Ahoj, doufám že tu toto téma ještě není, pokud je tak se nezlobte. Jak už nadpis napovídá, rád bych se zeptal, v jakém cechu nebo společenství se cítíte "svoji"? Mě osobně se moc líbí ve Zlodějském cechu, teď jsem také v Temném bratrstvu kde se mi také líbí. Do ankety přidám jen ty nehlavnější, kdyžtak napište sem do komentářů ať si o těch cechách kapku popovídáme
Nevíš kde sehnat dopis jak ti DB napíše "We know" (my víme) ?Myslim že ti to pošlou když zabiješ astrid v tý chatrči ale nevíš jak to jinak sehnat?
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amatervserii napsal:
Nevíš kde sehnat dopis jak ti DB napíše "We know" (my víme) ?Myslim že ti to pošlou když zabiješ astrid v tý chatrči ale nevíš jak to jinak sehnat?
Je to asi hodina co u DB učinkuji takže nevím. Ale napadá mě, zkus prohledat jejich truhly, popřípadě inventáře. Proč ten list tolik potřebuješ?? Možná zkus použít konzoli a podívej se do té místnosti kde jsou všechny předměty a tam by se nejspíš dala najít..
TEmné bratrstvo,zničení cechu a vražda císaře a vraždění velké společnosti,ale zlodějský cech,taky nádhera ,samí tvrdáci co nenechaj prklouznout ani zlatáčekuniverzita samí mistři mágové a skoro zničení světa(může ta to Thalmor,kdo jinej?)družiníci,to je tak ledabylí úkolky a ne moc velká linie.
Hávy a legie nic moc
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Lunthatcoss napsal:
Družiníci jsou jen banda nýmandů
Asi tak ).. questy od nich jsou narozdíl od Temnýho bratrstva i Zlodějů hrozně nudný .. prozkoumáš pár jeskyní, pohřbíš Kodlaka a tím to hasne.. Nejlepší úkoly maj Temný bratrstvo a cech zlodějů..
PS: Myslíte si že jméno Kodlak má něco společného s tím že je vlKODLAK?
Já žiju Ledohradskou univerzitou...
Mají celkem dlouhou linii úkolů a dá se tam celkem dobře krást...
Jinak je tam výheň atronachů a ten podivuhodný Daedrický artefakt ve Hnojišti
amatervserii:ten dopis pošlou až uděláš Q s dítětem ve Větrném žlebu ,které vyvolává DB.A ty přijdeš.
No jinak nejvíce se mi líbí z těch cechů co tu jsou asi Temné bratrstvo.Hrát jako Assassín toje celkem sranda a možná i zlodějský cech.Tam to taky míchám jako Assassín
Jinak Družiníci Hl. linie která je fakt extrémo ultra mega krátká což je fakt na prd mě naštvali.A ty mise co se furt opakujou mě nebaví.Akorád někdy zajdu s Farkasem na draka.A vždycky ho okritizuju
Ledohradská univerzita ta je dobrá s tou Hl.linií,ale i tak mě už teď nebaví akorád tam zajdu na draka.
For the Dawnguard.For Skyrim!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.