Mám dotaz ohledně příkazů společníkům. Dočetl jsem se, ( po 360 odehranejch hodinách ), že je možný dávat různý příkazy společníkům, podržením akčního tlačítka. Sice se mi změní kurzor a můžu společníkovi přikázat kde má stát, ale to je všechno. Prý jsou tam v nabídce i jiné příkazy, např. aby útočil, nebo aby sesbíral předměty okolo atd. Já ale nevím, jak se dostat do té nabídky, vždycky mi tam skočí jen příkazy kde má stát. Kde to najdu?
Dík
Neviem kde si to čítal, ale taký príkaz aby útočil, som ešte nevidel, jedine ak mu dáš príkaz na útočenie a pôjde s tebou, tak bude útočný, alebo mu dáš príkaz neútočenia a vôbec na nikoho nebude útočiť.
Spoločníkom môžeš viac príkazy dávať cez tento mod URL: http://skyrim.nex...s/14507//?
Najprv si stiahni orginál súbory, máš tam na to odkaz, potom CZ lokalizáciu, s ktorou prepíšeš jeden súbor.
Ale ano, takový příkaz skutečně existuje. Stačí najet do "velitelského" režimu - to jest onen změněný kurzor - kterým pak lze ukázat na libovolnou postavu. Společník pak zaútočí, i když je ona postava i přátelská...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.