Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
BadWolf
"Počkat, počkat. Kdo jste? A proč tady bydlíte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
"Zajímavé.. ale ještě si to promyslím." řeknu a usměji se. Potom se otočím na ženu, "Létat neumím, bohužel. Tak či tak, je musím najít. Bez Eruwien se nemohu vrátit." následně budu pokračovat v jídle.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius:
Dal jsi se zase do polévky "Času máš dost." řekl dřevorubec "Zítra ráno ti kdyžtak povím směr a jak to poznáš." dořekl a nabral poslední lžíci polévky ve svém talíři "Přemýšlím že jestli tam tedy půjdeš, jestli ti svěřit dopis ... samozřejmě se může stát cestou něco neočekávaného, tak bych rád věděl zdali by se na tebe dalo spolehnout. V Ledově žije jeden můj známý, je to kovář." snědl ten zbytek polévky "Potřeboval bych, aby mi oplatil jednu službičku, ale to vše bude v dopise a tebe to ani nemusí trápit." dojedl jsi a žena vstala a sebrala všem prázdné talíře. Dřevorubec si vytáhl dýmku a začal do ní cpát tobě neznámé listy, tabák to určitě podle vzhledu nebyl "Při troše štěstí by mi mohl vyhovět a tobě by dal snad i něco za námahu, nejspíš menší finanční obnos." usmál se a stříbrnným křesadlem, které vytáhl z kapsy, začal zapalovat obsah dýmky. Žena přiložila do kamen a řekla dětem aby šli spát nebo si číst. Děti poslechli a zvedli se od stolu, jeden z nich se ještě stavil k poličce pro knihy a pak oba chlapci vylezli na kachlová kamna do míst, kde jsou rozprostřené kožešiny a začali si tiše číst.

S3cR3:
nekativita: Nepřátelští žoldáci vás donutili otevřít truhly a schytat pasti, kdyby tam nějaké byli. To co čekali v nich ale nebylo, jen několik šperků, rituálních potřeb, neostrých zbraní, rozpadlých svitků a podobných věcí. Naštvaní vás prohledali, vzali nějaké věci, svázali a nechali ležet či sedět u sochy s třemi loučemi. Žoldnéři poté odešli a nechali vás vašemu osudu, svázané a bezmocné ...

BadWolf:
"Proč tu bydlím? no protože tu mám dům! přece nebudu spát támhle za keřem v lese když tu mám domek!" ozvalo se z díry "A taky tu je klid! Pokud máte hlad tak si něco vemte pokud jste si přinesl! ale pak hned zmizíte! hosty jsem tu neměl dlouho předlouho, ale vy se mi celkem líbíte! takovej sympatickej nebojsa! magie z vás syčí na sto kroků! a mládí už máte tak nějak za sebou že? kdyby jste byl mladík tak na vás házím šišky!" pak najednou z díry vyskočil "Heleďte ... vy vyřezáváte je to tak? a neudělal by jste mi laskavost? nevyřezal by jsme mi třeba ... sošku? když už jsem vás tu nechal řezat? že bych vám podal dřevo a vy by jste řezal?" podíval se na tebe s očekáváním na tvojí odpověď.

Matthew074:
Většina věcí je za prodavačem a schovaná v papírových krabičkách nebo truhličkách z růných materiálů, jen tu a tam můžeš zahlédnout v řadě opřené magické hole, nebo na věšáku za skleněnou stěnou pověšené róby nebo lehké zbroje, tudíš zákaznící většinou musejí přicházet přímo s tím co chtějí a prodavač jim to donese. Prodávající ti hned odpověděl "Tady mladý pán si právě koupil Magický elixír! díky kterému bude vládnout polomagií ... předpokládám že víte co to je ... u nás dostanete zdarma ke koupi i první kouzlo, aby jste si byl jist že to správně funguje ..." Daren zvedl hlavu a ukázal na jednu položku ve středu seznamu a prodavač odběhl někam dozadu do obchodu. Daren se pak otočil k tobě "Tak koukám že sis ještě nešel lehnout s nějakou ... lehkou děvou ..." usmál se "já bych tam nechodil ... prej jsou v téhle době hodně rozšířené pohlavní nemoci ..." mezitím se vrátil hbitě i prodavač a podal mu pergamen jen s jedním řádkem v nějakém divném jazyce a Daren si ho začal číst a zapamatovávat. Prodavač se mezitím otočil k tobě a zeptal se "Víte co chcete? nebo jen tak bloumáte?"

SuperHunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Polomagie? Heh to není nic pro mě." Řeknu prodavačovi a otočím se k Darenovi. "Lehkou děvou? Hehe nemluv jak nějakej zasranej mnich. Jen jsem si vzpomněl že když půjdu s těma prachama do bordelu tak by mě nějaká ta děvka o to okradla řekl jsem si že bude lepší to utratit dřív než mě to někdo sebere." Jakmile příjde prodavač zaměřím svoji pozornost k němu. "Jo potřeboval bych nějakou ochranu třeba támhle *ukážu na pověšené zbroje* kolik by mě to stálo? Možná taky nějakou zbraň prostě něco čím se člověk dokáže ubránit. Peněz snad mám dost." Vytáhnu svůj prozatím naditý měšec ,abych prodavačovi ukázal že to s nákupem myslím vážně.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
"Díky." poděkuji a následně se otočím k dřevorubci. "Když už tam budu mít cestu s radostí pro vás ten dopis vyřídím." řeknu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius:
"Výborně!" zvolal dřevorubec "ušetříš mi tím spoustu starostí ... ten dopis napíšu ještě dnes večer, ať na mě pak zítra ráno nemusíš čekat." pak křesl už trochu naštvaně kresadlem a z dýmky se začal vinout slabý nasládlý dým "Nechceš taky? i když nejsem si jistý jestli elfové rádi kouří, vlastně moje manželka mi toho o vás řekla hodně ... ale tohle ne." usmál se "Pokud máš dýmku tak ti rád nabídnu, doufám že tě to neurazí, nevím jak se k tomu tedy stavíte ..." nasál vzduch z dýmky a začal pokuřovat a pohodlněji se usadil na židli. Mezitím se vrátila žena "Až budete chtít jít spát, tak mi řekněte a já vás odvedu na místo kde můžete složit hlavu ..." prohrábla si vlasy očekávajíc tvojí odpověď, unavený už celkem jsi, od doby co jste vyrazili ze Sylvarastu sis skoro neodpočinul, až tady ... a hřejivá polévka po mrazivé zimě venku ti udělala dobře.

Tondulin:
Do budovy, kam jsi chtěl vejít za těmi podivnými lidmi, tě nepustili ... od té doby uběhli už dva dny a ty jsi o nich žádnou další zmínku nenašel, ubytoval jsi se v jednom z hostinců v bohatší čtvrti a celkem rychle se obeznámil se situací ve městě. Stráže jsou zkorumpované, skoro to tu vede cech zlodějů a vládce města snad už není ani vládcem, avšak dozvěděl si se že do města přijel nějaký cech, který si dal za úkol nastolit pořádek. Město je rozdělené na pár částí, na bohatší čtvrť, chudou, přístav a hradní ... jejichž názvy odpovídají sami za sebe, ale moc si je neprozkoumával. Město je tedy chudé a jeho zašlá sláva už je patrná jen v bohatší čtvrti a v hradu ... momentálně je tmavá noc a ty se procházíš před chrámem po náměstí v bohatší čtvrti, z několika oken se ještě stále svítí, ale obchody jsou samozřejmě zavřené, tedy až na jeden, ve kterém snad vidíš i nějaké osoby. Tvojí společníci teď ve tvém okolí nejsou, Vrabčák je nejspíše v hostinci, němž jsi se také ubytoval a šotek ... šotek? tak to ví snad jen bohové.

Matthew074:
Daren zakroutil hlavou když přestal číst to písmo "Já přemýšlím o delším vztahu než jednu noc, dokonce bych měl i vyhlédlou potenciální oběť." zazubil se "Taky je to členka cechu zlodějů, ale dlouho jsem jí neviděl ..." pokrčil rameny "Mimochodem ... polomagie je fajn, sleduj." tasil dýku a zamumlal pár slov nějakým jazykem ... bylo přímo jasné že mu to ještě moc nejde, ale to co chtěl se stalo. Dýka se nejprve znatelně zachvěla, a pak z ní vyšlehl plamen. Prodavač se na něj uznale podíval "Jde vám to, příště vám poradím ještě lepší kouzla ..." pak se obrátil k tobě "Takže říkáte něco co by vás ochránilo ... víte přibližně před čím? většinou tu mám spíše róby pro mágy, posilující dovednosti nebo naopak chránící před magií, samozřejmě i těch pár zbrojí tu mám a kdybyste chtěl můžu vám na ně i našít vámi vybrané magické ochranné runy."

BadWolf



SuperHunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Rozhlédnu se kolem po ulici, pokud není nikdo v blízkosti tak se připlížím k oknu toho obchodu a nahlédnu dovnitř.
 
matthew074
"Pff zbytečný nějakej ohýnek seš snad nějakej bláznivej mág nebo člověk? Říkám ti tohle není nic pro nás." Řeknu Darenovi a otočím se zpět k obchodníkovi. "No chtěl bych něco v čem bych asi nějakou koženou zbroj s trochou kovu víte třeba takový ocelový nátepníky prostě něco co by vydrželo teda jestli tady máte něco takovýho vůbec. Jo a ještě ty runy nejlíp něco proti... teď nevím jak se tomu říká černý? Nebo temný magii prostě něco před těma duchárenskejma vobludama vy vo tom asi budete vědět víc no." Předložím své požadavky a počkám co z něj vyleze či co mě přinese.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
Trochu zmateně z toho jak rychle mluví se na něj podívám: "Jo... Jo, jasně, žádnej problém. A jaká soška by to měla bejt?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Tondulin:
V okolí je tma, prosvětlená několika pouličními lampami ... a nikoho nikde nevidíš, většina obyvatel už jistě spí nebo se na spánek připravuje. Připlížil si se tedy celkem neslyšně díky kožené obuvy k výloze toho obchůdku. Uvnitř jsou nějací dva lidé a obchodník co jim nabízí nějaké věci ke koupi. Jeden z těch dvou mužů je oblečen v kožené zbroji, kterou jsi viděl před dvěma dny v hospodě a které jsi sledoval, ale skryli se v domě ale zajímavé je že drží dýku která plane magickým ohněm, připomnělo ti to boj v Thorameru bok po boku s Vrabčákem když si také začarovala zbraně. Druhý člověk je však zajímavější, má delší hnědé vlasy a strniště, je v celku vyhublý, což v tomhle městu není nic neočekávaného. Je oblečen v zašlé zelené tunice, potrhaných hnědých kalhotech a nápadně nových bot, zrovna něco projednával s obchodníkem, který na chvíli odběhl a přinesl dvě, podle tebe lehké zbroje, které začal muži vnucovat a předvádět ... nezdá se že by tě někdo z nich zatím spatřil.

BadWolf:
"Výborně!" zavískl mužík "Tak tady máte kus dřeva!" odkopl jeden z malých kamenů a podal ti ztrouchnivělý kousíček porostlý houbičkami "I když těch hub je škoda! počkejte tady hned se vrátím!" a zmizel v díře. Ty houby by mohli být čímkoliv, možná jsou jedlé a stařík si je dává do jídla, nebo jsou halucinogenní a pokud je stařík snědl tak místo tebe třeba vidí malinkého slona, ale zas tam moc si se alchymii nevěnoval, takže houby můžou dělat cokoliv od zneviditelňování až po přeměnu ve velké špagetové monstrum. Z díry na tebe vyletěl bytelný kus ebenového dřeva, takový kus jsi za celý svůj život ještě neviděl, tedy viděl jsi jen několik kusů ebenu ve stáncích s exotickými surovinami ... určitě by se dal prodat za spousty zlatých ... a také se hned ozvalo "Bude to stačit? je to asi nejlepší co jsem našel ... ještě jich tu pár mám, kdyby se tohle zdálo málo!" dostal se ti do rukou kus ebenu ve tvaru oválu a o velikosti tak zhruba 25cm na 10cm, a taky je docela těžký ... z díry se ještě ozývá nějaký rachot a mužík je stále v díře ...

Matthew074:
"Nějakej ohýnek? no tak si vem že budeme v temnejch katakombách a nebudeš mít louče ... co uděláš? zapálíš se křesadlem? ptostě v tu chvíli přichází na scénu nekonečná zapálená dýka ... a to jsem ještě nezmínil že se to hodí vůči bestiím." opáčil Daren mezitím co se šel prodavač podívat pro nějaké zbroje. Když se po chvíli vrátil, tak nesl dvě na sobě složené kožené zbroje, dal je na stůl a začal o nich mluvit. Nejprve poukázal na to že předpokládá že nejsi mág a tak ti přinesl něco spíše vhodnějšího pro lidi bez magie a začal nejprve mluvit o zbroji z tvého pohledu vlevo "Tak tohle je jednoduchá chitinová zbroj, pro někoho kdo se chce lehce pohybovat je to jistá volba, chitin je tvrdý a přitom pružný, s opravami to ale je složitější ... později je jednoduší si koupit nové poškozené části. Mezery kde chitin není jsou vyplněny vlněnou tkaninou, která nositele sice už tak neochrání jako kůže a podobné materiály, ale na druhou stranu se s tímto speciálně získaným chitinem hodí do zimních oblastí." odmlčel se aby sis mohl tu zbroj lépe prohlédnout, ale je to prostě tak jak říká ... jsou to slabé části chitinů složené v celkem zajímavě vypadající zbroj, přilba dokonce přímo jako brouk vypadá, jen je přední část otevřená a když se nositeli zlíbí zakrýt tvář, tak se dá pomocí jednoduché roušky z též vlněné tkaniny zakrýt. Daren to představování jen zaujatě sledoval, dokonce se dá říct že se u toho i baví. Prodavač se pak přesunul k druhé zbroji a začal představovat i jí "Tohle je normální praktická kožená zbroj se silnější kůží na hrudní části. Jak jste říkal s takovými ty kusy kovu, tak tohle je přesně pro vás! jak jsem řekl je to kompletní kožená zbroj, ale patří k tomu i dvojice nátepniků, chtáničů kolen a loktů a ještě jeden nárameník z temné oceli, což pokud nejste znalec kovů, tak mluví samo za sebe ... je tvrdší než klasická ocel takže se brilantně hodí na zbroje, bohužel je i trochu těžší a hodně dražší, takže se jí na lehké zbroje používá jen slaboučká vrstva. Ještě k tomu je tu pokovaná přilba, není to moc a od normální kožené se neliší, ale tahle je pevnější a těžší. Tahle zbroj má od té chitinové výhodu, že vám jí dokáže opravit každý kovář, ale pokud se chcete někde plížit ..." mrkl na tebe, nejspíš z tebe hned poznal člena z cechu zlodějů ... a nebo pro to že se kamarádíš s někým kdo cechovní zbroj nosí "Tak pokud by jste se chtěli plížit, raději bych doporučil chitinovou ... každý kov na té kožené může udělat dost hluku, narozdíl od chitinu." zase se odmlčel aby jsi se mohl podívat a pak dodal "Ta kožená zbroj stojí trochu více než chitinová, právě kvůli temné oceli. K těm runám, do kožené se dá vyšít jednoduše, ale i tak by jedna runa stála průměrně 100 zlatých, samozřejmě by se cena ještě dále odvíjela podle výběru, ale na chitin se musí vyleptat takže by každá stála o 20 zlatých víc. Takže co si vyberete?" domluvil a nadechl se jelikož to vše vyhrkl skoro najednou ...

Aurelius

SuperHunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Dále je budu sledovat, kdyby se některý z nich kouknul směrem na mě tak se rychle skrčím, občas se také ohlédnu za sebe jestli náhodou někdo nepůjde po ulici.
 
BadWolf
Maličký slon... Špagetové monstrum... Škorpe, já tě prostě zbožňuju Grin A prostě jak to říkáš s takovým tím jako nezájmem xD

"Jo... Stačit to asi bude. Tohle je hodně kvalitní dřevo, a bude se s ním hůře pracovovat, takže mi to chvíli bude trvat, ale aspoň to bude kvalitní, mno... Ale co to chcete vyřezat? Asi bych dokázal něco vysvětlit sám, ale přeci jen, bude to vaše soška."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Vyjeveně si začnu prohlížet a omakávat zbroje po delší chvilce zamyšlení zvednu hlavu a odpovím. "No takže asi bych vzal tu z chitinu nemám zapotřebí chodit ke kováři po každé nehodě tak doufám že tohle teda něco vydrží jak říkáte. Jinak dejte mě to bez tý helmy nepotřebuju na hlavě nosit něco takovýhleho." Pokrčím rameny když ukážu na tu prazvláštní helmu. "No kolik tu bude stát? Když mě něco zbude vrazil bych to teda ještě do jedný runy."
Upravil/a matthew074 dne 01.06.2014 20:38
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Tondulin:
Dále sleduješ dění uvnitř obchodu, prodavač něco říkal jednomu z těch lidí, pak schoval jednu ze zbrojí a přilbu od druhé a podal tomu druhému několik lektvarů, za které samozřejmě dostal peníze. Z opatrnosti jsi se otočil a ve světle jedné z lamp jsi zahlédl trojici mužů ve stejných zbrojích, hned jsi v nich poznal stráže městské hlídky. I když je město i stráž zkorumpovaná, tak se alespoň částečně snaží držet občany v noci hlídané a zabezpečené a tihle vojáci sice prochází po druhé straně náměstí, ale díky světlu z obchodu by si tě mohli všimnout. Uvnitř mezitím prodavač znovu obchoduje s jedním z mužů, ale aby nebylo problémů dost, tak se ten druhý mladík ve zbroji zlodějského cechu rozhodl schovat tu dýku a opustit obchod s cílem vydat se někam pryč, zatím se jen natočil ke dveřím a pomalu vykročil s pozdravem tomu druhému nakupujícímu.

BadWolf:
Z díry zase úplně energeticky vyskočil mužík a tentokrát jsi uslyšel takové ... jak to jen popsat ... jakoby se něco odpružilo ... asi používá rychlý způsob přepravy pomocí velkého bubnu nebo trampolíny. Mužík k tobě přiběhl a dřepl si přímo do jedné z houbiček, ale vůbec si toho nevšiml "Dokonce si můžu vybrat co byste udělal? já myslel že se každý člověk specializuje na jednu věc, vždy jsem si myslel že jsem jiný že dokážu tolik věcí jako připravit čaj, připravit odpolední čaj a večerní čaj ... a také čaj na ráno ... nechcete čaj k tomu řezání?" řekl hned veseleji "Jinak představoval bych si asi takový šálek dřevěného čaje! i když to asi není moc pitné že? tak raději něco co by se vyjímalo na poličce! tak třebá ..." po chvilkovém odmlčení se zvedl a oprášil si zadek "To jste mi sem nachystal vy ty houby? no to nevadí, mohl by jste mi vyřezat třeba nějakou tu houbu! ta by se tam vedle těch ostatních vyjímala ... a nebo by jste mi mohl vyřezat něco exotičtějšího! kupříkladu ... viděl jste někdy mořskou pannu? nebo třeba draka? víte vy co? překvapte mě! já se otočím a zavřu si oči a zacpu uši a vy řezejte!" radostně se otočil a zacpal si uši a přitom neklidně přešlapoval z jedné nohy na druhou.

Matthew074:
"Samozřejmě že to něco vydrží!" řekl prodávající "Ale mějte na paměti že je to lehká zbroj, je tam jen slabší vrstva chitinu, takže to není dělané z kdovíjakých velkých obrněných brouků ... a bez té přilby se zase zvětšuje možnost zranění hlavy, ta přilba je asi nejtvrdší z celé zbroje ... ale jak chcete." schoval koženou zbroj pod pult i s chitinovou přilbou "Díky odmítnutí přilby vám dám tedy na celou zbroj slevu, takže místo 430 zlatých za ní budu chtít ... tak 370 zlatých a nekoukejte na mě tak ... už takhle jí prodávám pod cenou, jelikož v tomhle městě se zbroje prodávají velice špatně ... mimochodem jakou runu by jste si tam tedy přál vyleptat?" otázal se prodávající. Daren si ještě chvíli hrál se zapálenou dýkou, kterou pak schoval a potom si ještě řekl prodavači o pár lektvarů. Prodavač si jeho přání vyslechl a jednoduše sáhl pod pult, odkud vytáhl ty řečené lektvary a podal mu je, Daren mu dal peníze a otočil se k tobě mezitím co ty lektvary bral "Zítra ráno si tě tedy najdu jak jsem řekl, nebude to těýžké pokud budeš spát tam kde jsi předtím řekl ... měj se." usmál se a zamířil k východu. Prodavač se na tebe otočil očekávaje odpověď na tvoje přání s runou.

Aurelius

SuperHunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Při vyslyšení výsledné ceny mě spadne úsměv z tváře a celý zblednu. "Puh no... vezmu tu zbroj ,ale na tu runu už nemám neměl by jste něco proti temný magii za pár zlaťáků? Jinak máte tu někde kabinku nebo tak něco kde bych si to mohl rovnou na sebe hodit." Ukážu na zbroj a vyčkám.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
"Dobře..."
Škorpe, myslíš že mám dostatečné schopnosti na to abych vyřezal mořskou pannu sedící na houbě mající ochočenýho draka Grin? Jestli jo tak to budu dělat. Jestli ne tak vyřežu třebas jenom tu pannu nebo jenom tu houbu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Půjdu do toho obchodu něco si koupit a u toho budu pozorovat toho týpka.
 
scorpioncz
Tondulin:
Vešel jsi do obchodu a ve dveřích jsi se minul s tím v kožené zbroji, který tě kývnutím hlavy pozdravil a zmizel v noci. Mezitím co jsi vcházel, ten druhý zalezl se zbrojí do menší kabinky a nevšiml si tě. Prodávající také někam zmizel, což ale netrvalo dlouho a hned byl u pultu s malou zavřenou papírovou krabičkou "Dobrý večer, i když na ten je již pozdě ... chodí mi sem v těchto pozdních hodinách hodně nakupujících ... samozřejmě si nestěžuji." dodal rychle a pak pokračoval "Přejete si něco konkrétního pane?" všechny věci jsou vyskládané ve vysokých a dlouhých řadách za pultem, takže si každý kupující musí o věc kterou si chce koupit požádat prodavače. Najednou se dvířka kabinky otevřela a z nich vešel ten člověk, tentokrát ale v impozantní chitinové zbroji ... ve světle magického světla z vnitřku kabinky se vyleštěný povrch matně zaleskl. Prodavač hned musel muže pochválit a pak mu ukázal na krabičku, že jsou v ní nějaké amulety či takové podobné věci ...

BadWolf:
Schopnosti by jsi na to měl mít, přece jen jsi měl v rukou už spousty kusů dřeva a také jsi udělal hodně skvělých soch a hraček ... jen tedy dřevo je teď tužší a silnější, ale to pro tebe snad nebude problém. Dal si se do vyřezávání, to ti potrvá jeden tah s tak nezbývá než se do toho pustit ... tak si tak spokojeně vyřezáváš když najednou stařík vytáhne prsty z uší a začne se stále otočený ptát ... "Už to bude? jsem nedočkavý! strašně se na to těším! no tak! řekněte že už to je!" ... heh ... teprve jsi začal ... ale i přesto už má soška velice ... ale opravdu velice zhruba utvořený tvar, mořská panna sedící na houbičce hladící draka, nikdy jsi žádného neviděl ale všechno je jednou poprvé že? Možná by jsi mohl svá díla pojmenovávat a v budoucnu se stát nejslavnějším sochařem mořských pannen a houbiček. Stařík nedočkavostí skoro skáče, div se na vlhké noční trávě nesklouznul a nespadl na ještě nerozsedlé ostatní, mírně lesknoucí houbičky.

Matthew074:
"Sice tohle není žádný obchod s oblečením, ale támhle u dveří běžte do tý kabinky ... tam si občasní kupující můžou vyzkoušet nebezpečnější artefakty a jiné věci, nikdo tam na vás neuvidí a hned jak vejdete a zavřete dvířka, tak se rozsvítí magický světlo. Mezitím co tma budete zkusím najít něco za těch ... pár zlatých ..." tak sis tedy vzal zbroj a převlékl se v malé kabince, zevnitř ohořelé ... zbroj se ti na oblečení nasazovala až nehezky snadno, a také se v ní cítíš skoro jako by byla na tvojí velikost, takže jsi jen slabě utáhl několik přezek a zbroj se na tobě hezky usadila. Prodávající také nelhal v tom že chitin je pružný, velmi snadno se ti hýbalo, a také ten chitin není až tak těžký, takže se ti hýbe i lehce ... s pocitem nesmrtelnosti jsi vyšel ven a před tebou u pultu stojí nějaký zelenooký trpaslík s hnědými vousy, spletenými do copů, které určitě něco znamenají, ale zy svůj život si se setkal jen s vršeckými trpaslíky ... kdo ví co to může znamenat. Hned ti došlo že je tedy z podzemí a nejspíš je to nějaký válečník, je oblečen v podivně béžové koženné zbroji a na ramenou má náramenníky z velice tmavého, leštěného kovu. U pasu má zavěšený jednoruční meč a na zádech má, překvapivě dva štíty! jeden je normální ocelový, ale druhý je krásný, skoro jako pro krále. Zpoza pultu na tebe mávnul prodávající a ukázal na papírovou krabičku "Tady jsou nějaké ty levnější cetky proti temné magii, nic speciálního mezi nimi nehledejte, ale občas se i tyhlety věci můžou hodit." nechal krabičku zavřenou "Jen tedy když už jste si nasadil tu zbroj tak bych od vás požadoval peníze ... žijeme v těžké době a kdyby jste náhodou chtěl utéct ... no nechtěl bych si tu zbroj poškodit." usmál se vlídně prodavač.

Aurelius

SuperHunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Snad už brzo... No a podpis bych naspod vyřezat mohl..."
A asi ho tam i vyřezám.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Budu se pořád dokola prohlížet a různě protahovat ,abych si vozkoušel jak je ona zbroj pružná trpajzlíka si všímat nebudu a rovnou promluvím k obchodníkovi. "Nojo prachy. *sáhnu po měšci a hodím ho na stůl* Jsou v tom tak asi čtyři stovky plus něco už nevím každopádně vezmu si pro jistotu nějakou tu cetku. *nátáhnu se pro věci co přinesl* Jestli mě to nepomůže vrátím se sem i po smrti a kvůli obchodu to nebude." Ošklivě se zakřením na obdchodníka mávnu na rozloučenou a vydám se pryč z obchodu. Jakmile budu venku vydám se najít nějakou zavřenou kovárnu či prodejnu zbraní. Jestli něco najdu ujistím se že v okolí jsem sám.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4089 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8053 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5478 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4653 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12491 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7331 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6403 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6225 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7422 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist