Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
"Uděláme to teď, budeme to mít za sebou a mágem se můžu stát i z vlastního učení." Zvednu se a ještě se pozeptám "Máme tu nějakou knihovnu? jen tak mimochodem ..." Potom mávnu rukou "To to je jedno jdeme? O co se vlastně jedná?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Neboj se Carwen, dal jsem Arteriovi slib, že budu sekat latinu a hodlám ho dodržet. Dokud nevydáš rozkaz ani se odsud nehnu." Usměju se a konečně se půjdu vykoupat.
 
Adrian_S
Jen letmo kouknu na Marianu, pak se vrátím zpět k Mirabelle, "Stalo se někdy, že museli studenti odpřednášet hodinu za mistry?"

Počkám si na odpověď, poté jen dodám, "Abych byl upřímný, ani bych se tomu tady nedivil.. Po tom všem, co si tu lidé prožili... Třeba tahle událost nakopla některé žáky k osamocení."

Pokud za námi dorazí i Mariana, pozdravím ji.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
"Máme nějaké vodítko ? Cokoliv co by mohlo pomoci ?"
 
Aurelius
→ Tah 13.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Scipio kývl a Flavius se společně s tebou zvedl ze stolku, „Přesuneme se do mé pracovny.“ vybídl vás a vzal si sebou talíř s nedojedenou snídaní. Ihned jsi se rozešel za ním a Flavius se držel pár kroků za tebou. Scipiova pracovna se nacházela v přízemním patře. Klíčem odemkl masivní dřevěné dveře a pokynul vám, aby jste vešli. Jakmile jsi stanul s Flaviem uvnitř vešel a zabouchl dveře. Snídani položil na pracovní stolek, který byl pečlivě uklizený tak jak už bývá u legionářů zvykem. U stěny s oknem se nacházela nižší skříň na které bylo položeno několik knih pojednávajících o válečnictví a taktice vojsk Císařství. Na stěně vedle dveří se nacházeli vystavené medaile a ocenění, které Scipio získal za svého působení v legii a na stolku ležel menší model lodi, která měla na zádi napsáno název 'Anora'.

„Měli by jste oba vědět, že vás čeká těžká volba. To co vám nyní nabídnu není záležitost na několik týdnů nýbrž na celý život a počítá se s tím, že vaši potomci budou pokračovat..“ začal Scipio a usedl na svoji měkkou židli. Sáhl do přihrádky u stolku a vytáhl dřevěnou truhličku. „Původně jsem chtěl tuhle možnost nabídnout i svému synovi, ale břemeno mého otce může nést jen jeden z vás a proto ho kontaktuji teprve až když se rozhodnete odmítnout.“ domluvil a položil truhlu na stůl. Jakmile tak učinil vyskočila na stůl opička. Flavius se trochu lekl neboť udělal krok vzad.
„Kde se tu vzala?“ šeptl tiše.
„Od vás dvou požaduji jedno. Pokud se rozhodnete odmítnout budete o tom o čem jsme zde mluvili mlčet. Nejlépe i mezi svými milovanými, protože čím méně lidí to ví tím bezpečnější to pak je.“ vysvětloval jednonohý muž, „Souhlas?“ koukl na Flavia.
„Souhlas.“ přikývl.
„Škorpias nemá důvod zbytečně o tom tlachat někde na počkání. Zbytečně by tak ohrozil život své dcery a Laurany. Takže mohu pokračovat..“ nadechl se Scipio a opička mu vylezla na rameno. „Řeknu vám jen to co vím já. Zbytek se dozví ten z vás co dostane tuhle truhličku.. můj otec byl členem tajemného společenství až do své vraždy, která se stala před několika lety. Flavius o jeho nejasnosti u smrti něco ví. Přeci jen jsme o tom docela dost mluvili. Obzvláště moji bratři. Teď po těch letech je nutné zvolit jeho nástupce ve společenství jehož cílem je nespíš ochrana Tamrielu. Takže.. kdo z vás se toho zhostí?“

„To je vše co nám k tomu můžeš říci?“ optal se Flavius a Scipio jen mlčky přikývl zatím co jeho opička spokojeně sledovala veškeré dění z ramena. „No.. já mám poměrně dost napilo v legii. Nevím jestli si chci přidělávat starosti.. když předem nevím co je to uskupení zač a nebudu mít pak možnost couvnout.“ přiznal a koukl na tebe. Scipio vypadal jako by jeho odpověď tak trošku očekával.

Jedná se o jedinečnou volbu, která může poměrně dost zamávat tvým příběhem a celkově příběhem všech. Pokud odmítneš truhličku a břemeno Daria Vici převezme buď Flavius (Aureliův syn) a nebo Scipiův syn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Bosmerka se jen usmála a doprovodila tě po schodišti dolů do obytné části. Nivrel zrovna poklízela zbytky snídaně a Carwen se k ní připojila a pomohla jí uklidit poslední zbytky talířů. Poté mezi sebou měli krátký rozhovor, který jsi však nestihl zaslechnout, protože jsi zrovna vešel do pokoje.

Vysvlékl sis oděv a odložil části Univerzitní zbroje stranou. Zvedl z postele čistý ručník a přesunul se k vaně, která však byla prázdná. Uvnitř vany byl sice vyvedený odtok pro případ, že budeš vykoupán, ale žádné dřevěné potrubí nevedlo k vaně s čistou vodou. Žádné vodní kouzlo neznáš.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Čas pomaličku plynul. Pokračoval jsi v hraní nemocného až do chvíle kdy skončila směna legionářů a byli vystřídání jinou dvojicí. Otočil jsi se od Orka tak, aby neviděl co máš v úmyslu a napil se. Obsah lahvičky nechutnal nejlépe. Jeho účinky se dostaví až za nějakou chvilku.
„Další dlouhá šichta..“ povzdech si vystřídaný legionář a pomaličku se začal procházet mezi celami, aby si prohlédl vězně. U vaší cely se příliš dlouho nezdržel. Letmým pohledem mezi mřížemi vás zkontroloval a poté pokračoval k dalším celám. Zastavil se až u cely s nějaký mužem, který se dožadoval snídaně.
„Včera tu došlo k útěku z vězení. Snídani nedostanete.“ odbyl ho, „Neřízení velitele.“
„ALE-“ hlasitě protestoval trestanec.
„Zmlkni!“ okřikl jej legionář, „Tohle si vyřeš s tím co utekl. Já kvůli neschopnosti včerejší hlídky přišel o deset Septimů na hodinu! A vidíš, že by mě to nějak zvláště sralo? NE! Protože s tím stejně nic neudělám.“ domluvil a s rychlým tempem se přesunul k druhému legionáři sedícímu u stolku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„No.. vím o několika případech kdy se to bohužel stalo. Ale nechci jmenovat o čí přednášky konkrétně šlo.“ odpověděla ti Mirabelle, „Ale myslím, že možnost vlastních přednášek tu je. Akorát by se ten dotyčný musel domluvit se zástupcem Arcimága. A Globullus mi přišel vždy jako ochotný a do magie zapálený profesor, takže by to určitě ihned povolil.“ odmlčela se.
„Dostali bychom za to nějaké peníze?“ zeptal se Eris.
„Asi ne.“ pokrčila rameny Bretonka, „Kdyby to bylo placený tak by se toho ujal každý novic a kvalita přednášek by rychle poklesla. Já a ostatní kolegové něco málo za odpřednášenou přednášku dostaneme, ale jinak to zvětší části děláme zadarmo kvůli lásce k magii a zázemí zde na Univerzitě.“ odmlčela se, „Pak je tu profesor Belius Arterius, který je placen jak za přednášky tak za službu v legii pobírá nějaký žold.“
„Zajímavé..“ promnul si bradu Eris, „A kdo je tu z vás nejlépe 'placený'? Jestli se teda smím zeptat.“ usmál se.
„Nejlépe byl placen Beliův bratranec. Protože krom přednášek zde sloužil nějakou dobu jako generál Osmé legie a ještě k tomu jako Vrchní generál Cyrodiil. Na víkendy měl domluvené přednášky o runové magii v Ledohradu takže i odtamtud něco málo dostával. Navíc nebyl řadovým profesorem, ale zástupcem Arcimága.“
„To asi neměl moc volného času..“ poznamenal Dunmer.
„On vyučoval posledních pár měsíců jen Runovou magii a ta bývá tak čtyřikrát týdně takže se zase až tak moc nenadřel.“
„On nebyl ani moc dochvilný. Vždycky přišel minimálně patnáct minut po začátku přednášky a kolikrát jsme skončili i dříve než bylo napsáno v rozvrhu. Jsem zvědav jaká bude ta profesorka z Morrowindu co ho má zastupovat.. doufám, že to nebude to samé.“

Mariana se ještě nedostala na řadu, protože Silverwoodová cosi řeší u okénka s novicem. A podle profesorčina dopáleného výrazu se dnes neprobudila v dobré náladě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Agentko..“ nadechl se Khajiit, „Kdybychom měli nějaké vodítko dávno bychom tomu už učinili přítrž. Doporučil bych vám navštívit místní hostinec.. právě tam se až do dneška scházeli místní. Teď jim to asi velitel Faerion zatrhne.“ domluvil a koukl na Ayrenn.
„A nějací nespokojení válečníci v našich řadách?“ zeptala se.
„Pár se jich samozřejmě najde... ale pochybuji, že by záměrně mařili naše snažení v této provincii.“


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 16.05.2016 22:23
 
scorpioncz
Nerozhodně se podívám na Scipia, potom na Flavia ... načež sklouznu pohledem na truhličku. "Co by tam mohlo být tak strašného, že by se jednalo o ochranu tamrielu? ... hmmm ... když to přijmu, zaručíte mi, že se nestane nic Lauraně ani dcerušce?" zeptám se opatrně, ale jakkoliv bude znít odpověď, nakonec váhavě kývnu a svůj pohled zaměřím na truhličku, ve snaze najít na ní cokoliv neobvyklého, co by mi objasnilo, co může být uvnitř. "Je toho málo, co jste nám pověděl, ale jak se zdá, tak je to věc nanejvýš důležitá. Moje odpověď je kladná."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Sakra práce, funguje vůbec něco v tomhle lese normálně?" Pomyslím si a nepříliš nadšeně si znovu obleču spodní prádlo a kalhoty. Ještě s ručníkem v ruce se vrátím zpět do jídelny. "Ehm..Carwen chystal jsem se vykoupat, ale jaksi jsem nenašel vodu, nevíš co s tím?"
 
Sarako
,,Tolik křiku kvůli kusu žvance." zamumlám a za občasného pokašlávání počkám, co se mnou ten lektvar udělá.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
"Erisi... jak tě mohly hnedka napadnout peníze, když víš, že ses přihlásil na univerzitu, která dává učení zadarmo!" trochu ho ztrapním, "Zase na druhou stranu, má pravdu. Někteří učni nemají žádný příjem a pokud by chtěli nějak.. ehm, "lépe" žít, jak si získají nějaký obnos?" kouknul na Mirabelle, "Kdysi před pár měsíci jsem zaslechl, jak jeden z učnů nesl nějaké byliny.. ehm.. myslím, že to bylo právě mistru Globullovi. Z kabinetu se vracel s měšcem... Tákže..? Je tady taková možnost, si takto přivydělávat?"

Pak se kouknu zpět na Marianu a všimnu si i Silverwoodové, "Zdá se, že vážená mistryně bude mít opět svou náladu." pronesu skromně.

Upravil/a Adrian_S dne 16.05.2016 22:35
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
"Návštěva hostince tedy ztrácí smysl ? Nešlo by to zatrhnutí odložit ? Pokud tam chodí někdo z našich možná by se dalo něco zjistit."
 
Aurelius
→ Tah 14.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Truhlička nevypadá nijak zvláštně. Klasická dřevěná s nikterak pracně vyrytými symboly po stranách. „Věř mi Škorpiasi, že já bych udělal pro ochranu své neteře a její dcery vše. A ty to moc dobře víš.“ odpověděl ti Scipio a stále očekával tvoji odpověď. Když jsi souhlasil bylo na něm vidět, že se mu ulevilo.
„Výborně.“ pravil a opět sáhl do přihrádky u stolku, vytáhl pozlacený klíč. „To co se nachází uvnitř je čistě jen pro tvé oči.“ dodal, když ti předal klíč.

„Teď když je to z krku..“ začal Flavius, „Půjdu si lehnout.“ domluvil a s mávnutím opustil pracovnu. Scipio mu popřál dobré spaní a pak pohlédl na tebe. „Nakonec to proběhlo rychleji než jsem si myslel.“ přiznal a pohladil opičku sedící na jeho rameni. „Jestli nemáš nic na srdci. Vrátil bych se k Lyře a v poklidu dosnídal. Ty se mezitím můžeš podívat do truhličky.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Oblékl sis spodní prádlo a natáhl černé kalhoty. Ručník uchopil do ruky a vyrazil pryč z pokoje. Jakmile jsi otevřel dveře spatřil si dvojici elfem sedět v dřevěných křesílkách a v poklidu popíjet čaj. Obě se na tebe podívali a Carwen s nohami na menší dřevěné stoličce odložila dřevěný hrníček stranou a vydala se k tobě. Nivrel na tebe jen hleděla s mírným úsměvem. Držíc přitom hrníček v ruce.

„Zapomněla jsem, že neovládáš magii. Promiň.“ omluvila se Carwen při vstupu do tvého pokoje a rychlejším krokem se přesunula k vaně. „Buď bys musel dolů nabrat trochu čisté vody do vědra, vyběhnout schodiště nahoru a potom nalít do vany.. a nebo prostě udělat toto.“ odmlčela se a vyřkla kouzelnou formulku. Z její pravé ruky začala tryskat voda a pomaličku plnila dřevěnou vanu. Jakmile byla dostatečně plná Bosmerka kouzlo přerušila a napřímila se. „Je trošku ledovější.. ale alespoň budeš otužilejší.“ usmála se a vykročila ke dveřím, aby jsi se mohl v klidu vykoupat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Pokašlával jsi a očekával dostavení účinků lektvaru. Dlouho se nic nedělo až teprve když dvojici legionářů přinesl jejich spolubojovník snídani dostal se první příznak působení lektvaru. Pocítil jsi jak tvé tělo postupně slábne daleko rychleji než doposud. Za pár minut se ti začali pomaličku zavírat oči.

Pokud nechce provést něco před svojí falešnou smrtí nemusíš odpovídat na tah.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Tak promiň, že jsem se zeptal na něco co mě zajímalo..“ pronesl uraženě Eris a naštvaně pokračoval ve snídani. Gaturn se jinak nezapojoval v poklidu jedl. „Šancí jak si něco vydělat je tu dost.. jak už jste zmínil někteří nosí bylinky, jiní zase vyrábějí lektvary a pak je prodávají.. je to různé. Dříve tu bylo i více šancí se zúčastnit nějaké expedice, vykopávek nebo všelijakých mimo Univerzitních akcí, ale teď jak je nás tu málo tak se to trošku zanedbává a soustředíme se hlavně na výuku. Ale snad se to teď v období míru zlepší.“

Eris se po tvé poznámce otočil k okénku „Vypadá nasraně.“ konstatoval a Mirabelle se jen pousmála. Silverwoodová konečně něco dořešila s novicem a otočila se směrem k vám. Dunmer se rychle přetočil zpět ke stolku a dělal jakoby nic. Bosmerka mezitím pomalým krokem vyrazila k vašemu stolu. Mariana se tak konečně dostala na řadu a mohla požádat o snídani.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Dalo by se to pozdržet.“ začal Khajiit a přesunul se blíže k východu ze stanu. „Veškeré vyhlášky, bezpečností opatření zde podepisuje a vydává velitel Faerion. To s ním budete muset prohodit pár slov pokud chcete, aby odložil uzavření hostince pro místní.“
„A toho bychom našli kde?“
„Pokud není na své občasné prohlídce města a bojeschopnosti svého oddílu tak bude buď ve své pracovně uvnitř města a nebo bude právě teď postávat před hostincem a oznamovat jeho zavření pro místní.“


Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
"Nemusíš být hned uražený. Nemyslel jsem to zle." napiju se, "Jen pro příště dávej pozor, co vypouštíš z úst."

Pokud Silverwoodová dorazí ke stolu, pozdravím ji a nabídnu jí své místo, sám se posadím jinam, popřídadě, pokud už nebude volno, tak postojím.

"A kdo většinou takovéto příležitosti dává? To se někde vyvěšuje, nebo se to šeptá po chodbách?" pronesu k Mirabelle.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Tak to ti teda pěkně děkuju." s úsměvem zvolám na Carwen. Počkám až odejde, vysvléknu se a rychle hupsnu do vody. Pokud bude opravdu tak studená jak Carwen tvrdila, tak tam moc dlouho nepobudu.
 
scorpioncz
"Dobře ... učiňte tak ..." zamyšleně budu hledět na truhličku, zatímco Scipio bude odcházet. Když v místnosti osamím, tak se natáhnu pro klíč, který si nejprve prohlédnu a několikrát povalím na dlani. "Co tam může být tak hrozného." zabrblám a strčím klíč do zámku, otočím a otevřu truhličku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Mlčky přikývnu a najím se.
 
SuperHunter
"Pokud dělá to třetí tak by jsme si asi měli pospíšit." navrhnu a pokud bude Ayrenn tak vyrazíme směrem k hospodě.
 
Sarako
Z posledních sil se budu plazit k mřížím, přitom budu kašlat a nakonec zasténám:,,Prosím, pomozte mi."
Upravil/a Sarako dne 18.05.2016 18:55
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 15.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
S talířem v ruce opustil pracovnu. Přesunul jsi se blíže ke stolu a pozorněji si prohlížel klíč ve své dlani. Klíč byl tvarově stejný jako každý jiný akorát byl pozlacený. Pootočil jsi truhličku a přesunul ji blíže k sobě. Poté zasunul klíč a opatrně odemkl. S cvaknutím jsi nadzvedl horní část a spatřil malý smotaný kus papíru. Jakmile jsi papír uchopil a rozmotal spatřil jsi text napsaný stylem písma, který ti byl povědomí. (pokud bys našel nějaký dopis nebo poznámky s podobným písmem byl bys schopen ho porovnat) Začetl jsi se do textu:

Vzkaz na kousku papíru

Pod papírem se dále nacházel starý na první pohled dost poničený deník, který nesl podpis Daria Viciho (otce Scipia, dědečka Laurany). Letmo jsi jím začal listovat a zaznamenal několik chybějících stránek, které byly podle všeho záměrně vytrženy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Nemáš zač!“ zvolala na tebe se smíchem Carwen a zavřela za sebou dveře, abys měl během koupele soukromí. Opět sis svlékl kalhoty a v rychlosti skočil do dřevěné vany až některá voda vyhoupla ven a nahodila dřevěnou podlahu v okolí vany. Voda byla studenější, ale nic co by se nedalo překonat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
S vypětí posledních sil jsi se plazil ke dveřím cely. Ork na tebe s pozvednutým obočím hleděl a zjevně váhal zdali má přivolat pomoc a nebo tě ponechat osudu, který tě dost možná mohl ušetřit soudu a následné popravy. Na tvoje volání o pomoc zareagovali až legionáři sedící u stolku. Ihned zanechali své činnosti a vyrazili k cele. Než padl tvůj obličej na chladnou podlahu naposled jsi spatřil prostředí věznice. Pak se vše změnilo ve tmu.. (nepiš žádný tah, účinky lektvaru pominou za pět příspěvků)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Jakmile Silverwoodová došla svým tempem až ke stolku pozdravil jsi společně s ostatními a nabídl jí své místo. Kývla a usedla místo tebe. Nabroušeným tónem procedila mezi ústy tiché poděkování a následně se dala do jídla jakoby najednou spěchala. U stolu na krátko nastalo ticho. Všichni jedli nebo dojídali a ty sám jsi usedl na poslední volnou židli u profesorského stolku.

„Občas jsou vyvěšeny zakázky na nástěnce u vás na ubikacích a nebo u sborovny profesorů. Sem tam je třeba se sám ozvat a nebo pravidelně chodit na přednášky a tak nějak odpozorovat co je hlavním spotřebním materiálem a zkusit ho profesorovi sehnat a následně prodat nebo po případně za něco vyměnit.“ prolomila mlčení Mirabelle, „A u expedic je to podobně.. akorát s tím rozdílem, že přednost mají novicové se zápalem pro magii, ochotou spolupracovat a hlavně být nějakou dobu mimo Univerzitu. Momentálně probíhá jediná a to Dro'Barriho expedice v Morrowindu kde je se skupinkou studentů a vypomáhá v tamním cechu a pracuje na nějakém výzkumu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„V tom případě zlomte vaz. Kdyby jste něco potřebovali najdete mě na velitelství uvnitř města.“ zvolal za vámi Ri'Zakar těsně předtím než jsi opustila společně s Ayrenn velitelský stan. Rychlým krokem jste směřovali k zničené stěně a následně ulicemi města k hostinci ačkoliv jste pořádně nevěděli kde se nachází. Hledání vám usnadnil až jeden spolubojovník, který vás odkázal správným směrem.

Před hostincem stejně jako v celém městě panoval klid. Místní se drželi u svých domů a téměř na každém rohu postával jeden váš válečník plně ozbrojený. Z budovy se ozýval veselí hlahol.
„Tohle nevypadá na přítomnost některého z našich velitelů..“ začala Ayrenna a pomaličku se otáčela kolem sebe, aby si pořádně prohlédla zdejší budovy. „..to by tam nebylo takhle veselo.“ dodala.


Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Takže jsem sám sebe tak dlouho přemlouval kvůli tomu abych se přemlouval znovu? pffff ..." řeknu trochu zklamaně pro sebe a vložím dopis do deníku. Ten uložím zpátky a zamknu to. Truhličku si vezmu k sobě stejně jako klíč. Poté vyjdu ze dveří a zakroutím hlavou, přičemž půjdu zpět do jídelny, kde se omluvím, protože hnedka zmizím na tu přednášku. Tajemně ani nezmíním o co šlo a ani nic nebudu naznačovat. Případné otázky budu ignorovat. Po omluvě, ať už tam bude kdokoliv, se vydám ven a vyrazím na univerzitu, tou nejkratší cestou ... abych tam byl brzy ...
Upravil/a scorpioncz dne 19.05.2016 15:45
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"To zní zajímavě..." pronesu, "Zkusím se po něčem takovém podívat, až se vrátím z přednášky o bleskové magii." kouknu na své spolužáky, "Tohle je docela vhodná příležitost si něco málo vydělat a zároveň i použít magii v praxi, pokud bude zapotřebí." usměji se, "Dvě mouchy jednou ranou. Tak je to správné."

Počkám si, jak se bude rozhovor mezi ostatními vyvíjet. Až přijde Mariana, pustím ji na své místo, já budu postávat. Občas se na ní podívám, ale spíše budu dávat pozor na ostatní.

Po chvíli, až zase nebude mít nikdo co na srdci, zeptám se, "Nemáte někdo tušení, kolik je hodin? Já jen, jestli už nezačal někdo s přednáškami..."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist