Zdravím. Jsem zloděj úroveň 20 a mám kapsářství na 91. Do teď jsem byl zvyklí, že se u nějakého učitele v něčem procvičím a penízky mu vezmu zpět. Vše šlo bez problému, kradl jsem i několik tisíc z kapes. Ale teď u družníku se učím jednoruční boj a ten temný elf mi zlato nechce dát. Jeho meč (přímo z ruky) a další věci kradu na 90%, ale zlato mělo 16% (dokonce ani věci cechu zlodějů nepomáhají, je jedno jestli mám oblek temného bratrstva nebo cechu zlodějů). Tak jsem vypil lektvar kapsářství a ty procenta se ještě snížily. No a nakonec, když se mi to na několikátý pokus povedlo, tak jsem tedy vylepšil to první v kaspářství (kradu o 60% lépe) a znovu se jdu dál učit. On má o 200 zlata víc než předtím a šance mi klesla dokonce na 11%. Fakt netuším, čím to může být. Veškeré věci kradu na 90% jen zlato ne.
To je normální. Jak jde suma příliš vysoko, prostě se šance na ukradení výrazně snižuje. S tak vysokým skillem bys měl zvládat sumy do nějakých 1000-1500, pak to půjde ztuha. Uč se po lekci a peníze ber zpět takto postupně. Mimochodem, kolik peněz ses vlastně pokoušel nebohému trenérovi sebrat?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak nekradni, pôjdeš do chládku.
To je fakt divné. Ak to zlato potrebuješ, dá sa aj cez konzolu získať. Napíš do konzole: player.additem F 2000, dá ti 2000 dukátov. Sumu môžeš meniť ako chceš.
Čím vyšší suma tím máš menší šanci na ukradení hlavně u zlata .Taky to tak dělám,že si to kradu zpět Jsem strašný zloděj s každou postavou a v každé hře ve které to jde .
Chicago Ted was here!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.