Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Efekt
hRDLA
Matt:
Černovous se na tebe zašklebí: ,,Vidíš tu snad někde ok.." když v tu ho přeruší další rána. Najednou cítíš jak jsi přestal být těžký. Nohy se ti pomalu odlepí od podlahy a začínáš se volně vznášet v lodí, stejně tak jako všichni ostatní.

Mopi:
,,Je to v pohodě, stejně nic nemáme," zasměje (nebo se o to alespoň snaží) Corvus, když v tom uslyšíš zvuk otevírajících se dveří. Otočíš se tím směre a vidíš jak turián stojí před dalšími třema postavami, taktéž ve žlutém brnění, které jsou v oněch dvěřích.

Elder:
Na tvojí otázku se ti dostalo po chvíli odpovědi: ,,Jděte pryč! Nechci problémy!"

Aurel a Škorp:
Domluvil jste a pomalu jste vyrazili k restauraci. Po chvíli chůže jste došli k pěknému sushi baru, kam Peter občas chodíval s kamarády na obědy a večeře.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
"Eh... zdravím... Můžu se zeptat co tady my dva děláme a poč jste nám pomohli... prosím?
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
matthew074
"Jo tak tohle bude zajímavé." Řeknu při vznášení a pokusím se nějak dostat k zemi, abych nemusel dopadnout tvrdě na hubu kdyby náhodou tenhle stav beztíže ustal v nejnečekanějším momentě.
 
Matthew
EldeR
"Já taky nechci problémy ... potřebuju jen pomoct s jedním podělaným čipem...pak zase vypadu..." odpovím tomu co je uvnitř.
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
hRDLA
Elder:
Chvilku se nic neozývá, ale poté se dveře pomalu otevřou a vykoukne na tebe člověk. Je to vyšší muž, tak ve svých dvacátých letech, máš neupravené strniště a mastné vlasy, je i vcelku tlustý. Když tě uvidí, spatříš na jeho tváři výraz překvapení, nejspíše ho zaskočil tvůj vzhled. ,,Vy nejste s nima," řekne, ,,jakej čip?"

Matt:
Podařilo se ti přistrčit na podlahu lodi. Všiml jsi si, že vědci jsou připoutáni a členové tvojí jednotky si zapínají magnetické podrážky aby měli stabilitu.

Mopi:
Ozveš se a všechny ty tři postavy se na tebe otočí. Jedna z nich (podle postavy nejspíše žena, ale né člověk) se oboří na turiána, který vás sem dovedl: ,,Co to má !@#%§ znamenat?!" a ukáže na vás. ,,No nebyli to vorchové, tak jsem nevěděl co s nima..." přizná turián.

Škorp a Aurel:
,,To vypadá zajímavě," řekne Kate a vypravíte se dovnitř. U vchodu už vás uvítá vítač a ptá se: ,,Dobrý den, budete se přát stůl pro pět osob?" na Petera, který jde první. Liara se zatím vzadu zeptá Thomase: ,,Co je to Sushi?"
Upravil/a hRDLA dne 27.01.2015 20:14

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Budu je tiše sledovat, sem tam mrknu na Corvuse jestli je v pohodě.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
matthew074
Nohama se zapřu o zem a použiju sílu magnetických podrážek. Raději už budu zticha a dál jen sledovat situaci do té doby než se dostanem ven z toho vraku.
 
Matthew
EldeR
"pudem radši dovnitř ne?" řeknu a vecpu se do krámu, abysme se nebavili jen tak mezi dveřma. Potom vydám z kapsy čip od feťačky... "Tenhle čip... potřebuju vědět všecko..... A ke komu že bych měl patřit?" zeptám se ještě.
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
scorpioncz
"Dobrý den a ano pro pět." odpovím tomu týpkoj co se mě zeptal.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Mám něco na práci ? Pokud ne tak se půjdu projít.
 
hRDLA
Mopi:
,,No co s nima..." odfrkne si ta žena, ,,Buď je můžeme zabít a nebo odnýst k šéfovi. A mě se dnes už další těla schovávat nechce," s těmi slovy se otočí na vás a zeptá se: ,,Vy dva? Můžete ještě jít?!"

Aurel a Škorp:
Byli jste zavedeni ke stolu pro pět osob. Stůl je u okna a tak máte krásný výhled na rušný bulvár, který proudí okolo restaurace. Po chvilce čekání se objeví číšník a zeptá se vás: ,,Dobrý den, vítejte u nás. Dáte si něco k pití?"

Matt:
Chvilku vyčkáváte a nic se neděje. ,,Mějte oči nastražené a nestřílejte bez mého rozkazu," řekne velitelka. Po chvilce ucítíš další náraz, ale tenhle byl mnohem menší a rozhodně nebyl od výstřelu či zásahu. Také slyšíš nějaké mechanické zvuky mimo loď. V tu chvíli se během pár vteřin vyřeže malý otvůrek do strany lodi a dovnitř vletí nějaký malý disk.

Elder:
Přes marné protesty muže jsi se vecpal dovnitř do malého krámku. Muž zašel za pultík a když jsi mu ukázal čip, tak si ho chvíli prohlížel a pak pronesl vyděšeně: ,,Kde jste to sebral?!"

SH:
Už delší dobu jsi nezaměstnaný, což se moc nelíbí autoritám na Citadele. Můžeš se jít pokusit sehnat práci, zajít na Citadelský úřad práce nebo jen jít na procházku.
Upravil/a hRDLA dne 03.02.2015 17:59

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Otočím se na Corvuse a prohlédnu si ho. "Asi... ano... ale potřebujeme okamžitou lékařskou péči, tady kolega už to takhle táhne nějakou dobu"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
EldeR
"Dala mi ho jedna známá ... akorát mi zapomněla říct, co to je, ale vypadá to, že vy víte..." zašklebím se na něho, jednu ruku strčím pod pončo na pistoli Brawler a ještě dodám " A jak doufám, milerád se se mnou podělíte o všechny detaily...."
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
hRDLA
Mopi:
,,A co se mu vlastně stalo?" pokračuje ve vyptávání.

Elder:
,,Tak ta vaše známá vás asi nemá ráda co? Protože tohle je sledovací čip..." řekne. ,,A doufám, že není těch ozbrojenců, protože vím co dělali lidem, co proti nim jen něco řekli."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
EldeR
Hodím čip na zem a rozdupu ho... Potom řeknu "A teďka mi řekněte všecko o těch ozbrojencích, hrozně mě zajímá, co jsou vlastně zač"
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
SuperHunter
Zajdu na úřad práce
 
matthew074
Při pohledu na disk se zhrozím a upozorním posádku: "Granát!" Zařvu a poté přistoupím blíž k vědcům abych je případně kryl pokud by to byla výbušnina. Přikrčím se a budu doufat že to štíty mé zbroje vydrží.
 
Matthew
Mopidu
"Zahrnuje to Krogany a Vorchy, třikrát hádejte"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Elder:
,,Ale já to nevím!" vyhrkne muž, ,,prostě se tu objevili a odvedli pryč všechny kdo dělal problémy. Navíc jako by se všichni policisté z města vypařili a komunikační síť taky nefunguje... je to jak z nějakýho blbýho filmu.." povzdechne si.

SH:
Pomalu jsi se dobelhal až k budově úřadu pro nezaměstnané. Vešel jsi dovnitř a všiml jsi si veliké fronty čekajících. Nejspíše se jedná o osoby co hledají práci, ale nejsi si jistý.

Mopi:
,,Velice vtipný..." pronese žena, ,,tak si tu klidně chcípněte, když nechcete spolupracovat," řekne rázně, evidentně se s vámi nechce zabývat.

Matt:
Rychle jsi přiskočil k vědcům právě v čas kdy granát vybouchl. Nebyl to však normální výbuch, ale začla z něj šlehat elektřina. Cítil jsi jak se ti okamžitě vybily štíty a následně jak ti ochably svaly a ty jsi se svalil na zem. To je poslední co si pamatuješ. (pokračování příště)

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
EldeR
"A kam je odvedli? Chlape vyklop všecko co víš..." řeknu výhružným tónem.
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Efekt • Diskuze Zdejší kobky 45 01.03.2015 19:28
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist