Nemohl by mi někdo vysvětlit jak si mám přidat módy ze stránky http://skyrim.nex...
Vůbec tomu nerozumím a taky by mě zajímalo jestli se na této stránce něnco platí např.: přihlašení nebo tak.
Moc by mě to ajímalo jsou tam věcičky které bych vyzkoušel. Děkuji všem za odpovědi
Nebo to jde bez manageru tak, že dáš files -> download manually a přeneseš všechny soubory do stejnojmenné složky, v jaké jsou.. s managerem je to jednodušší, ale třeba mně na notebooku nejede. Platit nic nemusíš.
Znám jeden, jmenuje se Frostfall, ale není to ani tak tím že jsi dlouho venku, spíš mrzneš čím seš ve větší výšce a víc na severu Plavat v moři duchů je pak skoro sebevražda Ale je k tomu ještě kompatibilní mód že si můžeš rozdělat táborák a stan, a ještě jsem k tomu měl mód na potřebu jíst (tam jsem btw ze syrovýho masa chytil salmonelu, a pak myslím i někdy tasemnici)
Upravil/a BadWolf dne 26.05.2013 14:24
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
a ještě jsem k tomu měl mód na potřebu jíst (tam jsem btw ze syrovýho masa chytil salmonelu, a pak myslím i někdy tasemnici)
To zní hooodně dobře!
Možná ze zní, ale chytit tasemnici není zas tak dobrý Holt jsem neměl jíst syrový maso.
BTW, teď jsem si všiml že máš v podpisu napsáno "věřím v Megatherium" Teda, ještě jsem nikdy neviděl náboženství co by uctívalo obřího lenochoda (ale například jsem vymyslel náboženství co uctívá prsty u nohou... chrmph ) I když Megatherium je hustý, to je pravda.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Rozhodně je to důstojnější modla než prsty u nohou Patřím k bandě lidí, kteří věří, že obří lenochod je tak úžasná myšlenka, že takové stvoření prostě nemohlo vyhynout a tudíž se logicky pořád ještě schovává někde v lesích jižní Ameriky. Jednoho dne dáme dohromady výzkumný tým a podnikneme za M. expedici
BTW tasemnici v dnešní době v pohodě uživíš a je to přátelství na celý život.
Upravil/a Tasemnice dne 26.05.2013 15:23
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.