Thall napsal:
Da sa este niekde najst eterium ? jedine co som doteraz ziskal bolo to pocas hladania kovarne eteria ziadne dalsie
Ahoj,
pokud jsem správně informován, hra Ti umožňuje pouze jednu příležitost vyrobit si Aetherialický artefakt..... ovšem pokud toužíš mít všechny, pár možností jak toho dosáhnout se přeci jen najde........ a vzhledem k povaze questu jsem jich našel hned několik, záleží na Tobě pro jakou z nich se rozhodneš:
Aha. Tak to předpokládám, že abych z toho normálně něco vytřískal, tak potřebuju perk trpasličího kovářství, co? Tak to si asi zacheatuju, poněvadž na ten quest jsem se těšil
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nenapadlo mne zmínit se o percích..... předpokládal jsem, že když už má štít, má vše potřebné, krom krystalu...... navíc mne to nenapadlo, páč jsem asi podvědomě předpkládal, že kovářství má vy(š)perkované každý, kdo nechce chodit jen v tom a bojovat jen s tím co kde urve, nebo koupí.....
No já se na ten quest těším, ale napřed musím vyřídit pár záležitostí v Mohyle Duší..... ale cheatovat, nebudu..... jeden předmět mi myslím bude stačit....
Upravil/a SeveruS dne 14.02.2013 13:53
To já mám problém v tom, že jsem našel jenom 3 kousky eteria a 4tý kousek nemohu najít. V úkolech se mě na mapě neukazuje kde ho mám hledat a obešel jsem všechny lokace, kde se eterium nachází a nikde není. Jen v tom trpasličím skladíšti u Riftenu mě Karlia čeká a říká, ať ten úlomek vezmu, ale na postavci už není. Neexistuje nějaký konzolový příkaz, aby se dal úkol dokončit? Děkuji za radu.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
skeve napsal:
To já mám problém v tom, že jsem našel jenom 3 kousky eteria a 4tý kousek nemohu najít. V úkolech se mě na mapě neukazuje kde ho mám hledat a obešel jsem všechny lokace, kde se eterium nachází a nikde není. Jen v tom trpasličím skladíšti u Riftenu mě Karlia čeká a říká, ať ten úlomek vezmu, ale na postavci už není. Neexistuje nějaký konzolový příkaz, aby se dal úkol dokončit? Děkuji za radu.
Přihraj si ten chybějící díl přes konzoli a dokonči úkol sám.... ID kódy a příkazy jsou vypsané v mém prvním příspěvku na tomto vlákýnku....... přečti si spoiler......
A nebo jukni do tohoto spoileru...... zde máš konkrétní místa, kde bys měl střípky aetheria najít.....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.