Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
„Ajo.. možná bude někde nahoře nějaká knížka o rostlinách.“ odvětila ti Laurana. Květina má malé zelenožluté květy, listy jsou však v nepravidelném tvaru a mají na svých koncích ostny - působí rozevřeně.
„Možná.. masožravka?“ přerušila tvé prohlížení Laurana. „Tohle..“ usmála se a ukázala zpoza zad nový obleček pro malou Merril. „..ten bude určitě na zimu.. podle té hřejivé látky uvnitř.“ konstatovala a složený jej odložila na stranu k ostatním věcem.

Jen co jsi jí předal velký dárek, který byl sice rozměrný ale přesto byl dost úzký. Poté co ho Laurana rozbalila spatřila trojici malovaných obrazů s motivy Vysokoskalí od známého bretonského umělce žijícího právě tam.
„To bychom si mohli pověsit v ložnici..“ navrhla zatím co si rozbaloval poslední malý dárek. Po rozbalení si spatřil silnější knížku s názvem: 'Mocné artefakty podle Arcimága Vincara Spellora'

Tondulín
Kráčejíc po boku Mirabelle jsi se blížil ke stájím. Cesta mezi uličkami domů probíhala v poklidu. Drželi jste se za ruce a přitom oba mlčeli. Už z dálky jsi spatřil trojici altmerů v černých lehkých kožených oděvech se symboly Aldmerského spolku. „Nejsem ta na té vaší rozmatlané kresbě..“ bránila se Carwen držíc svého koně za uzdu. Oblečená byla již do cestovního oděvu, který jí zakrýval černý přehoz (podobný jako jsi měl půjčený během útoku na konvoj). Jeden z Altmerů jí mával před obličejem kusem papírů a další netrpělivě přešlapoval kolem. Poslední stál vedle Altmera s papírem.
„Nesmysl. Jste to VY!“ zvolal hlasitě Altmer a prsten poklepal na papír. „Chopte se jí!“ rozkázal dvojici. Než se však stihla dvojice vzpamatovat pustila Bosmerka uzdu a vší silou nakopla velitele do rozkroku. Následně vytasila dýku a zarazila mu jí do těla. Pootočila k sobě a přitiskla „Měl jste to nechat plavat.“ pronesla tiše s přiloženou zbraní k mužově krku. Druhý jen váhal, ruku držel na jílci meče a očekával velitelův rozkaz. Třetí se mezitím dal na útěk čehož si Carwen všimla. Vrhla velitele proti Altmerovi poblíž a dýku švihla na utíkajícího. Zasáhla jej přímo trefou do zad - padl k zemi.
„Zabij jí!“ rozkázal velitel držící si krvácející ránu na těle. Carwen švihu meče uhnula, obratným úskokem a se zapískáním Carwenin kůň prudce vykopl zadními nohami čímž nečekaně zasáhl Altmera a poslal ho k zemi. Vzdychající velitel s poraněnou hrudí směřoval k vám. „Pomoc!“ křikl a mávl rukou byly to však jeho poslední slova neboť se mu hlavy zabodl Bosmerčin šíp. „Dělej Aedane!“ křikla a vyhoupla se na koně, „Nemáme času nazbyt. Už teď máme zpoždění.“ dodala zatím co porovnávala svůj luk na zádech.

Mirabelle zůstala s tebou stát opodál. Chvilku nic neříkala protože nevěděla co, ale nakonec jen tiše pronesla „Alespoň se nemusím bát, že se ti něco stane.“ naklonila se a věnovala ti dlouhý polibek na rozloučenou.

Sarako
Jen co jsi položil meč legionář spokojeně přikývl hlavou v ostražitosti však nepolevoval. Zatím co další zaplavovali místnost a nováčci dohasli poslední hořící části Corrientis opatrně našlapoval blíže k tobě. „Zajmout..“ ozvalo se z chodby a jeden z legionářů k tobě po pokleknutí zamířil s kovovými pouty.

„Neurážej nejvyššího mága!“ zvolal zpoza helmy legionář a udeřil výhružně mečem o štít.
„Klid legionáři..“ ozval se Corrientis a opřel se o svoji hůl „..zemřít nemusela. Byla příliš slabá na to, aby zvládla mé útočné kouzlo a teleport na přemístění dvou osob. Moje vina její smrt není. Kdybys dodržel slovo nemuselo se nic stát.“ vyslechl si co máš na srdci a opět pokračoval „Neprávem držena? Já se o záležitosti Penitus Oculatus nestarám pokud to není něco co bezprostředně vyžaduje můj zásah, ale jsem dost chytrý na to abych věděl, že Nir nikdy nikoho bezdůvodně do věznice nepošle. Rozdíl mezi námi?“ domluvil a prošel mezi legionáři až k tobě. „Ty jsi jen nula, která má potřebu hrát falešně na city. Neznám nikoho kdo by se tak rychle vzpamatoval ze ztráty někoho tak milovaného. Obzvláště když mu umře 'v náručích'.“ pravil, „Však on už Nir a jeho agenti najdou pravdu. Díky tomuto útěku možná i dřív než si myslíš.“ domluvil a otočil se k tobě zády. Opírajíc se o hůl směřoval k dvojici legionářů. Legionář za tebou ti mezitím připnul kovové pouto na levou ruku a chytal se tak učinit i u druhé ruky.

Adrian_S
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Ne to opravdu nemusíš, i když po pravdě ta ženská mě začíná celkem děsit." Usměju se a také naposledy políbím Mirabelle. "Vrátím se co nejdřív to půjde, dávej na sebe pozor." rozloučím se a rychle se vydám pro mého koně.
 
scorpioncz
"Mocné artefakty podle Arcimága Vincara Spellora ..." přečtu nahlas a s úsměvem jen tak pronesu "Že by se ze mě stal lovec artefaktů?" a zasměju se. "No a přichází na řadu dva poslední ..." jeden podám Lauraně a druhý rozbalím osobně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
" Má paní, já jsem pouhý strážce Hraběte. Zvou mě Adindril Baenlyl."
 
Sarako
Využiji příležitosti (protože žádnou další už mít asi nebudu), praštím legionáře vší silou do obličeje, rychle přiskočím ke Corientisovi, vytáhnu dýku (tu mi nestačili legionáři zabavit), přiložím mu jí ke krku a pronesu:,,Zahoď hůl a dej ruce dopředu, ať je na ně dobře vidět a přikaž legionářům, ať mi jdou z cesty! Sám jsi řekl, že nemám šanci vyváznout živý, takže je jen na tobě, jestli tu bude o mrtvolu víc." přitom se Corrientise pokusím držet před sebou, směrem k legionářům.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
http://i.imgur.com/tk671a3.png
(pro zvětšení klikni Wink - Hrozba III.)


ScorpionCZ
„Náhodou hledání artefaktů může být hodně vzrušující.. a nebezpečné.“ odpověděla ti Laurana poté co jsi jí podal předposlední dárek a sám si nechal poslední. V tvém se po rozbalení nacházelo vajíčko nějakého živočicha. Nejsi však schopen říci jakému zvířeti toto vajíčko patří. Laurana v dárku měla dřevěný stojan na zdobenou dýku - podle stylu zdobení typuješ Hammefellskou výrobu. „Tak.. to je vše.“ usmála se Laurana a zmuchlala poslední rozkázané papíry, aby je mohla odnést do koše.

Tondulín
„Opatruj se.“ zvolala na tebe Mirabelle, když jste skončili s dlouhým a romantickým loučením v podobě polibku a objetí. Carwen jen netrpělivě seděla na svém koni a ohlížela se všemi směry. Když jsi vyvedl svého koně a vyhoupl se na jeho hřeb naposled si zamával Mirabelle a společně s Bosmerkou vyrazil pryč z města. Jen co jste opustili město a byli daleko za městem zpomalila Carwen svého koně a ohlédla se na tebe.

„Čeká nás dlouhá cesta Aedane. Pojedeme pomaleji, abychom zbytečně neunavovali koně. Z města jsme prchali rychle kvůli Thalmoru, ale to je má vina. Zbytečně jsem na sebe upozornila v tom hostinci.“ začala jakmile jela na koni ve tvé blízkosti, aby nemusela příliš křičet. „Odpočneme si až v naší 'základně' myslím, že se ti tam bude líbit i když vy imperiálové jste zvyklí na kamenné domy.. snad ti náš strom bude stačit.“ pousmála se, „A hned zítra začneme s tvým tréninkem naostro.“
(cesta bude trvat v závislosti na tazích ostatních, můžeš volně komunikovat s Carwen)

Sarako
Hlavou jsi udeřil legionáře připevňujícího ti pouta. Jeho bolestné vykřiknutí upozornilo ihned všechny přítomné včetně připravených legionářů. S dýkou v ruce ses vrhl za Vrchním mágem a v momentě kdys mu chtěl přiložit dýku ke krku jsi pocítil sílu teleportačního kouzla. Zmizel jsi pryč i s Vrchním mágem neznámo kam. Jen co kouzlo pominulo udeřil tě pohybem hlavy a následně úderem holí o zem odhodil stranou. Mág si volnou ruku přiložil ke krvácející ráně na krku a začal jí ošetřovat. „Zatkněte ho!“ křikl přitom.

Jakmile vykřikl spatřil jsi kolem sebe nastoupenou skupinku lehce ozbrojených legionářů v čele s Agentem Penitus Oculatus Roderickem. Corrientis tě odteleportoval před vězeňskou věž kde čekala již připravená skupinka legionářů. Jeden z nich se k tobě urychleně kryt štítem přiblížil a druhý jej následoval s novými pouty v ruce.
„Támhle na hradbě je lukostřelec. Takže si nehraj na idiota.“ zvolal Roderick a prsten ukázal za sebe.
„Uvidíme se u soudu.“ odvětil Corrientis zatím co dokončoval své léčivé kouzlo.

Leneren
„Vaše jméno mi nic neříká, ale přesto mi přijdete trochu povědomí.“ odvětila Gilfre a znovu koukla na Fjora. „Přeci vás tu nenecháme jen tak stát.“ usmála se a otočila se na komořího, Delmusi! křikla hlasitě a rázně, „Odveďte naši ctěnou návštěvu do jídelny a dejte jim pořádnou večeři. Dozajista budou mít hlad. Potom zkontrolujte zdali jsou připravené pokoje pro hraběte a jeho osobního strážce.“ rozkázala a Delmus jen s klidnou tváři přikývl a mírně se uklonil. Poté vás vybídl k chůzi do jídelny.

Do sídla však vstoupila čtveřice legionářů v doprovodu velitele zdejší legionářské posádky a Dunmerského mága v modrém rouchu. Ihned jsi poznal Delmusovu dceru ačkoliv si jí pamatuješ jen velmi matně z dětství. (je jen a pouze o pár let starší než ty) Delmus se zastavil a otočil se k nim. Mladý hrabě znuděně okusoval rukáv svého oděvu. „Mikeali!“ okřikla jej matka a chlapec přestal. „Co chcete?“ pronesla chladně Gilfre k veliteli.
„Jdu požádat o audienci a chtěl jsem dopřát vašemu dvornímu mágovi doprovod. Však nikdy nevíte co se může takhle v noci venku šustnout.“ odpověděl jí Gergio a koukl na Fjora. Fjor byl podle výrazu v obličeji jeho příchodem překvapen, ale podle mrknutí, které na tebe Gergio v jednom momentu provedl bylo znát, že je připraven jednat. Fjor se k tobě naklonil „Nemusíme to provést hned. Je to čistě na vás.. já osobně bych ještě počkal. Takhle bychom se asi krveprolití nevyhnuli.“

Adrian_S
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 02.05.2016 22:41
 
scorpioncz
"Docela by bodlo, kdyby k těm dárkům dali popisky ... další záhadná věc. Podivuhodné vajíčko ... člověk neví jestli to má sníst nebo zkusit vypěstovat." nespokojeně vezmu nějaké dárky, abych je odnesl do ložnice. S Lauranou nakonec vyrazíme nahoru do ložnice.
Upravil/a scorpioncz dne 01.05.2016 21:34
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jednoho dne za její smrt zaplatíš." pronesu ke Corientisovi: ,,Myšlenka na pomstu mi pomáhá potlačit žal a věř, že až se mi dostaneš s Luciusem do rukou, budete o svojí smrt dlouho prosit." přitom upustím dýku na zem, nechám si nasadit pouta a odvést se zpět do cely.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Jsem legionář, ne nějaký rozmazlený šlechtic spokojím se téměř se vším."s mírným úsměvem odpovím Carwen. "Když vidím jak po tobě Thalmor pátrá nebylo by moudré si vytvořit novou identitu? Kdyby se provalilo, že jeden z kvestorů pomáhá odboji mohl by z toho být slušný průšvih."
 
Aurelius
http://i.imgur.com/tk671a3.png
(pro zvětšení klikni Wink - Hrozba III.)


ScorpionCZ
„Vezmi ho zítra Globullovi on by se v tom měl vyznat když má jednou za čas přednášky o Tamrielských zvířatech.“ poradila ti Laurana, když jsi jí pomáhal odnést dárky do ložnice. Jen co jsi vyšel schodiště a s námahou si otevřel dveře stanul jsi v ložnici. Musel sis počínat co nejtišeji, abys nevzbudil spící Merril. Tiše si odložil vše co jsi dokázal pobrat stranou a jen co všechny zbylé odložila i Laurana zavřel si za ní dveře.
„Tak to bychom měli..“ šeptla tiše se spokojeným výrazem na tváři.

Tondulín
„Ajo.. To tvoje členství v legii mě úplně vypadlo z hlavy..“ přiznala, „..to by bylo rozhodně modré už jen kvůli té tvé profesorce. Thalmor velmi rád využívá jakýchkoliv slabin a teď když bylo vyjednáno příměří budou moc operovat skoro po celém Tamrielu.“ odmlčela se. „Mě už změna identity nepomůže. Barvu vlasů by šla změnit, ale mé modré oči mne vždy prozradí. Už jen kvůli tomu, že jsou dost neobvyklé pro Bosmerku.“ dodala po chvilce a podívala se na cestu. „Se svým osobním životem se pro jistotu nikomu nesměřuj. Mě, Nivrel a Belwen klidně můžeš ale někomu jinému ne. Je to pro tvé osobní dobro. Nikdy nevíš kdo tě za zacinkání měšce zradí.“
(cesta bude trvat v závislosti na tazích ostatních, můžeš volně komunikovat s Carwen)

Sarako
„Za její smrt nenesu žádnou zodpovědnost.“ odvětil ti krátce Corrientis a jen co jsi ucítil na zápěstí chladné okovy jeden z legionářů tě poslal úderem jílce meče do bezvědomí.
(v bezvědomí - závisí na tazích ostatních)

Adrian_S
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 02.05.2016 22:41
 
Tondulin
"Belwen a Nivrel?" promnu si bradu a chvilku se zamyslím. "Ty jména jsem nikdy neslyšel, to jsou další členky řádu?"zeptám se. "No každopádně bude tedy potřeba trochu pozměnit image a vymyslet nějakou super přezdívku, nějaké návrhy?" Usměju se. "Jo a mimochodem díky, že jsi domluvila můj odjezd s Mirabelle, sice nevím jak se ti to povedlo tak hladce, ale klobouk dolů."
 
scorpioncz
"Teď už nezbývá nic jiného, než napodobit Merril." Tématicky si zívnu a začnu se svlékat. Poté co oba zalehneme, popřeju dobrou noc a budeme chrápat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
http://i.imgur.com/tk671a3.png
(pro zvětšení klikni Wink - Hrozba III.)


ScorpionCZ
Laurana přikývla a přesunula se k postýlce, aby naposled zkontrolovala malou. Mezitím jsi se svlékl a zaplul do postele. „Dobrou noc.“ popřála ti Laurana, když se vracela od postýlky a svlékala se. Jakmile ulehla vedle tebe políbila ti tvář na dobrou noc a sama se pootočila k oknu, aby lépe usnula. Nakonec jsi také zavřel oči a usnul.
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Tondulín
„Nejsou..“ zakroutila hlavou, „..sice o našem Řádu něco málo vědí, ale přímo členkami nejsou. Podobně jako Serana - Arteriova sestra. Také toho dost o Řádu ví a přitom není členkou.“ odpověděla a krátce se zamyslela, „Nic fantastického mě nenapadá.“ pokrčila rameny, „Dva členové Řádů si přezdívají 'Archanděl' údajně kvůli tomu, aby měli vždy velmi dobré alibi v případě, že by po nich někdo šel.“ opět následoval krátká pauza, „Občas dokážu být velmi přesvědčivá Aedane.“ usmála se Carwen.
(cesta bude trvat v závislosti na tazích ostatních, můžeš volně komunikovat s Carwen)

Sarako
(v bezvědomí - závisí na tazích ostatních)

Adrian_S
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Třetím archandělem se stát opravdu nechci, navíc by v tom byli až moc velký guláš." Usměju se. "Pamatuješ jak nás Palagán poučoval o tom proč si nechává Arteriův meč? Pokud si dobře vzpomínám patřil legendárnímu bojovníkovi Sylchi Arteriovi. To se mi celkem zamlouvá Sylch by mohla být dobrá přezdívka ne?"
 
Aurelius
http://i.imgur.com/tk671a3.png
(pro zvětšení klikni Wink - Hrozba III.)


ScorpionCZ
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Tondulín
„Ten meč patřil téměř každému velmistrovi Řádu po smrti Sylcha. Akorát on z nich byl nejslavnější, protože jako první rozšířil řady našeho uskupení mimo svůj rod a dokonce stanovil přesnou podobu přijímání, která je dodržována doteď.“ odmlčela se, „Dokonce má mít hrob ve Valenském lese, ale nikdy jsem u něj nebyla.“ pootočila se na tebe, „Nehledě na to, že Sylch je Bosmerské jméno a ty máš do čistokrevného Mera dost daleko.“ usmála se.
(cesta bude trvat v závislosti na tazích ostatních, můžeš volně komunikovat s Carwen)

Sarako
(v bezvědomí - závisí na tazích ostatních)

Adrian_S
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


POKUD MÁTE ZÁJEM O DOHRÁNÍ TAHŮ NORMÁLNĚ ODPOVĚZTE NA TAH.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
Nakloním se k hraběti "Provedeme to později, ideálně v noci či nad ránem, měli bychom dát vědět Giorgiovi a Delmusovi"
 
Tondulin
"Na tom nesejde, po tvém výcviku bych měl být schopný se skutečnému Sylchovi, alespoň co se boje týče, přinejmenším vyrovnat ne?" s úsměvem si rýpnu do Carwen.
Upravil/a Tondulin dne 06.05.2016 09:23
 
Aurelius
http://i.imgur.com/tk671a3.png
(pro zvětšení klikni Wink - Hrozba III.)


Tondulín
„Když se přestaneš ohánět těžkými zbraněmi a přejdeš na rychlé a vražedné krátké zbraně tak možná ano.“ pousmála se Carwen, „Koneckonců jak se teď koukám tak jsi někde zapomněl meč.“ dodala při pohledu na tvé záda. „Jak říkával mistr Edgar: 'Mistr může být sebelepší, ale konečný výsledek závisí na učni.'“ pronesla a natočila hlavu k cestě.

Po krátké odmlce na tebe opět promluvila, „Cvičit tě nebudu pouze já, ale i Nivrel a Belwen. Každá ti předáme něco co by se ti mohlo hodit. Každá z nás má totiž trošku odlišný styl boje a tak dostaneš šanci naučit se toho dost. Akorát budeš trošku ochuzen o magii.“ koukla na tebe, „Každý člen Řádu musí ovládat alespoň základní kouzla.. ale to už nějak vymyslíme.“
(cesta bude trvat v závislosti na tazích ostatních, můžeš volně komunikovat s Carwen)

Leneren
Fjor přikývl a rozhlédl se po místnosti. „No tak Komoří vykonejte co jsem vám zadala a dohlédněte, aby bylo o hosty postaráno.“ rozkázala Gilfre a Delmus souhlasně kývl, mírně se uklonil a odvedl vás do jídelny. Jídelna byla podlouhlejší místnost s dlouhým stolem. Jeho přípravy pro přijetí návštěvníků zrovna vrcholili. Jakmile odešel poslední sluha Fjor usedl za stůl a Delmus, který se ujistil, že není přítomen žádný stráž tiše povídá: „Takže jak?“
„Počkáme.“ odvětil mu Brumský hrabě a přetlumočil mu tvé rozhodnutí. Delmus jen přikývl.
„O Gergia se postarám. Užijte si večeři.. a snad to všechno vyjde podle plánu.“ otočil se k tobě, „Nebo ode mne něco potřebujete?“

ScorpionCZ, Sarako, Adrian_S a Killieden09
→ Vyčkávají do začátku Hrozby III. (pravděpodobný datum začátku 8.5. 2016)

POKUD MÁTE ZÁJEM O DOHRÁNÍ TAHŮ NORMÁLNĚ ODPOVĚZTE NA TAH.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"No nikdy jsem se magii ani nepokoušel věnovat, popravdě skoro nic o ní nevím, dával jsem vždy přednost meči a kouzlení nechal na druhých. Je k tomu potřeba nějaké vrozené nadání nebo základy zvládne každý?"
 
Aurelius
http://i.imgur.com/tk671a3.png
(pro zvětšení klikni Wink - Hrozba III.)


Tondulín
„Když jsem to zvládla já tak to zvládneš i ty.“ zasmála se Carwen, „Na úplné základy nadání mít nemusíš. Ale tím tě teď zatěžovat nebudu.. magii vyřešíme až úplně nakonec.“
(cesta bude trvat v závislosti na tazích ostatních, můžeš volně komunikovat s Carwen)

Leneren
Fjor přikývl a rozhlédl se po místnosti. „No tak Komoří vykonejte co jsem vám zadala a dohlédněte, aby bylo o hosty postaráno.“ rozkázala Gilfre a Delmus souhlasně kývl, mírně se uklonil a odvedl vás do jídelny. Jídelna byla podlouhlejší místnost s dlouhým stolem. Jeho přípravy pro přijetí návštěvníků zrovna vrcholili. Jakmile odešel poslední sluha Fjor usedl za stůl a Delmus, který se ujistil, že není přítomen žádný stráž tiše povídá: „Takže jak?“
„Počkáme.“ odvětil mu Brumský hrabě a přetlumočil mu tvé rozhodnutí. Delmus jen přikývl.
„O Gergia se postarám. Užijte si večeři.. a snad to všechno vyjde podle plánu.“ otočil se k tobě, „Nebo ode mne něco potřebujete?“

ScorpionCZ, Sarako, Adrian_S a Killieden09
→ Vyčkávají do začátku Hrozby III. (pravděpodobný datum začátku 8.5. 2016)

POKUD MÁTE ZÁJEM O DOHRÁNÍ TAHŮ NORMÁLNĚ ODPOVĚZTE NA TAH.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5090 16.04.2024 16:21
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist