Zdravím
Jak tak cestuji po Skyrimu.Nacházím oltáře 9 volně v přírodě i na nejpustších místech...A napadlo mě udělat takovou galerii oltářů ,které se tam nachází.Přidávejte screeny,kde a jaký oltář.Já začnu.
Kde: Vrak Solanky (Vrak lodi Západně od Samoty)
Co: Oltář Kynaret (Byl tam tak pohozeny uprostřed krve...)
Já nemám screen ani nevím kde přesně byl. Ale je to Talosova svatyně někde východně od Strážných Kamenů (těch jak kolem nich jdete na začátku), ve skalách. A je tam mrtvej Thalmor (juchů!). Byl to úplně první kterýho jsem viděl. Pak jsou tam mrtví uctívači a ten Thalmor má dopis objasňující proč tam byl.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Přesně si ji nepamatuji ale, no bylo to něco o tom že Thalmorský vedení už nechtělo podporovat toho Thalmora (toho mrtvýho). On si myslel že v okolí jezera je Talosova svatyně (ta ve které ho najdeš), ale dlouho ji nemohl najít a vedení mu už k tomu nechtělo dávat muže.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.