutil hlavou Ley a vydal se svou vlastní cestou. Chtěl si totiž pohovořit s profesorkou Obnovy. Odebral jsi se proto k osamocené Kvestorce.

„Výplatu?“ podívala se na tebe udiveně, „Já jsem…“ zarazila se a přemýšlela, „Já jsem od vedení žádnou odměnu k vyplacení nedostala. Možná to bylo kvůli tomu, že jsem dělala doprovod lordu Leyovi.“ odmlčela se, „A moje finanční zdroje jsou momentálně dost omezené stejně jako počet mých legionářů… Dali vám nějakou stvrzenku, že máte obdržet odměnu?“ zeptala se následně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Obvykle by to problém nebyl… Ale dneska ano. V těchto hadrech obzvlášť.“ poukázala na svůj oděv, „Mám jiný nápad.“ ušklíbla se, rozhlédla a následně tě dlaněmi slabě přimáčkla k stěně domu, „Působ věrohodně…“ pokračovala tiše a rukou si ještě více rozcuchala dlouhé vlasy, trhnutím zvětšila výstřih u své košile a následně „Nebo se o to alespoň snaž…“ dodala následně s šibalským úsměvem a bez sebemenšího zaváhání tě začala líbat. Chvilku předtím, než Válečník projel kolem study a zpozoroval vás. Seskočil z koně a rychlou chůzí mířil k vám.

„Vzdejte se! A odstupte od sebe!“ zvolal, jakmile byl od vás necelé tři metry. Neměl vytasenou zbraň a v jeho hlase byla znát náznak překvapení ze situace do které se dostal. Zpomalil a kráčel blíže. „Odstupte od sebe. Je to rozkaz Aldmerského spolku.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Začala jsi sesílat skrze bleskovou stěnu plameny. Válečník zraněn šípem už nebyl tolik obratný, ale přesto je dokázal vykrýt svým velkým štítem. Gwendis znovu napnula svůj luk a vystřelila. I tentokrát neminula a zasáhla válečníka. Vlivem zranění nedokázal udržet štít ani nebyl schopen provést nějaký nebezpečný útok. Tvé plamenné kouzlo jej pohltilo a po chvilce bylo cítit spálené maso a bolestivé sténání utichlo.
Gwendis však neodložila svůj luk. Sáhla po dalším šípu a nasměřovala jej proti Taeloře, která zrovna cosi provedla u oltáře. Ačkoliv byla ke Gwendis otočená zády nejspíš měla velmi dobrý přehled o situaci. Neboť se ihned pootočila a podívala na Bosmerku.

„Zůstaň stát Redguardko!“ zařvala Gwendis, „Odstup od toho zatracenýho oltáře a zahoď zbraň.“ pokračovala a stále mířila, byla připravená kdykoliv vystřelit.
„Co si myslíš, že děláš?“ zvolala Taelora na Bosmerku aniž by k tomu přidala jakýkoliv důraz, „Zatemnil se ti mozek? Vyhrožuješ svým spojencům?!“ pokračovala již s důrazem a koutkem oka se podívala na otevřený oltář, který předtím aktivací nějakého mechanismu nechala otevřít.
„Zradila jsi nás!“ křikla Gwendis, „Je jednou z nich!“ křikla a podívala se přitom na tebe, „Nechala zmasakrovat všechny naše válečníky nahoře v sama se šla přesvědčit, že získá to po čem touží!“
„Nesmysl!“ zvolala Taelora, „A ty jsi se dostala dolů jak? Pokud jsem ‚měla‘ nechat zmasakrovat všechny vaše válečníky jak to, že jsi zrovna ty přežila? Probila ses se přes mou ‚armádu‘?“ pokračovala důrazně Redguardka.

Bosmerka pevněji sevřela luk a koutkem oka sledovala tebe. „Jestli seš loajální Aldmerskému spolku a Thalmoru stůj při mně!“ nařídila ti.
„Neposlouchej ji! Je to zrádkyně. Slouží Valenskému odboji!“ křikla na tebe Taelora a protože viděla, že situace se nevyvíjí nejlépe přiložila ruku na jílec svého meče.

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 07.08.2017 17:45
 
Tondulin
Budu věrohodně líbat Belwen, samozřejmě jen pro účely naší mise a počkám jak bude reagovat na strážného ona. Pokud se rozhodne zaútočit tak se na strážného taky vrhnu a uštědřím mu pár rán do obličeje.
 
BadWolf
"Jste zlatá, děkuji, ale prozatím nic. Kdyby něco, ozvu se."
Pak se otočím na ostatní.
"Jo jo, já vím že to byl naprosto debilní nápad, ale nikdy bych nedokázal nechat tohle být jen tak. Tohle je naprosto příšerný. Takže za tím stojí nějakej ten Hrabě?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
"Než začneme dělat ukvapené závěry...co je v tom oltáři Taeloro?"
 
Adrian_S
"Dobrá, tedy. Budu stručný." uklidním oba a lehce se opřu o okno, stále v obranném postavení, "Nejste jediní, kdo chce arcimága Palagána sesadit. Zastupuji jisté "sdružení", které touží po stejných cílech, jako vy. Můžeme si navzájem pomoci." podívám se na mága, "Mí lidé mě zaúkolovali, abych zkontaktoval jistého generála legie," podívám se na generála, "tedy Vás," a pak se ohlédnu na mága, "a vrchního mága, abych jim pomohl v plánech." chvíli si počkám, jak se vyjádří, pak po jejich monolozích spustím, "Palagán je trnem v oku mnoha lidí a hlavně jistého mága "Corrientise", kterého jste před malou chvíli jmenovali. S ním bych také potřeboval mluvit, ale nemám tušení, kde ho najít. Vy to víte?"

Pokud se mě zeptají, proč bych jim měl pomáhat a co jim mohu nabídnout, šibalsky se usměju, "Od Palagánovy komnaty to mám jen pár kroků... To stačí, ne?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Okukoval v lázních ..." Zlehka jsem se zasmál a nadzvedl ruku s prstýnkem. "Takovéhle věci už mne tolik, jako ostatní v mojí věkové kategorii, neberou. Navíc to bylo až u východu, kdy jsem vás spatřil." Pokrčil jsem rameny a usmál se.

"A ano, zní to jako rozumná dohoda, pokud ode mne tedy neočekáváte zázraky. Jsem sice mág, ale nejsem arcimág a nejspíš těžko i jen mistr, ale pokud potřebujete specializovaného na destrukci ..." Vážněji jsem odpověděl.

Pohodlněji jsem se usadil do svého křesla a jen tak bezděčně máchl rukou. "Pokud naše spolupráce nebude mít dlouhého trvání, myslím, že jména nejsou důležitá. Vy neznáte moje, já neznám Vaše. Nač to zbytečně komplikovat? Ale ... dejme se do práce. Zasvěťte mne do toho, co potřebujete udělat ..."

Upravil/a scorpioncz dne 07.08.2017 18:19
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Říkal jsem jim, aby mi mou odměnu poslali do Anvilu, na jméno Bílý guar." pokrčím rameny a dodám: ,,Tak nic. Asi budu muset ještě počkat, než sem za tímto účelem někoho z Imperial city pošlou."
Potom ještě pár minut počkám, jestli se v místnosti neobjeví Leyem zmiňovaná hradní mágyně.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 311

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Prstýnek je jen formalita…“ mávla rukou Altmerka, „Nemám od vás velká očekávání.“ přiznala, „Jde mi jen o krátkou spolupráci, protože to co chystám podniknout mi jaksi Císařští mágové schvalovat nebudou a tudíž nemůžu očekávat s jejich podporou a pomocí.“ krátce se odmlčela, „Shánět někoho dalšího by bylo zbytečně zdlouhavé a chtěl by za to peníze. Vy dva to určitě uděláte zadarmo… Lépe řečeno za informaci.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„To bys měl být.“ křikl Lucius na tvá první slova, „Protože já budu také stručný až mi dojde trpělivost.“ dodal výhružně. Tarn se nijak nevyjádřil.
„Abyste nám pomohl v ‚našich‘ plánech?“ zopakoval Tarn nedůvěřivým tónem, „Nevzpomínám si, že by Císařští mágové spolupracovali s někým jiným než s oficiálními cechy uznanými Císařstvím nebo jinou monarchií.“ pokračoval a podíval se přitom na Generála, který mlčel. „Ve všech případech… Císařské mágy vedu já.“ poukázal na sebe, „Kde se nachází můj předchůdce nemá tušení nikdo z nás. Jakmile mi přenechal funkci zmizel a nikdo o něm neslyšel.“

„Já o žádnou spolupráci nestojím.“ zamítl Lucius, když Tarn zakončil svůj molog. „Legie bude operovat pouze na územích Císařství, žádné armádní pochody, armádní zastrašování… Nic podobného proti Univerzitě praktikovat nebudu.“ odmlčel se, „Zvolil jsem nenásilnou strategii, která Univerzitu časem zcela potopí. Pomalu, ale jistě. To tady Tarn má největší zájem o znovuzískání Univerzity pro Císařství.“ dovysvětlil a spokojeně se uchechtl.
„Zajisté, že mám.“ přikývl, „Univerzita patří Císařství, nikoliv Palagánovi.“ řekl ráznějším tónem, „Palagán nevede Univerzitu jako Arcimág, ale jako panovník. Hraje si na monarchu přitom na to nemá žádné právo. Univerzita není pod jeho vedením bezpečná, dokazují to i události co se tam za posledních pár let odehrály.“ opřel se více o hůl, „Tak jako každý monarcha chce i on ‚vládnout‘ nebo ‚arcimágovat‘ až do svého posledního dne. V jeho případě to může trvat až nekonečně dlouho… Když je Dunmer a nekromant zároveň. Velmi nebezpečná kombinace.“ zhodnotil, „Můj předchůdce byl v téhle věci příliš tolerantní. Jakmile bude rada přesvědčena, že má ‚Magická reforma‘ je přínosem pro celý svět, bude schválena a Palagán bude sesazen. O to se osobně postarám.“ dodal s hrdostí v hlase.
„Moc se nenaparuj Tarne.“ mávl rukou Lucius, „Corrientis toho pro Císařství vykonal mnohem víc než ty. Ještě jsi sral do dřevěné kolíbky, když zachraňoval svět, a přesto si na Palagána netroufl. Proč si myslíš, že ty proti němu máš nějakou šanci? To jste všichni mágové takový idioti? Nebo vás všechny učil Arterius a vy jste si z něj vzali příklad?“

„Corrientis si proti Palagánovi nic troufl, protože mu to Císař zakázal. Nebýt Císařova rozkazu je Univerzita už dávno naše a Palagán se zodpovídá ze všech svých zločinů.“ mávl rázně rukou Tarn, „Teď když je Arterius mrtvej nemá Univerzita takovou moc. Palagán přišel o svoji pravou ruku. Nyní stačí jen prosadit v radě Starších ‚Magickou reformu‘ a Císařův zákaz v angažování se v situaci Univerzity bude minulostí.“ dodal následně, „Popravdě mi to přijde, že máte z Palagána nějak nahnáno vy Valerie.“ podíval se na Valeria.
„Nemám.“ zamítl pohotově, „Ani mít nemusím. Já se s ním utkat nepotřebuji. To čeká na vás Tarne pokud projde vaše ‚Magická reforma‘ bylo by velmi naivní myslet si, že nějaký cár papírů podepsaný bandou budiž ničemů přiměje Palagána k dobrovolnému odchodu.“
„Nebojím se magického střetu Valerie.“ odpověděl sebevědomě Tarn, „Jsem Císařský mág. Jsem vycvičen k tomu, abych bojoval. Raději se starejte o Klarga Arteria a Palagána ponechte mně a tady dost možná mému dalšímu spojenci.“ poukázal směrem k tobě, „Uniklo mi jméno.“ podotkl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
Dunmerka s úsměvem přikývla a vrátila se zpět k práci. Horatio pokrčil rameny, Khajiit si dopřával několik loků vychlazeného piva, jakmile odložil korbel otřel si ústa.
„Ma’Riar si nemyslí, že by v tom měl prsty přímo Hrabě.“ zakroutil hlavou, „Ma’Riar je přesvědčen, že je Hrabě příliš slabý a naslouchá svému rádci, kterým je důstojník z legie. To on podle Ma’Raira stojí za všemi těmito agresemi.“ podíval se na Horatia, „Ma’Riar Hraběte zná a ví, že by něco takového ve své hlavě nevymyslel.“ přesunul zrak na tebe, „Ma’Rair, ale nevylučuje, že mohl být obelhán a Hrabě takový ve skutečnosti být může.“ dodal na závěr a opět se s chutí napil korbele.

„Něco na tom bude…“ zamyslel se Horatio, „Za tu dobu, co jsem tu, jsem nepostřehl, že by měl Hrabě nějaký nenávistný proslov k obyvatelstvu města. Všechny tyhle nenávisti sděluje prostřednictvím toho plešouna.“ dodal a rovněž se napil piva.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Císařská důstojnice pokrčila rameny, „Když jsem odjížděla z Imperial City byla tam situace dost napjatá. Ani bych se nedivila, kdyby v tom chaosu na vyplacení odměny zapomněli anebo někdo vaši odměnu stopil.“ přiznala, „Ale jestli vám nedali nějaké písemné potvrzení o odměně budete se těžko domáhat své odměny.“ dodala na závěr.

Hraběnka pozvolna usedla do čela stolu a začala si sama bez jakéhokoliv služebnictva nandávat svou porci. Ley který dohovořil s profesorkou se rovněž usadil ke stolu, nejblíže k hraběnce, aby k ní mohl kdykoliv promluvit, aniž by musel křičet nebo mluvit víc nahlas. Nikdo nový se, ale v síni neobjevil.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Věrohodně jsi se líbal s Belwen až dokud se Válečník nepřiblížil do dostatečné vzdálenosti. Několikrát vás ještě stihl upozornit, než ho Belwen překvapila svých rychlým útokem doprovázeným několika rychlými chvaty. Ani jsi se nestihl pořádně rozkoukat a válečník už ležel na zemi a Bosmerka mu držela u krku krátkou elfskou dýku, kterou mu stihla vzít z opasku. Nezabila ho, úderem Válečníka omráčila a pokynula ti, abys mu zabavil zbraň.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Vím já? Prostě vím, že to nesmí přijít do špatných rukou a rukou odboje!“ křikla na tebe Redgardka od oltáře a pevněji sevřela jílec meče. Gwendis reagovala obdobně, pevněji sevřela luk a přimhouřila ještě více oko.

Neodpovězené tahy
 
BadWolf
"Tohle je ale město s největším počtem přistěhovalců v celém Cyrodiilu, ne-li rovnou Císařství. Proč by riskoval rozpoutání povstání? To je to takovej rasista?"
chvíli se zamyslím
"A nebo možná chce získat slávu a vliv tím, že by případný povstání potlačil? Sakra, v tom případě mu hraju přímo do karet. Doufám, že se pletu. Nemám rád takovýhle situace"
vyřknu svou myšlenku a pořádně si loknu piva. Možná víckrát.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Jak elegantní zneškodnění nepřítele." S úsměvem poznamenám a začnu si prohlížet svůj nový meč.
 
Adrian_S
Jak se budou mezi sebou bavit, jen si upevním své gesto (překřížené ruce) a usměji se.

"Dohádali jste se?" zeptám se, když oba skonří řeč o Palagánovi, "Musím souhlasit tady s generálem." podívám se na Tarna, "Palagán nebude brát v potaz nějakou vyhlášku nebo nařízení císaře. On vede univerzitu ne kvůli tomu, aby poštval ostatní cechy a samozřejmě císařství, ale právě kvůli "nezávislosti". Kdokoli se nachází za hradbou Univerzity, si může takřka "dělat co chce". Ať se vám to líbí nebo ne." na vteřinku zmlknu, abych nabral dech, "Palagán hraje svou hru dobře, a myslím si, že se k němu poutá mnoho důvěrných osob, kteří na něj nedají dopustit. Ale určitě existuje nějaký způsob, jak ho sesadit efektivněji, než pomocí mágské rady." podívám se oboum přímo do očí, "Mága nikdy nezastaví slova, pouze kouzla."

Vzpomenu si na Valeriovu řeč o spolupráci s vojskem, "Jak vám mám pomoct? Jednoduše. Mohu pro vás sledovat dění na univerzitě a dávat vám tak cenné informace. A když ne vám," ohlédnu se na mága, "tak vy to aspoň oceníte."

Pak upustím od svého gesta a dám ruce podél těla, "Udělal jsem, co mi řekli mí lidé. Teď potřebuji od vás nějaké konkrétní úkoly, které nám pomohou v boji proti Palagánovi." pak se odmlčím a nechám je chvíli mluvit, "Je jasné, co vám tu říkám, ale musím vás také upozornit, že nemůžeme, ehm... zabít přímo arcimága. Mé uskupení s touto cestou nesouhlasí, neboť by bylo jasné, kdo by za tím vším stál..." zakroutím hlavou, "Ne, ne, ne... Musíme na to jít jinak. Arcimág ovládá mocná kouzla, ale i ten nejsilnější má nějakou slabinu. Mohli bychom toho využít."

Když se Tarn zeptá na mé jméno, jen odvětím, "Uniklo vám správně. Mé jméno není důležité." a mrtvolně se usměji.

Upravil/a Adrian_S dne 10.08.2017 19:24
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Poptám se jednoho ze sloužících, kde se nachází pokoj zdejší hradní mágyně, nechám si popsat, jak vypadá, a vyrazím jí naproti.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Jen v tom případě, že mi ta informace bude nápomocná ... O co tedy jde?" Odvětil jsem už nedočkavě.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 312

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Určitě jste někdy slyšel o mágovi jménem Feladan Tarn. S tím Tarnem co vede Císařské mágy nemá nic společného… Jen shoda příjmení.“ začala pozvolna, „Feladan Tarn žil v průběhu třetí éry a zabýval se podstatou duše a jejího zachování. Chtěl totiž obelstít vlastní smrt, věřil v nový život, takzvanou reinkarnaci.“ odmlčela se, „Povedlo se mi sehnat člověka, který má údajně mít nějaké staré písemnosti, které by mi mohli pomoci v pátrání po Feldanových vědomostech. Jenže mám strach, že je to past.“ opět následovala krátká pauza, „Císařští mágové něco takového odsuzují a nechápu. Podle nich je to nečistá magie, proto je nemohu požádat o pomoc. Potřebovala bych, abyste šel se mnou na schůzku a kryl mi záda. Možná si říkáte, že jsem naivní, protože něco takového svěřuji někomu, koho znám teprve pár minut, ale to jste na omylu. Vy chcete informace a ty vám mohu dát jenom živá. Takže mě zradit nemůžete a bude ve vašem zájmu mě udržet naživu.“ lehce se pousmála.

„Samozřejmě jste mág… Takže bych se s vámi teoreticky mohla i o nabité znalosti podělit. Kdybyste měl zájem a naše spolupráce byla bezchybná.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Samozřejmě, že to jde i jinak než přes radu Starších.“ mávl rukou Tarn, „Můžeme získat na stranu obyčejný lid, když nebude spokojen s Palagánem jako Arcimágem dají to hlasitě nahlas. Vzdorovat Císařství je jedna věc, ale vzdorovat obyčejnému lidu v mnohonásobném počtu je věc druhá.“ podotkl následně.
„Tyrwin měl podobný návrh.“ přiznal Valerius, „Palagán a Univerzita jsou vaše plány a priority. Mě zajímá Císařství, Klargus Arterius, Thalmor a situace zde.“
„Univerzita je v první řadě záležitost Císařských mágů.“ připomněl Tarn.

„Jsem rád, že jsme si to vyjasnili.“ kývl hlavou Generál, „Informace se vždycky hodí. Arterius se netajil tím, že má Univerzita nějakou ‚malou‘ armádu, která byla vytvořena jen proto, aby bránila zájmy Univerzity. Zajímal by mě počet, jméno jejich velitele a jestli sídlí přímo na Univerzitě nebo mají tábor někde mimo.“ odmlčel se, „Během Amatiova útoku na Univerzitu se tahle slova potvrdila a legie narazila na těžký odpor. Musí se tomu předejít. Nechal jsem odvolat Belia Arteria na jeho místo by měl nastoupit jiný kandidát z legie. Bylo tomu tak léta, tak nevidím důvod, proč by teď Univerzita jmenovaného kandidáta z legie odmítla.“
„Byl bych raději kdyby to byl kandidát od nás.“ připomněl se Tarn, ale Valerius jeho připomínku ignoroval.
„Pokud budou mého kandidáta ignorovat bude to jasná záminka k tomu, aby si Císařství začalo myslet, že se začínají orientovat spíše na Thalmor, protože tomu vyslance přijali.“ pokračoval Valerius, „Nebylo by na škodu… Kdybyste podpořil nástup našeho kandidáta.“
„Nebo přiměl Arcimága, aby dal přednost Císařským mágům jejich ‚vyslanci‘. Určitě by na tom Univerzita vytěžila víc než s nějakým nýmandem z legie.“ pronesl Tarn a svými slovy nakrkl Valeria, protože se na sebe nevraživě podívali.

„Mé úkoly jsou jasné. Chci, abys zjistil co nejvíce informací o Univerzitní armádě, kterou měl nechat založit Arterius a pár jeho kamarádíčků.“ začal zadávat Valerius úkoly, „Za další bys měl apelovat na Arcimága nebo jeho zástupce, aby neotálel s přijetím našeho kandidáta místo Belia Arteria.“ odmlčel se.
„Císařští mágové mají na Univerzitě špióna… Dlouho jsme od něj žádnou informaci nedostali, ale přičítáme to tamnímu napětí a také konfliktu, který měl Špion se zesnulým Arteriem. Dám vám jeho jméno, zkusíte ho kontaktovat a připomenete mu, aby poskytl chybějící hlášení.“ následovala krátká pauza, kterou věnoval Tarn přemýšlel, „Také mi přišlo, že v jednom z hlášení zmiňoval osobu jménem ‚Nilwen‘ nebo ‚Nelwin‘ je to hodně podobné jméno… Nejsem si úplně jist. Podle všeho měla nějaký spor s Arcimágem, protože z jeho komnaty odcházela s brekem a údajně by možná mohlo jít o jeho dceru. Možná ona by mohla být slabinou anebo by nějakou mohla znát.“

„Jméno je NUTNÉ.“ zdůraznil Valerius, „Jestliže nechceš riskovat problémy se zákonem. Vydám ti lejstro, které ti umožní procházet skrze bránu mezi Univerzitou a Císařstvím, ale bez jména to nepůjde.“ vysvětlil následně generál, „Jestliže lejstro mít nebudeš a chytnout tě při překonávání brány…“ uchechtl se, „Já se za tebe rozhodně zaručovat nebudu a pochybuji, že by Tarn měl v plánu opak.“
„Od zítřejšího dne budou tuhle spojovací bránu střežit i moji muži. Teleportaci sice nedokážeme zvenčí zabránit… Ale jiná kouzla už ano.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
Horatio pokrčil rameny, Ma’Raiar si opět otřel tlamu, „Ma’Riar už řekl, že si myslí…“ odkašlal si, „Že je Hrabě slabý. Ma’Riar je přesvědčen, že naslouchá radám svého rádce a rádce ho děsí ztrátou titulu a m oci… Ma’Riar ví moc dobře, že mocní lidé se nejvíce bojí ztráty svého titulu a moci.“ odmlčel se, „Ma’Riar si také myslí, že i ta vaše varianta se slávou je možná. Ma’Riar už něco podobného zažil. Před mnoha lety začala řada vzpour poté co byl jmenován nový Vrchní generál.“ napil se piva, „Ma’Riarův otec to Ma’Riarovi v dětství vždycky vyprávěl.“
„Spíš to byla souhra náhod. Něco takového nemůže souviset se jmenováním nového Vrchního generála.“ namítl Horatio, kterému se slova Khajiita příliš nezdála.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Odchytl jsi jednoho ze služebných. Ihned ti ochotně popsal, kde se nachází komnata zdejšího dvorního mága a také vzhled. Vykreslil ti jí jako chladnou a velmi náladou orčici, kterou zdejší služebnictvo příliš rádo nemá. Poděkoval jsi a odebral se vyhledat její komnatu přesně podle popisu Sloužícího. Netrvalo to dlouho a stanul jsi před dveřmi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„No… Neměl si hrát na kazišuka. To nikdy nedopadne moc dobře.“ ušklíbla se Belwen, „Mimochodem… Myslela jsem si, že legionáři z Cyrodiilu líbají o trošku lépe. Tohle byl takový slabší průměr.“ zhodnotila na závěr s šibalským úsměvem a když jsi válečníkovi sebral jeho elfský meč pokynula ti, abyste vyrazili kolem studny pryč z vesnice.

Pokud se rozhodneš opustit vesnici a nechat ji na pospas Aldmerskému hněvu a vyšetřování může to mít negativní výsledek na reputaci odboje.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Vím já? Prostě vím, že to nesmí přijít do špatných rukou a rukou odboje!“ křikla na tebe Redgardka od oltáře a pevněji sevřela jílec meče. Gwendis reagovala obdobně, pevněji sevřela luk a přimhouřila ještě více oko.

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Myslel jsem že to bylo jen jako, kdybych tě líbal opravdu z lásky Belwen, byl by ze slabšího průměru polibek, jaký jsi ještě nezažila." Oplatím šibalský úsměv. "Tak teď když už mám tenhle mečík, mohli by jsme ještě napáchat zlatým hochům nějaké ty škody předtím než odejdeme co říkáš?" Usměju se jako malé díte, co právě našlo novou oblíbenou hračku a párkrát naznačím výpad mečem do vzduchu.
 
Sarako
Zabouchám na dveře a nahlas pronesu: ,,Omlouvám se, že ruším. Má paní Felisa Demnevanni by při léčbě ráda využila Vaší pracovny. S hraběnkou je to už domluvené, já se jen přišel ujistit, že vám to nebude vadit, případně nabídnout jménem svojí paní nějakou malou kompenzaci."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4082 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8039 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5464 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4642 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12475 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7320 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6396 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6217 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7409 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist