tak tohle nevím úplně přesně, ale u některých módů budov bývá v popisu, že je vhodný i pro následovníky........ a nebo u vydařeného, oblíbeného módu je dodatečně přidána možnost i pro následovníky....
já následovníky nepoužívám, pokud mne k tomu nenutí quest, takže jen spekuluju.........
Elladdan napsal:
Stalo sa mi niekoľko krát, že do pluginového interiéru follower (Lydia) nejde za mnou. Ak niekto vie, čím je to spôsobené, dajte vedieť... Ďakujem
Myslím že, ten pluginový interiér není kompatibilní s následovníkem. Napiš mi odkaz na ten mod a já zkusím ti poradit.
je to tento:"http://skyrim.nexusmods.com/mods/16703", som ho len skúšal... ale podobný problém mám aj so svojim prostredím. Tiež nepoužívam nasledovníkov, ale zaujíma ma to kvôli modovaniu ak by som to niekedy potreboval. Môžu to spôsobovať neumiestnené HeadingMarkery alebo chýbajúci Navmesh?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.