Cme Presets je neco jako save clovek vytvori peknou tvaricku. je na to potreba racemenu,showracemenu, enchanting character editor + jeste nejake mensi mody naprd. pokud muzu http://www.nexusm...&pUp=1 kdys si stahnete ten Elsa CME PRESET tak by tam mel byt navod ale ja mu vubec nerozumim v race menu nemam zadnou kolonku CME save atd..
toto jsem nasel ale proste nejde mi to :-/ Chcete-li použít CME Presets (můžete si stáhnout několik z Nexus, nebo si vytvořte vlastní, nebo si některé z lidí tady taky), stačí otevřít obrazovku vytváření charakteru, přejděte na oblast těla, a potom vyberte Slot Load. Stisknutím tlačítka doleva nebo doprava (podle toho, směr je otevřená), a to se otevře vyskakovací okno pro výběr vaší CME slot. Ve složce Skyrim ve vašich dokumentech je složka s názvem CME_Save. To je místo, kde můžete dát CME Předvolby na. Ti všichni mají čísla na nich. Například, _7_commonTriRaces.slot. Takže, když jste ve své tvorbě postavy ve hře, a můžete jít na Slot Load, klepněte na tlačítko Další a zobrazí se sloty. Přejít na slotu 7, a to načte přednastavení pro tento slot, který máte. (prelozeno googlem)
Upravil/a dydyQ dne 14.09.2014 11:57
dydyQ napsal:
Cme Presets je neco jako save clovek vytvori peknou tvaricku. je na to potreba racemenu,showracemenu, enchanting character editor + jeste nejake mensi mody naprd. pokud muzu http://www.nexusm...&pUp=1 kdys si stahnete ten Elsa CME PRESET tak by tam mel byt navod ale ja mu vubec nerozumim v race menu nemam zadnou kolonku CME save atd..
toto jsem nasel ale proste nejde mi to :-/ Chcete-li použít CME Presets (můžete si stáhnout několik z Nexus, nebo si vytvořte vlastní, nebo si některé z lidí tady taky), stačí otevřít obrazovku vytváření charakteru, přejděte na oblast těla, a potom vyberte Slot Load. Stisknutím tlačítka doleva nebo doprava (podle toho, směr je otevřená), a to se otevře vyskakovací okno pro výběr vaší CME slot. Ve složce Skyrim ve vašich dokumentech je složka s názvem CME_Save. To je místo, kde můžete dát CME Předvolby na. Ti všichni mají čísla na nich. Například, _7_commonTriRaces.slot. Takže, když jste ve své tvorbě postavy ve hře, a můžete jít na Slot Load, klepněte na tlačítko Další a zobrazí se sloty. Přejít na slotu 7, a to načte přednastavení pro tento slot, který máte. (prelozeno googlem)
To zní jako z google překladače... . Jestli sis takhle překládal návod, tak se ti nedivím, že nevíš co a jak. Zkus si to postupně přeložit. Musí ti být jasné, že když tam šupneš celý text, tak ti to vyplivne tyto bláboly.
Tak toto fakt nepoznám, napíš mi linky na stiahnutie všetkého čo k tomu potrebujem (niečo z toho určite mám, ja si potom už z toho vyberiem čo nemám) a ja to nezáväzne vyskúšam. PS: trocha som to prelúskal, len nerozumiem akosi tomu ani ja, ktoré postavy (tváre) môžeš uložiť a editovať, svoju vlastnú, alebo aj iné osoby, napríklad aj spoločníkov. Pokiaľ sa jedná len o vlastnú postavu, tak tú si v racemenu bez problémov dokážem editovať, takže ak sa nedá editovať iná postava, nemám veľkú chuť sa do toho skúšania púšťať.
Dodatok: MightRider neviem pochopiť načo sa do toho miešaš ak nevieš poradiť. Zbytočne tu spamuješ a niekomu tu pripomínaš niečo na čo on sám vo svojom príspevku upozornil, že je to Google preklad a použiješ zbytočne aj citáciu. Nie každý ovláda Engliš a ak si myslíš že si dáky expert, tak mu radšej pomôž a nie kritizuj.
Upraven double post. Příště se, prosím, tomuto vyvarovat - díky! -Naga Sorry, dáko mi to ušlo, ale ma jeho príspevok dáko vytočil, druhýkrát si dám si pozor na emócie. Starec
Upravil/a Starec dne 14.09.2014 13:16
To Starec:
Tak se omlouvám, že během doby, co on editnul příspěvek a dodal, že to je z Google překladače, já jsem ten příspěvek psal. Příště to chce trochu uvažování víš? A né hned na někoho vyjíždět. Navíc, já jsem tu nespamoval. Jen jsem mu poradil k lepšímu překladu, což by mu mělo pomoct. A toho experta si laskavě odpusť. Nechápu, proč si tak vznětlivý. A prosím tě, příště ještě jednou popřemýšlej nad tím, než něco řekneš. Já nejsem stupidní, abych tu mlel o Google překladači, kdyby to tam připomněl. Bohužel to byla náhoda. A už vůbec to nemělo být kritizování!
Upravil/a MightRider dne 14.09.2014 13:48
To dydyQ:
Zkus si projít nějaké návody: https://www.youtu...skyrim+CME
Pokud si tak udělal, zkoušej to dál a dál.
I tak bych ale řekl, že tady ty novější obličeje tu hru trošku kazí. A proč? Vypadají jako v našem světě a to je ten problém. Skyrim má mnoho obličejů, ale z jejich světa. Když tam budou chodit různí lidé, nebude tam taková atmosféra. Ale to byl jen můj osobní názor.
Ahoj.
Asi jsem úplně mimo ale předpokládám, že chceš pomocí editoru upravit ty hrozné obličeje. Skus použít Skyrim_NPC_Editor_0.75.1.zip, ten ti načte při spuštění všechny obličeje ve hře a pak stačí najít danou postav, nebo můžeš do vyhledávacího pole zadat jméno postavy. A můžeš si tvář včetně vlasů upravit dle svého. Je v angličtině, ale je jednoduchý na ovládání. Jakmile máš tvář vymodelovanou podle svého, dáš uložit a tady se musíš ručně pro klikat do složky z hrou a daný soubor uložit do složky data. Potom si zkontroluj v datafyles jestli máš zaškrtnutou postavu, u mě to dělá automaticky. Je to vynikající editor, alespoň pro mě a můžeš dokonce postavě změnit pohlaví. Jenom zde nejde upravit oblečení postavám, pouze tvář a vlasy. Akorát tenhle editor nedokázal nahrát postavy v domech z DLC HearthFires. Pokud spouštíš hru přes SKSE může se stát, že se ti ta úprava nezobrazí a postava bude stále vypadat stejně. Vypni hru a spusť jí přes skyrin.exe a mělo by se to nahrát pak hru ulož, znovu vypni a spusť jí přes SKSE.
http://www.nexusm...ds/53035/? jinak opravdu dekuji za zajem mi pomoct NPC editor to je pro me italska vesnice fakt jsem strasnej vul . Jinak http://www.nexusm...&pUp=1 Starce kdys si stahnes to predposledni Seranaholic CME save for all versions tak tam je i pribalen navod ale proste nevim co stim
Hele to jsme dva, ani nevíš, kolikrát jsem si zmršil hru já, protože angličtina není nic pro mě. Jestli jsi v koncích tak opravdu zkus ten NPC Editor. Ten se jednoduše nainstaluje, a uvidíš, že je hrozně jednoduchý na ovládání, nemáš tím co zkazit. I když nevím, jestli zvládne tak hezké obličeje na které si udělal odkazy. Vím, že někde na nexusu je vyloženě mód, který vložíš do hry a máš všechny obličeje hezké bez úprav. Já jsem ho jednou použil, ale mě se tyhle obličeje nelíbí, nějak mi do té hry nesedí takže jsem ho už smazal.Jo a ještě kdybys ses nakonec rozhodl pro ten NPC Editor tak při úpravě obličeje to trochu klame a není tak hezký, ale jakmile ho uložíš do hry tak vypadá dost dobře.
Upravil/a Pavelev dne 14.09.2014 19:38
Teď na to koukám, tak ten mód Seranaholic, to je ta z Dawnguard DLC. Na to nepotřebuješ editor, tam si vybereš tvář, kterou chceš a tady potřebuješ Mod Manager pro Skyrin a vložit ho přes něj do hry. Tady to nejde ručně a s tím prvním bych tirád pomohl, ale s koncovkou .slot se setkávám poprvé a s tím nemám zkušenost.
Tak troška som preštudoval čo sa dá robiť cez CME a zistil, že sa dá zmeniť cez to len tvár hlavne postavy. Kedže ja hrám v mužskej postave a tvár som si nastavil cez racemenu, tak tieto blbosti skúšať nebudem a zvlášť preto lebo by som musel meniť, ak by išlo o ženskú postavu aj telesné štruktúry (dajme tomu na CBBE/UNP)
Začiatočníkom ktorý nemajú ani šajnu o editácii hry Skyrim, NEODPORÚČAM
Pre zmenu základnej postavy kľudne stačí dáke vylepšené racemenu.
Ak by sa jednalo o editáciu hráčov tak kľudne stačí Skyrim NPC Editor + dáke mody na Oči, Peri, pleť atď. a tie potom v editore načítať, aby sa dalo stým pracovať.
Takže tak snaha pomôcť bola, troška som sa aj poškriepil, ale Sorry dosť zložité a u mňa nepotrebné, a preto to ani náhodou (i keď len len na skúšku) do PC srkať nebudem.
Upravil/a Starec dne 15.09.2014 22:42
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.