...jsem tu nový, tak se omlouvám, pokud se tu tohle už nějak řešilo - nicméně jsem to přes "vyhledávání" nenašel.
Mám se Skyrimem určitý problém - a sice, že se mi seká - občas při použití magie (tuším, že jen při použití blesků), a dále se pak zasekává ve všech lokacích, kde je nějaké světlo - jeskyně, dwemerské ruiny (zejména) - tím je myšleno např. světlo od "svítivek", nebo jsou občas ty jeskyně či ruiny osvětleny magií (zkrátka takové té bílé, prudké, ostré světlo). Začne se mi to v takových případech sekat, občas se mi to zasekne na chvíli úplně - chraň bůh, když někdo ve světlě použije blesky :-D
A další problém, který s tím nejspíše souvisí: Kdykoliv, když jsem poblíž vody, začne se mi postava sekat, "lehá si", při tasení zbraně se akce provede klidně 20x, textura vody vyvstává nad terén; když jsem ve vodě, voda se plošně občas trhá, občas je nahrazena černou tmou (vždy jen na zlomek sekundy).
Mám nějaké módy, ale těmi to není - hra to dělala i předtím. DLC mám hearthfire ...ale tím to tuším také nebude.
Na nějak anglickém fóru jsem kdysi zahlédl, že bude stačit přenastavit určitá čísla v nějaké složce ...jak to vidíte Vy?
Ještě dodám, že PC za to nemůžu: Všechny ostatní hry jsou bez problémů. PC si sám natavil detaily na Ultra - problémy jsou ale i s minimálními detaily.
Aktualizované ovladače na grafárnu máš? A máš naistalované nějak módy?
Upravil/a skeve dne 10.05.2015 20:12
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Já nevím, jestli nová hra má už vyřešen problém z velikostí RAM. Původní hra dokáže pracovat pouze s 2 GB RAM což je pro hru katastrofálně málo, hra se zasekává. Skus se podívat sem http://www.nexusm...mods/134/? . Samozřejmě, předpoklad je že máš v PC 4 GB RAM. Nevím, jak moc se vyzná š v ovladačích ke grafické kartě, pokud máš nejnovější, zkus použít starší ovladače (já jsem takhle vyřešil nějaký problém u jiné hry), neboj se použít i Beta ovladače. Pokud to pojede, nech starší ovladač. To co popisuješ, vypadá na problém s výkonem Pc a ovladačů, nebo módu. Pokud si jen odstranil módy a hru nepřeinstaloval tak tam může zůstat nekompletně odstraněný mód. Matně si vzpomínám že tu někdo řešil problém že mu hra vůbec nejede, byl tam problém z grafickou, kartou a nevím s kterou, stačilo jen něco nastavit a hra jela. Pročti si pořádně fórum. Snad to najdeš.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.