Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Šedé podsvětí
Mahoney
Zítra bude další kapitola Wink
 
Mahoney
Kapitola 4.


"Skvělá práce, pánové." usmíval se Donaldo a rukou pokynul k jeho bodyguardovi, který vzápětí opustil místnost. Marco k němu přistoupil a podával mu peníze. Donaldo je přepočítával a nakonec podal Pierovi určitou část. "Pět set dolarů. To je myslím, až moc za tak lehkou prácičku..." oba přikývli.

"Teď pro vás mám ale jiný úkol, který provedete zítra v noci. Nemusíte mi lhát, vím že jste to auto ukradli.." ukázal z okna na kradený vůz. "V jednom lepším autosalonu mají auto které bych moc chtěl. Ale jeho cena je.. řekněme, dost vysoká. A vy dva ho pro mě ukradnete. Ale ať nežeru, dám vám za to.. patnáct set amerických dolarů." Marco a Piero s úsměvem přikývli. Donaldo jim ještě podal obrázek vozidla a rozloučili se. Vrátili se ke svému autu rozjeli se k domovu.

"A nyní zprávy."ozvalo se z rádia. "Kvůli řádění mafie, nazývající se Yakuza a Pericolo, byl městu New york přidělen nový policista, zvláštní agent Matthew Whirt. Whirt pro zvláštní služby pracuje již přes 40. let a díky němu je v amerických věznicích více 20% zločinců. "Třeste se!" vzkazuje. Více informací vám rádio La Belleza přinese zítra. A teď počasí.. "Ztiš ten krám Piero, kdo má ty kraviny furt poslouchat!" zamračil se. Konečně byli doma. "Měj se brácho!" křikl ještě Piero a oba se rozešli do svých bytů.

...


"Takže, abychom si to ujasnili.." říkal další ráno Marco. "Půjdeme pěšky. Auto stojí za výlohou, tu rozbijeme kamenem nebo tyčí, to se ještě uvidí. Já pak nastartuju auto,
to zaparkujem někam kde ho nikdo nenajde a Donaldovi pak jenom řeknem, kde jsme ho nechali." usmíval se a hrál si přitom s krabičkou sirek. "Jo. To se zdá jako dobrej plán. Myslím že ta tyč bude lepší a navíc může posloužit jako zbraň.." odpovídal na to Piero. "Ani nemusí.. byl jsem ještě něco koupit." vytáhl z kapsy další dva zásobníky.

...


Jak řekli tak udělali. "Myslíš že už je dost tma?" "Jo. To by mohlo stačit.." vzal Marco pistoli a dal si ji za opasek. Vyšli před dům. Byla hezká noc - úplněk, teplo. New York byl plný života, vlastně jako vždy. Mohlo být jakkoliv, ale lidé, jako by to nevnímali a žili si svůj velkoměstský život.

Pomalu se blížili k salonu. Ano, bylo to přesně tak jak Donaldo říkal. Jeho tmavě zelený, lesklý miláček stál za výlohou a čekal na nového majitele. Místo toho ale přišli dva zlodějíčci.

"Jdem na to.." řekl potichu Piero a vytáhl z chodníku šedivou, dlažební kostku. Rozmáchl se a trefil se přímo doprostřed výlohy. Zvonek začal zvonit na poplach. "Dělej kur*va!" křičel Piero. Marco loktem rozbil okénko a otevřel dvířka. Nastartovat vůz se mu povedlo hned napoprvé. Piero nasedl ke spolujezdci. Bylo to opravdu krásné auto. Vevnitř celé v kůži a jelo vysokou rychlostí. Marco vyjel zadní výlohou na chodník a z něj na silnici. Byly slyšet sirény. Náhle se jim v zrcátku blýskl maják policejního vozu...

-- Pokračování příště
 
Norbi
prvýkrát v živote vidím že keď sa niekto ponáhlal dokázal naštastovať na prvýkrát Grin myslím tým hlavne na americké filmy Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Mopidu
Mattew Whirt? Zvláštní agent? EPIC Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mahoney
Mopidu napsal:
Mattew Whirt? Zvláštní agent? EPIC Grin


Minule jsme totiž hráli Obrázky z filmů a her a já jsem jim řekl že kdo ten můj uhádne, bude jedna z hlavních postav v tomhle story Grin
 
Mahoney
Jak jste si mohli všimnout, udělal jsem nové logo tohoto příběhu, není to nic moc, spíš jsem se chtěl tak nějak vyblbnout Grin

http://files.uloziste.com/fotky2/x64de0a23316db1e/78d3f1a3fb0ffc06.jpg
 
Ligos
Pěkné logo! Na profesionální úrovni Wink
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Mahoney
Ligos napsal:
Pěkné logo! Na profesionální úrovni Wink


Díky moc, i když myslím, že na profesionální ne. Hlavně mě štve že ta načervenalá barva tam moc nevyniká, ale z těch co jsem zkoušel asi nejvíc. Ještě jednou díky Smile
 
SuperHunter
To by mě zajímalo ja bys pojmenoval postavu kdybych to uhod já
 
Mahoney
Kapitola. 5


"Třeba to není na nás.." řekl klidně Marco a pokračoval po silnici. "A na koho by to asi tak bylo ty vole?!" křikl Piero a sledoval zpětná zrcátka. Ručička na tachometru se posouvala vpřed. Pedál byl na zemi, na doraz. "Stůjte!" křičel policista z okýnka svého vozu. Řidič začal mluvit do vysílačky. Piero náhle vytáhl pistoli a vyklonil se z okýnka. "Ujížděj vole!" křičel. "Jestli se nechceš klepat z toho, že ti v base upadne ve sprchách mejdlo, šlápni na to!" mezitím zmáčkl kohoutek a prostřelil policejnímu vozu pravou pneumatiku.

"Projeď to parkem." řekl už se značnou úlevou. Policisté se za ním ale hnali i s prostřelenou pneumatikou. Piero zase vystřelil, od pistole se zakouřilo. Netrefil se. "Tohle je poslední výzva, pokud nezastavíte, budeme nuceni střílet!" ozvalo se z malého tlampače na střeše auta. Piero zase namířil na gumu a pro jistotu vystřelil dvakrát. Ano, trefil se. Policejní auto dostalo na písčité cestě smyk a převalilo se přes střechu na bok. Majáky umlkly a Marco s Pierem zmizeli ve spleti New Yorských uliček.

Rudá ručička znázorňující rychlost vozidla klesala a motor už jen pomalu vrněl. "To by bylo. Zaparkujem ho v támhleté garáži. Je odemknutá a nikdo tam nechodí. Tam jsem se naučil kouřit.." chlubil se Piero. "Musíme si dávat pozor. Ale uznej, rána to byla dobrá.." usmíval se. "Jo vole. Kdyby se někdo ptal, byli jsme v podniku a dopisovali zásoby.. zejtra." rozloučili se.

...


"..., na rohu Rose Street se kope kanalizace a silnice je proto uzavřená. Další zprávy - Včera, o půl jedenácté v noci, se při policejním zásahu zranili dva strážníci. Jeden z nich je v silném kómatu. "Viděli jsme to kradené auto a v něm dva muže. Jak by je tak popsal.. černovlasí, jeden z nich měl knírek a druhému jsem moc do tváře neviděl." prohlašuje jeden z policistů. Pokud by jste měli jakékoliv informace o pachatelích, ihned to prosím hlašte na policii.
Požár, který včera, ...
ozývalo se chraptění ze starého rádia. "No do prdele.." řekl si Piero a oblékal se.

"Do prdele, Piero, slyšels to?!" ozývalo se za dveřmi. Piero šel pomalu otevřít dveře. "Čau Marco.. jo vole, slyšel. Hlavní že nic víc neví.. dej mi cigaretu.." odpověděl suše. Marco sáhl do kapsy a vytáhl krabičku camelek. "Díky.." zapálil si. "Jdeme Donaldovi říct o tom autě a vezmem si nějakou další prácičku.."

-- Pokračování příště
 
oregure
kdy bude další díl? Wink
 
Mahoney
oregure napsal:
kdy bude další díl? Wink


Až bude čas. Mám teď toho moc, ale snad brzo Smile
 
Mahoney
Vzhledem k tomu že teď už bych zase měl mít dost času, příběh bude přibývat 2x týdně - v úterý a ve čtrtek Smile.
 
oregure
to do úterý nevydržím Pff!
 
Mahoney
Kapitola 6.


"Zvládli jste to dobře. Chlupatý jste z toho mohli vynechat, ale jinak to šlo. Takže to by bylo... asi bych vám měl říct jednu maličkost o tom vozu." povídal Donaldo a klepal při tom ukazováčkem o stůl. "Jde o to. Že v jeho zrcátku je ukryto deset tisíc dolarů. Vše bylo dohodnuto s jedním američanem, měl si koupit vůz a pak najít za zrcátkem tuhle částku. Ale my jsme ho ukradli. Přivezte mi to auto i s penězi. Nezkoušejte mě podrazit, nebo vás nechám postřílet, ukázal na svého bodyguarda který beze slov sledoval konverzaci. Auto bude vaše, peníze si rozdělíme a vy už mi nebudete dlužit ani cent. Ale pracovat pro mě můžete dál." usmíval se. "Stím počítejte." přitakal mu Marco a obraceli se ke dveřím. Pomalu šli po ulici.

"Takže teď jdeme pro to auto. Ale uvědomuješ si, že jakmile ho někdo pozná, hned zavolá fíky?" ptal se Piero. "Jo, ale ne když ho nikdo neuvidí..." zvedl obočí a kývnul hlavou na vůz odtahovky. "Ukradnem ho, hodíme přes něj plachtu a odvezem ho k Donaldovi na dvůr ne?" "To by šlo, ale kde chceš vzít takovou plachtu?" říkal zase Piero. "To nebude nic těžkýho. Odtahováci ho povětšinou mají v kabině, připne se to támhle na ty sloupky a je to." ukazoval.

"Máš u sebe šperháky?" "Nemam..." řekl zklamaně Marco. "Ale to se dá rozbít rukou." Přešli na druhou stranu chodníku a pomalu vystupovali po stupačkách až k okýnku. Marco si kolem ruky obmotal svou košili a silou uděřil do okna. Chytl kličku ze vnitř a otevřel. "Pojď!" křikl dolů. Nasedli si do páchnoucí kabiny. "Hledej tu plachtu, já to zatim nastartuju."

...


"Máš něco?" "Ani hovno. Kromě pár Playboyů tu fakt nic nemá." odpovídal. "Koukni se pod sedačky, tam bych to dal já." "Jo, je to tady!" vykřikl Piero a ukazoval plachtu. "Super, akorát mě to nejde nastartovat.." nadával. Zkoušel to ještě asi dalších 5 minut a motor konečně naběhl. Rozjeli se ke zničené garáži kam včera auto zaparkovali.

"No kur*a! Do prdele!" U garáže bylo pár prázdných lahví od piva ale auto nikde. "To si děláš kozy..." řekl Piero tlumeným hlasem a rozhlížel se po garáži.

-- Pokračování příště
Upravil/a Mahoney dne 08.09.2012 14:59
 
oregure
paráda,další suprovej díl Wink
 
Mahoney
oregure napsal:
paráda,další suprovej díl Wink


Díky Smile
 
SuperHunter
To pro ně nevypadá moc dobře.
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist