Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Inventář plný blbůstek
Adelaida
Ahoj všem,
měla bych dotaz a nikde jsem nenašla " snad jsem koukala dobře" odpověď. Mám hru v originále zakoupenou i z datadisky. Nikdy jsem si nic nestahovala a nezlešovala. Přesto jsem zjistila, že mám "holku" nějak přetíženou. Pátrala jsem a nic. Až při vylepšování věcí u ponku jsem náhodou zjistila, že mám v invu spoustu nějakých brnění, přileb a bot, co jsem někde sebrala z mrtvol. Ovšem tyhle věci se normálně v invu neobjevují, nevidím je, vyhodit je nelze, jelikož jediné ke je vidím je u ponku kováře. Nemají ani jméno. Nejde je ani zničit. Pokusím se sem dát screan. Snad to zvládnu. Je to asi výbava nějakého šamana, přilba s parožím a zbytek setu. Zbraň takhle "zašitou" nemám žádnou.
Zkusila jsem si stáhnout mód na nový a přehlednější inventář, ale jednak to nepomohlo, jednak mě háže nějakou hlášku / ale funguje/ a navíc mě přijde divnej. Možná nezvyk.
Ono vůbec ty módy jsou pro mě utrpení. Půl roku jsem se bez nich obešla a myslím že to tak i nechám.
Vylepšený inventář - mě háže hlášku při startu hry ale jinak jede... asi dobře.
Mód na vylepš. grafiku - úžas při max detailech, ale věčně má někdo místo zbroje jen modrou texturu..po návratu, portování, a pod vše v pořádku, ale zas má modrobílou texturu barák a nebo všechny vývěsní štíty.
Čeština orientačních tabulí - / jen pro zajímavost, ne že by to bylo k něčemu/ rozhasila všechny texty, vypadává interpunkce a místoi spousty textů otazníky.
Mód na nějaké klimatické změny - mráz, promočení a pod. - kniha nejde otevří, přitom je podmínkou fungování a při pokusu ji vzít do invu vždy spadne hra.

Jen tak pro zajímavost jsem zmínila všechny problémy na jaké jsem narazila. Jinak se vrátím ráda k "obyčejné" hře jen s datadisky. Jediné co mě vážně zajímá moc, je jak se zbavit těch věcí z invu. Doufám, že nejsem jediná, která s tím zápasí.
 
Adelaida
Bohužel se omlouvám, ale i když jsem jako přílohu dala screen ze hry, nějak se to nechce uložit tady, zobrazit nebo já nevím co. V příloze je zadán, tady na foru není.
 
METTALIC
Ten screen by se hodil zkus ten screen nahrát na google+ a potom ho sem hodit pomocí příkazu [img][/img].
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!

Steam nick: ScarletWhore

Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu Grin
 
Adelaida
Zkusím. na Googlu to neumím, zkusila jsem nahrajzdarma a podobné, ale tady asi bez podpory.
http://jyxo.info/uploads/tn/59/59991903ecb8e70de75e23ebccb8eeb1a18da86f.jpg
Tak nejsem úplně blbá kuchařka Smile
http://jyxo.info/uploads/tn/08/08a9be66a661f3ce999fc86d4dbb90b2e333140f.jpg
Upravil/a Adelaida dne 13.10.2013 16:45
 
Readyxx
s mody je to tezke proto uz radeji beru jen ze steamu,nedavno sem si na fallout 3 vzal mod pro obleceni a ted kdyz si cokoli oblecu tak sem cernySmile..jinak to mas dobre bugle..bud reinstal a nahrat save, poradne se podivat do inventare pod Obleceni a vyhazet to pravym mysitkem nebo kod na zvyseni vahy ,dale tu je hl u me pritelkyne oblibene TCl takze sebou muzes do nekonecna tahat vsechny predmety a jsi nesmrtelna a na konec vyhazej vsechno co muzes do truhly oznac se a dej prikaz (removeallitems ).takze se odstrani vsechny veci co ma osoba na sobe Pfft
Upravil/a Readyxx dne 13.10.2013 18:22
 
https://www.facebook.com/zdenek.hradil.71
Adelaida
Děkuji. Zkusím to poslední. Když si nahraju uloženou pozici, budu mít na 99% stejně vše v invu Smile
 
SeveruS
Potýkáš se s Problémy od doby cos nainstalovala módy, nebo Tě trápily již dříve?
Jak jsi instalovala módy? Máš je určitě správně? Některé módy pro spávnou funkčnost vyžadují třeba také ještě SKSE (Skyrim Script Extender).
Pokud ano, nejprve bych je zkusil postupně vypínat..... tím možná přijdeš na to, který mód Ti tam dělá paseku, no a pokud problémy i tak přetrvají bude to chtít nejspíš reinstal...... tedy pokud nepřijde někdo s lepší radou, já musím přiznat, že to co je na těch Tvých obrázcích vidím poprvé..... podezřívám ten mód na lepší invent, ale pokuds to měla už předtím, tak těžko říci......
Jinak na TCL se vyprdni, je to příkaz ošidný a je spíš na procházení skrze textury, skutečnou nesmrtelnost, kdy neřešíš ani zatížení Ti dá příkaz TGM, staneš se v podstatě Bohem a nic není problém, ale to pak nemá smysl tu hru hrát........
http://steamsignature.com/card/0/76561198066553935.png
 
http://steamcommunity.com/id/Half-Blood-Prince
Starec
Pre mod lepší inventár potrebuješ väčšinou SKSE , pre niektorý dokonca SkyUI, minimálne SkyUI-3, najnovšia je už SkyUI-4. Aby sa ti správne zobrazoval mod lepší inventár, musíš hru spúšťať cez skse_loader a nie cez SkyrimLauncher. Ak sem dáš link na ten mod lepší inventár čo máš nainštalovaný, tak ti zistím presne čo k tomu ešte ide.
Moja PC zostava
Zákl.doska: GIGABYTE 970A-DS3P Procesor: AMD FX-8350 - 8 jadrový.
Graf.karta: AMD Radeon R7 370 4G Ram: 16 GB HDD: 2x 2Tera Zdroj: 700 W Monitor: Philips 3D LCD 27
 
http://www.babetta.info/
Adelaida
SeveruS napsal:
Potýkáš se s Problémy od doby cos nainstalovala módy, nebo Tě trápily již dříve?
Jak jsi instalovala módy? Máš je určitě správně? Některé módy pro spávnou funkčnost vyžadují třeba také ještě SKSE (Skyrim Script Extender).
Pokud ano, nejprve bych je zkusil postupně vypínat..... tím možná přijdeš na to, který mód Ti tam dělá paseku, no a pokud problémy i tak přetrvají bude to chtít nejspíš reinstal...... tedy pokud nepřijde někdo s lepší radou, já musím přiznat, že to co je na těch Tvých obrázcích vidím poprvé..... podezřívám ten mód na lepší invent, ale pokuds to měla už předtím, tak těžko říci....


Na to Ti odpovím úplně přesně.
za 1, nemám moc co vypínat. jelikož mám základní hru + datadisky. Nic jsem víc neinstalovala a nestahovala. Takže v okýnku "data files" při spouštění hry mám zatržené jen ty tři věci. Lepší inventář jsem si stáhla až jsem se snažila dostat ty věci z invu. Ten mi sice funguje, ale při spouštění hry vyhazuje hlášku . Když tak hodím screan. K programu na inventář byl kometář... volně přeloženo mou osobou, tak mě nekamenujta Smile ... spouštět přes vytvořeného zástupce..... což nelze jelikož se hra ani nespustí... přihodím hlášku.
Ale je to fuk.....vyhodím to jak dodělám questy tím příkazem, abych náhodou nepřišla o qitemy.

SeveruS napsal:
Jinak na TCL se vyprdni, je to příkaz ošidný a je spíš na procházení skrze textury, skutečnou nesmrtelnost, kdy neřešíš ani zatížení Ti dá příkaz TGM, staneš se v podstatě Bohem a nic není problém, ale to pak nemá smysl tu hru hrát........


TCL ani TGM nevím co je. Pokud je to program na ulehčení hry a nebo cheat tak mě to stejně nezajímá. To bych to nemusela ani hrát. Adrenalin v čudu, všechno na pohodu. To bych se nemusela pak hodiny dřít u kovadliny a alchimie abych vydělala na živobytí. To bych mohla rovnou jet cheatem na zlaťáky. Težko by mě pak těšilo, že mám pro ty svoje dvě "treperendy" na kapesné.Grin
Platí se za liščí kožich, nikoliv za liščí noru.
 
SeveruS
Hm....
TCL a TGM jsou příkazy do konzole.... jsem rád, že Tě to nezajímá... Wink
To vypínání módů:
Výše se zmiňuješ o vícero módech a teď píšeš, že v datáči máš jen hru a DLCéčka..... tak holt nevypínej..... Grin
leda, že by problémem byl jeden z datadisků.... no zkus povypínat i je, třeba náhle bude po problému.... Grin

Takže problémy s inventářem jsi měla už před módy???
Ajajaj.... tak to nebudu umět poradit jak napravit.... krom reinstalu...
Snad jedině bych zkusil nainstalovat SkyUI, ale nezaručím Ti, že to vyřeší problém, který máš.... a pokud nemáš zkušenosti s módy, dá Ti to asi i dost zabrat....
http://steamsignature.com/card/0/76561198066553935.png
 
http://steamcommunity.com/id/Half-Blood-Prince
METTALIC
Hele reinstall jsi zkoušela??? Na googlu jsem nic nenašel Frown
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!

Steam nick: ScarletWhore

Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu Grin
 
Adelaida
No uvedu posloupnost těch věcí kolem módů. Než se to "podělalo" a objevily se mi ty "nevyhoditelné" věci v invu, měla jsem Skyrim v edici LE.
http://www.gamesh...ition.html
Pak se mi objevily ty věci v invu a já na radu kamaráda nainstalovala tuším nějaký mód na zbroje... nepomohlo. Pak ten SkyUI... kterej mi háže nejakou hlášku dodnes. Ten mám stažený originál z ofic stránek, ve verzi 4.1. Pak jsem zkusila ještě vše odebrat a instalovat pomocí Nexus manageru verze 0.45.6 verze beta. Nic nepomáhá. SkyUI stále i po několikáté reinstalaci háže dlouuuuuhouuu Smile hlášku, ale nějak funguje. Módy žádne zapnuté nemám. Měla jsem pouze ten inventářový a tři na vylepšenou grafiku - HigtResTexturepack 01, 02, 03. Ovšem i když mám PC slušně vybavené ( intel core i7, 6GB ram, graf. GT 640 2GB hráno na FullHD) stále mě to padalo nekontrolovatelně a hlavně zrovna když se to nehodilo. // rozuměno, když jsem zrovna 2 hodiny neuložila Smile// to jen na okraj.
JInak můžu teda říct, že by mě měli dát na Google jako odkaz Smile Včera jsem opět sebrala z mrtvolky další helmu s parožím a celej šílenej set co nejde vyhodit a už taky vím z koho... jsou to ti zapřísáhlí šamani. Nějak se mě prostě daří je svlékat.
A teď BABO RAĎ *.*
Platí se za liščí kožich, nikoliv za liščí noru.
 
Adelaida
METTALIC napsal:
Hele reinstall jsi zkoušela??? Na googlu jsem nic nenašel Frown


JOJO Wink V invu je to furt, jak nahraju uloženou hru... a znova to vážně nehraju. Teda néé že bych o něco extra přišla.....s hlavní linií jsem zatím nepohnula, mám nabráno milión úkolů, 2 miliony splněné, odhalenou snad každou špeluňku na mapě / do 3/4 jsem ještě ani napáchla/ vykostěné vše co na mě zaútočilo a level 56. Několik hodin / reál/ kování, očarování, ........střílení a mlácení,...... takže co nemám na 60 mám na 100 Smile Kdybych to musela začít hrát znova tak už nemám ani obtížnost, kterou bych to vykompenzovala, ani chuť a hlavně bych byla chytrá jak opice a asi by mě to nebavilo Smile
Smažu to z konzole, snad mě za to Dibella nepotrestá *.* A nebudu svlékat ty Zapřísáhlé, slibuju, aspoň to zkusím teda. // ehm... von je každej zlaťák dobrej víme//
Platí se za liščí kožich, nikoliv za liščí noru.
 
Starec
@Adelaida, neviem či si si prečítala môj príspevok, ale mám dojem že nie. Nie je tu čo špekulovať ak dodržíš tento postup.
Musíš mať nainštalovaný patch 1.9.32.08, SKSE v.1.6.16 a SkyUI 3 alebo 4, ak to nemáš bude ti to blbnúť.

Čo je najdôležitejšie musíš to spúšťať cez skse_loader a nie cez SkyrimLauncher.
Ešte takto, pre kontrolu, že či máš zaškrtnutý lepší inventár, prvé spustenie urobíš cez SkyrimLauncher, potom vypneš hru a spustíš to cez skse_loader a pobeží to bezchybne.

Takto to vyzerá ak to spustíš cez SkyrimLauncher

http://s16.postimg.org/baibdben5/TESV_2013_10_22_08_38_07_44.jpg

http://s16.postimg.org/yendjn7c1/TESV_2013_10_22_08_39_16_22.jpg

http://s16.postimg.org/3n4lmhuqp/TESV_2013_10_22_08_40_04_93.jpg

No a takto ak to spustíš cez skse_loader, proste je to OK, všetko beží v poriadku.

http://s16.postimg.org/f85l2q1gh/TESV_2013_10_22_08_41_56_57.jpg

http://s16.postimg.org/w1a16diap/TESV_2013_10_22_08_42_23_37.jpg


Neviem ktorú verziu lepší invertár používaš, niektoré fakt blbnú, ja používam túto URL: http://skyrim.nex...mods/667/?

Tak len toľko.

PS: Skoro som zabudol, aby sa ti správne zobrazoval český text musíš ešte do zložky Interface vložiť súbor skyui CFG. Ak by s tým bol problém, hodím ho na uložto.
Upravil/a Starec dne 22.10.2013 10:56
Moja PC zostava
Zákl.doska: GIGABYTE 970A-DS3P Procesor: AMD FX-8350 - 8 jadrový.
Graf.karta: AMD Radeon R7 370 4G Ram: 16 GB HDD: 2x 2Tera Zdroj: 700 W Monitor: Philips 3D LCD 27
 
http://www.babetta.info/
Adelaida
Tvůj příspěvek jsem četla a proto jsem podrobně popsala co jsem a odkud instalovala a v jaké verzi.
Nicméně... někde byla chyba jelikož i když jsem dodržela přesně tvůj postup dopracovala jsem se k nefunkčnosdti celé hry. Všecko jsem smazala, začala znova.... konečně mám teda vše snad v pořádku.
Mám ve hře uvedenou verzi hry i SKSE v.1.6.16. Pouze v kontextovém menu nemám položku "nastavení módů" česky ani popisky. Nemám taktéž zmíněný soubor ve složce interface... bohužel jsem ho nikde nesehnala.
Mód na čas ve hře AmaterOftime... mě shazuje hru po nabídce načíst nebo pokračovat.. takže celkem smůla.
Mód na koně http://skyrim.nex...mods/14950 nejede pro změnu vůbec. Aspoň já teda můžu stále jen na koně nasedat a vysedat a furt ho sebou tahám. Leda že by byl problém v mém koni jelikož mám Mráze... to je ten ukradenej kůň .. já ho od překupníka a handlíře z Bílého Průsmyku koupila.
Jinak všechny módy načtu NMM a pak je i nexusem instaluju. Tak by neměl být asi problém mezi klávesnicí a židlí.
Platí se za liščí kožich, nikoliv za liščí noru.
 
Starec
Sorry, ale mal som ten dojem, lebo si mi neodpovedala nato, ktorí mod lepší invertár máš nainštalovaný ( je ich viac)
Ani teraz neviem či máš ten istý ako ja, písal som ti, aj odkaz som priložil ktorý ja mám, takže dáko presne sa nemôžem vyjadriť.

K tomu zobrazeniu“nastavení modu“ to sa nezobrazuje každému, jedine ak máš taký mod ktorý je už kontabilný s modom lepší inventár a máš nainštalovaný SkyUI. 4.1 Česky sa ti to nezobrazuje preto, lebo nemáš ten súbor čo som sa o ňom zmienil. Môžem ti ho poslať. Môžem ti odskúšať aj ten mod na kone. Ja síce kone moc v hre nepoužívam, ale ak už, tak mám spoločníčku Serenu, nie Saranu a tá mi na požiadanie privolá perfekt koňa, tak isto aj pre seba, a spätne na požiadanie ich pošle preč. No a napríklad sa mi nastavenie Serene modu zobrazuje aj cez lepší inventár.

Pozri priložené foto

Ak chceš robraziť plný náhľad klikni na už zobrazený obrázok ešte raz.

http://s8.postimg.org/vh0r001z5/TESV_2013_10_23_22_16_38_24.jpg


Jeden čas som používal koňa ducha z DLC Dawguard, ten po zosadnutí o chvíľočku zmizne sám a príde zas iba ak ho privoláš. Inak je tiež perfektný.
Ja zásadne inštalujem mody sám, síce mám manažéra, ale mu neverím po jednom kikse čo mi urobil.
Tak napíš ktorí mod lepší inventár používaš, ozvi sa mi cez suk. správu a ja ti už pomôžem stým.
Moja PC zostava
Zákl.doska: GIGABYTE 970A-DS3P Procesor: AMD FX-8350 - 8 jadrový.
Graf.karta: AMD Radeon R7 370 4G Ram: 16 GB HDD: 2x 2Tera Zdroj: 700 W Monitor: Philips 3D LCD 27
 
http://www.babetta.info/
Starec
Takto vyzerá ovládanie cez SkyUI 4.1 v Lepšom inventári

http://s9.postimg.org/mp6r8yf63/TESV_2013_1.jpg

http://s9.postimg.org/4kz5aks3v/TESV_2013_2.jpg

http://s9.postimg.org/qvn0ajpe3/TESV_2013_3.jpg

Moja PC zostava
Zákl.doska: GIGABYTE 970A-DS3P Procesor: AMD FX-8350 - 8 jadrový.
Graf.karta: AMD Radeon R7 370 4G Ram: 16 GB HDD: 2x 2Tera Zdroj: 700 W Monitor: Philips 3D LCD 27
 
http://www.babetta.info/
Adelaida
No právě, všechno OK. Mám patch, verzi SKSE..... jen tu nabídku nemám cz Smile
Platí se za liščí kožich, nikoliv za liščí noru.
 
Starec
Hodil som ti to na uložto, máš to v súk.správe. Ozvi sa ak niečo nebudeš vedieť.
Ešte takto, skontroluj či máš v Data súbor SkyUI.esp a SkyUI.bsa, to preto že či máme rovnaké verzie SkyUI.4.1, ak všetko urobíš podľa návodu tak súbor SkyUI.bsa bude nutné vymazať, ovšem tiež si ho môžeš zálohovať, prípadne vytiahnuť na plochu a ak bude všetko OK, tak to vymažeš.
Upravil/a Starec dne 25.10.2013 02:43
Moja PC zostava
Zákl.doska: GIGABYTE 970A-DS3P Procesor: AMD FX-8350 - 8 jadrový.
Graf.karta: AMD Radeon R7 370 4G Ram: 16 GB HDD: 2x 2Tera Zdroj: 700 W Monitor: Philips 3D LCD 27
 
http://www.babetta.info/
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Nemůžu prodat svitek + obchod ve Whiterun, jeden krám v inventáři Skyrim - obecně 8 06.12.2016 15:23
Shadowrun • Diskuze, Inventáře, Perky Zdejší kobky 68 28.09.2016 19:05
Ostrovy zatracených: Inventáře, Statistiky a Dotazy Zdejší kobky 2 27.05.2016 22:34
inventář Archív zodpovězených dotazů 4 03.05.2016 08:06
Psycho/Testy, kvízy a podobné blbůstky Pokec 79 23.09.2015 20:52
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist