Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Nekonečné konečno
Whirt
_________________________________________________________________________________________________

Veškerý obsah v tomto tématu může být šířen pouze se svolením autora!
_________________________________________________________________________________________________




http://img41.imageshack.us/img41/5838/logo02c.png


Ve vesmíru nejsme sami, jen o tom zatím nemáme potuchy. Pátráme, posíláme sondy a signály, jsme hluční a nebezpeční sami sobě. Na Mléčné dráze totiž žije mnoho ras. Od Wellemonů v překrásných pralesích Zelené tišiny, přes Kunky v mokřadech na okraji Modrého pásu, až po rasu Naaz‘v v jeho oceánech. Bakteriální rasy Puddi v Křišťálových mlhovinách, Homidové na Okraji galaxie, který má barvy západu slunce, a Zz’ro v nejzazším a nejzapadlejším rameni galaxie. Je jich však mnohem více, více než si dokážeme představit, a jejich záměry nejsou nutně dobré. Proč by se někdo vláčel polovinu galaxie jen proto, aby si pokecal s primitivními lidmi?

Nekonečné konečno je sci-fi textovka oproštěná od běžných levelovacích systémů, hráči si mohou vybrat z šesti hratelných ras. Prakticky většina děje se bude odehrávat na Mléčné dráze. Hra už je téměř obsazená, avšak ještě dvě poslední místa zbývají, takže pokud jevíte zájem o poznání tajů vesmíru, stačí jen napsat přihlášku a vaše vesmírné já se bude moci navždy zapsat do historie.

Pro vážné zájemce, kteří by se jí byli ochotni věnovat prakticky každý den je možné si rezervovat jedno z pěti míst pro "frekventované hráče".
Pro ty, co jeví zájem ale nejsou si jistí, že budou mít čas hru hrát každý den, či obden je možné si zabrat jedno z míst "občasných hráčů".

Frekventovaní hráči: 4/5
(Škorp, Aurel, SuperHunter, Tondulín)
Občasní hráči: 4/5
(Naga, Mopi, Mahoney, BadWolf)


_________________________________________________________________________________________________




HRATELNÉ RASY


https://imagizer.imageshack.us/v2/1240x877q90/30/l8ef.png
Homidi Hemi

Načíst detaily



https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/823/ap8x.png
Zz'ro
Načíst detaily


https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/703/g1w4.png
https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/208/zv6h.png
Puddi
Načíst detaily


https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/36/h77z.png
Naaz'v
Načíst detaily


https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/802/roe8.png
Wellemon
Načíst detaily


https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/845/u65y.png
https://imagizer.imageshack.us/v2/1193x844q90/849/iwzx.png
Kunk
Načíst detaily




_________________________________________________________________________________________________



GALAXIE A OKOLÍ


http://img694.imageshack.us/img694/1424/cesty.jpg



VZTAHY:


VĚDA:


SLOVNÍČEK POJMŮ aneb Co je to...?



_________________________________________________________________________________________________



ZÁKLADNÍ INFORMACE


PRAVIDLA A HERNÍ PRINCIPY:


PROFILY A PŘIHLÁŠKY:


FAQ:

Upravil/a Whirt dne 13.02.2014 23:13
 
Whirt
http://img153.imageshack.us/img153/5897/ue68.png


Aurelius


ScorpionCZ


Mahoney


Mopidu


BadWolf


Naga


Super Hunter


Tondulín


TENTO PŘÍSPĚVEK BUDE AKTUALIZOVÁN S KAŽDÝM TAHEM, NYNÍ BOHUŽEL NEMÁM PŘÍLIŠ ČASU NA ZHOTOVENÍ KOMPLETNÍHO INVENTÁŘE, KAŽDOPÁDNĚ SNAD BUDU MÍT VÍC ČASU BRZY
Upravil/a Whirt dne 06.02.2014 23:32
 
Whirt
POKUD MÁTE DOTAZY NA COKOLIV CO SE NACHÁZÍ VE VAŠEM TAHU, NAPIŠTE DO DISKUZE
Snad se vám to bude po tak dlouhém čekání líbit Smile


Au'Zzu Rel
- Aurel
Ji'zz-or je malá plantážní planetka, která jako jediná obíha místní hvězdu. Nacházíš se v pracovním areálu Ozz'or, který zpracovává především bavlnu.
Slunce nad areálem Ozz'or právě zapadá a to znamená, že většina obyvatel právě vstává. I ty si opustil svůj spící kabinet a rozhlédl se po tvém skromně malém příbytku, který kuchyň, obývací pokoj a ložnici spojuje na rozloze deseti metrů čtvereční v jedno.
Domek má kupolovou klenbu. Uprostřed místnosti se nachází pult posetý kuchyňským náčiním a špinavým nádobím. Součástí je i sporák. Podél stěn se nachází několik skříní, spící kabinet, pracovní stůl plný vědeckého harampádí, primitivní rádio a vizoreum (=televize). Na stropě je připojený rozhlas. V tu chvíli začal vydávat nepříjemné bzučivé zvuky a následně bylo slyšet hlas: "Pánská pracovní šichta začíná za třičtvrtě hodiny, žádáme, aby se za tento čas dostavili na svoje pracovní pozice."

Lumon
- Škorp
Ramon je město ležící na Mateřském kontinentu v tropickém pásu na domovské planetě Mon. Nachází se na okraji velkého sladkovodního jezera Monra, takže prales nedosahuje takových výšek jako všude jinde. Poblíž jezera jsou kapraďová pole s mechovým podrostem, dál od jezera se mezi domy proplétají Hruškovce a sem tam se zde tyčí Kaučukovníky. Uličky zdobí orchideje a bromélie, které se krčí mezi domy. Na okraji města se mezi domy rozpínají liány, na kterých se suší rasy vylovené z jezera. Místní pochoutka z jezerního endemického druhu. Slunce prodírá své paprsky mezi listy stromů a přitom poprchává slabý déšť. Všichni jsou plní energie a doslova svěží.
Jsi na jednom z Ramonských náměstí, se staženou kapucí sleduješ okolí a usrkáváš Kako-Loku. Malí Citronci se brouzdají v kašně a překřikují jeden druhého. Okolo kašny stojí starostlivé matky a sledují každý pohyb svých doslovných ratolestí.
"Prosímtě jak to můžeš pít?" uslyšel si blížící se hlas. "Vždyť je to plné umělého hnojiva! Nemluvě o tom, že na tom dřeli otroci." to se k tobě blížil tvůj kamarád Trumon, až k tobě přišel dostatečně blízko, zeptal se: "Příjdeš dneska na poradu?"

Huntemon
– SuperHunter
Nacházíš se na jedné z mnoha transportních lodí terraformačního vědeckého týmu ScioFormon s názvem Som-UMU (Undremonun = Stojedna). Loď je na cestě z domovské planety Mon do civilního území Pamon, což je pásmo asteroidů obíhající zdejší hvězdu. Hodláte se vylodit na jednom z obyvatelných asteroidů a následně provést průzkum zatím nezteraformovaných asteroidů v obyvatelné ose hvězdy, případně provést přípravy k terraformaci. Jsi zde jako zaučující se vědec.
Transport urazil více jak dvě třetiny cesty, nyní prolétá Zelenou průrvou - překrásným koutem vesmíru, kde se vytvořila tenká trhlina v realitě a kreslí zelenou linku mezi hvězdami.
Sedíš v kantýně a uzobáváš z misky Pražená kávová zrna obalené v cukru naproti tobě sedí jeden z dalších zaučujících se vědců s hlavou položenou na stole. U baru sedí jakýsi Zz'rský vědec v ošuňtělém plášti a u stolu v rohu sedí většina hlavních vědeckých vůdců, mezi nimi jsou i tři zástupci rasy Homidi-Hemi. Jeden z nich je postarší, pobledlý a vrásčitý v civilnější oblečení - to je Sigidir Gale - jeden z předních odborníků na terraformaci, který byl na tuto expedici vybrán na výroční konferenci v Rissollu. Další dva jsou si velice podobní, pravděpodobně dvojčata. Homidi středního věku s lehkým černým chmířím na hlavě, ostrými rysi, avšak jeden z nich měl přelomený nos.
Náhle se od okna ozve: "Nevadněte tam vy dva a bežte se podívat! Z toho vám opadaj všechny listy!"

Mz'lf
– Mopidu
S'm-n'í je těžební území rozkládající se v pásmu asteroidů, které si v přímém překladu zasloužilo přilnavý název Noční řeka. Obrovské množství nevolníků zde plní svou povinnost vůči Vyšším a většina z nich stráví celé své životy uvnitř temných šacht, kde ani silné Ďasové světlo nedokáže vydržet dlouho. Z nějakého důvodu je v hloubkách asteroidů neproniknutelná tma, ale pro smetánku tyto doly znamenají vše, takže se nebojí plýtvat jakýmikoliv zdroji.
Jsi jakožto strážná na noční směně, ačkoliv, kdo dokáže v těchto končinách říci, zda-li je noc či den. S tebou je v Okulární kabině (=kabina s obrazovkami, které přenášejí záznamy ze skrytých kamer) ještě jeden strážný - Na'ml. Je to dlouhá směna a začínáš mít kruhy pod očima, aspoň tedy větší než obvykle. Na'ml pomalu začíná klesat hlavou na stůl, kde má položenou bandasku plnou vývaru z Mořského tymiánu, evidentně nepůsobí proti spánku tak efektivně, jak se říká. Monitory snímají většinu vašeho areálu, kromě šacht, které mají na starosti jiní strážní.

Ton'Zzu Lin
- Tondulín
Jsi uprchlíkem z plantážnické planetky Ji’zz-or někde na půli cesty v pašerácké vesmírné lodi, pravděpodobně v jedné ze starších tříd, která má za sebou již pěknou řádku let. V nákladovém prostoru, ve kterém se schováváš, je s tebou ještě několik uprchlíků. Kovová konstrukce lodi kvílí, jako by měla každou chvíli prasknout a v této sekci je pravděpodobně narušené tlumení, takže s sebou každou chvíli trhneš a narazíš do jedné z krabic, které pravděpodobně obsahují kradenou barvenou textilii, cítíš to skrze dřevo velice zřetelně.
Nákladový prostor je poměrně velký, a pravděpodobně jeden z mnoha, poněvadž to vypadá na nákladovou loď, ale zjevně pašeráci zboží nakládali narychlo, protože je evidentně poloprázdný. Všichni jste hrobově tiší, ačkoliv přes všechen ten hluk, co vydává loď, by vás ani neslyšeli.
Náhle se z popředí prostoru ozve kvílení a vrzání, jakoby někdo nebo něco zvedal opravdu těžké dveře.

Nagadi Sadi
- Naga
Jsi sám, ve své pracovně, která se nachází na Homi-mayském venkově, opřený o pracovní desku. Za okny sněží a na pláních za domem se třpytí velké ledové krystaly. Je to jedno z mála míst, kde můžeš v klidu přemýšlet a pracovat, nerušen ostatními.
Už je to dlouho, co ses odloučil od Mezirasové Vědecké Organizace a moc si toho od té doby nenaspal. Bolí tě hlava, pravděpodobně z přílišné koncentrace Mozochoninu v mozku.
Rozkoukáváš se rozmlženým pohledem na zaneřáděný stůl. Kromě tvého zápisníku se kolem tebe povalují různé výpočty a vanou většinu stolu zabírají tlusté vědecké knihy, většina z nich veli ce starých, ještě z doby Kazranových učňů.
Nad pracovní deskou máš krásný výhled na ony krystalové pláně. Po boku místnosti jsou starožitné skříně, ještě zanechané od původního majitele. Nad dveřmi visí Statorium, neustále dokola přehrávají sekvenci, kdy Kazran Ada majestátně nastupuje do první Tuby. Vše působí dojmem 54. století, kdy se Homidi vraceli k přírodním a starším materiálům a ruční práci.
Náhle tě z hlubokého dumání probudilo hlasité bušení na dveře.

Kvula
– BadWolf
Vuda, je hlavní město domovské planety Vadarie, je rozlehlé a nachází se podél stojící řeky Bvula. Dokonalé město, které kombinuje žabami tak oblíbenou přírodu s civilizací. Je to město skvělých pracovních příležitostí a postupu ve společenském postavení. Kromě toho, je také turistickým centrem, jelikož se na dně Bvuly nachází jedno z nejstarších Kvádel* a na jejím břehu je od pradávna vytisknutá tajemná stopa, o které se historikové dohadují nejméně čtvrtinu doby, co existuje. Vůbec by se dalo toto místo nazvat kolébkou Kunkské kultury.
Tvůj dům se nachází na pravé straně Bvuly na okraji města, takže máš perfektní výhled na Hnojiště.
Sedíš, jako každé odpoledne, ve svém vyhřívaném Quamentu**, se strážnickou uniformou hozenou přes opěrátko, takže pokaždé, kdy s sebou pohneš, ji trochu zmáčíš. Koukáš se na vizorium a dopíjíš Rákosku***. Právě začali zpravodajské relace, když zazvonil telefon.
* Koloseum/divadlo/apod.
** Něco jako u nás výřivka, akorát se používá jako gauč
*** Alkohol, vyráběný především z Vadarijského rákosu (něco jako u nás pivo)

Ramadi Türè
- Mahoney
Jako čerstvý absolvent* Mezirasové Univerzity Kazrana Ada (MUKA) jsi dostal možnost k praxi ve vědecké oblasti Homi-nátu a ty si se rozhodl nabídku přijmout. Je šestnáctá** hodina dopoledne a ty čekáš na Tubulátorovém nástupišti v frontě osob, jenž mají stejnou destinaci jako ty. Zavazadla jsi již odeslal pomocí nové technologie dálkové teleportační pošty na místo určení a nyní jen můžeš doufat, že se zmaterializovala v takovém stavu, v jakém jsi je posílal.
Fronta se právě posunula o patnáct míst dopředu – to právě u můstku zastavila další Tuba a lidé do ní nastupovali. Za chvíli s tichým bzučením odletěla pryč.
Rozhlédl si se. Fronta ještě čítá pěknou řádku lidí, většina z nich jsou Homidského původu, ale sem tam jde zahlédnout nějakého Puddiho a Wellemona. Za Kunk zde zastupují jen tři osoby a máš pocit, že jsi koutkem oka viděl i nějaké tykadlo.
Fronta se opět posunula a byl jsi o patnáct míst blíže k nástupu na transport. Před tebou stojí mohutný, řekl bys, že obtloustlý, žabák s lehce nahnědlou kůží. Zahleděl si se mu na záda – měl tam něco, co znepokojivě vypadalo jako nějaký vodní parazit, trochu jsi poodstoupil dozadu.
„Uch! Dávejte pozor!“ ozvalo se zezadu.
*Vystudované vědecké zaměření si můžeš vybrat
** Na domovské planetě Homidů je den dlouhý 42 hodin
Upravil/a Whirt dne 05.02.2014 17:16
 
SuperHunter
Půjdu se podívat k oknu a po cestě šťouchnu do toho co sedí naproti pokud se nezvedne.
 
scorpioncz
"No mě to chutná." nevinně pokrčím rameny "Jasně že přijdu, jen teda v kolik přesně je? abych se někde nezapomněl?" dopiju Kako-Loku a normálním způsobem se zbavím toho z čeho jsem jí pil, čímž myslím že jí třeba vyhodím do koše nebo jak se tam zachází s odpadky.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Žádný spaní" žďouchnu do něj "Vyspíme se ve dne" posunu jeho termosku aby ji neshodil a zamžourám na obrazovky. "Nechci mít problém s tím, že jsme něco prošvihli"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
nagasadowcz
Trhnu sebou a protřu si unaveně oči v naději, že bolest hlavy poleví. Zakřičím: "Moment," vstanu a protáhnu se. Nakonec dojdu ke dveřím a zeptám se, kdo je za nimi. Pokud mají kukátko, podívám se jím.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
BadWolf
Podiveně se narovnám. Kdo mi asi volá? Zvednu se z mého oblíbeného Quamentu, uniformu si pověsím aby uschla, nechci ji mít mokrou. Na to bude čas později. Rákosku odložím taky a ztlumím vizorium. Pak půjdu zvednout telefon.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Protáhnu se, obléknu se. Hmm.. 45 minut je dost. pomyslím si a vykročím ke stolku "Možná bych měl občas trochu uklízet." povzdychnu si, když uvidím hladu špinavého nádobí. Pokusím se v domě najít něco k snědku.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
Au'Zzu Rel
- Aurel
Protáhnutí ti ohromně prospělo, moc si toho nenaspal, protože během toho co si se pokoušel spát, bylo v areálu nezvykle rušno.
Zamířil si k jedné ze skříní, byla poloprázdná, visela zde brašna, pár opasků a nějaké kabáty. Nasadil sis pracovní, bleděmodrý kabát se spoustou kapes a s opaskem na vědecké náčiní, pak si zamířil do středu místnosti, kde se nachází pult. Odvrátil si zrak od špinavého nádobí a sklonil se pod pult, kde byla lednice. Otevřel si ji. Kromě zbytků od úsvitnice* bylo v lednici děsivě prázdno, každopádně v kantýně by už měli v tuhle dobu podávat snídani.
*vzhledem k tomu, že samci molů mají opačný režim, jak lidé, je pro ně úsvitnice to samé co u nás večeře

Lumon
- Škorp
Odhodil si skořápku do kompostníku. „To je proč za tebou jdu, přesouvá se až na půlnoc a šéf… šéf chce přesunout místo konání.“ řekl Trumon a nejistě se zatvářil při následujících slovech. „Nevím proč.“ Vytáhl balíček slazených jezerních řas a otevřel ho, vzal si a pak se zeptal. „Chceš?“ To dělal vždycky, když se cítil něčím vinný.

Huntemon
– SuperHunter
Vstal si a zatřásl kolegou. Ten se na tebe podíval nevyzpytatelným pohledem Limetky, se slovy „Slyšel jsem.“ odsunul židli a postavil se na kořeny, do hrsti nabral trochu Pražených zrn a oba jste zamířili k oknu, kde stál nadšený Klemon.
„Vidíte to?“ pokynul hlavou k trhlině. Ze zelené linky, která se táhne vesmírem, jakoby proudili nitky zelené páry.

Mz'lf
– Mopidu
Na’ml se lekl a zakymácel se, až málem spadl ze židle. „Vždyť já nespím.“ řekl a vytrhl ti bandasku z rukou, aby se napil. „Já jen nabíral energii…“ a taky se zadíval zapadlýma očima do obrazovky.
Všude se zdál být klid. Každá z hlídek stála před vstupem do šachty a na hlavním shromaždišti skupinka dělníků právě střídala druhou.
Na’ml ještě dodal „Nemysli si, že nevím, kde bysme skončili, kdyby se za naší hlídky něco stalo.“ Otřásl se.

Nagadi Sadi
- Naga
Vstal si a protáhl ses, znatelně ti zalupalo v zádech, ale bolest hlavy nepolevila. Poté si zamířil ke dveřím a přepl statorium nad dveřmi na sledovací režim. Zaškrčelo a následně vypadl obraz, pokusil ses ho bouchnutím nahodit, ale evidentně už není spolehlivé tak, jak kdysi bývalo.
„U všech planet, to jsem já Nagadi!“ ozval se za dveřmi hlas, který nejspíš slyšel, jak bušíš do statoria. Byl to hlas tvého přítelez města Gunara Rigi. „Kdybys nepracoval na volné noze, nemusel bys být tak paranoidní.“

Kvula
– BadWolf
Při vstávání z Quamenta si lehce pocákal podlahu. Uchopil si uniformu a hodil ji v rychlosti na robotickou paži u dveří, ta oblečení opatrně oklepala a pak pomoci horkého vzduchu osušila a hodila do vedlejší skříně.
Rákosku si položil na stůl, lehce se zakymácela, ale naštěstí nespadla. Pak si hlasitě kvákl a vizorium se automaticky přeplo v tichý mód.
Zamířil si k telefonu a zvedl ho. „U komunikátoru strážník Kvula, právě teď mimo službu.“ řekl si.
„Obávám se, že to už není pravda.“ ozval se hlas a hned na to se načetl i obraz. Viděl si tvého parťáka Gula, který nedávno přešel na detektivní oddělení. Jakoby si nějak přilepšil – ve Vudě se totiž žádný závažný zločin nestal minimálně pět cyklů. „Zdravím tě, a nerad jsem posel špatných zpráv, ale brzo budou v pohotovosti bezpečnostní složky z celého okrsku. Máš zaplé vizorium?“
 
Aurelius
Takže nejenom, že musím uklidit. Ještě si musím koupit jídlo. pomyslím si a vyrazím ven, zamknu dveře od domu a nasaji čerstvý vzduch. A následně vyrazím ke kantýně.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Jo jasně." vezmu si "A kde se tedy bude konat?" sním tu řasu a pak na něj kouknu "Něco tě trápí? nebo se něco stalo?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
nagasadowcz
"Paranoidní jsem jen díky své nezvyklé inteligenci, kamaráde," řeknu s úsměvem, jak otevírám dveře. "Pojď dál, Gunare a posaď se. Copak máš na srdci?"
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
BadWolf
Kváknu "Nazdar. Jo, mám, jen je ztlumené. Všechny bezpečností složky z okrsku? Prosímtě, nenech se vykvávat, Gulo!"
Upravil/a BadWolf dne 05.02.2014 19:39
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"mhm" přikývnu a přisunu se k obrazovce "Už blouzním, nebo má tady ten šílený kalhoty?" Ukážu na hlídače na obrazovce a chytnu se za hlavu. "Můžu se taky napít?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
"Je to pěkné, ale není s tím něco špatně ?"
 
Whirt
Ještě než se pustíte do dalších tahů připomenu, že kdybyste chtěli vědět víc na cokoliv co jsem zmínil a máte pocit, že to co jsem do tahu napsal není málo, klidně řekněte.
Od míst, přes postavy až k předmětům Smile


Nagadi Sadi
- Naga
Gunar se pousmál. „Jen říkám, že MVUčko, nemá rádo, když někdo pracuje mimo jejich dohled, to je všechno.“ řekl, sundal si ze zad evidentně těžkou brašnu, hodil teplý kabát na židli u stolu, posadil se do pohodlného křesla a pokračoval. „Nesu ti kopie toho výzkumu z třicátých let, snad ti pomůžou, získat je bylo peklo. Taky bych v té brašně měl mít trochu té organické hmoty.“ trochu při posledních dvou slovech ušklíbl, pak vytáhl z kapsy krabičku Sešalského kuřiva, vzal jeden Sešal a zapálil si.
„Víš, já tě chápu, ale osobně si myslím, že provádět genetické experimenty sám, není zrovna šťastné a už vůbec ne bezpečné. Tím nehájím MVUčko a to co dělá, nehledě na to, že by si vzalo zásluhy za tvoji práci, jen nechci, aby se stalo něco hrozného.“ zamlčel se, podíval se na zaprášený astroskop položený na skříni a dlouze ze Sešálu natáhl. „A co Národní Astronomický Výbor? Myslel jsem, že bys chtěl pokračovat v tom projektu, cos začal po škole. Navíc bysme mohli pracovat spolu.“

Mz'lf
– Mopidu
„Nic na nich nevidím.“ odvětil Na’ml a podal ti lahev. „Jen se klidně napij. Ještě nás čekají dvě hodiny.“
Mezitím, co jsi pila, vstal a protáhl se, pak se znovu posadil a opět se soustředil na to, co se děje na obrazovkách. Náhle se zarazil. Přitáhl se k jednomu z monitorů a ukázal. „Co se to děje v sektoru 13?“
Skrze potemnělý obraz, bylo vidět, jak se skupinka horníků snaží probojovat přes hlídku ven, ze šachty. S každým okamžikem bylo z tiché scény cítit čím dál větší paniku.
Na’ml obraz přiblížil, co nejvíce to šlo. „U všech hlubin, to tak scházelo!“

Huntemon
– SuperHunter
„To můžeme jenom hádat.“ uslyšel jsi blížící se hlas a ohlédl ses. Většina osazenstva z kantýny se nyní šlo podívat k oknům. Mezi nimi byla i dvojčata, jenž seděla u stolu v rohu.
„Zelená průrva je tenká, ale za to velká a hluboká rána na citlivé kůži naší reality.“ řekl první a druhý na to navázal. „Možná se nikdy nedozvíme, co jí způsobilo, jestli zvědavost nebo hloupost, jestli byla vytvořená záměrně, nebo omylem.“
„Vlastně ani nevíme, co je na druhé straně, může to být odlišná časová zóna, opačná strana vesmíru, nebo jiný, zbrusu nový vesmír.“ zasnil se první.
„Právě teď ale nezáleží na tom, co je na druhé straně, ale co se z druhé strany dostává k nám.“ přerušil ho první.
„To co vidíme před sebou, může být tak pravděpodobně jakási látka plynového skupenství, stejně jako efekt dalšího narušení, už tak poškozené tkáně vesmíru.“ dodal druhý.
„Ale to nám přeci nezabrání v tom, abychom se představili novým nadějným vědcům“ zasmál se první.
„Ten se zlomeným nosem je Godor,“ řekl druhý a zašeptal. „Ani se ho neptej odkud to má.“
„Opravdu vtipné Tolire.“ obrátil oči v sloup první.

Lumon
– Škorp
Vzal sis a on se nervózně usmál „Víš… správně bych ti to ani neměl říkat, ale vím, že tobě můžu věřit. Šéf si myslí, že máme mezi sebou parazita.“ zamlčel se a pak dodal. „Bude se to konat u mě.“

Kvula
– BadWolf
„Hele, jestli si myslíš, že jenom kvákám, tak si zapni noviny a uvidíš. Něco takového se nestalo… no nejmíň desetiletí!“ řekl mírně nadšeně a mírně znechuceně Gul. „Nechci znít sadisticky, ale konečně mám pořádnej případ. Radím ti – nasaď si uniformu, určitě ti budou volat ze stanice.“

Au'Zzu Rel
- Aurel
Od tvé kopule, nebyla kantýna daleko, nacházela se uprostřed shromaždiště tvého sektoru. Vstoupil si dovnitř. Většinu místa zabíraly stoly, na druhé straně od vchodu byla samoobslužná linka. Kantýna vypadala poloprázdná.
Zamířil si k obslužné lince. Na snídaňovém menu zde bylo spousta pečiva, pomazánka z Inových semínek, Kobylčí paštika, džemy různých příchutí a ještě nějaké opečené maso. K pití zde bylo čerstvé kobylčí mléko, Makovičník, Káva a šťáva z Noční květů. Vzal sis tác a zařadil se do krátké fornty.
 
nagasadowcz
"Jedno po druhém, příteli, jedno po druhém. Astronomii budu vždycky milovat, ale teď jsem zaměřený na tohle. Ukaž mi ten materiál, který jsi mi přinesl. A o MVUčku mi ani nemluv. Dobře víš, co si o těch parazitech myslím," ušklíbnu se a prohlédnu si, co mi přinesl.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
scorpioncz
"Hmm ... to není moc dobré ... pokud nás někdo zrazuje, kdo ví co se může stát ..." rozhlédnu se (jen pro efekt) "takže o půlnoci u tebe doma, dobře ... nevíš kolik je teď přesně hodin? a šéf má nějakou představu kdo to je?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Vyřeší to hlídači, nebo tam mám jít?" Zadívám se na monitor "Nerada bych opustila svoje pracovní místo"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
Ako konečne riešiť svadbu a rozvod Skyrim - obecně 1 23.10.2018 18:32
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé Archív fóra 6000 09.09.2015 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5695 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4849 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12719 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7503 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist