Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"V tomhle nebudu moc dobrý." řeknu a odstoupím od něj kousek, a také dám meč nad hlavu. (jako v království nebezké Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Půjdu za ní a cestou si budu prohlížet město
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Podívala jsem se na runu. Novicka mi ji podala a já si ji potěžkávala v ruce. Byla ledová, to jsem hned poznala. Já jsem se specializovala na tu ohnivou, proto jsem cítila, jak mi tahle nepříjemně mrazí nervy. Byla i docela těžká. Raději jsem ji rychle vrátila zpátky. Jo, o runách jsem toho už dost slyšela, zajímavý obor magie. Možná bych se na to mohla zkusit zaměřit.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Buď připraven! Na boj se musíš vždy maximálně soustředit a nesmíš vůbec dávat najevo svoji slabost nebo únavu. Prostě nic co by mohl protivník využít. Bojuj až do posledního dechu." shrnul v rychlosti Belius a následně provedl několik prudkých úderů směrem shora, odrazil jsi je a následně vrátil meč do polohy nad hlavou. "Vidíš? Jde ti to." zvolal a následně se připravil na další útok.
Zlepšil sis dovednost boje s mečem.

Sarako
Satha svůj upřený pohled změnila, "Svůje nevkusné narážky si nech stranou!" řekla s důrazem. Poté zasedla za svůj stůl a povídá "Můžeš jít, ale té Aerin by bylo nejlepší se zbavit. Možná toho ví příliš - a pochybuji, že už jsi ji to všechno nevyklopil jen, aby jsi dostal do postele."

Tondulín
"Nechte si ty své invektivy Kvestore Aedane." řekl s důrazem Arterius a poté se otočil k legionářům, kteří nepoklekli. "Chopte se jich, jsou to zrádci." zvolal a legionáři ihned vstali a chopili se Luciových legionářů. Arterius se poté opět otočil k tobě a povídá "Atius bude potrestán podle zákoníku Tamrielské říše, není nic co dodat ani co řešit." poté ti pokynul ať jej následuješ (aby jste si mohli promluvit v soukromí).

ImperialFob838
(spíš - až bude noc +- kolem 22 hodin, probudíš se - nic nepiš)

Lisa ThompsonSKYRIM
"Výuka probíhá každou sobotu a neděli. Jiný dny tu ten Cyrodiilský profesor není." povídá ti novicka když jsi jí vrátila runu. "Moc nás tam nechodí, ale zase tím líp pro nás. Profesor se nám stíhá věnovat a nikdo tam zbytečně nedělá rozruch." dodala s úsměvem.

SuperHunter
Procházeli jste městem, město žilo přípravami na nějakou slavnost. Nejspíš na nějaký turnaj či nějakou svatbu. I stráže byli posílené a po městě pochodovali legionáři. Prošli jste kolem kasáren a následně kolem chrámu a poté kolem hostince až k většímu dvoupatrovému kamennému domu. "Jsme tu." konstatovala Rangela, "Tetička o tobě ještě neví.." dodala když zabouchala na dveře. Po chvilce čekání se dveře otevřeli, spatřil jsi starší ženu (kolem 40 let).

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
Upravil/a Aurelius dne 19.10.2014 21:01
 
Tondulin
"Invektivy, to je tak blbý slovo, že ho může říct jen Arterius, už zase mám nutkání jednu mu střelit." Při té myšlence se usměji a půjdu za ním. Poté co odejdeme kus stranou tak začnu mluvit. "Docela ironie osudu, že jeden z těch mála co ti zůstali věrní jsem já co?" Uchechtnu se. "No ohledně Atia, docela by pomohlo, kdyby sis to ještě rozmyslel, takhle schopných legionářů moc není a navíc znám ho už opravdu dlouho. Mohl bych se za něj zaručit, to co udělal, udělal kvůli své hlouposti a lásce k tvé sestře, srovnal bych ho trochu do latě a slibuju že už by nepředstavoval problém."
Upravil/a Tondulin dne 19.10.2014 21:06
 
scorpioncz
"Dobře, takže i když se sebevědomě necítím tak bych to měl předstírat? na druhou stranu bych mohl předstírat že si nevěřím a pak toho využít ... ale to bych musel bejt nejprve lepší." řeknu a usměju se. Potom rychle naznačím útok zprava, ale než uděřím tak meč rychle obloukem zkroutím a seknu ho do ruky (samozřejmě je to dřevěnný tak by mu to nemělo kdyžtak nic udělat Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Počkám až se pozdraví s Rangelou a pak se představím.
 
Sarako
Rozloučím se se slovy:,,Mephala při vás." a vrátím se zpět domů.
Tam se podívám na spící Aerin. Připomene mi to, že jsem zase udělal nějakou blbost. Když jí teď zabiju, všechno se tím vyřeší a Satha bude spokojená. Nikoho tu nemá, nikdo jí tu nebude postrádat. Stačilo by vzít polštář a ... podívám se na ní znovu. Nebude jí škoda? Něco ve mě mi říká abych to nedělal. Sakra, zase jedno z těch těžkejch a zároveň nesnadnejch rozhodnutí.
Potichu si sundám výzbroj a lehnu si vedle Aerin. Snad ráno na něco přijdu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Projdu areál univerzity, hledaje škorpiuse...
BTW, prosím, internet zas nejde, tak kdybys narazil na hRDLu, řekni mu, že jsem mu poslal minulej týden PMku a docela by se mi šiklo kdyby na ni odpověděl Grin Kdyžtak se dneska snad dostanu na komp, tak to kdyžtak proberu s ním sám, pokud ho zastihnu. Dík.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Nemám ponětí jak to provedeme ,každopádně snad můžem využít momentu překvapení tak trochu přidáme." Nasměruji si to zpět k naší cele.
 
Matthew
Lisa ThompsonSKYRIM
Odpověděla jsem ji mírným, skoro nepatrným přikývnutím. Také jsem ji věnovala malý úsměv, ačkoliv nebyl příliš upřímný. Nebyla jsem zrovna nejlepší v navazování kontaktů, inu nevadí. Pak jsem mlčky zase poodstoupila dál a pustila se do vytváření dalších ohnivých koulí. Pak jsem přešla na plameny a pak zase na koule. Zkoušela jsem i pár jiných kouzel, třeba Jiskření. V bleskách jsem se taky docela vyznala, ale ne tolik jako v ohni.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
Aurelius
ScorpionCZ
Naznačil jsi v rychlosti útok zprava a následně jsi chtěl prudce švihnout mečem, ale Belius byl rychlejší. Provedl prudký útok směrem shora, jen tak tak jsi jen odrazil. Belius neváhal a provedl prudce výpad. Uhnul jsi a následně jej trefil mečem do pravého ramene. "Výborně, řekl bych.. že ti to jde docela dobře." poznamenal Belius, "Háček je v tom, že tě během turnaje navlíknou to těžký zbroje, dají ti těžký a tupý meč a ještě dostaneš přilbu přes kterou téměř nic nevidíš a bojuj." dodal, "V normálním souboji by jsi s tímhle obstál." pokračoval. Ozvalo se zatleskání, když jste se oba otočili spatřili jste Flavia. "Výborně, teď bych to mohl jít zkusit já." řekl a poté se vystřídal s Beliem, který se posadil na nějakou židli, kterou vyštrachal kdesi u domu. Když se v židli snažil trochu víc uvelebit židle pod ním praskla a Belius se skácel k zemi. "Zatraceně.." povzdech si a následně se postavil na nohy. "Tak se připrav, Škorpiasi." řekl Flavius a pevně stiskl meč.

Sarako
Vrátil jsi se domu, opatrně otevřel dveře dovnitř a následně chvilku strávil váháním nad postelí a osudem Aerin. Nakonec jsi svlékl zbroj, odložil zbraně a zalehl vedle ní.
(spíš - 2 příspěvky)

Tondulín
Odešli jste stranou, "Nevidím žádnou ironii osudu. Jediný důvod proč mě podporuješ je to, že víš, že si u Lucia neškrtneš. Pod jeho velením by jsi skončil jako řadový legionář - možná ještě hůř, protože oni nejsou legionáři. Jsou to zrádci!" řekl s důrazem Arterius, "Znal jsi ho dlouho? Předpokládám tedy, že jsi věděl o tom, že podporuje za tvými zády Lucia a ještě přemlouvá tvoje legionáře, aby se přidali na jeho stranu v případě, že by jsi nesouhlasil? Navíc skutečnost, že to dělal jen a pouze kvůli lásce k jedné ženě je směšná. Myslíš, že Thalmor něco takového toleruje? Ne." poté se odmlčel. "Planým žvaněním disciplíny, loajality a řádu nikdy nedosáhneš."

ImperialFob838
(spíš - až bude noc +- kolem 22 hodin, probudíš se - nic nepiš)

Lisa ThompsonSKYRIM
Poodstoupila jsi dál a následně pokračovala v cvičení kouzel. Trénovala jsi asi dost dlouho, protože sis všimla, že novicové co se účastnili Nerienovi hodiny se již vrátili na nádvoří a zamířili do svých pokojů vyměnit si učebnice, aby mohli jít na další hodinu.

SuperHunter
"Tetičko, toto je můj kamarád z Bardské Univerzity." řekla směrem k své tetě Rangela, "Těší mě." řekla s úsměvem a podala ti ruku na pozdrav. Potřásli jste si rukou a následně Ragnelina teta povídá "Pojďte dovnitř, zrovna dokončuji večeři. Zítra bude v Kvatchu dost veselo.", Rangela vešla dovnitř stejně tak i ty.

Matthew
Došel jsi k vaší cele a vešel dovnitř. "Kam s mrtvými?" zeptala se Meleril, když uviděla mrtvá těla. "A krev asi těžko zamaskujeme.. ale třeba se nějak povede." dodala.

BW
Prošel jsi Univerzitu, ale Škorpiase jsi nikde neviděl. Ani v jídelně ani nikde na chodbách a žádné vyučování zrovna neprobíhá. Zastavil jsi se opět ve Velkém sále. Mirabelle a bosmerská profesorka stále vedli nějaký rozhovor. Mladá novicka se od nich odpojila a mluvila opodál s nějakým novicem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Porozhlédnu se (znaleckým čumilským okem) po těch studentkách, ale zatím se ještě po Škorpiusovi pokusím podívat i jinde, třebas v areálu nebo v IC někde poblíž Univerzity.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Dobře ..." řeknu a zase použiju horní kryt. Nenechám ho ale zaútočit prvního a očima stočím pohled doprava, aby si myslel že budu tam budu chtít zaútočit, ale hned na to udělám oblouk, který půjde přesně druhou stranou na levou ruku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Nechám si něco zdát (Jakou má Aerin barvu vlasů? Očí? Je hodně hezká? Podle toho se rozhodnu jestli jí nechám žít, nebo udělám to, co se ode mě očekává. Docela na tom závisí moje kariéra nájemného vraha).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Tvoje úvaha je špatná, vůbec mi nejde o kariérní vzrůst a s Atiem bych si to vyřídil sám, kdyby jsi nezasáhl. Ale je to jedno ty jsi generál dělej si co chceš jen jsem tě chtěl požádat o laskavost. Ještě nějaké speciální pokyny nebo se můžu vrátit k povinnostem?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Opět jsi použil horní kryt. Stočil jsi oči, Flavius stihl pevněji meč, švihl jsi mečem doleva. Flavius však neuhnul provedl protiútok. Minul jsi jeho ruku a on tě málem trefil do ramene. Poté ihned svůj meč přitáhl zpět k sobě a provedl úder směrem ze shora, odrazil jsi jej. "Škorpiasi, pamatuj si jednu věc v boji žádná čest není v boji jde hlavně o přežití." řekl Flavius a následně opět pevně stiskl meč a naznačil útok směrem zespoda.

Sarako
Ano, Aerin je pěkná. Má delší hnědé vlasy, modré oči. (No, zbytek si asi domyslíš Grin)
(spíš - 1 příspěvky)

Tondulín
"To není úvaha, to je realita. Kdyby ti nezáleželo na kariéře odmítl by jsi a zůstal s Mirabelle v Imperial City a já bych pak nemusel poslouchat její stížnosti a poslouchat urážky.. teda né, že bych už na to nebyl zvyklí, ale poslední dobou je dost paranoidní až chvílemi směšná." odpověděl ti Arterius, "S Atiem to vyřídíš ty - vezmeš si bič a zbičuješ ho. To je nyní tvojí povinností." řekl s důrazem. "A zítra bude tvoje přítomnost vyžadována na svatbě." dodal a poté zamířil k Atiovi a zbylým zajatým legionářům.

BW
Některé jsou opravdu pěkné, jiné už jsou na tom o trošku hůře a jiným do tváře nevidíš kvůli nasazenému kápi. Prožel jsi sálem a zamířil ven, obešel pozemky Univerzity. Nikde jsi ale Škorpiase neviděl. U jedné lavičky (když jsi se vracel zpět k vstupu do Univerzity) jsi spatřil Nelwin, seděla na lavičce a prohlížela si runový kámen.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.10.2014 21:14
 
Tondulin
Promnu si klouby na pěstích. "Už je to nějakou chvilku co moje pěst trefila Arteriův obličej. No pokusím se to ještě vydržet snad za chvíli odjede." pomyslím si a budu ho následovat.
 
scorpioncz
"Už jsem v boji byl, sice jsem bojoval spíše na dálku, ale už jsem tam byl ..." řeknu chladně a jakobych si vzpomněl na to když jsem bojoval z thalmory, tačal jsem na něj tvořit velký nátlak ... nejprve jsem zaútočil zprava a pak zleva a zhora a prostě jsem hodněkrát zaútočil během chvilky, s chladným výrazem na tváři a se zatnutými zuby.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Zdar! Neviděla si Škorpiuse? A nebo, nevíš jak je to s tou jeho svatbou? Slíbil jsem mu, že příjdu, ale vůbec teďka nevím, která bije."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5090 16.04.2024 16:21
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist