Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Alduinův syn
DragonOzzy
část šestadvacátá: Nedokončená záležitost

Alex

Stáli jsme na kusu skály trčícího z moře, které bičovalo pobřeží a doky hlavního města. Obloha byla pokryta hvězdami, vládla temná noc, silně pršelo a občas zahřměl blesk. Přístav od nás byl na dohled, asi padesát metrů.
„Vypadá to, že ušáci mají problémy…“ Ukázal Fark na pevninu. Skutečně, ve městě zuřila bitva. Thalmorští vojáci s někým bojovali. Ale s kým?!!
„Přístav má v rukou Thalmor, musíme nejdříve rozflákat jejich obranu a teprve pak se dostaneme do města, abychom nalezli Hiretana… A skoncovali to. Farku… Naposledy se ptám… Jdeš do toho?“ Podíval jsem se na spolubojovníka, který místo odpovědi sundal z ramene luk.
„Kdybych chtěl umřít v posteli, místo služby Temnému bratrstvu bych prodával kytky…“ Bral jsem to jako ano. Tělo mi začaly pokrývat šupiny. Do pár vteřin budu drak.
„Naskoč…“

Zarath

(z deníku Zaratha)
Tohle je dost možná poslední zápis.
Přišel den D.
Můj pán Xavier nakonec dorazil na Letní ostrovy a setkal se s Talyrandem. Byl poněkud deprimovaný Tsavininou smrtí, ale stále si uvědomoval, že má povinnosti vůči velení la Resistence. Byl trochu naštvaný na Xaviera, že kvůli jeho cílům přišel o agentku, avšak když mu Xavier řekl, jak se věci mají, hned mu vše odkýval.
Dnešek je onen velký den. Nejdelší den v mém životě. Den kdy budu moci ušákům vrátit vše i s úrokama. Poprvé za celou věčnost se bude bojovat na jejich půdě. Po dlouhé době plánování a menších akcí přichází nejslavnější hodina la Resistance, která je buď vynese na vrchol, nebo smaže z povrchu zemského. Všechno nebo nic. Dlouhou dobu podporou odbojových skupin ve Valewoodu a Elsweyru oslabovali Dominium, aby mu dnes zasadili poslední ránu. Chystal se totiž převrat.
Bitva o samotné hlavní město nás však až tak nezajímá. Alespoň ne mne a Xaviera. Naším cílem je využít toho, že bitva dostatečně zaměstná Thalmorské vojáky a my snáze pronikneme do paláce, kde sídlí ústředí Thalmoru. Pán „znetvořený ksicht“ (tak bych teda nazval toho pošuka kterého chce Xavier zničit), se tam totiž chystá provést jakýsi rituál otevření brány do Zapomnění. Sice jsem o té události moc nikdy nenastudoval, ale vím jedno.
Jestli ten parchant uspěje, budeme všichni v hajzlu. Xavier však tvrdí, že vše jde podle plánu a že máme šanci ho zastavit. Doufám, že ví, co dělá….
Sbohem deníčku…
(konec zápisu)
----Později----
Vyplivnul jsem vyražený zub a ztěžka zabral oběma rukama. Ležel jsem na ulici města. Spousta baráků byla v plamenech a já měl zrovna tu kliku, že mne přimáčkl k zemi masivní trám. Bitva o hlavní město Letních ostrovů byla v plném proudu, avšak já se musel setkat s Xavierem. Měli jsme v plánu vyrazit společně, ale bitva vypukla dříve, než se čekalo a dost nečekaně.
Ztěžka jsem nadzvedl trám, když tu jsem ucítil úlevu mých svalů, když mi někdo ten kus dřeva pomohl zvednout.
„V pohodě?“ Zasyšel jakýsi hlas. Agronián, bojující za la Resistance mi pomohl vstát.
„Ztratil jsi meč, vezmi si tohle…“ Hodil po mě palcát, jenž sebral padlému Thalmorovi.
„Díky…“ Rozkašlal jsem se, když se mi vrátil vyražený dech. Ještěrka v tu chvíli zmizela v davu mydlících se vojáků. Masakr jak kráva, co chvíli vzduchem letěla končetina, cákanec krve, prst, zub, nebo se ozývalo křoupání kostí, když orkové z la Resistance drtili na prach thalmorské stráže, nebo smrad spáleného masa, když ušáčtí mágové pálili rebely na uhel.
Musím najít Xaviera. Nějak se v té vřavě ztratil. Rozběhl jsem se náměstím a kličkoval mezi bojujícími dvojicemi. Po cestě jsem palcátem podrazil nohu běžícímu thalmorovi a následně ho vší silou praštil přes mozkovnu, přičemž příjemné křupnutí mne ujistilo, že tento už bojovat nebude.
Další mi chtěl useknout hlavu mečem, avšak já mu chytil ruku v půlce cesty, rozmáchl se palcátem a praštil ho přes hrudník. Vyplivl krev, když jsem švihl rukou zpět a tentokrát mu druhým úderem prorazil zbroj, jako finále jsem ho praštil ho loktu, přičemž upustil zbraň a následně mu rozdrtil hlavu. Sakra, a já ty drtivé zbraně vždy tam podceňoval!
Chtěl jsem se pohnout, ale zastoupil mi cestu další parchant. Doháje!!! Kdo jim bude kopat hroby?!!! Jeho primitivnímu výpadu na hlavu jsem bez problémů uhnul, podkopl mu nohu a zároveň ho udeřil do ksichtu, zatímco na zemi přes vylámané zuby nadával, vytáhl jsem dýku z boty a dorazil ho následným dupnutím na hlavu.
Nestihl jsem však včas zareagovat na jeho kámoše s obouruční sekerou. Mířil mi na hlavu, postavil jsem mu do cesty palcát, avšak ránu jsem už nezastavil, jen odklonil. Třeba že jsem dopad zmírnil, zasekl se mi do ramene a vytvořil mělkou ranku.
„Tos pos*al!!!“ Probodl jsem parchantovi hrudní koš, vyrval si sekeru z ramene a skopl ho na zem. Do háje s těmi thalmory, nový oblek a už celý od krve!!
Z brány na náměstí se zrovna vyřítil další oddíl vojáků, ale tu přímo mezi ně dopadla blesková koule. PRÁSK!!! Všude létala opečená těla, nebo jen jejich části. Nebohý vysoký elf vedle mne se z toho poblil.
„Kdo to sakra…“ Xavier. Stál na bráně a vrhal po thalmorech blesky a kouzly podporoval bojující členy la Resistance.
„Zarahte!!! Tady!!!“ Hodil mi dolů lano. Než se stihl přis*at další oddíl, vylezl jsem nahoru.
„Nemáme čas se zdržovat bojem!!! Musíme do paláce!!! Princ se chystá zahájit rituál, cítím to!!!“ S těmito slovy zrzavý čaroděj s bradkou a strništěm švihl rukou, čímž telekinezí urval hlavu lučištníkovi, jenž na nás mířil.
Spustil se liják. Super, už tak blbý den a ještě při tom zmoknu. Aspoň zhebnu čistý…
„Cesta městem je zablokovaná posádkou, můžeme se dostat přes doky. Ale ty mají v rukou stráže, i když ne tak početné, můžeme se probo…“ Ozval se rachot.
Já i Xavier jsme oba dva čuměli jak paka, když nad dokem se zjevil… DRAK!!! A na jeho hřbetě seděl jakýsi lesní elf ve zbroji Temného bratrstva.
Tady se dějí fakt ujetý věci hele…

Alex

Vychrlil jsem z tlamy ledový závan, který proměnil obranu doků v ledové sochy. Sice mne málem trefila balista, ale vyhnul jsem se jí.
„Jsem král světáááááááá!!!“ Řval Fark, zatímco stříle jeden šíp za druhým do strážných. Ten si to vážně užívá.
Netrvalo dlouho a doky jsme kompletně vyčistili od posádky, ať už mými řevy, nebo Farkovou přesnou střelbou.
„Výborně, teď můžeme letět směr palá…“
„Dop*dele Alexi bacha!!!“ Nějaký čaroděj mne sejmul ohnivou koulí. Nezranilo mne to nijak vážně, ale vyvedlo mne to z rovnováhy a já rychle ztratil kontrolu nad letem. Začal jsem se v otáčkách řítit do vody.
„DOP*DELE ALEXI!!! ZVEDEJ TO!!!“ Držel se zuby nehty Fark. Dělal jsem co mohl, ale nakonec jsem sebou křáchl do jedné z lodí v přístavu…

Probral jsem se v jedné z kajut, nyní již v lidské podobě. Fark mlátil jakýmsi kladivem, které zde našel do prkenné stěny.
„Už jsi vzhůru princezno? Výborně. Žábra tam asi kromě křídel a chrlení ohně nemáš co?“ Podíval se na mne.
„Musíme se dostat ven, jinak se utopíme!!!“ Ztěžka jsem se zvedl ze země. V místnosti jsem už měl po kolena vody.
„Nepovídej. Hold, cesta ven je zablokovaná, musíme si nějakou…“ Fark udeřil ještě jednou, proboural stěnua do kajuty se začala valit voda.
„Vyrobit…“
Zadrželi jsme dech a vyplavali z boku lodi ven. Po dlouhé době jsme se nadechli až u mola, na které jsme vylezli. Přístav byl v troskách, všude se povalovaly thalmorské zdechliny.
„Tak a teď do paláce, bohužel asi budeme muset pěšky…“ Zakašlal jsem a prokřupal si klouby. Fark mezitím kontroloval stav svého luku.
„Dokázal to!!! Rychle, tudy!!!“ Začala se k nám řítit skupina vojáků, bojujících proti thalmoru. Nijak si nás však nevšímali, proto jsem je raději neprovokoval. Zabíjení si dnes užiju už tak dost…
„Tamhle jsou!!! Za mnou Zarathe!!!“ Z davu se odlepily dvě postavy. Jedna z nich byl mladý redguard s mírně poraněným ramenem a druhý udýchaný vousatý čaroděj v kápi.
„Vše podle plánu. Jsi to ty Alexi?“ Podíval se na mne čaroděj.
„Odkud znáš mé jméno?“ Zeptal jsem se ho. Ten mne ale jen chytil za ruku.
„Není čas nic vysvětlovat, musíme do paláce!!! Jestli chceš sejmout Hiretana než bude vše ztraceno, musíme si pohnout!!!“

---později---

Přes doky nebyl problém se do paláce dostat. Vojáci byli plně zaměstnáni bojem ve městě, v zoufalé snaze dostat situaci pod kontrolu.
„Zabarikádovali vchody!!!“ Zařval redguard, ze kterého vypadlo, že se jmenuje Zarath. Přísahal bych, že vypadal skoro stejně jako „drakorozený blb“ kterého už ale sejmul Grog. Žeby dvojčata?!
„To jim nepomůže…“ Zarath vytáhl jakousi lahvičku s černou kapalinou a vrhl ji na zeď. Roztříštila se a vším okolo otřásla mohutná exploze. Ve zdi od skladu, který byl nedaleko palácového přístavu, se objevila díra. Vešli jsme dovnitř a odrovnali ještě se vzpamatovávajíci napůl omráčené stráže.
Skrz sklad jsme se dostali do prostor paláce. Zrovna jsme běželi bohatě zdobenou chodbou do vstupního sálu, když tu nám cestu zastoupili tři thalmorští vojáci. Už-už jsme se připravovali na boj, když tu…
Země se otřásla, vše najednou bylo jaksi barevnější, ozval jakýsi dunivý zvuk… A ze zdí tu a tam vyrašily paprsky magické energie. Zároveň se nějak začala hroutit realita sálu, protože zdi se začaly podivně natahovat a zase stahovat. Co hůř pro vojáky, všichni tři se vznesli a začali se pomaličku rozpadat na prach a měnit se v podobnou magickou záři.
„Super, thalmorové se smao rozpadnou a my nebudeme muset bojovat…“ Schoval dýku Fark. Xavier však zůstal chladný.
„Ne… Tohle není dobře…“ Podíval se na mne.
„Princ dokončuje rituál, rozkládá těla i duše svých přisluhovačů, aby získal potřebnou moc… Už nemáme moc času… Pojďme… Pozor ať se nedotknete těch paprsků…“ Rozběhli jsme se ke vchodu do příjmacího sálu.

Zarath

Vběhli jsme do sálu. Uvítalo nás… Tleskání?
Vše tu bylo zdemolováno, lze se jen dohadovat, zda to způsobily otřesy země, nebo nedávný boj. U dveří ležel jakýsi… Omráčený rarach… V oblečení?! A u zdi raněný Talyrand. Jak se sem dostal, to jsem neměl čas řešit.
Mou pozornost upoutal spíš levitující elf v jakémsi zeleném županu… Odněkud jsem ho poznával…
„Ty PARCHANTE!!!“ Zařval z ničeho nic vedle mne Alex.
„KDE JE LAURA!!!“ Elf se zasmál. Jasně že ho znám!!! To je ten, který mne omráčil a já poté málem chcípl!!! V té jeskyni!!! V ruce třímal onen zelený drahokam, který měl pocházet od krále sněžných elfů.

„Brzy se s ní setkách… Na onom světě, v Sovngardu, Oblivionu, nebo kam ta vaše ubohá rasa chodí po smrti!!!“ Rozchechtal se elf.
„Teď tě zničím, ty Alduinův bastarde!!! Tu tvou děvku už si bere do parády Princ, její krev otevře bránu pro našeho pána Dagona!!!“ Strhl si plášť, nyní levitoval polonahý, jen v potrhaných kalhotách.
„Hej!!“ Zařval jsem na dědka. Čaroděj, vznášející se nad rudou září mne zrozoroval.
„Máme nevyřízené účty!!!“ Zahulákal jsem na něj. Dědek se ušklíbl.
„Aaaa… Zarath… Myslím že můžu dokončit to, co jsem začal. Od té doby co jsem zmasakroval za velké války jako důstojník tvou vesnici a tys přežil, mám takový otravný pocit nedodělané práce. Mám rád všechny věci hotové… Muhuhehe…“ Smál se jako khajiit na scoomě.
Zatnul jsem pěsti. V kloubech mi zapraskalo a na pažích mi naběhly žíly. Prokřupal jsem si krk.
„Běžte napřed…“
„Zarathe…“ Chtěl něco namítat Xavier.
„BĚŽTE napřed… Já se postarám o tohohle parchanta. Pokud vím, vy máte práci s tím vaším princátkem…“ Podíval jsem se na Alexe, toho elfa a Xaviera.
„Nakopejte mu prdel i za mě…“ Mrkl jsem na ně. Oni kývli a obešli dědka, který se snesl na zem.
„Měl jsem tě sejmout už jako malého smrada…“ Zamručel.
„Tvá matka pištěla jako nevychovaná ku*va, když ji mí muži znásilňovali…“
„Tak schválně, jak budeš pištět ty?“ Svraštil jsem obočí a zatnul zuby. Konečně dostanu toho parchanta, kterého jsem tak dlouho hledal…
„Zarathe…“ Zachroptěl Talyrand. Otočil jsem hlavu. Ušák, s krví u úst mi hodil svůj meč. Cítil jsem, že je silně očarován. Nemluvě o dokonalé řemeslné práci, s jakou byl vyroben.
Kývnutím jsem poděkoval a poté se podíval na elfa.
„Můžeme?“
„Nějaká poslední slova než tě roztrhám na kusy?“ Zahřměl dědek. Zaujal jsem bojový postoj a připravil si zapůjčený Talyrandův meč.
„Co třeba tohle… FUS RO DAH!!!“
Upravil/a DragonOzzy dne 23.07.2012 06:13
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Chell
skvelé!!! len by ma zauímalo kam sa podela Chell...
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
DragonOzzy
Chell napsal:
skvelé!!! len by ma zauímalo kam sa podela Chell...


podela se řešit vlastní problémy, ale jestli chceš tak tam může zasáhnout :3 pošli kdyžtak do PM jak by sis ji tam představovala
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Chell
potom odpíš Pfft
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
hRDLA
OOO, to je napínavé Wink.
Jen si uprav ten první odstavec u Zaratha jak to začíná: Můj "pán" Xavier - je to trochu nepřehledné.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Skees
Skvělí... kdy bude další díl??? Grin
Mám hvězdičku na čudlíku :3
 
DragonOzzy
Skees napsal:
Skvělí... kdy bude další díl??? Grin


až si budu jistý že je Alex dostatečně "bad Ass"
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Leneren
hRDLA napsal:
Pěkný, super jak si na konci zaonačil s tím usmířením s Astrid. Jenom, jak mohl mít ten žoldák Stříbrnokrevných imperiální meč, když sympatizují s Bouřnými Hávy?

copak si žoldáci neshánějí vlastní zbraně ? žoldák není oddaný voják
 
Chell
DragonOzzy napsal:
Skees napsal:
Skvělí... kdy bude další díl??? Grin


až si budu jistý že je Alex dostatečně "bad Ass"

??? tvoj alex?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
Skees
Ok... ale pospěš si... začínám se dost nudit...Grin Grin Grin
Mám hvězdičku na čudlíku :3
 
DragonOzzy
Chell napsal:
DragonOzzy napsal:
Skees napsal:
Skvělí... kdy bude další díl??? Grin


až si budu jistý že je Alex dostatečně "bad Ass"

??? tvoj alex?


toho tvého neznám O_O" Mám v plánu použít jen Chell
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Chell
o.k. rozmíšlam čítal si vôbec DTD?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
DragonOzzy
Chell napsal:
o.k. rozmíšlam čítal si vôbec DTD?


trochu, kvůli tom že jsem zaměstnán Alduinovým synem jsem neměl moc čas číst ostatní povídky T_T Ale už nezbývá moc AS, za chvíli bude končit, pak se na to vrhnu, slibujem :3
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
DragonOzzy
část sedmadvacátá: Drak a démon

Alex

Můj řev vyrval z rukou zbraň thalmorskému vojákovi. O vteřinu později ho probobla moje katana. Vyrval jsem ostří z jeho orgánů, udělal překrok a při otočení jsem usekl hlavu jeho kámošovi, který po mě šel zezadu. Fark mezi tím kopl do spánku dalšího vojáka a následně mu vrazil dýku do krku, drohou rukou švihl a druhá dýka usekla ruku justicionářovi, který chystal jakési kouzlo. Zatímco elf padl na kolena, Fark schoval zbraně, postavil ze za něj, chytil mu hlavu a jediným křupnutím mu zlomil vaz.
„Zdržují nás!!!“ Uskočil jsem do strany, podsekl nohu vojákovi a hned poté co upadl jsem ho sekl přes hrudník.
„Tyvole fakt? Neříkej…“ Utrousil na mne Fark poznámku a upálil elfského čaroděje ohnivou koulí, zatímco Xavier sejmul další ho bleskem. Nacházeli jsme se v palácové katedrále, pár oken zdobených barevným sklem už to mělo tak trochu za sebou. Z opačného konce místnosti se řítili další parchanti.
„Fus-ro!!!“ Zařval jsem, země se otřásla a thalmora přede mnou rozesračkal mramorový blok. Už jsme se chystali čelit další skupině thalmorů, kteří si šli pro svou popravu, avšak země se otřásla opět, stejně jako na chodbě před vítacím sálem.
„MOC, POTŘEBUJI VÍÍÍC MOCI!!! NEBOJTE SE MÍ VĚRNÍ, VAŠE ŽIVOTNÍ ENERGIE BUDE DOBŘE VYUŽITA!!!“ Thalmorům docvaklo, co to asi znamená a místo boje s námi začali utíkat kolem nás, avšak po druhém otřesu podlaha pukla, prasklina se rozšířila a gravitace jakoby pro elfy přestala fungovat. Vylétli do vzduchu a s mučivým křikem se začali rozpadat na prach, a byli nasáváni do praskliny. Ti, kteří se ještě nerozpadli úplně se ještě snažili z posledních sil vyšplhat z praskliny ven, ale i z nich rychlostí světla odpadávaly kusy „prachu“.
„Vypadá to, že jsme našli Hiretanovo doupě.“ Fark dupnul poslednímu thalmorovi na ruku. Ten se okamžitě rozpadl a zmizel tam, kde před chvílí jeho druhové.
„Zajímalo by mne, proč se to samé neděje nám.“ Podíva jsem se na Xaviera.
„Thalmor tím jak se spolčil s Hiretanem, mu zaprodal své duše. Je nyní pánem nad jejich životem a smrtí.“ Podíval se do díry Xavier.
„Nikdy nekšeftuj s démony… Jak říkával můj táta…“ Zavrtěl hlavou Fark.
„Jdetě napřed, já se přemístím na své místo a provedu rituál, který učiní prince zranitelným… Alespoň pro Alexe.“ Podíval se na mne.
„Musím udělat něco, po čem zesílí, AVŠAK stane se smrtelným pro tebe.“
„Proč zrovna pro mne?“ Nechápal jsem.
„Tvá matka patřila k rodu Bolmotů. Démonobijců. Tím že jsi její potomek, jsi zdědil i jejich krev. A po tobě ji zdědí tví potomci a jejich potomci… Jakožto Bolmot dokážeš zabíjet démony, ostatní umí zabít jen dočasně a to jen jejich smrtelnou podobu. Princ však teď není ani démon, ani člověk, proto je vlastně nesmrtelný… Já ho však změním v démona úplně…“ Xavier potěžkal svitek předků. Tak pro něj jsme to s otcem sháněli…
„Zpátky na člověka by to asi nešlo co?“ Odkašlal si Fark, když se mu do úst dostal závan prachu ze spadlého kvádru mramoru. Xavier zavrtěl hlavou.
„Hiretan, stejně jako já, ztratil svou lidskou podstatu už před více než dvěma sty lety. Až na to, že já nejsem tak úplně démon, jsem jen hmotný přízrak, svázán věrností k mému pánovi Atheslanovi. Když vyl Princ kdysi dávno vzkříšen, část jeho fyzické schránky zanikla, proto byla nahrazena démonickými částmi. A tím se nám zadělalo na tenhle problém… Hodně štěstí Alexi, už nesmíme ztrácet čas.“ Xaviera obalily proudy energie a po chvíli zmizel.

Zarath

V jedné ruce jsem třímal Talyrandův meč, ve druhé ukořistěný palcát. Vražedná kombinace. Dědek po mém pokřiku vyletěl do vzduchu a narazil do zdi. Bezvládne padl na zem.
„Pche, myslel jsem že jsi drsnější ušáku. Už nejsi takový frajer kdy...“ Natáhl ke mně ruku. Kolem něj se najednou objevila hromada energetických „chapadel“ jedno z nich se změnilo v osten, zatímco další vystřelilo ke mně a omotalo se mi kolem ruky s palcátem.
„Heh?“ Nestihl jsem zareagovat, trhl směrem k sobě a já už jen letěl. Chtěl mne nabodnout na osten, ale to se mu nepovedlo. Stihl jsem máchnout mečem a chapadlo přeseknout. Elf, který už stál na nohou, zatnul zuby a zavřel oči. Trhl sebou. Kouzlo nejspíš bylo napojeno na jeho nervový systém. Neváhal jsem a praštil ho vší silou palcátem do břicha. Elf se předklonil. Chstal jsem se mu useknout hlavu, ale v půlce cesty se meč zastavil. Chapadla zmizela. Vytvořil si jakýsi magický štít.
„Přestáváš mne bavit červe!!!“ Dědek se narovnal, sundal ze zad hůl a odstrčil mne. Opět trhl rukou směrem ke mně a já se posunul o pár metrů dozadu, jako kdyby mne někdo silně nakopnul, nebo odtáhl. To byla síla!!!
„Teď ti bude pořádné horko smrade!!!“ Začal po mě sesílat ohnivé koule.
„Kur*a!!!“ Začal jsem uskakovat. Kdyby mne trefila jediná, byl bych spálen na uhel.
„Tancuj!!!“ Dědek začal ke mně pomalu kráčet a sesílat mi pod nohy ohnivé střely. Když byl ode mne vzdálen asi jen dva metry, rozběhl jsem se, vyskočil a provedl výpad, kterým jsem ho chtěl ve vzduchu probodnout. Dědek však meč zastavil šítem. Zapomněl však na to, že mám ještě ten palcát…
„ÁÁÁÁÁ!!!“ Zařval a upustil hůl, když jsem ho majznul po hlavě. Z temene vytryskla krev. Padl na jedno koleno. Štít nezmizel, ale značně zeslábl. Přišel o část své moci. Pokusil se na mne seslat jakési iluzionistické kouzlo, nebo vyvolávání, kdoví co, ale jen ze mne sklouzlo.
„Jak je to sakra možné?!! Už jsi měl být poslušná zombie!!! Měl jsem ovládat tvou mysl!!!“ Zazubil jsem se.
„Xavier na tohle myslel ušáku…“ Kolem mne se zjevila blankytná záře. Elf na mne začal sesílat kouzla. Ohnivé koule, ledové hroty, blesky. Vše bylo marné.
„Věděl že Princ má na své straně mocné čaroděje a já jsem na kouzla lempl… Očaroval mne odolností vůči magii, sice ne vůči ničivé… Zpočátku. Nyní pohlcuji kouzla. Tím že jsi na mne seslal to kouzlo iluzí, jsi štít aktivoval…“ Pohlcoval jsem stále další střely.
„…a s každou pohlcenou střelou jsem teď mocnější…“ Dědek se zarazil. Pak se zamračil a opět se kolem něj zjevila chaladla.
„Tak tě zlikvidujeme mechanicky, parchante!!!“ Začal jsem zuřivě vykrývat energetické proudy, kterých bylo daleko víc, než já mám rukou. Ale díky energii z kouzel jsem to stíhal. Pak mi ale jeden prout probodl ruku s mečem. Nebylo to vážné zranění, ale v šoku jsem zbraň upustil. Než jsem se vzpamatoval, chapadla mne přirazila ke zdi.
Třebaže stál několik metrů ode mne, pomocí chapadel jako kdyby mne měl na dosah ruky. Každou končetinu drželo jedno chapadlo. Páté se mne chystalo probodnout. Polonahý stařík se zasmál.
„Ty a tvá ubohá rasa. Nezáleží na tom, jaké hračky ti kdo dá, ani jak tě vycvičí, nikdo nedokáže porazit mne, mocného elfského má…“ Země se opět otřásla, jako na chodbě. Dědek odvrátil hlavu. Ze zdí vyrazily proudy magických energií, přičemž jedna z nich porušila chapadlo na ruce, ve které jsem držel palcát. Vyrušený dědek neměl aktivován štít, vše dal do útoku na mne, protože z mých ran byl dost vyčerpaný. Tím zbytkem síly co mu zbýval, mne chtěl zničit. Chyba ušáku.
„To je za Hammerfell s*áči!!“ Mrštil jsem po dědkovi palcát. Nestihl stáhnout chapadla a aktivovat štít. Zbraň ho trefila přímo do hlavy takovou silou, až se ozvalo křoupání obličejových kostí. Začal řvát. Chytil se za zakrvácenou tvář a já byl najednou volný. Uskočil jsem stranou, udělal kotoul po luxusním koberci příjmacího sálu a najednou jsem měl na dosah ruky Talyrandův meč. Sebral jsem ho a narovnal se.
„Tohle je za mámu…“ Švihl jsem rukou a usekl dědkovi pravou paži.
„Tohle za tátu…“ Jeho levačka odletěla v proudu krve do rohu.
„Tohle za mou vesnici a všechny, které jsi zabil ve Velké Válce!!!“ Usekl jsem mu pravou nohu.
„Tohle je za Hammerfel!!“ Odsekl jsem mu levou nohu, dědek nyní „stál“ jako zmrzačená socha a sotva držel rovnováhu, jeho torzo stálo v kaluži vlastní krve na zemi.
„A tohle ty hajzle…“ Vzpomněl jsem si na to utrpení v cele smrti. Jak jsem málem zařval v lese, když mne parta jeho podřízených chtěla zaříznout jako svini.
„Tohle je za mne.“ S posledním rozmáchnutím jsem elfovi usekl hlavu, která se odkutálela Talyrandovi k nohám. Život polonahého elfského staříka byl u konce.
„Dík za půjčení brácho….“ Vrátil jsem raněnému elfovi meč, který stále vyjeveně sledoval scénu. „Slouží dobře. Teď probereme toho raracha.“
„Zarathe, jsi raněný…“ Podíval jsem se na probodnutou paži. Mávl jsem rukou.
„Škrábnutí…“ Pomohl jsem elfovi na nohy.
„Pojď, než nám to tu spadne na hlavu. Zbytek práce je už na Alexovi…“

Alex

Pod podlahou chrámu se skutečně nacházely katakomby, jakási jeskyně, kterou tekl tajný potůček. Byla tam tma jako v pytli, žádná živá duše… Avšak cítil jsem tu temnotu, jako vždy, když se zjevil Hiretan… A taky Lauru… Má lásko… Už jsme blízko…
„Tohle bude vchod do místnosti, kde ten parchant provádí rituál…“ Řekl Fark a ukázal na konec chodby, kterou jsme kráčeli, když naše nohy čvachtaly v mělkém potůčku.
„Jdeme mu zkazit mejdan…“ Sundal jsem ze zad katanu. Už jsem se blížil ke dveřím, když tu jsem uslyšel známé zahřmění. Přímo za mnou vyrašila ze zdi magická energie. Já a Fark jsme byli odříznutí.
„Doháje…“ Elf hodil na bariéru kámen, ale ten se hned rozprskl. Není dobrý nápad se tímto zkoušet dostat.
„Vypadá to, že nemůžu jít s tebou… Musíš jít sám.“ Podíval se na mne.
„Díky za všechno… Jsi dobrý přítel Farku. Zkus najít cestu ven. Osud tomu chce abych mu čelil sám… Je to přeci jen konec konců můj osud…“ Lesní elf kývnul.
„Hodně štěstí Alexi… Setkáme se na povrchu…“ Zdvihnutým palcem mi popřál hodně štěstí a obrátil se k odchodu. Jsem tu teď sám…
Opřel jsem se do masivních vrat.
„Proč bojujeme proti sobě?“ Ozval se mi najednou v hlavě hlas.
„Připoj se ke mně!!! Vytvoříme nový řád!!! Proč bychom my urození měli marnit síly bojem mezi sebou Alexi? Jsme si přece rovni!!! Proč stojíš na straně těch červů?“
Ušklibl jsem se. Poslední Princův pokus mne zlákat na svou stranu. A obětovat jako ty Thalmory před chvílí.
„Protože jsi kretén…“ Řekl jsem a rozrazil dveře. To co jsem spatřil, mi vyrazilo dech. Laura se vznášela nad jakýmsi jezerem se zářící vodou, zapečetěna v nazelenalém krystalu, jako kdyby byla zamrzlá v ledu. Místnost osvětlovaly vnášící se magické zdroje světla. A Hiretan… Ten seděl za jezírkem, pravděpodobně budoucí branou do Ovlivionu na trůnu, podobnému těm v daugirských ruinách.
„Náš… Princ na bílém koni… Dráček dorazil. Kdepak máš taťku? Nedoprovodí tě?“ Vysmíval se mi Hiretan a vstal z trůnu.
„Nejdřív mi lezeš do zadnice, teď se mne zkoušíš zastrašit. Když chceš bojovat, bojuj, nekecej. Ukaž, že v tobě zbyla alespoň trocha cti a postav se mi jako muž! Přišel jsem si pro Lauru a taky s ní odejdu!!!“
„Pf…“ Princ si serval plášť. Stál přede mnou jen v daedrických rukavicích, botách a ocelových kalhotech. Hrudník měl holý, šlo vidět, že není změněný jen na tváři, démonická byla i část hrudi a jedna jeho ruka. Co mají sakra všichni s tím svlékáním?!!
„Náš románek se chýlí ke konci. Statečný milenec se vrhl proti padouchovi, avšak jeho milá…“ Ukázal na krystal, kde byla Laura v bezvědomí uvězněna.
„Za chvíli splyne se vnikající branou a vytvoří portál. Lord Dagon přijde opět na tento svět a zahubí vše živé. A oba naši milenci nešťastně zahynou. Ach, smutný to příběh…“ Začal se smát.
„Už jsi, se vykecal?“ Pozvedl jsem obočí. Kolem brány leželo několik thalmorských plášťů. Nejspíš kněží, kteří rituál prováděli. Jakmile nebyli potřeba, brána je pohltila. Cítil jsem se plný energie jako nikdy předtím, odhodlaný bojovat až do konce. Svíral jsem meč tak, až mne z toho bolely ruce. Neustoupím… Třebaže jsem nedávno měl za sebou hodně bitev, stále jsem byl plný energie… Všechny rány zhojeny díky dračí regeneraci. Žiju pro tento okamžik… Všichni ti parchanti padli mou rukou, abych došel sem… Na toto místo, do této bitvy. Naplním svůj osud a ukončím to. Nemohu připustit porážku… Ať už kvůli Lauře, kvůli sobě, nebo tomuto světu…
Princ si přivolal svůj meč, který používal už tehdy dávno, ještě jako smrtelník. Párkrát se cvičně rozmáchl a pak zaujal postoj. Uklonili jsme se navzájem.
„Ať vyhraje ten lepší…“ Rozběhli jsme se proti sobě a naše zbraně se setkaly s rachotem kovu o kov v jendom záblesku jisker. Legendární meč Dinky Bolmota, proti meči prince Hiretana. Vypadá to na zajímavý souboj….
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
hRDLA
Asi nevydržím do dalšího dílu Wink

BTW: Nehrál si náhodou Soul Calibur? Hiretan mi docela připomíná Nightmara.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Chell
ani ja to nevydržím... sárkyš ozzy ty to prerušuješ v tak napätých okamihoch...
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
oregure
„Tancuj!!!“ to mě zabíjí Grin Grin Grin
 
DragonOzzy
Chell napsal:
ani ja to nevydržím... sárkyš ozzy ty to prerušuješ v tak napätých okamihoch...


Takhle se to dělá, poslední a nejlepší díly musí končit napínavě aby pak všichni škemrali o další GrinD
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
DragonOzzy
hRDLA napsal:
Asi nevydržím do dalšího dílu Wink

BTW: Nehrál si náhodou Soul Calibur? Hiretan mi docela připomíná Nightmara.


Neznám Sad

Nápad "napůl démon napůl člověk" pochází z Heroes MaM 4 podle postavy Gauldoth Polomrtvý
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
hRDLA
Ale uznej, že sou si podobný
http://img252.imageshack.us/img252/7453/nightmare2p2.jpg
Upravil/a hRDLA dne 25.07.2012 22:29

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist