Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Co tě žere?
Lord Rade
Lara: Náhle před sebou spatříš velkého slintajícího černého psa. Z jeho očí je vidět smrt. Na moment se zastavil a tak jsi stihla zapřemýšlet. Ale náhle se k tobě šílenou rychlostí rozeběhl.

Tomas prohledá střechu a najde na ní několik nábojnic a nějaký krátký vzkaz na bílém papíře. ,,Tomasi. Takhle snadno to nepůjde. Teď ti možná mířím na kebuli a pozoruju tě. Tak si rozmysli jak se zachováš. Vím s kým tu jsi a ti mě nezajímají. Potřebuji někoho jako jsi ty. Jak jsem si všiml dostal ses k těm negrům. Ukrývají se přede mnou už několik dní a za tu dobu jsem už byl donucen zabít tři z nich a čtvrtého jsem postřelil. Jsou to neschopní blbci, ale to už jistě víš. Takže ten úkol co ti chci zadat nemusí být moc těžký. Jen vylákej Jamese- toho jejich šéfa a já mu ustřelím hlavu. Čekal jsem, že se mi postaví čelem, ale on se jen schovává v té své díře! Kdyby se se mnou utkal tváří v tvář ti ostatní negři by nemuseli být mrtví. Zahnal jsem je jako krysy do kouta a ty mi pomůžeš toho bastarda dostat ven. Těm ostatním vylízancům, ani tvím přátelům se nic nestane máš mé slovo. Chci jen jeho za jakoukoliv cenu! Nějak ho dostaň tamhle k tomu červenému autu a já se postarám o zbytek. Pokud to uděláš do 24 hodin, tak se ti určitě nějak kromě toho, že už nepřibydou další mrtví odvděčím.
S pozdravem tvůj nový přítel Sam."
 
Mopidu
Nastavím nůž abych mu probodla hruď. Mezitím se podívám jestli vidím ta sedativa.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Velmi pozorně si prohlédnu zbylé paneláky jestli něco nezahlédnu a jestli ne tak se velmi opatrně vrátím do paneláku k Jakeovi a čekáme na Javelin.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Lord Rade
Lara si připravila nůž a vyčkávala na šíleného psa. Také si vzpoměla, že musí najít ty sedativa, tak znejistěla a začala se okolo sebe rozhlížet. Nic nenašla protože se teprv nacházela v čekárně a před sebeou měla dlouhou chotbu ze které ten pes běžel. Už byl u ní tak blízko, že mohla cítit jeho smrad. Tak rychle jak přiběhnul, tak i vyskočil a než se Lara nadála tak pes ležel na ni. Nůž v něm měla zabodlí a nemohla se vůbec pohnout, protože tenhle pes nebyl žádný malí čivava a měl nejméně sto kilo. Měl v břiše zabodlí nůž, ale nevypadal na to, že by mu to vadilo. Ta zrůda se znovu zvedla na nohy a dřív než se Lara zpamatovala, tak otevřel svou tlamu a vycenil obrovské špičáky. Když se chtěla bránit, tak ji hryzl do ruky. Nepustil ji a dál ji držel ruku. Z posledních sil mu nůž z břicha vytáhla a vrazila mu ho do hlavi. Teprv teď ji pustil a dopadl na zem. Lara se otřepala, ale věděla, že ji hrozí infekce. Musí co nejdříve někde sehnat léčiva, ale ještě tady má úkol. Její ruka krvácí a tak nesmí ztrácet čas.

Tomas se po přečtení dopisu rozhlédl po okolních panelákách. Nikoho si nevšiml a tak slezl ze střechy dolů a vracel se zpět. Když tam dorazil zopakoval heslo a vrátil se dřív než Lara.

Jake stále čeká na sestru se sedativy, protože se mu do nohy hromadí stále víc bolesti a ten Iraq Lobster tomu moc nenapomáhá.

Upravil/a Lord Rade dne 13.11.2012 18:48
 
Mopidu
zvednu se, šátkem si zaškrtím ruku a půjdu chodbou
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Lara zastavila krvácení a prošla chotbou a narazila na zvěrolékařskou ošetřovnu. Bylo tam lůžko pro zvířecí pacienty, doktorský stůl, obrázky zvířat a různé bílé skříně, takové jaké jsou i u lidí.

Tomas je zpět v krysárně a rozmýšlí se za kým půjde.

Jake usnul.
 
hRDLA
Zajdu za Jakem.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Poohlédnu se po sedativech a obvazech (obvazy pro mě)
Upravil/a Mopidu dne 15.11.2012 20:21
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Lara se všude začala přehrabovat. Po pár minutách narazila na obvazy a sedativa pro zvířata.

Tomas vešel do skladu v přízemí, kde nalezl Jakea a doktora hrajícího na kytara Iraq Lobstera.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
hRDLA
Pokusím se si odpočinout.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Obvážu si ruku obvazem a začnu se vracet
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Tomas si lehl na zem vedle Jakea a usnul po jeho boku. ( LOL )

Lara se úspěšně vrátila a zopakovala heslo.
,,Božínku, co se vám stalo?" zeptal se známí místní gay v růžovém. Vše mu vysvětlila a dala sedativa tomu doktorovi. ,,O vše se postarám řekl a připravoval si věci na operaci.

Upravil/a Lord Rade dne 15.11.2012 20:40
 
Lord Rade
Skupina Pátračů se minule snažila dostat do bezpečí za město. Našli tam opevněnou vesničku přejmenovanou na Last Hope a okamžitě se k ní vydali. Po krátké domluvě s místními odevzdali své zbraně a nechali se vydláky vést.

Zavedli je do největší budovy zde, což byl kostel. Za oltářem stál nějaký muž oblečený jako kněz a rozpřáhl ruce.
,,Říkal jsem, že se tu brzy objeví!"
Zastavili se pět metrů před schůdky na jeho ,,pódium" a pět mužů co Pátrače doprovázelo se posadilo do lavic a pozorně pozorovali to co se bude dít.
,,Kolik ďáblových sluhů jste již zdolali pánové?" zeptal se kněz z ničeho nic a zvedl obočí.

Upravil/a Lord Rade dne 15.11.2012 21:03
 
Leneren
Vystoupit a říct:Jen tolik kolik bylo nutno excelence.Nejsme moc
agresivní ,ale snažíme se ničit tolik služebníků ďábla kolik je jen možné ,excelence.I zde náš přítel Minsky Tomas je kněz jako vy pane.A mohu-li mít dotaz jak se vám podařilo vybudovat tak krásnou komunitu v zemi po níž chodí taková monstra?
A promiňte ,že jsme sem tak vtrhli ,ale byly jsme ohromeni.
Doufám ,že jsme vás nevyrušili vaše excelence.
 
nagasadowcz
"Zdravím," pozdravit civilně kněze a Dimitrimu šeptem říct: "Mírni se, není to papež. Nemluvě o tom, že ty jsi zarytý ateista... Smile"
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
benjamin
Souhlasím... a doufám že tu nejdeme nevhod...
 
http://starcraftfan.wz.cz
Lord Rade
,,Ateista říkáte? Vojáku vy si snad myslíte, že v době jako této je Bůh k ničemu? Nebo snad dokonce zpochybňujete jeho existenci?" zajiskřil kněz a těch pár vesničanů se pohoršeně nadechli a sborově vydechli, tak že jejich hlasy otřásli místností.
,,Alespoň někdo z vás ví jak je víra v tuto chvíli důležitá. Teď si nejsem jist jestli to jste právě vy o kterých jsem měl proroctví. Jenže podle těch hlasů se tu měli zjevit tři tajmení návštěvníci, kteří pomohou šířit světlo v dobách temna. Nebudu vás soudit podle prvního dojmu, ale.." odmlčel se a stále si vás prohlížel. ,,Jste pokřtěn vojáku? A co vy? Vidím, že se vám stalo něco ošklivého podle té rány na hlavě.."
 
benjamin
Ano už si ani nepamatuju co se stalo - pamatuji se jen že mě nesli sem... Pokud je zde něaký doktor, mohl by mi prosím ulevit od bolesti?
 
http://starcraftfan.wz.cz
nagasadowcz
"Otče, jsme v zásadě kolegové. Chápu, jak důležitá je pro vás víra v těchto časech, ale nemyslím si, že by Bůh ve své moudrosti měl rozhodovat o dobrotě a hodnotě jedince jen na základě jeho víry. A pokud to nečiní Bůh, nemyslím, že to přísluší nám. Dimitri není zrovna andílek, ale cestujeme s ním už nějakou dobu a to celkem úspěšně. Jsem rád, že jste se rozhodl ve svém soudu příliš neunáhlit. Ten zraněný je Ben a mé jméno už znáte - Thomas Minski."

Mimochodem, ten kněz asi dobře slyší, když jsem to k Dimitrimu schválně prohodil šeptem Grin

Upravil/a nagasadowcz dne 16.11.2012 17:36
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Leneren
Ano excelence jsem ateista ,ale v boha věřím kdo jiný by na nás poslal tak krásný chaos?(a usmát se ,ale upřímě)(doufám ,že pochopí ,že je to vtip)Doufám ,že jsem vás moc nepohoršil otče.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Co tě žere? • Diskuze/Statistiky Zdejší kobky 465 20.09.2016 23:57
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist