Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Báj o Stínovém Assassinovi
Mopidu
Óóó, nový čtenář Smile
Jo, bude, ale já píšu spíš o nocích, je na to větší klid, do půlnoci tu bude další díl Wink
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
Cože !!! Do půlnoci to si děláš srandu ! Ne snad to vydržim kdyžtak se podívám zejtra.
 
Mopidu
Dlouho očekávaný další díl (očekávaný 2 dny Grin) je tu... A mám nápad, všichni co chcete dát kvalitní příspěvek, dejte nekvalitní, budu je brát jako kvalitní, jen mě tak napadlo že by to mohla být sranda Grin Takže nezapomeňte, dávejte Nekvalitní příspěvky!
______________________________________________________________________

"Ale... Proč jsi tedy..?" zvedla se také Anria "Proč jsem vás nechal a přidal se k Vám?" Dall si oprášil kalhoty "Svým způsobem vaše řemeslo uznávám, Skyrim se bortí a najít si práci je těžké, takže práce jako práce" V jeho obličeji bylo vidět že tohle výjmečně myslí vážně. "Za všechno můžou Stormcloakové" procedil ještě mezi zuby a vykročil vpřed. K'Raik se rychle taky zvedl a doběhl Anriu s Dallem. "Takže... Jestli chceš, můžeš jít s námi až k našemu cíly, když už o nás víš." navrhla Anria ale K'Raik do ní žďuchnul. "Co blbneš, svatyně musí zůstat utajena" zasyčel na ni a Anria do něj na oplátku žďuchla ještě silněji a K'Raik zahučel kamsi do křoví. Dall to nevydržel a když K'Raik vylezl s větvičkou v uchu, musel se rozchechtat. "Tak když nesmím k té vaší svatyňce, můžu s vámi alespoň do nějakého města?" vysoukal ze sebe Dall přez záchvat smíchu a K'Raik zatím zápolil s větvičkou. "Fajn, tak do Falkreathu?" podařilo se K'Raikovi konečně si uvolnit ucho. Dall kývl a se slabým pochechtáváním pokračovali v cestě.

"Pane, stráž potvrdila že kontrakty jsou pryč" poklekl Stormcloacký kapitán před Ulfricem Stormcloakem, asi nejnenáviděnějším mužem v celém Skyrimu. Ulfric si promnul bradu a po jeho pravici vystoupil vpřed jeho rádce, assisstent a bůh ví co ještě "Jak se to stalo?" zahřměl svým... Ehmm... Řekněme mohutným hlasem. "No, chvíli se tam ochomejtala nějaká dunmerka, ale většina stráží měla kocovinu, tak..." "Kocovinu? Kocovinu?! Jak můžou mít stráže ve službě kocovinu?!" vystoupil assisstent ještě blíž. "Poslyš..." chytil Stormcloaka pod krkem až se jeho špičky přestaly dotýkat země. "ty a tvoje jednotka osobně vypátráte tu dívčinu a její hlavu mi přinesete na stříbrným podnosu!" Stormcloack měl čelo celé od potu, snažil se najít slitování alespoň u Ulfrica "Pane, já ani moji muži za to nemůžeme, to ty stráže..." Ulfric pokynul svému pobočníkovi aby Stormcloaka pustil a ten s hlasitým dopadem spočinul na zemi. "Máte na to pět měsíců, ta dunmerka je zřejmě součástí Dark Brotherhood. Najděte je a zničte je." pravil Ulfric stále si mnouíce bradu. Stormcloak se uklonil a nervózně spěchal pryč z Paláce Králů. Půl roku...

Anria, Dall a K'Raik šli celý den a stále ne a ne něco potkat. "To zvěř někam zalezla nebo co?" zeptal se naštvaně K'Raik. Dall vytáhl mapu a ukázal na místo kousek od nich "Tohle je Obří kemp, maj tam i mamuty a jejich chobot je prý vyhlášená pochoutka" Anria a K'Raik se na něj rozpačitě podívali "no nebo si tam můžete dát pečeného skeevera nebo mamutí sýr" podotkl Dall a ti dva hned pochopili že chobot je asi to nejlepší co můžou sehnat. "Dobře." souhlasila Anria když si ze své mošny vytáhla poslední jablko. "jdeme tam"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
lucky999
Mopidu napsal:
Óóó, nový čtenář Smile
Jo, bude, ale já píšu spíš o nocích, je na to větší klid, do půlnoci tu bude další díl Wink


GrinCoolGrin Nejsem nový čtenář, čtu to od začátku a hrozně se mi to líbíWink, jenom sem až dotěď nenapsala koment.

Až o půlnoci ? ! ! ! Grin No nic zejtra je taky den, ale chápu že to radši píšeš večer (v noci).

EDIT: truchu pozdější reakce Grin, ale když sem to psala ještě to tam nebylo.
Upravil/a lucky999 dne 05.07.2012 23:45
http://img545.imageshack.us/img545/8135/luckypodpis.jpg

Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)


95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

- bylo by o pitomce míň (opět Gandalf Smile )
 
hRDLA
Pozdě, už máš kvalitní Grin

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Grin........ Tak s tímhle se nepočítalo Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
Nevim proč, ale nedokážu dát nekvalitní
 
Mopidu
3 kvalitní, 0 nekvalitní... Všichni si tu stěžujou na nekvalitní příspěvky, jen já žádnej nedostanu Grin Lidičky, no tak, vždyť červená je taky hezká barvičkaGrin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
Zelená je hezčí Grin
 
Mopidu
Žlutá je nejhezčí, ale takový tlačítko tu bohužel není Grin (zkombinovala by se tím moje oblíbená barva a to že ráda mačkám tlačítka Grin, v Elektru vždycky zmáčknu úplně všechny tlačítka a sleduju co se děje [btw myslím že jsem tam jednou omylem rozbila kávovar Grin ])
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Diego
Máš to moc dobrý.
Proč to máš tak krátký nebo se mi to jen zdá?
 
Mopidu
Jo, píšu krátce, ale začínám se vracet k mému standartnímu intervalu vydávání příběhů-každý den, takže ta délka snad nevadí
jinak dneska nebude nic, ne proto že bych nevěděla, ale proto že jedu na celej den za kamarádkou a vrátím se zítra Smile
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
Shock
 
Mopidu
Tak jsem se vrátila od kamarádky a teď už bude (snad) příběh vycházet pravidelně Wink Jinak děkuju za nekvalitní (a kvalitní) příspěvky u předchozího dílu Grin (začíná se mi to s těmi nekvalitními příspěvky zamlouvat, někdy to třeba zopakuju Grin )
Právě jsem dočuměla na Hvězdný Války, takže dnes napíšu tohle: Ať Vás provází Síla.
______________________________________________________________________

Anria uviděla na obzoru kouř. "Už nebudeme daleko." podotkl Dall "To bude táborák" cesta se začínala měnit v mírný kopec a na jeho samém vrcholu se jim naskytl pohled na obří kemp. Nikdo z nich ho nikdy dřív neviděl a byli příjemně překvapeni, uprostřed se tyčí táborák velikosti trolla, kolem jsou kameny pomalované zajímavými kresbami, na tyčích jsou zavěšeny pytle s mamutím sýrem a samotní mamuti se pod bedlivým okem obra pásli na zelených lukách (pokud se tomu co je ve Skyrimu dá říkat "zelené" ) . První vytasil zbraň K'Raik, napřáhl luk a napjal tětivu. Anria to po něm zopakovala a Dall vytáhl z pochvy meč a vyvolal si Familiara. K'Raik zamířil přímo obrovi na hlavu, zhluboka se nadechl a pustil šíp. Šíp se obrovi trefil do hlavy, obr ho vytáhl svou mohutnou prackou a spozoroval útočníka na kopečku. Dall vyvolával jednoho Familiara za druhým a sám se snažil vyhýbat mamutím útokům, K'Raik a Anria šili do obra jednu šipku za druhou, Dall mu hodil pod nohy ohnivou runu a brzy bylo po obrovi, měli ale větší problém a to čtyři rozběsněné mamuty velké jak Dwemeří Centurion. "Není jich trochu moc?" zařvala přez dusot šestnácti několikatunových nohou Anria. "No... Možná že jsme na to měli jít trochu opatrněji" uznal Dall a jeden mamut se po zásahu Fire Boltem svalil na zem. "I když..." uchechtl se Dall když první mamut spadl na tvrdou zem. Zbývali tři mamuti, Anria se utekla schovat zpět na kopeček, neměla žádnou zbraň na blízko tak jen ostřelovala, K'Raik vytáhl své dva meče a Dall se konečně vybodl na Familiary a povolal Frost Atronacha. Nakonec to ani netrvalo moc dlouho a všichni mamuti leželi mrtví a naše trojka utrpěla skoro minimální zranění. Po pár potionech uřízli mamutům choboty a K'Raik si vzal i nějaké ty kly, zřejmě na prodej, Anria objevila obrovu truhličku ve které bylo pár užitečných věcí jako Septimy, Potiony, Dwemerské šípy (kde je ten trouba obr vzal zůstává záhadou) a tak dále a tak dále. "Tak jo, jídlo máme, můžeme pokračovat." zavelel K'Raik jehož mošna už trochu připomínala hodně nadytý polštář. Dall šel jako poslední, ale když se otočil ještě naposledy ke kempu, odběhl tam ještě a nabral si plnou hrst mamutího sýra.

Konečně se vrátili na kamennou cestu vedoucí směr Falkreath. "Co to baštíš?" zeptal se K'Raik když uviděl Dalla s plnou pusou a něčím žlutým v ruce. "Mhamhuthí sýr" zamumlal Dall plnou pusou. "A je to dobré?" zeptala se Anria a pozvedla obočí. "Mhm" přikývnul Dall a každému nabídl kus své žluté hroudy. Oba si nabízený sýr vzali a překvapivě byl i docela dobrý a jejich putování dál pokračovalo v klidu.

Ve Falkreathu se s Dallem museli rozloučit. "Tak nazdar." usmál se Dall "Kdyby jste mě někdy hledali, zeptejte se hostinských, ti si mě budou pamatovat." odcházel pomalu a měl vztyčenou ruku na rozloučenou. Anria mu pozdrav opětovala a když zmizel za zatáčkou otočila se ke K'Raikovi. "Jdem?" "Jdem." a vyrazili skrz Falkerath splnit svou misi a odevzdat skříňku.
Upravil/a Mopidu dne 08.07.2012 00:58
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Skees
JOO další díl...Grin
Mám hvězdičku na čudlíku :3
 
Skees
A doufám, že za 2 týdy co nebudu mít přístup k netu, tu přibude pár dalších dílů...Grin Grin
Mám hvězdičku na čudlíku :3
 
Mopidu
Vím že jsem říkala "žádný drakorozený" ale nakonec tu je, myslím že by to nemělo nikomu vadit (pokud zrovna nejste drak, sedící u kompu se zzapnutým Skyrimem a neskáčete se svým Dovahkiinem z Throat of World jen kvůli své nenávisti k Dovahkiinům a pro uspokojení svých myšlenek o krvi)
Užijte si show! (tahle věta se mi hrozně líbí Grin)
______________________________________________________________________

Anria a K'Raik prošli Falkreathem, na hřbitově byli zřejmě nějací manželé a brečeli nad hrobem, potichu je obešli aby je nevyrušili a vydali se do lesa, najít černé dveře.

Když dveře zašeptaly "Vítejte doma" po odpovězení otázky, vešli dovnitř a s radostí usoudili že vše je jako dřív, žádné květiny ani vůně, zmádmý rozruch ani mrtvo, v jídelně se vařila polívka a ten tupec "on" vypadal už i po otravě docela v pohodě. K'Raik s Anriou si to zamířili přímo k pracovně, kde si Rick tentokrát něco četl. "Máme to." radostně řekla Anria a položila vypáčenou schránku na stůl. Rick si papírkem založil knížku a položil ji, zadíval se pozorně na skříňku "Originální způsob otevírání." poznamenal když si všiml vydutin a vypouklin od ran kamenem. "No, s tím souvisí další věc, zase nás někdo poznal podle uniforem" podotkla Anria a Rick si až teď všiml že mají na sobě něco jiného. "Nějaké problémy?" "Naštěstí ne." odpověděl K'Raik. "Dobře." spadl Rickovi šutrák ze srdce "Necháme udělat nějaké nové, ale bude to trvat." "A co Stormcloacký problém? Už se vyřešil?" napadlo K'Raika "Ještě ne, tak snadné to není. Zkoušel jsem kontaktovat Legii, ale nechcou s námi nic mít." svráštil Rick čelo a opřel si ruce o stůl "potřebujeme na své straně nějakou vlivnou osobu, která by Legii přesvědčila že máme společného nepřítele a v nedávné době se tu objevil Drakorozený." Rick se narovnal, jeho neschopnost dlouze mluvit se opět projevila "Prostě pošlem někoho aby ho našel" zkrátil to. "A o koho přesně se jedná?" zeptal se K'Raik "Nějaký Bretonec s podivným jménem. Něco jako Rall." po Rickových slovech se K'Raik musel picnout do čela. "Kruci! Dalla známe, ten co nás poznal. Nikdy bych nevěřil že je to Drakorozený!" "Vy víte kde je?" otázal se překvapeně Rick "Ne, ale před chvílí jsme se s ním rozloučili, někde tu třeba ještě bude." "A co když ne?" přerušila ho Anria. "Tak... Tak šel směr Riverwood, tam se zeptáme v hospodě!" "V hospodě?" zeptal se Rick "Jo, dlouhej příběh, nevynechal by ani jednu" Vysvětlila Anria "Fajn, tak ho běžte sehnat, pokud nejste unavení." Anria a K'Raik kývli "Půjdeme hned, třeba ho doženem" a vyšli z pracovny. Cestou ven je z jídelny uviděl "on" a prostě musel zahulákat "Čumte lidi! K'Raik je bez kapuce!" a u dveří se rázem objevil hlouček zvědavců. K'Raik probodl "jeho" zlověstným pohledem, ale jinak dělal že si jich nevšímá.

Ve Falkreathu se poptali v hospodě, jestli se tam Bretonec nestavil, ale překvapivě ne. Vrátili se tedy zpět na cestu kde se rozloučili a šli jeho směrem. Když narazili na zbloudilého cestovatele, potvrdil jim že ho viděl a zpíval si písničku o nějakém Ragnarovi. "Určitě jdeme dobře" prohlásila Anria a přidala do kroku
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
drakorozený Grin a bude tam používat dračí řeč ? Grin
 
Chell
prečo si myslíš že každý drak musí nutne nenávidieť dovahkiina?
a btw keď hovorý dalšia osoba tak to daj do dalšieho riadku.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
Mopidu
Jo, s řádkama zapracuju Wink
A ohledně dračí řeči, spíš tam budou jen nějaké řevy (jsem líná ji tam dávat Grin a i tak, dračí řeč bych k Dallovi moc nedávala, možná ji bude mluvit jeden, dva draci.
A ohledně draků co nenávidí Dovahkiiny, Chell, byla jsi přehlasovaná, 98%dotazovaných odpovědělo že polštář... Eeeee, totiž že je nenávidí
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Nové DLC Představy o Skyrimu 44 07.04.2021 23:41
Používání kovářstí a očarování, nové postavy... Skyrim - obecně 5 07.07.2016 20:25
Nové levely Skyrim - dotazy, návody,.. 13 25.06.2014 17:35
přihlášení na novém PC Archív zodpovězených dotazů 6 04.03.2014 01:09
Nová kouzla Dawnguard Archív zodpovězených dotazů 9 04.03.2014 01:05
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist