Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Aliance
Mopidu
Hurr durr, další Mopino DrD co nebude psát. Velice pravděpodobně. Grin Ale napadl mě jeden nápad co stojí za vyzkoušení a možná by mohla bejt sranda si to zkusit zahrát.

Jaké je Lore Aliance? Žádné Lore není, vymýšlí se za pochodu a za vaší pomoci.
Jaké jsou rasy Aliance? Žádné, vymýšlí se za pochodu a za vaší pomoci!

V základu začínáme s čistě bílou předlohou a hráči můžou měnit svět k obrazu svému i jinému. Napadl vás super nápad na hratelnou i nehratelnou rasu? Napište mi PM s předmětem "Aliance" a velice pravděpoobně se váš nápad přidá do hry. Cílem je vytvořit pestrý a barevný svět ve kterém bude radost hrát. Smile

Do přihlášky mi stačí jméno, pohlaví a popis vaší rasy, popřípadě classy, prostě za co chcete hrát.
Žádný životopis, všichni hráči jsou testovací subjekty vytvořené za jedním cílem: vytvořit Alianci mezi co nejvíce národy. Samozřejmě můžete sejít z cesty jít dělat jiné věci, ale tohle je primární úkol.

Podmínky jsou prosté.
Aliance je fantasy svět, všechno by tedy mělo být fantasy.
Všchny vaše výtvory by pokud možno neměly existovat (snažím se obejít typické věci jako trpaslíci a elfové)
Všechny vaše výtvory by měly dávat smysl. Jsem ochotná akceptovat pro mě za mě rasu nymf co zásadně chodí nahé, ale armádu gumových medvídků ne.
Samozřejmě občas si budu vymýšlet i já. Smile Všechny novinky pak hodím do spoilerů do prvního/druhého příspěvku.

Budu nabírat hráče nonstop, ale než začne první hra tak počkám tři dny. Přihlášky mě do PM, codename Aliance. Grin

KODEX

Amiditián - rasa

Freteol - rasa

Kler - rasa

Spirit - rasa

Valkýra - božstvo

Vult - zvíře

Zajímánec - rasa

Upravil/a Mopidu dne 12.02.2015 21:27
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mopidu
HRÁČI

MightRider
Jméno: Galsutiik Flachnag
Pohlaví: Muž
Rasa: Amiditian
Popis rasy: Amiditiáni jsou středně velicí (1,40m až 1,60m) "skřeti". Uši mají dlouhé a špičaté, konec mají stočený směrem zpět k uchu. Amiditáni můžou být jakkoliv zbarvení. Zelení, bílí (lidská barva), hnědí, prostě podle toho, kde ve svojí zemi žili. Z toho plyne, že mají podobnou schopnost jako chameleoni. Jejich proměna ale může trvat i desítky let, podle toho, jak se jejich tělo potřebuje přizpůsobit. Ale přizpůsobí se všemu. Chodidla mají protáhlejší a tvrzenější, nehty jim rostou do špičáků, takže hodněkrát ani nepotřebují zbraně na proříznutí hrdla. Jejich mluva je samozřejmě zcela normální, ale to zase záleží na civilizovaných Amiditiánech či domorodých Amiditiánech.

BadWolf
Jméno: Mr. Dead Guy
Pohlaví: Muž
Rasa: Zajiimánec
Popis Rasy: Zajiimánec je název odvozený od oázy Zajiimy, vyskytující se daleko na Pevnině. Zajiimánci jsou vysocí, obvykle statní, bledí. Jinak se ve velkém podobají lidem, i když někteří lidé tvrdí, že jejich oči jsou jiné - to ale výzkumy nikdy nepotvrdili. Některými lidmi jsou Zajiimánci pokládani spíš za lidské mutanty, a můžou mít pravdu (metabolismus se zdá jako lidský a je možné rozmnožování, ale jsou zárověň vnímany i určité rozdíly). Zajiimánci se sic totiž i fyzický vlastnostmi podobají lidem, ale tam podobnost končí. Zajiimánci jsou totiž propojeni k tajuplným, zářivým, sytě rudým krystalům (jejichž největší ložiško je právě v oáze Zajiima) které jim podle všeho dávají sílu a to dokonce sílu kouzlit ve formách primárně čisté nebo sekundárně čisté (oheň, vzduch, blesky) energie a síly. Zajiimáncům obvykle není ve společnosti důvěřováno, jelikož můžou být nebezpeční. V některých zemích jsou dokonce pronásledováni a zavíráni, aby neměli přístup ke krystalům (název se liší země od země, jelikož jsou vcelku staré). Ostatní lidé si zas myslí, že jsou to experimenty nějakého šíleného mága. Jako psanci, Zajiimánci nemají žádný svůj národ. Někteří po něm prahnou, ale většina žije mezi ostatními rasami.

Adrian_S
Jméno: Skreeta
Pohlaví: Muž
Rasa: Freteol
Popis rasy: Nikdo takřka neví, odkud se tyto kreatury vzaly, ale několik málo pramenů chabě sděluje o rase, žijící na nejsevernějších místech světa, zkrátka tam, kde je mráz (slovo Freteol se podobá hodně Freonu - což je náplň/plyn v lednicích). Jedno z mála pramenů popisuje tuto rasu jako humanoidy, jenž mají tak bílo-modrou kůži, že není vůbec poznat, zda je to opravdu kůže či kost. Na obou končetinách, v oblasti loktů, mají velice velké ostré trny, s nimiž se prý zachytávají o led (a lezou vzhůru).
Výška tohoto humanoida se pohybuje kolem 1,5m - 1,8m, a váhou se rovná tak pytli cementu (50 kg).
Jeho velkou výhodou je samořejmě pohyblivost na ledu či podobném terénu. Další jeho výhodou je termoregulace, díky níž dokáže přežívat i ve vedrech. (Prameny neudávají důvod, proč tomu tak je)
Jeho velkou nevýhodou je zanechávání stop za sebou. Ať se vydá kamkoli, vždy je hned poznat, buď samotným ochlazením okolí či viditelnými stopami na zemi (pokud je ve sněhu/ledu, pomíjí se, pokud v horkém prostředí, jsou vidět otisky nohou). A pokud na nějakého Freteola narazí někdo jiný, těžko se s ním dorozumí, moc toho nenapovídá (ale umí mluvit).
Upravil/a Mopidu dne 22.01.2015 04:55
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mopidu
ÚVOD


Za pradávných věků, co jen staré stroje pamatují, bohyně Valkýra stvořila svět. Stvořila svět tak rozsáhlý, že nikdy nemohl být prozkoumán a sama ho snad nikdy celý neviděla. Svět sám sebe pojmenoval Trok a šířil se dál i bez Valkýřiny pomoci.

Jedním z prvních impérií bylo Impérium Klerů, bílých bytostí bez nosu se čyřma čevenýma mandlovýma očima, hubeným tělem se zašpičatělými rameny a drápy, dvěma koleny, z čeož druhé mířilo na opačnou stranu, pusou plnou tesáků a s mnoha rohům podobnými výrůstky na zadní straně hlavy.
byli to taky Klerové kdo si uvědomil že takhle Trok nečeká žádná budoucnost. Svět by fungoval lépe kdyby mezi ssebou jednotlivé náody komunikovaly. Potají v horách vybudovali pevnost a zahájili Projekt Aliance.

Klerové potají naschromáždili velké množství těl všech druhů a velikostí a ve skleněných nádobách je uskladnili hluboko v hoře. Několik zběhlých Spiritů, tvorů bez těla, se přihlásilo, aby byli k tělům ukotveni. Výledkem měli být tvorové kteří by šli do světa vytvořit Alianci mezi co nejvíce národy. Všchno šlo podle plánu a Spiriti byli ukotveni, v procesu ale ztratili své dosavadní vzpomínky a probudili se jako Prázdní. A zde začíná váš příběh.

MightRider
"Subjekt 002 připraven k vypuštění"
"Rozumím, vypouštím"
Všude je tma, cítíš jak se kolem tebe vypouští voda.
"Subjekt 002 stabilní. Vypustit."
tvoje oči se rázem otevřou a vidíš jak se otevírají skleněné dveře tvé kóje. V puse máš stále mírnou pachuť tekutiny co tě obklopovala a před tebou stojí dva Klerové, Kler a Klerka. Kler stojí u pultíku u tvé kóje a Klerka si něco zapisuje do notesu, oba mají na sobě bílý plášť. Klerka zvedne své čtyři oči od papíru a podá ti poskládanou hromádku oblečení, uvědomíš si že na sobě nic nemáš. Kler se mezitím přesune k vedlejší kóji, kterých jsou v místnosti snad tisíce od stropu až po zem. Klerové začnou proces opakovat s vedlejší kójí ze které nakonec vyleze oslizlý Zajímanec (BW), nahý, stejně jako ty. Kler mu podá oblečení.

BadWolf
"Subjekt 003 připraven k vypuštění."
"Rozumím, vypouštím"
Kapalina kolem tebe začne pomalu odtékat, oči nemůžeš otevřít.
"Subjekt 003 stabilní. Vypustit."
Skleněné dveře tvé kóje se otevřou ve stejnou chvíli kdy se poprvé nadechneš. Jsi pořád celý oslizlý, před tebou stojí Kler v bílém plášti a napravo od tebe stejně oděná Klerka s notýkem a hromádkou oblečení v ruce a nahý Amiditian (MightRider) celý mokrý, stejně jako ty. Kler ti podá vlastní hromádku oblečení, taky na sobě nic nemáš. Podobných kójí jako je ta tvoje je místnost plná od stropu až po zem, musí tu být tisíce těl.
Upravil/a Mopidu dne 21.01.2015 22:08
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Oblečení? Žádná nudapláž? Jsem trochu zklamanej..."
řeknu ale přesto se začnu oblíkat.
Pak se začnu protahovat:
"Tákže, co já jsem zač? Ňákej experiment? Doufám, že ne pro sexuální účely. Víte, ono vás to asi nenapadlo, ale já jsem docela romantik"
*úsměv při kterém lítají hvězdičky*

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
MightRider
"Co to je? Tomu říkáte oblečení? Mě stačí rouška! A kde to vůbec jsem?"
Obleču si oblečení
"Vždyť jsem to říkal. Můžete mi být té dobroty a dovolit mi rozpárat si tento vohoz?"

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Mopidu
BadWolf
"Nebojte, o to by stejně nikdo nestál" prohlásila ledovým hlasem Klerka aniž by zvedla oči od svého notesu a něco si zapisovala. Oblékl sis oblečení, byla to světle modrá kombinéza, ne zrovna výstřelek nejnovější módy.

MightRider
Oblečení byla evidentně světle modrá kombinéza. Byla ti trochu velká. "Jistě, pokud vás to potěší" usmál se na tebe Kler v bílém plášti a kývnul. Napravo od sebe jsi viděl jak přichází nějaká žena.

Všichni
Přidala se k vám ještě jedna osoba v modré kombinéze. Byla to žena, zhrubs stejné barvy jako kombinéza, z hlavy ji plynule rostl "ocas" který se zužoval do špičky někde v úrovni pasu. Měla na předloktí ploutve, pro které si udělala díru do rukávů kombinézy. Byla hubenější postavy a po rukou a nohách mírně bělejší pruhy.

"Subjekty 001, 002 a 003." prohlásila vědkyně. "Byli jste vytvořeni za cílem vytvoření spojenectví mezi co nejvíce národy Troku. To je váš jediný úkol. Jste upraveni, takže nemusíte jíst, pít, vylučovat ani spát, pokud nechcete." otočí stránku bloku "Vaše "duše" jsou připoutaní spiriti, což nemusí dělat dobrotu, občas se spojení přeruší a dokud se neobnoví tak vaše tělo zůstane stát v pozici ve které byl Spirit naposled přítomen." "Každý z vás si během vašeho pobytu v kádích vymyslel jméno." Přeruší ji Kler. První se otočí na ženu co se přidala "Ariana", potom na Amiditiana "Galsutiik Flachnag" a nakonec na zajímánce, tam se trochu zadrhne než jméno vysloví "Mr... Dead Guy..." dál naváže opět Klerka "Moje jměno je Raa a tady kolega je Taare, všechny dotazy směřujte na nás. Prosím, následujte mne" přesune se k uličce směrem k velkým dveřím a čeká na vás
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Šeptám si pro sebe "Jsem rád, že lidi na to pořád reagují chladně nebo by to nebyla sranda. Maximálně pokud by byli rozpačitý. Jo, to by bylo roztomilý..."

"...nemusíte jíst, pít, vylučovat ani spát, pokud nechcete."
"Vážně? Sakra, teď erekce skoro úplně ztrácí na významu...!"

"Áno, Mr. Dead Guy, to jsem já, a jdu do úplně nového světa! Zavést minisukně a najít tu dokonalou tsundere holku! YAY!" zařvu na celej krám a přitom budu ukazovat nahoru před sebe (však znáte tu pózu Grin)

Pak si vydechnu a s výrazem potěšení řeknu už potišejc "Tohle jsem vždycky chtěl říct..." a následuju je...

Upravil/a BadWolf dne 22.01.2015 00:24
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
MightRider
"Díky."
Rozpářu si kombinézu tak, aby to vypadalo podobně jako řecká rouška.
Poslechnu si Klerku a pronesu:
"To je fajn. Aspoň neusnu, až si budu dávat bahenní koupel."

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Mopidu
Adrian_S
Všude kolem sebe cítíš chladnou tekutinu.
Pomalu se probouzíš. Otevřeš oči, tekutina v nich příšerně štípe.
Chceš se nadechnout, ale tvoje ústa marně lapají.
začínáš ssebou šít, v dáli slyšíš tlumené hlasy jak něco křičí, rukama bušíš do skleněných dveří před tebou. Napoprvé nic, napodruhé taky ne, napotřetí se do nich opřeš ramenem, sklo se roztříští a ty vypadneš na zem po které se rozlila slizovitá kapalina z tvé kóje. Konečně se můžeš nadechnout, vykašlal jsi sliz co se ti dostal do úst. Když se rozkoukáš všimneš si, že na sobě nic nemáš, že kolem tebe panikaří dva Klerští vědci a zírají na tebe tři další subjekty (MightRider a BW)

MightRider a BadWolf
Klerka se podívá na BadWolfa a povzdechne si, potom si něco napíše do notýsku. "Fort Drachen byl vybudován čistě pro projekt Aliance, je to teď taky váš domov." spustil Taare "Můžete cestovat jak chcete, ale kdykoli budete něco potřebovat, stačí se vrátit sem. Je tu mnoho různých aktivit které..." přeruší ho hlasité bouchnutí, leknutím poskočí a otočí se. Subjekt 004, Freteol zavřený v další kóji, se strachem v očích zuřivě buší do prosklených dveří. "Myslela jsem že čtyřka je neaktivní!" Zařvala na vědce Raa. "Byla!" Odvětil jí nabroušeně a rozběhl se k pultíku vedle probouzejcího se subjektu. Začal něco zuřivě mačkat a Raa začla listovat svým blokem a něco hledala. Ariana jen v klidu stála a oba je sledovala v naprosté tichosti. "Taare, čtyřka...!" zařvala Raa, ale v tu chvíli se sklo ve dveřích prolomilo a sliz i subjekt se vyplavil po podlaze. Nejprve začal kašlat a vykašlal na zem vodu co spolkl. Pak se na vás podíval. Najednou bylo v místnosti mnohem chladněji.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Co... se to tu setsakra děje?" zvážním a pozorně sleduju situaci.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
MightRider
"Ale ale, další naháč."
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Mopidu
Adrian_S
Jsi neaktivní, najednou se ti zamlžilo před očima a jako bys přestal existovat
(Až budeš zase chtít hrát tak napiš tah že se probouzíš)

MightRider a BadWolf
Subjekt 004 znovu omdlel, na moment jste zaslechli kolem sebe šepot, který ale vzápětí zase ustal. "Výborně, nejenže se probudil bez varování, ale jeho spirit je nestabilní" protočil Taare všema čtyřma očima. "Ariano? Pomohla by jste mi ho zvednout?" zeptal se vyšší ženy s kombinézou subjektu 001, ta kývla a nabrala nohy, zatímco Taare zvedl subjekt za ramena. "Raa, běžte bez nás, já Arianu provedu poté, co tohohle uklidíme" usmál se a spolu s Arianou a nebožtíkem se vypotáceli ven.

Raa vás vyvedla ven z podzemí, vzali jste to po schodech a pak velkými dřevěnými dveřmi. Došli jste k ještě větším dveřím, Raa je s námahou otevřela a do očí vám zasvítilo pravé nefalšované horské slunce. "Fort Drachen" prohlásila hrdě. Před vámi se tyčilo nádvoří mohutné kamenné stavby zasazené mimo jiné také přímo do skály. Pod sebou, když jste vykoukli z cimbuří, jste viděli stáje a kovárnu ke kterým vedly dvě schodiště, jedno z každé strany ochozu. Za Vámi, odkud jste vyšli, se pak tyčil samotný hrad, jeho tři věže a zbytek v podzemí.

"Pokoje máte nahoru po schodech, očíslovány podle vašeho očíslování, můžete se porozhlédnout, nebo klidně rovnou odejít. Ale doporučovala bych zastavit se alespoň pro základní výbavu" prohlédne si vás Raa a odejde zpátky do mohutných dveří.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"No, evidentně nešetřili."
Půjdu se podívat do svého pokoje.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
MightRider
Otočím se na BadWolfa (nebo Dead Guye? kdyžtak napište, jestli mám použít radši herní názvy než fórové)
"Jestli nešetřili, tak tím líp pro nás chlape. Jdu se podívat do kováren."

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Mopidu
BadWolf
(mimochodem MightRider na tebe promluvil)
Vrátil ses dveřmi dovnitř a našel schody nahoru, vyšel jsi do nejvyššího patra kde začínaly pokoje od jedničky. Dveře do pokoje 1 byly pootevřené, Ariana už je pravděpodobně zpátky, dveře do tvého pokoje jsou o dvě vedle, dveře se zlatou číslicí 3. Chodba není studená, přestože je venku sníh, pravděpodobně mají vytápěné zdi a sem tam je na stěně pověšena pochodeň.

MightRider
Slezl jsi po schodišti ze kterého už někdo kvůli bezpečnosti shrabal sníh. Kovárna byla pod přístřeškem, byl u ní jeden Kler, který byl ovšem tak špinavý že se jeho sněhobílá pokožka zdála v obličeji a na rukou šedou až černou. Zrovna něco koval. Když tě zpozoroval tak kus kovu kleštěmi uhasil v neckách s vodou, otřel si špinavou rukou svou ještě špinavější tvář a zeptal se "Potřebujete něco?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Jo, hádám že jo." odpovím ještě před tím než odejdu.

Pak se podívám do svýho pokoje.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
MightRider
"Tož vitaj, nemáš tam nějakou čepel pro mě? Docela by se mi něco hodilo.. A taky luk, kdybych mohl poprosit, mistře kováři."
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Adrian_S
Probudil jsem své těžké oči.. Rozhlížím se po okolí a až se mi všechny myšlenky srovnají, pokusím se zvednout. Až se mi to povede, lehce se opráším se slovy:

"Kdo mi nastavil budík na tak dlouho?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Mopidu
Adrian_S
Probudil ses na bílém lůžku s ocelovým rámem, nad sebou máš klenutý strop natřený bílou omítkou. Kolem tebe je spousta dalších, úplně stejných lůžek.
"Ale, ale, kdopak se nám to probral" u tvého lůžka se objevila Klerská sestřička, byla menší postavy a její čtyři oči byly výrazně větší než u Klerů bývají. "Zrovna jsem ti chtěla dojít pro teplejší deku, je tu větší zima než obvykle, ale jak vidno, tak už ji potřebovat nebudeš. Všimneš si, že tě oblékli do světle modré kombinézy a že jsou tvoje ruce na některých místech zafáčované. "Příště zkus nedopadnout do střepů" usměje se sestřička.

MightRider
"To bych moh, co?" odvětí kovář, zašel ke stojanu, vzal jeden meč a luk a neohrabaně ti ho podal. "Ale zadarmo ani kuře nehrabe. Tohle si nech, ale dokud mi nedoneseš nějaký peníze tak nic víc nedostaneš" Meč vypadal lehce opotřebovaně a na luku bylo pár škrábanců.

BadWolf
Vešel jdi do svého pokoje. Na stropě byl lustr s šesti svícemi, na protější zdi malé okénko které se dalo zavřít pro případ že by jím moc táhlo. Napravo od okénka byla ustlaná dřevěná postel s peřinami, u jejich noh truhlice, napravo šatník a psací stůl s židlí na kterém byla nerozsvěcená svíčka. Na zemi byly dřevěné parkety a u postele kobereček s květinovým vzorem.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Adrian_S
"Může mi někdo vysvětlit, kde to vlastně jsem?" ohlédnu se na zafáčované ruce, "Kdybyste mi otevřeli hnedka, nemuselo to dopadnout takhle..."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Aliance • Diskuze Zdejší kobky 1 06.05.2015 00:44
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist