Proč? Dělat úkoly za cech zlodějů je nezkutečná čuryna
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Nevím o takové možnosti a dost pochybuji, že na to něco takového existuje. Ale třeba někdo jiný ti poradí. Mohu dotaz, proč ho chceš zničit? Je možnost zničit temné bratrstvo a s chutí jsem to udělal, ale co se týče cechu zlodějů tak fakt nevím.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Jáááj cech zlodejov :/ Zle som prečítala nadpis. Neviem o možnosti, kedy by sa dalo ho zničiť. Môžeš si stiahnuť mód kde môžeš zabíjať aj dôležité NPC, ale neviem či o také riešenie stojíš.
Upravil/a Mimz dne 14.01.2015 18:57
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
Jo ale on se ptal na cech zlodějů, jak ho zničit. Né temné bratrstvo.
Prečo ho chceš vlastne zrušiť? Proste ho neplň a hotovo.
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
setessential <base ID> 0
takže například Vex setessential <0001CD90> 0
Base Id najdeš na Wiki každá postava jí má.
A jen tě varuju že ti to asi doje*e hru protože pár questů jsou docela důležitý například se nedostaneš do pár lokací nebudě mít pár řevů a tak dále. Ale tvá hra tvůj problém.
Upravil/a cztroll dne 14.01.2015 19:06
Live slow die whenever
Nebo jestli chceš, nainstaluj si mód na zabíjení NPC a vymlať je.. Jestli ti to udělá dobře...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.