Ahoj, doufám, že to tu již někde není, ale hledala jsem, a nic takového jsem tu nenašla.
Prý ty domy, které si můžeme postavit v HF jsou nebezpečné (Jitřenka, Morthal atd.) Vím, že kolem jsou obři, medvědi atd. Ale mohou i zabít manžela/manželku, který/která v domě bydlí? Někde psali, že je mohou unést a lze ji zachránít, ale je tam prý bug.
Který z těch 3 domů je nejméně nebezpečný? Nechci řěšit bugové únosy
Všechny jsou stejně nebezpečné Ale pokud by se u toho tvého domu nějaký ten obr objevil tak manželka, děti i bard utečou do domu a tam se nikdo cizí nedostane. No a manželku ti unést můžou Ale mně úkol běžel normálně Žádné bugy, nic.
Upravil/a KinimodLP dne 18.10.2015 14:06
Dá sa tým všetkým útokom zabrániť. Po použití tohto modu prestanú všetky útoky už za stavby domu. Na postavený a užívaný dom môže sa stať, že dôjde ešte k jednému pokusu na útok, ale tým útoky banditov, obrov, vlkov, medveďov, skeevers a podobnej hávede končia. Mod so upol sem:http://ulozto.sk/...re-domy-7z tak kto chce nech si ho vyskúša. U mňa funguje OK. PS: esp súbor vložte do Skyrim - Data a skontrolujte či je zaškrtnuté v zložke HERNÍ DATA .
Upravil/a Starec dne 18.10.2015 18:07
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.