Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
"Skoro bych se bál, aby nenařídil z ničeho nic pomstychtivé vyvraždění ..." odvětil jsem zachmuřeně.

Jen co jsme dorazili do lázní, a babka co vybírala vstupné nás pustila dál, jen tak jsem nostalgicky podotkl, "Řeknu ti Flavie, tady jsem nebyl už tak dlouhou dobu ... skoro jsem zapomněl jak fajn to tu je." Vešel jsem dovnitř a začal se v šatně svlékat. "To s tím Klargusem je opravdu peh. Už se ani nebudeme moct cítit bezpečně v naší vlastní vile. Ale co s tím můžeme udělat? Možná by mu to šlo nějak rozmluvit nebo tak něco ... co říkáš? Když zjistíme jeho přesný motiv to co chce, třeba bychom ho odtamtud mohli dostat." Začal jsem spíše jen tak blábolit nahlas.

Když jsem byl svlečen do spodního prádla (nebo do ručníku okolo pasu, záleží jak se to bere), otočil jsem se ještě na Flavia. "Mimochodem, na ulici také byla spousta bdících. To se navrátil z plání Oblivionu Lord Dagon nebo co? Na to si nějak nepamatuji z dob před mým uvězněním ..."

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"To riziko bych kvůli tomu podstoupil." Naposledy se usměju a konečně se vydám do kopce.
 
SuperHunter
Poslechnu Ayrenninu radu a pokusím se zasáhnout válečníka za pomoci plamenů.
 
Aurelius
→ Tah 270

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Flavius zakroutil nesouhlasně hlavou, „Myslím, že ne.“ dodal následně na tvoji poznámku o vyvraždění. Jakmile se dal Flavius do pohybu následoval jsi jej dveřmi do lázní. Pozvolna jsi začal cítit změnu vzduchu, příval horka a páry. Přesunuli jste se do šatny, byla prázdná neboť většina přítomných se již rozvalovala u vody nebo byla u masáží, po případně spolu diskutovali ve společenské místnosti uvnitř lázní.

„To si nemyslím.“ zakroutil hlavou, „Klargus na mě nepůsobí jako typ člověka co by si 'něco' nechal jen tak rozmluvit. Myslím si, že jeho motiv brzo zjistíme. Scipio se zmiňoval, že má být teď v brzké době nějaké zasedání rady Starších... Kvůli smrti Kancléře, bude se volit nový.“

„Stále tu hrozí upíří hrozba.“ odpověděl ti na otázku Flavius a vyrazil pryč z šaten. Společně jste pokračovali úzkou chodbou se schodištěm až do místností s lázněmi. Pára byla všude přítomná. Rozhlédl jsi se první z místností zdali neuvidíš někoho známého, ale nikoho takového jsi nespatřil. Zatím co Flavius ihned mávl na jednu z trojice žen sedících v ručníku na kamenné lavičce. Byla to hubenější blondýnka s přátelským výrazem ve tváři. Společnost jí dělala lesní elfka a nějaké méně půvabná imperiálka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Redguardka zaplula do jedné z prázdných lavic, usadila se mlčky vyčkávala na zahájení výuky. Tlesknutím jsi přerušil diskutující učně a získal si jejich pozornost. Jakmile jsi začal pochodovat po učebně a začal pokládat otázky, rozdělil jsi třídu na několik táborů. Většina tvrdila, že je nejsilnějším živlem oheň, jiní zase zastávali názor, že jsou všechny elementy stejně silné a v poslední řadě se našlo několik takových, který prosazovali jiné živly. Mladá Dunmerka izolovaná od všech ostatních pro změnu přispěla názorem, že všechny elementy mohou být stejně silné, ale vždy závisí na schopnostech a síle vyvolávajícího.

Trojice noviců včetně Dunmerky zvedli ruku, když jsi se ptal zdali umějí vyvolat kouzlo 'Plameny' následně se po zápisu na tabuli a tvém pokynu začali rozdělovat. Vyvolal jsi kouzlo 'Plameny' ke stropu, strop je kamenný takže žádné vzplanutí nehrozí. Někteří studenti a studenty po zesílení kouzla zatleskali, jiní zůstali chladní a nijak výrazně na sobě nenechali znát úžas či strach.

Na tvůj další pokyn novicové a novicky vstali, rozhlédli se po třídě. Někteří působili nejistě, jiní zase sebejistě, záleželo na jejich povaze. Na tvůj pokyn pak provedli snahu o vyvolání kouzla. Opět došlo k mnoha různým výsledkům. Trojice, která se předtím hlásila kouzlo vyvolala bez sebemenších problémů, Dunmerka dokonce působila jakoby v sobě měla nějaký vrozený talent, protože její kouzlo dosáhlo velmi dobrého výsledku a bylo vyvoláno bez chyby. U dalších noviců už to tak slavné nebylo, když se jim kouzlo povedlo netrvalo příliš dlouho a nebylo nikterak silné, čtyřem se pak kouzlo nepovedlo vyvolat vůbec. Jeden z noviců dokonce třepal rukou jakoby chtěl z rukávu svého roucha vyhnat nějakého pavouka, kouzlo se mu však rovněž vyvolat nepovedlo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To teda nebyl.“ zakroutila hlavou Tanečnice, „Jsem zvyklá na tyhle slůvka, urážky a občas i nějakou tu poklonu k mé kráse. Není to nic nezvyklého, nic s čím bych si nedokázala poradit.“ dodala následně a rozhlédla se kolem, „To byl Caesar. Vládce zdejšího podsvětí, přístavu a v podstatě i Anvilu.“ odpověděla ti na otázku, „Ta rodinka sídlící v hradě je tu vlastně jen na ozdobu. Každý kdo tu žije trošku déle ví, že jsou to jen Císařstvím nastrčené loutky, které mají hrát divadlo, že situace zde je v naprostém pořádku.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Copak by na to asi řekla tvá snoubenka?“ zeptala se, zastavila a otočila k tobě, „Ještě nedávno jsi se zdráhal mluvit o kráse žen a najednou máš takhle rozvázaný jazyk?“ šibalsky se ušklíbla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Poslechla jsi Ayrenn a začala sesílat a udržovat své kouzlo, které přímo udeřilo do Válečníkova velkého štítu. Udržet stále stejnou sílu kouzla bylo obtížné, ale dařilo se ti to. Válečník však postupoval dál, pociťoval bolest a žár rozpáleného kovu, který musel držet. Postupně jste začaly cítit zápach spáleného masa a kůže. Válečník nakonec přeci jen bolest nevydržel. Byl nucen uhnout se štítem a provést zběsilý výpad, který se mu příliš nevydařil. Ayrenn tě přistrčila ke stěně a prudce sáhla po oštěpu, kterým provedl válečník výpad. Chytla jej za konec a následně letmým švihnutí meče provedla útok proti válečníkovi, který byl natolik oslabený, že nebyl schopen vykrýt úder štítem. Raději se stáhl, upustil štít úplně a bolestivě zaskučel, sáhl po své druhé zbrani, zahnuté šavli.
„Teď by bodl nějaký blesk!“ křikla Ayrenn.

Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
"Dobré... To není špatné!" pochválím všechny, kterým se podařilo seslat kouzlo na poprvé, "Vidím, že někteří z vás ovládají základní kouzlo s lehkostí, což je... velmi působivé." podívám se po ostatních, kterým se nedařilo, "Co se týče vás ostatních, zapracujeme na tom."

Požádám trojici těch nejlepších, aby se ke mne přidali a společně jim ukázali, jak mají dosáhnout "normálního" výsledku.

Pokud se to podaří, požádám "nezkušené" začátečníky, aby si to dále procvičovali. Mezitím bych si odebral ty zkušenější ke katedře, kde bych si o nich zapsal do knihy jisté informace.

Pokud se to nepodaří, popíšu jim detailně, jak mají dosáhnout toho "základního" účinku - jaký postoj, slova i gesta mají použít. Krůček po krůčku jim to budu předvádět a budu po nich chtít, aby to napodobovali.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Na chvíli se zamyslím, a pak pronesu: ,,Když jsou návštěvníci zdejšího hostince takoví, jako Caesar, nedostalo se náhodou k tvým uším, kde by se nacházela Molag Balova svatyně? Už sice nepatřím mezi bdící, ale pořád mám s tímhle Daedrickým pánem nějaké nevyřízené účty."
Upravil/a Sarako dne 13.06.2017 10:37
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Že by nás chtěl donutit dát mu hlas nebo tak něco? To je docela bláhové, když ty hlasy budou pod tlakem a zjistí to ostatní, nepropadne náhodou?" Tázavě jsem zdvihl ruce a následoval ho do páry. "Upíří hrozba ... o té jsem slyšel jen zmínky, než mne uvrhli do kobky. To to bylo až tak zlé? Ále vem to Dagon, už ti určitě těma otázkama lezu na nervy. Pokud si pamatuji, dalo se tu nechat se i oholit ... platí to ještě? Poslední otázka! Slibuju! Čestný legionářský!" Prohrábl jsem se se zasmátím v pokročilém strništi.

Upravil/a scorpioncz dne 14.06.2017 19:28
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Asi mám dnes akorát dobrou náladu potom příjemném probuzení." Odpovím Belwen a pokračuji ve šplhání do kopce. (Kolik tahů to bude trvat?)
 
Aurelius
→ Tah 271

http://i.imgur.com/BUCeAbx.png

Povedlo se mi konečně dokončit vše co mi bránilo v pokračování Hrozby III. proto bude textová hra opět vycházet v původním časovém rozpětí. Alespoň jeden tah za den při minimálně třech napsaných tazích.
(po napsáním dalšího tahu bude tato informace společně s obrázkem smazána)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Tak to nefunguje.“ mávl rukou Flavius, „Podle Scipia je většina hlasů v radě Starších pod nějakým tlakem, někteří členové jsou nechutně úplatní, jiní mají strach a jen hrstka členů skutečně uvažuje zdravím rozumem. Jenže ty ubývají.“ dodal následně.

Když jste zapluli do páry, Flavius se opřel o kamennou stěnu a ihned pokračoval, „Stále je to zlé. Bdící si s hrozbou vůbec neporadili. Spíš to zmršili.“ povzdech si, „Kvůli tomu stannému právu nemůžeš bez správné písemnosti ani vycestovat pokud na tebe není uvalena nějaká výjimka.“ zadíval se do vody, „Myslím, že jo. Ale já jsem tu nikdy takové služby nevyužíval.“ odvětil ti na tvoji otázku ohledně holiče.

„Asi bylo naivní si myslet, že by se některé věci mohli konečně urovnat a vrátit se do klidných kolejích, když válka skončila.“ promluvil opět, ale nepokračoval, všiml si, že stejným vchodem jakým jste vešli vešla i dvojice mužů. Redguard a nějaký Ork, který mu pravděpodobně dělal ochranku. Redguard se rozhlédl po místnosti, Flavius si ho změřil pohledem, byl to docela nevraživý pohled.
„To je Císařský úředník Domalen Tondlen. Vcelku významný člověk s poměrně velkým vlivem v radě Starších. Scipio říkal, že je to děsná držgrešle. Každý Septim přepočítává a když má nějaký větší obnos pustit z ruky je z toho celý nesvůj.“ začal potichu, „Byl to přítel otce Laurany, ale po jeho smrti se naše vztahy s ním ochladili, protože Domalen odmítal vydat některé položky z dědictví.“ odmlčel se, „Kvůli jeho dceři Shiri mám tuhle jizvu.“ poukázal na již stářím vybledlou jizvu na levém boku. „Pro jistotu se mu vyhýbej. I tomu Orkovi... Už jen kvůli tomu, že podporuje Thalmor.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Trojice vystoupila z lavice a zamířila k tobě, Dunmerka se zpočátku trošku zdráhala, ale nakonec také vystoupila ze své lavice a postavila se vedle tebe. Společně jste kouzlo zopakovali, opět se povedlo bez sebemenších problémů. Většina studentů, kterým se pokusy o vyvolání nevyvedli sledovali a snažili se přijít na to co dělají špatně. Našli se však tací, kteří se o úspěch pokoušeli i bez dalšího sledování postupu.

Trojice se pak odebrala s tebou ke katedře, posadil jsi se a všichni tři studenti na tebe zírali. Dunmerka si mnula zápěstí a prohlížela si oba novice, občas koutkem oka za brouzdala k nezkušeným novicům snažícím se vyvolat kouzlo. Některým se to skutečně už na nový pokus povedlo. Redguardská profesorka seděla na stejném místě, poslouchala a sledovala situaci. Všiml sis, že jedna novicka s pihovatou tváří kouzlo úspěšně vyvolala a to několikrát, měla z toho upřímnou radost, ale zároveň se ti začala hlásit jakoby chtěla něco říci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Tanečnice pokrčila rameny, „Já se nikdy o sochy Daeder nezabývala... Ani s vírou jsem si příliš vrásek a starostí nedělala.“ mávl a rukou, „A nějaké podomní uctívání je nejspíš zakázáno... Nevím kdo by to mohl vědět.“ znovu pokrčila rameny.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Můžeš být naprosto v klídku.“ zasmála se Belwen, „Carwuš nic neřeknu ani tvé snoubence. Valenský les je kouzelný v mnoha věcech. Například také v tom, že mnohá tajemství zde zůstanou navždy uchována.“ lehce se na tebe otočila a poté se pustila do šplhání po ještě strmějším srázu. Celý výstup byl náročný, ale dařilo se vám blížit se ke konci. (ještě budeš šplhat dva příspěvky, můžeš volně komunikovat s Belwen)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Poslechla jsi Ayrenn a začala sesílat a udržovat své kouzlo, které přímo udeřilo do Válečníkova velkého štítu. Udržet stále stejnou sílu kouzla bylo obtížné, ale dařilo se ti to. Válečník však postupoval dál, pociťoval bolest a žár rozpáleného kovu, který musel držet. Postupně jste začaly cítit zápach spáleného masa a kůže. Válečník nakonec přeci jen bolest nevydržel. Byl nucen uhnout se štítem a provést zběsilý výpad, který se mu příliš nevydařil. Ayrenn tě přistrčila ke stěně a prudce sáhla po oštěpu, kterým provedl válečník výpad. Chytla jej za konec a následně letmým švihnutí meče provedla útok proti válečníkovi, který byl natolik oslabený, že nebyl schopen vykrýt úder štítem. Raději se stáhl, upustil štít úplně a bolestivě zaskučel, sáhl po své druhé zbrani, zahnuté šavli.
„Teď by bodl nějaký blesk!“ křikla Ayrenn.

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 20.06.2017 21:33
 
Adrian_S
Zapíšu si o těch 3 nejlepších své poznatky a zeptám se jich, čím se chtějí stát na této univerzitě - jakou mají motivaci.

Až mi odpoví, vyvolám onu pihovatou novicku a zeptám se, co má na srdci, před tím ji samozřejmě pochválím. Až mi sdělí svou radost, pozvu si jí ke katedře, kde se jí taktéž napíšu.

Takhle si zapíšu všechny studenty, kteří BUDOU CHTÍT chodit na mé hodiny.

Až si napíšu i posledního, zavřu knihu, pošlu všechny opět do lavic a pronesu, "Někteří z vás na mě velice zapůsobili. Sice se některým moc nedařilo, ale nezoufejte! Pamatujte: Trénink dělá mistra!"

Podívám se rychle z okne, abych mne napadla nějaká vhodná slova, "Vaše magie je ještě na slabé úrovni, nicméně tuším, že jste již vyčerpaní z čarování. Další kouzlení necháme na příště." překřížím si ruce na prsou, "Pokud byste měli nějaké potíže, nebo chtěli konzultaci, najdete mne v kabinetu (popis, kde se nachází mé sídlo). Jestli máte nějaké otázky, nyní máte možnost se ptát."

Počkám si, zda se někdo otáže, pakliže ano, odpovím (další tah). Pokud ne, pronesu, "Nejsem zastáncem domácích úkolů, ale pokud vám mohu poradit, cvičte si tyto "Plameny", abyste je příště zvládli už bez potíží. Na příští přednášce si vás vyzkouším, ale nebojte se.. nebudu známkovat, nebo vás nějak zesměšňovat. Jen chci vidět, zda jste pokročili či nikoli." podívám se po všech, "Tímto bych naší první hodinu ukončil. Můžete odejít."

Až začnou odcházet, sednu si na katedru a do své knihy si napíšu jisté poznámky, ohledně úspěšné trojici nováčků a té pihovaté.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Pošlu na válečníka další kulový blesk.
 
Tondulin
"Ani nevím co by jsi jim chtěla říkat." Odpovím při vstupu na strmější svah. "A navíc jsme už dobří kámoši ne?"" Usměju se.
 
Sarako
,,Škoda." pronesu zklamaně, vylezu ze sklípku zpět do kuchyně, odkud se pomalým krokem vydám k východu (očekávajíc možný útok ze strany kteréhokoliv z hostů).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 272

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Tak to nefunguje.“ mávl rukou Flavius, „Podle Scipia je většina hlasů v radě Starších pod nějakým tlakem, někteří členové jsou nechutně úplatní, jiní mají strach a jen hrstka členů skutečně uvažuje zdravím rozumem. Jenže ty ubývají.“ dodal následně.

Když jste zapluli do páry, Flavius se opřel o kamennou stěnu a ihned pokračoval, „Stále je to zlé. Bdící si s hrozbou vůbec neporadili. Spíš to zmršili.“ povzdech si, „Kvůli tomu stannému právu nemůžeš bez správné písemnosti ani vycestovat pokud na tebe není uvalena nějaká výjimka.“ zadíval se do vody, „Myslím, že jo. Ale já jsem tu nikdy takové služby nevyužíval.“ odvětil ti na tvoji otázku ohledně holiče.

„Asi bylo naivní si myslet, že by se některé věci mohli konečně urovnat a vrátit se do klidných kolejích, když válka skončila.“ promluvil opět, ale nepokračoval, všiml si, že stejným vchodem jakým jste vešli vešla i dvojice mužů. Redguard a nějaký Ork, který mu pravděpodobně dělal ochranku. Redguard se rozhlédl po místnosti, Flavius si ho změřil pohledem, byl to docela nevraživý pohled.
„To je Císařský úředník Domalen Tondlen. Vcelku významný člověk s poměrně velkým vlivem v radě Starších. Scipio říkal, že je to děsná držgrešle. Každý Septim přepočítává a když má nějaký větší obnos pustit z ruky je z toho celý nesvůj.“ začal potichu, „Byl to přítel otce Laurany, ale po jeho smrti se naše vztahy s ním ochladili, protože Domalen odmítal vydat některé položky z dědictví.“ odmlčel se, „Kvůli jeho dceři Shiri mám tuhle jizvu.“ poukázal na již stářím vybledlou jizvu na levém boku. „Pro jistotu se mu vyhýbej. I tomu Orkovi... Už jen kvůli tomu, že podporuje Thalmor.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Zapsal sis o trojici poznatky do svého deníku a poté je vyzpovídal. Ani jeden z chlapců neměl žádné vysoké ambice. Jeden přiznal, že šel na Univerzitu spíše z donucení rodičů, kteří z něj chtěli mít mága a druhý zase kvůli novickám a také kvůli tomu, že by se jednou velmi rád stal nějakým pomocníkem nebo hledačem magických artefaktů.
„Já jsem začala magii studovat z podobných důvodů. Moji rodiče jsou oba mágové a náš rod má magii údajně v 'krvi' už od našeho počátku.“ krátce se odmlčela, „Jednou bych chtěla být alespoň tak dobrá jako má mamka nebo strýc.“ lehce se usmála, „Ale to mi ještě bude trvat řadu let.“

Pochválil jsi Novicku ta ti však nechtěla sdělit svoji radost nýbrž ti položit otázku, „Pane profesore...“ začala pozvolna, „Víte já mám ještě jako druhé zaměření magii Obnovy... Nevíte co se stalo s paní profesorkou Sarricovou? Dívala jsem se na dnešní rozpis a ani zítra není vypsaná na svých pravidelných přednáškách.“ Jeden z noviců, kterému se v průběhu tvého zapisování povedlo rovněž kouzlo ovládnout zpozorněl a přispěl také k tématu avšak bez jakéhokoliv přihlášení o slovo.
„Já jsem slyšel, že prý skončila a odešla z Univerzity.“ řekla chladně, „Ale jen jsem to 'slyšel'. Stejně jako jsem slyšel, že má skončit Belius.“ založil si ruce na prsou, „To druhé tvrdí můj otec a ten se jako Císařský úředník zmýlí jen málokdy.“

• Pokud chceš nějak reagovat na vzniklou situaci tak reaguj. V opačném případě tvá předchozí reakce bude pokračovat v následujícím tahu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Tanečnice tvoji reakci nijak neokomentovala. Nechala tě vylézt ven za bar a následně pokračovat pryč. Po tajemné ženě nebylo v hostinci ani památky. Námořníků rovněž trošku ubylo. Když jsi chtěl opustit hostinec vstoupil ti do cesty jeden z vyhazovačů. Byl svalnatější postavy, tvář značila, že prožil sérii bitev a bitek.
„Žádnej spěch.“ promluvil na tebe hrubým hlasem. Druhý vyhazovač (ten který se účastnil předchozí bitky) přistoupil blíže, byl na něm znát nějaký ten šrám z předchozí bitky.
„Caesar s tebou chce mluvit. HNED!“ zdůraznil, „Snad sis nemyslel, že ti to celé projde bez nějakého postihu.“ pokračoval s hněvem a rukou ti pokynul, abys vešel do salónku pro speciální hosty.
„Branne!“ ozval se další hlas, „Ještě tu bloncku!“ přikázal následně, hlas patřil nějakému námořníkovi, který se bavil nad tím do jaké situace jsi se dostal. Dost možná to byl právě on kdo vyzradil tvoji nepřímou účast v celou incidentu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Belwen se uchechtla a zopakovala si slovo přátelé přičemž se zadívala vzhůru. „Už nám zbývá jen kousek. Menší kousek.“ poznamenala následně, „S Carwušou to vyřídím já. Ty budeš akorát mlčet a kývat. Znám už jí přeci jen delší dobu a vím jak jí celou situaci nejlépe vysvětlit.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Na rekreace v zahraničí.

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Ach ano ... ta politika ..." povzdechl jsem si. Když začal Flavius mluvit o nově příchozích, bedlivě jsem si je prohlédl. "Podporují Thalmor říkáš? Jak to může někdo dělat? Nechápu ..." Zakroutil jsem hlavou a pak se ještě zeptal, "Ta jizva zavání dobrým příběhem. Co takhle se podělit?" s úsměvem jsem kývl na jizvu, na jenž ukazoval.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Děkuji pane, moc jste mi pomohl." pronesu s úsměvem a vydám se rovnou ke dveřím, na které ukázal vyhazovač, přitom nepolevuji v pozornosti vůči všem v místnosti. Jakmile dorazím ke dveřím, vezmu za kliku a bez zaklepání vejdu dovnitř.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Jako vždycky, Aedan bude jen mlčet a kývat jinak by všechno zkazil, neboj tohle už umím." Zasměju se.
 
Adrian_S
Podívám se na dotazující novicku a promluvím ke všem, "Třído, prosím o chvíli pozornosti!" počkám, až se všichni na mne otočí, "Rád bych se s vámi na něčem domluvil, ano? Pokud máte nějaké otázky, týkající se probíhající látky nebo se zaměřením na ničivou magii, pak se ptejte během hodiny." zdůrazním, "Ostatní politické otázky nebo které se zaměřují na jinou školu, si nechte na konec hodiny, ano?"

Podívám se po ostatních, zda souhlasí. Pak se otočím k ní, "Protože chci udělat dobrý dojem, mistryně Sarricová byla poslána na univerzitní expedici. Přesné informace nemohu říct, sám je neznám."

Pak budu pokračovat v tom, co předtím.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 273

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Ze strachu? Pro peníze?“ odvětil ti Flavius, „U tohohle šmejda to budou rozhodně ty peníze.“ řekl tiše, „Dobrým příběhem?“ usmál se, „Ani tak dobrý není.“ uchechtl se a oči nakrátko nasměroval na bosmerku a blondýnku, které po vás z dálky pokukovaly. „Napíchl jsem se na plot, když jsem prchal z její ložnice.“ řekl následně a podíval se na tebe, „Říkal jsem, že to není dobrý příběh.“

Zatím co Flavius mluvil pečlivě sis prohlédl muže i jeho bodyguarda, Redguard i Ork na sobě měli pouze ručníky, které zakrývali spodní část těla. Nevěnovali přílišnou pozornost kolem jdoucím ani jejich pozdravům. Směřovali hlouběji do lázeňského prostoru neboť zjevně toužili po samotě a klidu.

„Scipio ještě chtěl, abych se tě na něco zeptal. Prý se tě mám zeptat jestli jsi u sebe v době zatčení měl i ten speciální balíček od Arteria. Víc mi to nespecifikoval, ale prý budeš vědět co má na mysli.“ promluvil následně potichu, aby jeho slova nikdo nezaslechl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Svými slovy jsi získal pozornost většiny, upozornil jsi je na dotazy, většina vesměs přikývla, někteří se sice zdráhali a někteří nepřikývli vůbec. S tvoří odpovědí ohledně profesorky Sarricové se novicka spokojila, ale nevypadala příliš nadšeně. Následně jsi se vrátil zpět ke katedře a začal si zapisovat všechny vážné zájemce o tvé přednášky. Jakmile jsi je měl zapsané znovu jsi vstal a promluvil ke svým studentům.

Nikdo z noviců žádné dotazy neměl a proto jsi je propustil z přednášek. Pozvolna si začali novicové a novicky balit a opouštět učebnu. Nezůstal jsi však v učebně sám, Redguardka se přesunula ke katedře, zatím co jsi prováděl zápis poznámek o čtveřici studentů.

„Měla jsem obavy, že nebudou poslouchat, budou vtipkovat a dělat si ze všeho legraci a nakonec to tak vůbec nebylo.“ přiznala, „Nemám s výukou žádné zkušenosti. Učila... Jestli se tomu dá vůbec říct učila pouze kněžky, které hledali útěchu v náruči Dev- pardon... Osmičky.“ nakrátko se odmlčela, „Tohle bude úplně jiná zkušenost.“ podívala se na tebe, „Nebudu vás již více zdržovat. Chtěla jsem vám poděkovat, že jste mi dal možnost tu pobýt a udělat si nějakou představu o průběhu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vyhazovači tě bedlivě sledovali. Vešel jsi do soukromého salónku, rozhlédl se a získal tak přehled o místnosti. Bylo zde několik podlouhlých stolů, žádné tanečnice zde netančily ani zde nebyly přítomny. Pódium patřilo Argonianovi v honosném oděvu, seděl na nižší židli o kterou se pohodlně opíral, ruce měl překřížené na hrudi a ve tváři přísný výraz. V místnosti nebyl ani jeden člen jeho ochranky, ani jsi nikde neviděl mága, který mu předtím dělal společnost.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Po dlouhém a namáhavém výstupu se ti konečně povedlo vylézt nahoru. Belwen se dostala na vrchol o trochu dříve než ty, protože byla napřed. „Kousek odtud bude vesnice...“ začala pozvolna, „'Vypůjčíme' si tam koně a vyrazíme k domovu.“ pokračovala s rukami opřenými o boky, „Hlavně nesmíme přilákat příliš pozornosti. Vojska určitě budou po své Důstojnici pátrat a budou mít značně posílené hlídky.“ odmlčela se a podívala se na tebe, „Ta vesnička je za tím kopečkem.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Seslala jsi kouzlo 'Kulový blesk' a zasáhla oslabeného válečníka. Výboj ho značně ochromil, oslabený již z následků předchozího magického úderu se mu podlomila kolena a skácel se k zemi. Ayrenn válečníka pohotově nakopla a následným švihnutím meče ukončila jeho život. Ani chvílí neváhala, schovala svoji zbraň a vypůjčila si zahnutou šavli.

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 27.06.2017 22:05
 
Adrian_S
"Pokud budete ke studentům naprosto upřímná, naslouchat jim a nic před nimi nebudete skrývat, budou vás poslouchat." podívám se na ní, "Nikdy jsem nikoho neučil, chci tu zkusit něco nového."

Když se zmíní o božstvu, dodám, "V pořádku. Klidně říkejte "Devítka", mně to nevadí. Nejsem tu jak ti zdejší hrubiáni." usměji se chladně, "Pokud vám toto pomohlo, pak jsem rád, že jste i vy ráda."

Natáhnu k ní ruku, "Jsem Fallen Merle, jak jsem se na začátku představil. Myslím si, že jestli máme být kolegové, mohli bychom se představit, ne? A klidně mi tykejte, mně to vadit nebude."

Jakmile dopíšu poznámky, vstanu od katedry, naposled se podívám po místnosti, zda někdo nezůstal a pokud ne, odejdu s Redguardkou ven, přitom jí otevřu dveře a nechám odejít jako první, "Pokud byste potřebovala s něčím pomoct nebo si o něčem promluvit, najdete mne v mém kabinetu."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist