Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Overlordi
Aurelius
„Velmi dobře.. velmi dobře..“ pomyslím si a přitom budu spokojeně pokyvovat hlavou, „..výstavba pokračuje podle plánu, do večera bychom snad mohli mít nějaké ty základy hotové.“ opět si pomyslím a stále budu sedět na kořenu vyčkávat na svého sluhu.

Mám krom Loretha i nějaké jiné staré známé co utekli po mém boku?





http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Výborně, výborně" zašklebím se a kousek si uthnu a hodím do brašny. Pořád vidím na obzoru ty sáme věci? Nejsou někde okolo hory nebo něco? "Ještě chvililinku se zdržím, hue, chtěla bych skontrolovat jak vysoko dokážou vyrůst tyhle stromy, doufám že nám mezitím u zátoky postavili ze dvě menší kocábky a opevnění."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Rozhlídnu se po okolí.
"Měli bychom chvíli počkat. Mezitím se rodiny sejdou znovu dohromady, přepočítáme zásoby, zjistíme pokud se stalo něco, co se stát... nemělo..." trochu se zamračím.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Zvednu mírně obočí "Pokud tunely budou obývané nižšími rasami tak jen dobře, potřebujeme otroky. Pokud zde budou drowská města tak se s nimi prvně pokusíme dohodnout, doufám, že to bude možné. Každopádně věc, která mě teď trošku znepokojuje jsou zásoby jídla"
na chvíli se odmlčím " Oh a mimochodem rozhodl jsem se, že pošlu pár nemtrvých vojáků, aby sehnali dřevo zatímco čekáme. Může se hodit později a je lepší když budeme něco dělat než abychom jen tupě čekali" A asi vydám telepaticky rozkaz těm nemrtvým nebo k nim pošlu někoho kdo je může kontrolovat? Nejsem si jistý jak to funguje
 
hRDLA
,,Je dobré, že zachováváš své dědictví i zde v novém světě," řeknu a pokynu mu aby šel se mnou za vojákem. Mezitím co ho následujeme ještě vydám dlouhodobější rozkazy jak bude vše pokračovat s tím že ještě horníci již dnes začnou s prohlubováním hory, kde se bude nacházet naše další město a stavaři vytěžený kámen budou zpracovávat. A také naštvaně zaúkoluji někoho ať mi okamžitě zjistí jak jsme na tom se zásobami materiálů.

Jak to bude ve výsledku vypadat

Upravil/a hRDLA dne 12.01.2016 01:30

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Sarako
Rukou pokynu, kam mají umístit stůl, položím si rozkreslený plánek na stůl, ukáži jim, kde na kopci mají umístit můj stan a vrátím se ke stolu, kde dokončím zakreslení krajiny. Je tenhle kopeček vhodný stavbu hradu, nebo alespoň menší pevnosti?
Menší pevnost Smile
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Vydám pokyn ke stavbě tábora a shromáždění naplaveného dřeva na velkou kupu, mezitím si půjdu vlastnoručně sestavit velitelský stan.
 
Killiaden09
Tonda

Vydal jsi pokyny a ukázal několika drakoniánům místa kam složit dříví. Poté jsi došel na malou vyvýšeninku zhruba metr nad řekou a začal stavět svůj stan. ''Hmm nehodilo by se ti pár rukou navíc ?'' řekl s ušklebkem Draien.

Sarako

Sluha přinesl stůl, brk s inkoustem a pergamen pro případ že by jsi ještě potřeboval něco psát či načrtnout a začal se stavbou stanu. Jak jsi se tak rozhlížel po kopečku viděl jsi pár možností a základů pro menší pevnůstku která by pro začátek mohla stačit.

BadWolf

''Hmm měli bychom počkat do večera s tou poradou. Tipuji že právě teď mají jiné starosti než poradu ... hmm plánujete že se usadíme zde nebo počkáme na návrat špehů ?''

Len

Několik nemrtvých se po pronesení těchto slov zvedlo a vydalo se k jednomu z menších lesů. ''Hmm jídlo bude dělat velký problém ... možná by jsme mohli vyslat několik jízdních lučišníků aby zkusili něco nalovit v okolí ?''

Mopidu

Prohlédla jsi si okolní stromy které měřili ani né tři a půl metru. ''Stromy v bažinách nikdy moc nerotly tedy ne na Acherunu ... a tyhle mi příjdou nějaké zakrslé ale jistě budou stačit pokud je budeme muset použít na domy.'' řekl bylinkář a pomalým krokem se vy dal zpět k tábořišti.

hRDLA

Doběhl k tobě jeden z vojáků ten co jsi ho poslal pro seznam a podal ti list ''Promiňte pane že to trvalo tak dlouho ... vozy se zásobami jsou až na druhé straně tábora..''

List


''No jo nějakou památku mít musím no né ? A co ty co ty jsi si zabalil do té brašny když jsi se připravoval.'' řekl Svengir a ukázal na tvou brašnu .

Škorp

''A kdo jiný by měl být vhodnější než vy mistře ?'' řekla Trea a lehce se zasmála. ''Hmm tohle místo by se opravdu dalo využít ... a o vodu si nedělej starosti vzal jsem si sebbou svou pracovnu ...'' Řekl Kreon a vytáhl z rukávu malý černý klíč který byl zčásti pokrytý ledem.

Aurelius

Přiběhl k tobě elf kterého jsi poslal pro seznam a podal ti malý svitek.

List


Práce okolo utíkala všem jako po másle... už jsi si všiml i několika vykopaných základů.

MightRider

Klečel jsi na pláži a v rukou jsi držel menší mušli kterou jsi zrovna našel. Voda v soutoku byla čistá a nenaznačovala že by po produ ani jedné z řek byla nějaká města. Za sebou jsi slyšel čirý ruch obchodníků kteří se dohadovyli na budoucích cenách různého zboží. Také jsi sice jen lehce ale přece slyšel hlas svého přítele Garma který pravděpodobně vydával rozkazy vojákům.

Inventář


sry zapoměl jsem ti napsat inv
Upravil/a Killiaden09 dne 12.01.2016 23:52
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Dobře, to jsem rád. S jídlem by už ale nějaké problémy do začátku být mohly. Samozřejmě že se v okolí nějaká ta zvěř taktéž najde, ale ta nás všechny nedokáže dostatečně uživit, pokud jí zde není opravdu hojnost. Máme nějaké přesné informace o počtu lidí a zásob?" Rozhlédnu se zamyšleně po stanu. "Myslím že tohle místo by šlo na usazení. Asi se tady usadíme ... jo usadíme." Řeknu rozhodně a pak ještě dodám. "Ale i tak raději vyšleme několik průzkumníků, aby obhlédli blízkou oblast. Sice to tu vypadá pěkně, ale nerad bych se usadil vedle tlupy bezmozkových skřetů toužících pouze po krvi a bohatství."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
MightRider
Rozhlédnu se po okolí a ujasním si, co v něm je. Poté vstanu, vezmu s sebou kuši a půjdu za Garmem.
Pokud ho nebudu moci najít podle toho, odkud jsem ten hlas slyšel, poptám se lidí.

Až ho najdu, začnu hovořit.
„Garme, tak jsme zde. Tohle vypadá jako místo, které potřebujeme. Vidíš tu vodu, jak se rozděluje na dva prameny? Tak zde, zde bude nové sídlo rodu Wullymorů. Zde bude srdce nové Říční říše. Postavíme se na nohy a zase budeme slavní, jako onehdy na Acheronu. Musíme tuto zemi pojmenovat, i tuto řeku a začít plánovat...“

„Avšak jako první se musíme postavit na nohy. Nějak jsem zapomněl, kolik nás to sem vlastně přišlo? A jaké máme počty, kolik vojáků, z nich střelců, jízdy, pěšáků a průzkumníků. Kolik máme surovin? Je v tom zmatek. Potřebuji mít vše pěkně seřazené.“ Podívám se směrem k karavanám a obcodníkům a začnu jít jejich směrem.

"Pojď, budu ti říkat rozkazy a ty mi zatím odpověz na mou otázku, příteli."

Upravil/a MightRider dne 13.01.2016 07:34
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Sarako
,,Jako první vybudujeme na tomhle kopci menší pevnůstku. Ve zdejších stepích jistě budou, kromě vesničanů, pastevců a nomádů, taky početné nájezdnické bandy. Tvrz, která bude vidět široko daleko by je měla odradit, přinejhorším nám poskytne alespoň nějakou ochranu a to i v případě, že se střetneme s nějakým zdejším panovníkem, který si na tenhle kus země dělá nárok." pronesu, zatímco budu kreslit do plánku přibližný půdorys pevnůstky a pokračuji:,,Až se zvědové vrátí, chci vědět o všech zdrojích, osadách a nomádských táborech v okolí. Pokud cestou zpozorují nějaké stádo divokých koní, bude to jenom dobře." potom se podívám na jednoho z vojáků se slovy:,,Ať mi sem nějaká pěkná dívka přinese víno, začínám mít žízeň."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
hRDLA
Když mám dobytek tak v tom případě ještě vydám rozkazy že místo mezi budoucím městem a poli bude sloužit jako pastviny pro dobytek. ,,Dnes už by mohl být s těmi rozkazy klid, snad bude vycházet dle plánu a vše potřebné se dozvíme od zvolených zástupců..." Otočím se na trpaslíka, kterého jsme měli následovat, kam nás to vede.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
"Upřímně, je mi naprosto ukradený jaký maj starosti. Tu radu svoláme, protože potřebujeme informace abychom mohli spolupracovat. Copak jsme nějaká hromada koťať aby každej se svejma "starostma" lezl někam jinam?" trochu se rozezlím.
"Svolej poradu, zjistíme co a jak, co se zatím stalo. Co se týče usídlení, počkáme na špehy, ale začneme stavět stany, dneska bychom se stejně na pochod nevidali. Hlavně je musíme postavit tak, aby se požár dobře nepřenášel a byli by jsme dobře bráněni před nájezdem. Bohové vědí, co nás tu v noci čeká..."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"u-huh, u-huh, koukám, koukám, no tři metry, to je pořád skoro dvakrát gobliní výška. A rozhodně větší jak dva trpaslíci na sobě, hmm. No nic, vrátíme se, měli by pro mě mít seznam a nějaké čluny, hue, tak honem šupito presto."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Přivolám si několik jezdců a vyšlu je po skupinkách prozkoumat okolí, aby odhalili případnou hrozbu zavčasu. Jak moc rozlehlý les kolem řeky je? (abych věděl jestli má cenu stavět si nějaká stanoviště či posílat hlídky na okraj lesa, aby se mi to vůbec vyplatilo, protože kdyby se měli trmácet půl dne až na konec lesa bylo by to zbytečné, alespoň pro zatím) Jak dlouho bude trvat výstavba stromových domků? Několik žen které zrovna nevaří (nepředpokládám, že by byly zaneprázdněny všechny) pošlu připravit sítě a zkusit nachytat nějaké ryby - když nebude mít sítě mohou to zkusit za pomoci oštěpů, jako se to dělalo v pradávných dobách a dělá se to tak do dnes.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Vždy se hodí pár rukou navíc." Usměju se a budu pokračovat v práci.
 
Killiaden09
Tondulín

Během chvíle jsi měl postavený stan a několik blízko stojících drakoniánů do něj okamžitě nanosilo stůl, psací vybavení a postel. Na pláži mezitím vyrostla malá hromádka dřeva a menší tábor který postavili uprchlíci. "Půjdu rozdělit hlídky." řekl Draien a vyšel směrem k táboru.

Sarako

Okamžitě na stole vedle tebe dopadla čutora. " Achjo jsem chviličku pryč a ty už stíhaš metat rozkazy na všechny okolo ." Řekla Yerena s úsměvem a opřela se o kraj stolu.

BadWolf

"Jdu na to." Řekl Akron a zmizel v hloučku vojáků.

Len

Caleán nečekal na tvoje svolení a vyslal několik jízdních lukostřelců pátrat po okolí. Mezitím z podzemí vylezlo několik temných elfů "Pane máme pro vás několik dobrých zpráv a jednu která se vám možná líbit nebude…"

Mopidu

Jak jsi se přibližovala k táboru viděla jsi již náznaky palisády a několik menších člunů. "Hmm takže plnánujete že zůstaneme zde ?"

hRDLA

Trpaslík vás dovedl ke stanu na kraji tábora přibližně tam kde jsi plánoval tržiště. Stan jestli se to tak dá nazvat se skládal ze tří částí z nichž prostřední měřila něco okolo dvou metrů. Po té se trpaslík uklonil a vydal se směrem do tábora nejspíše splnit tvé rozkazy

Škorp

"Již jsem vyslal pár stopařů, těch nejlepších co máme k dispozici.…" řekl Kreon, prohrábl si svůj dlouhý bílý vous a pokračoval "… s jídlem by možná mohl být problém ale máme několik mamutů a vozy se zásobou na několik týdnů. Za tu dobu snad už budeme mít jídlo a další jiné věci obtarané nemyslíš ?"

Aurelius

Přivolal jsi k sobě několik žen a vyslal je připravit sítě. Když jsi se však snažil sehnat nějaké jezdce vzpoměl sis že Loreth se vracel s malou skupinkou a do myslel si že ta skupinka asi nebude jediná . Mezitím sis všiml jak se k tobě Loreth vrací v doprovodu dvou lučišníků.

MightRider

Garma jsi nalezl za několika provozy obklopeného několika jezdci a vojáky. "Né tak rychle můj pane sotva jsem vás zahlédl … zrovn jsem rozděloval hlídky a plánuji vyslat několik jezdců na výzvědy."

zdravím moc se omlouvám ale bohužel mi teď doma nejde internet tak píšu kde se dá a co nejčastěji xD

Upravil/a Killiaden09 dne 21.01.2016 09:11
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
Půjdu se projít po táboře než začne sněm.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Doufám, trochu jsem doufal, že budeme mít na dohled moře. Rybolov by mnoho věcí usnadnil." (jí můj druh normální potravu jako lidi atd. že jo? Grin) Každopádně bychom nejprve měli vystavět nějaké skladiště a nějaké domy, aby měli lidé kde bydlet a spát. Potom by bylo dobré zaměřit se na sehnání potravy a obrany. Zatím postavíme nějaké hlídky na obě strany průsmyku a pokud to bude možné tak i poslat hlídku výše na hory, aby nám zavčas řekla o blížícím se nebezpečí." podotknu zamyšleně "Ale bez zpráv zvědů o okolí toho zatím moc dělat nemůžeme. Nevíme jak jsme na tom s možnostmi surovin."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
MightRider
„Dobře, tak znovu, pěkně popořadě během dne ti budu dávat otázky. Později si sežeň papír a inkoust. Teď si to zvládneš zapamatovat, ostatně proto tě mám jako pobočníka.“

„Začneme s vojáky. Ty by jsi to měl vědět nejlíp. Chci vědět kolik jich máme, přesně od každého zaměření, to znamená střelce, z nich kušíníky a lučištníky, případně jiné, pak pěchota, kolik šermířů, rytířů, kopíníků nebo domobrany. Nakonec jízda. Kolik průzkumníků, kolik kopíníckých jezdců, těžkých i lehkých, kolik jízdních rytířů, těžkých i normálních a nakonec stav kupecké domobrany.“

„Průzkumníky odvolej, dám ti informace, jak je rozdělit. Až budeš mít tyto informace, přijď za mnou a vezmi sebou hodně služebníků, mám na tebe dost otázek a kdyby jsi to měl obcházet sám, trvalo by to věčnost. Budu pravděpodobně obhlížet terén.“

Upravil/a MightRider dne 18.01.2016 17:01
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Overlordi - Diskuze, nápady a otázky Zdejší kobky 20 11.01.2016 18:51
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist