rozhodl jsem se, že si zahraju Oblivion. Instalace úspěšná a následná instalace češtiny taky.
Problém je v tom, že když se přihlásím do hry, tak ač mám menu česky, tak následné diskuze ve hře a interakce s NPCčkama jsou anglicky a ačkoliv anglicky umím, tak čeština je čeština, chápete :-)
Četl jsem nespočet návodů a mělo by to řešit zaškrtnutí něčeho v "Data Files" nebo-li "Herní moduly". Jenže to mi píše, že hra neumí data files najít.
Jestli jste se někdo setkal s tímto problémem, tak mi prosím poraďte, ocením každou radu, díky. :-)
No, myslím že pokud nemáš Data Files tak se ti to všechno jenom zdá . Data Files přece musíš mít ke hraní, nebo se pletu ?. Herní moduly (ty Data Files) by měli být v menu hned pod "Spustit hru"
Upravil/a BadWolf dne 14.04.2012 19:34
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pff... tak to opravdu nevím... Já mám originální verzi a funguje to - rozhodně bych řekl že to, že ti to nemůže najít Data Files nebude chyba češtiny...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, já bych řekl že ten problém je tím že nemáš originál. Mod ti to nemůže způsobovat, takže si asi budeš muset našetřit
kendricka2 napsal:
Kecy kecy jezek v kleci ja jsi stahnul na CZ torrent Oblivion mel jsem to v cestine a slo mi i Data Files zkust to preinstalovat
A ještě nám napiš, že si vykradl banku! Ježiš lidi proberte se! Tohle je fansite ne warez forum, když už máte tu drzost si hru stáhnou, tak za náma nelezte s problémama!
kendricka2 napsal:
Kecy kecy jezek v kleci ja jsi stahnul na CZ torrent Oblivion mel jsem to v cestine a slo mi i Data Files zkust to preinstalovat
A ještě nám napiš, že si vykradl banku! Ježiš lidi proberte se! Tohle je fansite ne warez forum, když už máte tu drzost si hru stáhnou, tak za náma nelezte s problémama!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.