Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"Navrhuju se nejdřív podívat po podzemním průchodu. Polovina mých oblíbených zřícenin je má. Ať si obkličujou třeba králíky." zmíním jen tak mimoděk a dál prozkoumávám co se dá.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius


BW
"Nic jako 'tajnou' chodbu jsem dole neviděla.. ale snad tam nějaká bude." odpověděla ti Edwin a následně se podívala na Arteria, který jí podával kladivo. Mezitím sis prohlédl věž, vstup byl zabarikádovaný, dále sis jsi spatřil několik mrtvých a ohořelých těl a naprasklé runy, která ležela nedaleko tvé nohy. Nejspíš patřila Tyranovi, ale těžko říct jestli bude funkční když je naprasklá. "Zkuste najít tu chodbu. Chtějí mě, takže vám dám alespoň chvilku čas - hlavně dostaňte Aldu k Ra´Jaze a jeho rodině." řekl Arterius Edwin a následně jí opět podal kladivo se slovy "Odnes ho Palagánovi.. nechci, aby padlo do špatných rukou prosím.". "Ne!" řekla s důrazem Edwin, "Zatraceně - není nutný, aby tu někdo zůstával a zdržoval je! A obzvláště vy, vás potřebujeme. Nesloužím Císařství proto, abych nakonec přísahala věrnost nějakému řitolezci jako je Lucius a kde komu kdo si usmyslí, že si může titul Vrchního generála získat násilím." pokračovala s důrazem. "Navíc oni ani neví, že tu jsi-jste! Takže není důvod tu zůstávat." dodala a následně se podívala na Aldu.

"Opakuji to naposled! Vzdejte se a možná vaše životy ušetřím." ozvalo se opět z venčí hlas Legáta.

ScorpionCZ
"Rod Vici se někdy rozpadal?" zeptala se překvapeně Laurana, "Bohužel ano, dva bratři. Konkrétně dvojčata se přeli o moc až se jejich rod málem rozpadl. Plumbiova dcera Isabella začala společně s Luciem Arteriem tvořit Arterio-Viciovskou dynastii. Lucius a Isabella jsou prarodiče tady Arteria a Serany. Plumbiovo dvojče Nexus tedy tvůj předek nesouhlasil se sňatkem a tak požádal o pomoc rod Valeriů. Došlo k mnoho zrádným situacím a mnoho podvodům.. nakonec pohár trpělivosti přetekl - došlo k několika 'potyčkám' a následně také k vyvraždění rodu Arteriů. Není to moc pěkné téma.. náš rod zažil i lepší dny." vypravovala Xaria. "Nicméně.. z těch cosi mohou pamatovat vyvraždění a staré spory je akorát Scipio a Lucius Valerius pokud ještě žije. Možná ještě Arterius, ale ten byl tehdy moc malý." dodala. "'náš' rod?"" opět se zeptala překvapeně Laurana. "Ano, jsem tvoje předek Laurano." usmála se Xaria.

Tondulín
Dojeli jste až k zříceninám Leyawiinu. Spatřili jste trošky a rozbořené hradby. Několik málo domků bylo v relativním pořádku, ale doví jak na tom skutečně jsou. Vjeli jste dovnitř, nikoho krom mrtvých těl jste zatím nespatřili. "Děs.. chudáci ti co tu žili. Útok prej přišel děsně rychle a nečekaně." poznamenal Atius.

Sarako
Rozeběhl jsi se proti vrahovy, vybočil jsi a vrhl po něm dýku. Vrah hbitě uhnul, provedl jsi sérii rychlých útoků, které také bez menších problému vykryl a následně se připravil přejít do protiútoku.

SuperHunter
"Před Univerzitou." odpověděla ti Rangela a následně odešla. Odešel jsi z učebny a pokračoval do ubytovny, oblékl se a vzal si svoje zbraně. Následně jsi sešel všechny schody a zastavil se až před Univerzitou. "Tak můžeme? Všechno ti řeknu cestou." dodala Rangela. Všiml sis, že kolem tebe proběhl jeden z legionářských poslů a pokračoval do Modrého paláce.

Matthew
(v plné síle budeš za jeden příspěvek zatím můžeš komunikovat s Ravenem)

Lord Rade
Zapnul sis pásek, následně objal ze zadu hraběnku a políbil ji. Opustil jsi pokoj a pokračoval po chodbě dolů směrem k sálu. Jeden ze služebných na tebe divně zíral když tě viděl odcházet z komnaty hraběnka, ale nic nenamítal. V sálu už byli přípravy v plném proudu Rádce pobíhal a dirigoval co kdo má dělat stejně tak to probíhalo i na nádvoří.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.09.2014 21:40
 
SuperHunter
letmo se podívám za poslem "Jo můžeme. Všechno co potřebuju mám u sebe." odpovím.
 
scorpioncz
"Oj, mohu se zeptat kdy k tomu vyvražďování došlo? jen pro informaci ..." zeptám se "Jinak vy opravdu patříte k rodu Vici? oj o tom jsem asi nic nevěděl ... ale asi mi do toho nic není ... " řeknu a odmlčím se ... podívám se n aSeranu, jestli vypadá jako zdravá nebo má někde ještě nějaká zranění či nevypadá zdravě.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Co je to sakra za týpka, pomyslím si a provedu dvě salta vzad.
Letmým pohledem si získám přehled o situaci. (Je tu ještě nějaký argonián, nebo jsou všichni mrtví?)

Upravil/a Sarako dne 15.09.2014 22:07
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Mendoxé..." zamumlám si pro sebe...
Povzdechnu si.
"Fajn, tak tu udělejte poslední odpor, třebas si tu zašukejte nebo cokoli, já se jdu podívat jestli tu je nějakej východ. Dám vám vědět." a s těmy slovy odejdu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Mlčky pojedu dál.
 
Lord Rade
Udělám si obchůzku směrem ke kanceláři a budu se dívat, jestli náhodou nenarazím na zástupce.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
"Říkal jsi že jsi vybral jedny z nejlepších válečníku co naše výprava může poskytnout. Každopádně teď už je asi jedno jestli zradí nebo ne nejspíš to tu je celé prošpikované legionáři. Nevypadá to barevně ,ale snad máme ještě šanci na to vyhnout se sekery popravčího."
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius


BW
Arterius i Edwin na se na tebe mlčky otočili a Alda také nechápavě zíral. Poté jsi odešel po schodech dolů, sešel jsi téměř rozpadlé schodiště a spatřil úzkou chodbu, ihned po tvé levici jsi byla jedna z cel, dveře z mříží byli již zrezavělé a panty sotva drželi. Pokračoval jsi dál, spatřil jsi jednu zavalenou celu. Náhle jsi dupl do mokra, všiml sis dřevěného harampádí, které bylo naházené na jedné kupě a cosi blokovalo.

ScorpionCZ
"Tuším, že někdy roku 150.. je docela těžké si pamatovat roky, když žijete tak dlouho." usmála se Xaria, "A ano, jsem členkou rodu Vici, kdysi dávno jsem byla ženou Capila II. ale bohužel jsem nikdy neviděla své děti vyrůstat." dodala trochu smutným tónem. "Ale takový je život. Dost možná to bylo lepší.. protože bych je stejně přežila a asi by to nebyl dobrý pocit sledovat jak stárnou a rostou a já jsem stále mladá.. a jak tvrdí Arterius 'krásná'." usmála se. Mezitím co Xaria mluvila prohlížel sis Seranu, zranění na hlavě už nebylo téměř vidět, krom velmi malé jizvičky, ale ta nejspíš časem zmizí.

Tondulín
Mlčky jsi jel dál, projeli jste kolem trosek bývalých kasáren městské stráže až k domu, kde podle Atia měla před bitvou stanoviště legie. "Koukneme se tady." poznamenal a seskočil z koně, dům byl sice kupodivu v celku, ale nejsi si jist zdali není jen otázkou času než spadne. "Třeba tu najdeme něco zajímavého." dodal s úsměvem a vykročil ke dveřím do domku.

Sarako
Poslední dva argoniáni se marně brání úderům několika osvobozených otroků. Vrah se teď věnuje jen a pouze tobě. Mlčky tě pozoroval a vyčkával na tvojí reakci. Koutkem oka jsi zahlédl jak jeden ze zraněných žoldáků hmatá po zbrani, je několik metrů od vraha.

SuperHunter
Letmo jsi koukl po poslovi a následně jsi pokračoval za Rangelou, ta celou cestu až pryč z města mlčela. Až za městem se konečně rozpovídala, "Víš.. odcházím ze Samoty. Škola je super, ale.. prostě není to budoucnost, kterou si tak nějak představuji. Zpěv můžu trénovat kdekoliv a ráda bych se vrátila do Cyrodiilu, rodiče sice žijí tady, ale v Cyrodiilu je moje teta. Poměrně slavná a skvělá bardka - No.. a tak bych jí ráda navštívila. Nechtěl bys jet se mnou?" poté se odmlčela a poodešla kousek stranou, "Tady tě naučí fakt jen základy.. ale v praxi ti to moc nepomůže. Jestli to chceš jako bard někam dotáhnout." opět začala. "Tak co půjdeš?" otočila se k tobě a usmála se.

Matthew
"Jak který generál propouští své zajatce.. když jsou to 'vysoce postavení' vůdci nebo generálové. Možná nás vymění, jako to kdysi dávno udělal Decimus Arterius když mě tehdy zajal. Nicméně Zethir je redguard a ten s námi asi slitování nebude mít." řekl. Dostatečně sis odpočinul teď už snad budeš schopný něco zmoct.

Lord Rade
Udělal sis obchůzku, prošel jsi ulicemi, kolem chrámu a následně do kasáren. Vešel jsi dovnitř. Uvnitř postával zástupce a o čem si diskutoval s nějakou legionářkou. "Výborně, ihned co se vrátí velitel mu vše vyřídím." řekl zrovna když jsi vešel. "A.. tady ho máte." dodal když si tě všiml. "Legionáři, kteří by měli posílit bezpečnost na zítřejší svatbě dorazí každou chvíli, stejně tak i Penitus Oculatus a jejich důstojník Natalius."

LordeS
Vešel jsi dovnitř, Alexia tě následovala a opatrně za sebou zavřela dveře. Podlaha domu je dřevěná, škvírami mezi prkny dokonce vidíš i vodu. "Hlavně opatrně našlapuj." špitla potichu a ukázala na pravé dveře, v chodbě ve které se nacházíte se krom dvou dveří a schodiště nahoru nachází i několik trofejí. Vypadá to, že majitel má docela velkou zálibu v trofejích.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
Upravil/a Aurelius dne 19.09.2014 21:53
 
scorpioncz
"Stejně by mě zajímalo jak to děláte ..." otočím se na Xariu "Teda samozřejmě se neurazte ... je trochu neslušné se ptát na takové věci ... ale víte .. zvědavost ..." pokrčím rameny.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"No mám tu sice dům, ale co...kdykoliv se můžu vrátit" řeknu souhlasně. "Doufám že máš odvoz nechce se mi jít do Cyrodiilu po svých." pousměju se
 
BadWolf
Prozkoumám to náčiní a zjistím co blokuje.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tak jsem opět po krátké pauze zpět a budu opět psát jak jen budu moct Smile


BW
Přistoupil jsi blíž, namočil sis boty, ale naštěstí jsou kvalitní a vodu nepropustí dovnitř - alespoň prozatím. S použití trochy síly se ti podařilo něco málo uvolnit a podívat se co se harampádí blokuje. Všiml sis úzkého průlezu, kterým protékala voda. Dost možná je to vaše cesta k záchraně. "Našel jste něco?" ozval se hlas Edwine , která zrovna se sešla schody společně s Aldou, kterého držela za ruku. Její hlas nezněl zrovna dvakrát příjemně)

ScorpionCZ
"Jak co dělám?" zeptala se Xaria, "To, že jsem stále 'mladá' to je tím, že jsem dunmerka.. jsem nesmrtelná a také patřím mezi vysoce postavené mágy v Morrowindu. Nemůžu umřít na stáří." odpověděla. "Ty bohužel takové štěstí nemáš." dodala, "Ale možná je občas lepší žít krátce.. žiji dlouze, ale nemám nic z toho co máš teď ty."

Tondulín
Mlčky jsi jel dál, projeli jste kolem trosek bývalých kasáren městské stráže až k domu, kde podle Atia měla před bitvou stanoviště legie. "Koukneme se tady." poznamenal a seskočil z koně, dům byl sice kupodivu v celku, ale nejsi si jist zdali není jen otázkou času než spadne. "Třeba tu najdeme něco zajímavého." dodal s úsměvem a vykročil ke dveřím do domku.

Sarako
Poslední dva argoniáni se marně brání úderům několika osvobozených otroků. Vrah se teď věnuje jen a pouze tobě. Mlčky tě pozoroval a vyčkával na tvojí reakci. Koutkem oka jsi zahlédl jak jeden ze zraněných žoldáků hmatá po zbrani, je několik metrů od vraha.

SuperHunter
"Klidně se tam můžeme cestou zastavit, jestli si chceš něco vyzvednout." povídá Rangela a poté ukázala na vozku, který byl připravený nedaleko "Odvoz mám." usmála se.

Matthew
"Jak který generál propouští své zajatce.. když jsou to 'vysoce postavení' vůdci nebo generálové. Možná nás vymění, jako to kdysi dávno udělal Decimus Arterius když mě tehdy zajal. Nicméně Zethir je redguard a ten s námi asi slitování nebude mít." řekl. Dostatečně sis odpočinul teď už snad budeš schopný něco zmoct.

Lord Rade
Udělal sis obchůzku, prošel jsi ulicemi, kolem chrámu a následně do kasáren. Vešel jsi dovnitř. Uvnitř postával zástupce a o čem si diskutoval s nějakou legionářkou. "Výborně, ihned co se vrátí velitel mu vše vyřídím." řekl zrovna když jsi vešel. "A.. tady ho máte." dodal když si tě všiml. "Legionáři, kteří by měli posílit bezpečnost na zítřejší svatbě dorazí každou chvíli, stejně tak i Penitus Oculatus a jejich důstojník Natalius."

LordeS
Vešel jsi dovnitř, Alexia tě následovala a opatrně za sebou zavřela dveře. Podlaha domu je dřevěná, škvírami mezi prkny dokonce vidíš i vodu. "Hlavně opatrně našlapuj." špitla potichu a ukázala na pravé dveře, v chodbě ve které se nacházíte se krom dvou dveří a schodiště nahoru nachází i několik trofejí. Vypadá to, že majitel má docela velkou zálibu v trofejích.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 19.09.2014 22:16
 
SuperHunter
"Ne, v pořádku mám všechno co potřebuju. Můžeme vyrazit."
 
BadWolf
"No, vypadá to tak" řeknu, nemám zapotřebí se otáčet, dál prozkoumávám tunel, "Je to ale úzký, nerad bych se tam zašprajcnul, pokud se to pak zužuje. Nemáme žádnou záruku. Hej, Aldo, myslíš že bys tam mohl trochu vlézt? Seš menší než já..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Nesmrtelná? vím že dunmeři žijí dluho ... ale nesmrtelná? promiňte že se ptám ... můžu vědět jak to děláte?" zeptám se nevinně "Máte nějaké kouzlo kterým se tak udržujete? ... nu ... celkem rád bych se ho naučil pokud by jste to dovolila."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
BW
Odsunul jsi další část harampádí, otvorem by jsi snad mohl prolézt. Alda a Edwin k tobě mezitím došli, Proč s námi nejde strejda?" zeptal se mezitím Alda, "On přijde, neboj." odpověděla mu Edwin a následně opatrně nahlédla do otvoru, který jsi našel. "Dobře.. strejdo Vlku." řekla Alda a rozešel se směrem k otvoru, "To snad nemyslíš vážně?! Pošleš malého chlapce do té díry aniž bys věděl co je vůbec uvnitř?" řekla najednou Edwin a poté podívá Aldovi "Nikam nelez..", poté opatrně se sehnula k otvoru a otočila se k tobě "Ty seš fakt hrdina." povzdychla si a vlezla dovnitř a po chvilce zmizela úplně. Alda poznamenal "Já bych tam klidně vlezl.. strejdo.". Chvilku jste čekali zdali se Edwin ozve, mezitím Alda vyzvídal "Strejdo.. co znamená to slovo 'šukat'?". "Ztečený je to - jen kousek - ale pak se namočíte." křikla otvorem Edwin.

ScorpionCZ
"Víš Škorpione.. jsou určité věci, které bych si raději nechala pro sebe." odpověděla ti Xaria. "Ale kouzel na 'dočasné omlazení' existuje, ale to bys musel zajít za někým kdo se vyzná v kouzlech iluze." dodala.

Tondulín
Mlčky jsi jel dál, projeli jste kolem trosek bývalých kasáren městské stráže až k domu, kde podle Atia měla před bitvou stanoviště legie. "Koukneme se tady." poznamenal a seskočil z koně, dům byl sice kupodivu v celku, ale nejsi si jist zdali není jen otázkou času než spadne. "Třeba tu najdeme něco zajímavého." dodal s úsměvem a vykročil ke dveřím do domku.

Sarako
Poslední dva argoniáni se marně brání úderům několika osvobozených otroků. Vrah se teď věnuje jen a pouze tobě. Mlčky tě pozoroval a vyčkával na tvojí reakci. Koutkem oka jsi zahlédl jak jeden ze zraněných žoldáků hmatá po zbrani, je několik metrů od vraha.

SuperHunter
"To je dobře.. z Univerzity se ani neodepistuj. Oni si tě pak vyškrtnou." řekla a zamířili jste k vozu. Rangela měla veškeré své vaky naházené ve voze. Posadili jste se naproti sobě a vozka se vydal na cestu. "Čeká nás dlouhá cesta." poznamenala, když jste vyjeli a sáhla do jednoho z vaků - vyndala červeno-zelenou knihu a začala v ní listovat.
(cesta bude trvat 21 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
"Jak který generál propouští své zajatce.. když jsou to 'vysoce postavení' vůdci nebo generálové. Možná nás vymění, jako to kdysi dávno udělal Decimus Arterius když mě tehdy zajal. Nicméně Zethir je redguard a ten s námi asi slitování nebude mít." řekl. Dostatečně sis odpočinul teď už snad budeš schopný něco zmoct.

Lord Rade
Udělal sis obchůzku, prošel jsi ulicemi, kolem chrámu a následně do kasáren. Vešel jsi dovnitř. Uvnitř postával zástupce a o čem si diskutoval s nějakou legionářkou. "Výborně, ihned co se vrátí velitel mu vše vyřídím." řekl zrovna když jsi vešel. "A.. tady ho máte." dodal když si tě všiml. "Legionáři, kteří by měli posílit bezpečnost na zítřejší svatbě dorazí každou chvíli, stejně tak i Penitus Oculatus a jejich důstojník Natalius."

LordeS
Vešel jsi dovnitř, Alexia tě následovala a opatrně za sebou zavřela dveře. Podlaha domu je dřevěná, škvírami mezi prkny dokonce vidíš i vodu. "Hlavně opatrně našlapuj." špitla potichu a ukázala na pravé dveře, v chodbě ve které se nacházíte se krom dvou dveří a schodiště nahoru nachází i několik trofejí. Vypadá to, že majitel má docela velkou zálibu v trofejích.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 19.09.2014 23:09
 
BadWolf
"Je pravda že se s tetou Edwine nemáme nijak v lásce, ale ona by mě tuplem vykuchala kdybych ti to vysvětloval, tož já totiž vysvětluju věci dost doslova. Neboj se, pochopíš až vyrosteš. A strejda Vlk ti garantuje že si činnost spjatou s tím slovem zamiluješ!"

Pak zavolám na Edwine: "Tak dobře? Pokud myslíš že je to dobrý... Pošlu Aldu napřed." "Aldo, běž." špitnu na Aldu. "No, a teď půjdu domluvit Arteriovi, páč ta jeho čest až do smrti mě upřímně pěkně sere. Zatím!" zavolám na Edwine a půjdu za Arteriem. Projistotu budu už i připravenej na boj.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Vyčkávám, a až se ten argonián, co je za ním vzchopí k útoku, s mečem náznakem předvedu dva útoky (zamachruju) a při dokončování posledního vezmu špičkou meče prašnou hlínu ze země tak, aby ho celého ohodila hlína a drobné kamínky. Využiju toho, že na chvíli zavře oči a zaútočím mu na nohy (pokud možno, současně s argoniánem).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5090 16.04.2024 16:21
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist