Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Deník Cizince & Vzestup Thalmoru
Wolfik44
Zase další dobrý díl.... Určitě pokračuj.

PS : ten mrož se jmenuje Skrkavec - jestli se nepletu Wink
KnightPryč s Thalmorem!Knight
 
Wolfik44
Zase další dobrý díl.... Určitě pokračuj.

PS : ten mrož se jmenuje Skrkavec - jestli se nepletu Wink
KnightPryč s Thalmorem!Knight
 
Maligos
Tak tohle je fakt narez ctu knizky warcraft ale u toho se tolik nepobavim Grin kam na ty hlasky chodis ? no v kazdym pripade pokracuj tesim se na dalsi dil. kdyby jsi to nahodou dotahl az na vydani knihy urcite bych jeden vytisk hned objednal Wink
 
BadWolf
hRDLA napsal:
Den 6
[/i]


Wink Dobrý jako vždycky. Wink
A ta hádanka nebyla trapná. Resp. byla by trapná jako většina vtípků s Arrow in the knee ale ten Skrkavec to dělá Best Grin!
A tady mám SVŮJ vlastní seznam těch tvorů, ale řekl bych že je totálně přesný Wink:
(většinu zvířat vynechám, ta je jasná, akorát možná: Deer = Jelen, Elk = Los)
Slaughterfish = Vraždomilka
Mudcrab = Krab (= tady si nejsem jistý)
Sabre Cat = Šavlozubá kočka
Skeever = Kolčavák
(atronachy taky přeskočíme)
Dwarven Sphere = Trpasličí koule (Guardian = Strážce Trpasličí koule, Master = Mistr Trpasličí koule)
Dwarven Spider = Trpasličí pavouk (Worker = Trpasličí Pavouk Dělník, Guardian = Trpasličí Pavouk Strážce)
Dwarven Centurion = Trpasličí Setník (zase jako u pavouků, Trpasličí Setník Strážce, Mistr..)
Chaurus = Chaurus (ale Chaurové! bez Chaura! atd.)
Dragon = Drak (Blood = Krvavý, Frost = Ledový, Elder = Starší, Ancient = Starobylý, Skeleton = Kostlivý)
Falmer = Falmer
Frostbite Spider = Omrzlinový Pavouk
Giant = Obr
Hagraven = Vranice
Ice Wraith = Ledový Přízrak
Spriggan = Sprigan (ženský rod)
Troll = Troll
Werewolf = Vlkodlak
Wispmother = Matka Bludiček
Dragon Priest = Dračí Kněz
Draugr = Chodící cvičný terč Grin! (ale jinak Draugir)
Skeleton = Kostlivec
Ghost = Duch

Ještě něco Smile?
Upravil/a Honzas4400 dne 02.04.2012 23:31
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
@BadWolf Dekuji moc, opravdu moc. Vytrhl jsi mi trn z paty.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
hRDLA napsal:
@BadWolf Dekuji moc, opravdu moc. Vytrhl jsi mi trn z paty.


Není zač Wink! Mě ale taky vůbec překvapilo že si ty názvy pamatuji Shock i to jak jdou po sobě (např. Dwarven Sphere Master = Mistr Trpasličí Koule).
Holt jsem machr Smile (a prosil bych aby jste mi ten pocit nechali, jinak se mi totiž tenhle týden nic nedaří a potřebuji zvednout sebevědomí Wink)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
Den 7
Dnes jsem si rozhodl dát na chvíli klid od Družníků a jejich fragmentů. Místo toho jsem se rozhodl, že se trochu projdu po okolí.

Jenže, to by nebyl den, aby mě někdo s něčím neotravoval. Hned u kovárny mě zastavili nějací dva Redguardi, že prý hledají nějakou Redguardku. Že nemají přístup do města – to by mě zajímalo, kde teda jsou? V zadku draka? Chtějí, abych jí našel a přišel jim to oznámit do Rorikova Dvorce. Čeká tam na mě vysoká odměna.

Celý zbytek dne jsem jí hledal

Den 8
Hledání pokračuje … Začínám být zoufalý.

Den 9
Našel jsem jí. Koho by napadlo, že bude v hospodě (No, koho taky ne?). Hned jakmile jsem se jí zeptal na ty muže, bylo mi jasné, že je to ona, už jen z jejího chování. Když s vámi chce někdo mluvit v tajnosti, to není moc obvyklé.

V soukromí mi začala vyprávět, že pochází z nějakého šlechtického rodu. Byla nucena uprchnout ze svého města, jelikož na ní Thalmoři poslali nájemné vrahy.
Nějak té její historce nevěřím. A proč? Protože žádný takový šlechtický rod neexistuje (nikdy jsem o něm neslyšel, a já se v Hammerfellských rodinách vyznám). Nicméně jsem se rozhodl to ještě trochu prošetřit. Prý jednoho z nich zajali stráže a nyní je ve vězení.

Vězeň se mnou moc mluvit nechtěl, jedině když ho vyplatím z vězení. To mi pak řekne, kde se nachází jeho velitel – Kematu (to jméno už jsem někde slyšel). Zmlátit jsem ho nemohl, všude byli stráže, tak co mi zbylo? Musel jsem ho vyplatit, jestli jsem chtěl vůbec nějaké informace. Když byl volný, sdělil mi, že Kematu se náchází v Podvodnickém doupěti.

Saadia (ta Redguardka) říkala, že ho musím zabít – zdála se nějaká nedočkavá. Já si s ním ovšem chci nejdříve promluvit.

Po mé procházce divočinou směrem k doupěti se ke svým rodinám už nevrátí 4 vlci, 2 kolčaváci a 4 banditi.

Uvnitř doupěte mi cestu ještě ke všemu komplikovalo cestu pár banditů, kteří se zde usadili. Ovšem ni co by nezvládla i slepice bez hlavy. Dále v jeskyni jsem narazil na podzemní řeku. Sledoval jsem jí a objevil jsem velkou místnost, kde byli… Válečníci Alik’r (poznal jsem je bodle typické uniformy a ZAHNUTÝCH MEČŮ) a jejich vůdce Kematu. Alik’r jsou něco jako Družníci Hammerfellu, i když nemají tak srandovní název.

Velitel si se mnou chtěl promluvit, jelikož mu bylo jasné, proč jsem tam přišel. Sedli jsme si a on mi to celé vysvětlil.

Ona se nejmenuje Saadia, to jméno si vymyslela (Jedině dobře, bylo úděsné. Když jsem ho vyslovoval, znělo to, jako když kýchá obr). To ona spolupracuje s „ušoplesky“ a zradila své město Thalmoru! Zradila svůj národ! Kematu ještě něco říkal, ale já jsem ho neposlouchal. Musel jsem zpět do Bílého Průsmyku!

Všude krev … Očistil jsem nás … Jdou sem stráže … Je jich mnoho … Bojuji… Rána do hlavy … Všude tma…

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Wolfik44
WTF??? Další super díl.... Jak to děláš ? Wink
KnightPryč s Thalmorem!Knight
 
JohnYsh
Další dííííííííl!!!Prosííííím!Smile
For the Dawnguard.For Skyrim!
 
hRDLA
Den 10
Vzbudil jsem se ve vězení. V nějaké špinavé cele. Oni mě zatkli – vždyť jsem neudělal nic špatného, ba naopak. Ona zradila svůj národ, svou zemi. Vždyť Nordi by to měli chápat.

Musím se odsud dostat. Vypadnout z tohoto špinavého a nechápajícího města, kde ani nemají smysl pro čest.

Má cela byla malá, ponurá místnůstka. Mříže místo dveří, místo záchodu další mříže nad dírou vedoucí do stok. Jako bonus jsem do cely dostal mrtvolu nějakého chudáka, který zde zemřel a stráže byli tak líní, aby ho odnesli.

Při prohledávání cely jsem nic nenašel. Až když jsem se vydal na záchod (no, mříž), tak se stalo něco neuvěřitelného a zároveň nechutného (né to…). Jakmile jsem si stoupl na mříže, propadl jsem se jimi přímo do stoky. Strašně to tam páchlo (ano to….), ale na druhou stranu jsem alespoň byl volný – za předpokladu, že najdu cestu ven.

Asi po hodině bloudění jsem narazil na menší díru, která vedla do zbrojnice. Díra byla za nějakými bednami, takže si jí stráže nevšimli. Ve skladišti jsem našel svoje vybavení plus lepší (plátové) rukavice, boty, a brnění.

Po další hodině jsem konečně našel východ. Stoka mě zavedla z Bílého Průsmyku. Sice tam byly mříže, ale byly rezavé takže, nebyl problém je zlikvidovat.

Podle slunce jsem poznal, že je něco po poledni, času mám dost. Musím od tohoto zpropadeného města pryč. Ale kam půjdu? To je jedno, hlavně daleko. Nakonec jsem se vydal na západ. Nevracím se do Hammerfellu, ale alespoň chci být blíže domovu.

Cestou jsem hodně přemýšlel. Ne o tom, co jsem udělal, ale o tom co udělala ona. Jak toho vůbec někdo může být schopný? Zradit svoji zemi… Proč? Kvůli penězům? Slávě? Moci?! To ji její rodina nevychovala, aby ctila svůj původ a zemi? Já jsem vyrůstal bez rodiny, a přes to vím, že mám vždy vzhlížet ke své zemi. Možná ji nějaká z frakcí něco v dětství provedla, ale ať už to bylo cokoliv, není to nic v porovnání s tím, co nám udělali Thalmoři!

Dále už se tím nezatěžoval a pokračoval jsem dále na západ. Krajina se pozvolna měnit, místo planin s nějakým tím stromem, se začaly objevovat hory.Cestou jsem moc problémů neměl. Až v jedné soutěsce, něco mi tam hned nesedělo, všude takové ticho a klid. Pak se to stalo tak rychle. Ze všech stran na mě vyskákali lidi oblečení do velice zvláštních obleků – jejich brnění bylo tvořeno převážně z kůže, peří a parohů. Někteří z nich dokonce vypadali jako jeleni. Ovšem jejich ujeté brnění jim moc nepomohlo. Všichni padli k zemi mrtví. Nejen, že mě zdrželi, ale ještě u sebe neměli vůbec nic užitečného.

Už se začínalo stmívat, když jsem jí uviděl – HOSPODU! U cesty, uprostřed divočiny, nejspíše se zde zastavují obchodníci. Uvnitř nikdo moc nebyl, jenom hostinská a služebná. Pronajal jsem si pokoj, který údajně využil Tiber Septim, když dobíjel Skyrim. No podle mě to byl jen obyčejný pokoj s trošku větší postelí.

K večeři jsem si dal jelení vývar, pivo a šel jsem spát. Když jsem usínal, jako bych slyšel nějaké divné zvuky.

P.S.: Moc se vám omlouvám, že díly nejsou tak často a ani moc dlouhé, ale mám teď na práci opravdu hodně jiných věci. Takže doufám, že to pochopíte, teda jestli to někdo čte Grin
Upravil/a hRDLA dne 03.04.2012 20:47

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aster
1.Skvělé Wink
2.Chápem (snad mluvim za všechny Smile)
 
lucky999
Ptáš se jestli to někdo čte ? Všicni ! ! ! xD je to ůplně úžasný. Měl bys bejt spisovatel.Wink
 
hRDLA
Den 11
Vzbudil mě ženský křik, takový ten hodně vysoký, při kterém máte pocit, že vám vybuchne hlava. Nejdříve jsem si myslel, že někdo hospodu přepadl, ale když jsem vylezl z ,,Talosova“ pokoje zjistil jsem, že se uprostřed hospody producíruje duch. DUCH! A nebyl jsem opilý. Normálně tam stál duch. Takový modrý průhledný člověk. Nic nedělal jen tak stál.

Přistoupil ke mně, a říká, že se jmenuje Hroldan, starý Hroldan (asi hodně starý, vzhledem k tomu, že je to duch). Jenže si mě nejspíše s někým spletl, choval se ke mně jako k přítelovy, přestože jsem ho nikdy před tím neviděl. Začal mi vyprávět o nějakém meči, že ho měl moc rád a já jako jeho přítel pro něj musím zajít. Proč zrovna já? To si pro něj nemohl zajít sám – vždyť je to duch! Co by se mu asi tak mohlo stát?

I když… mít ducha na své straně… Nakonec jsem tedy souhlasil, že jeho meč najdu. Když se mi snažil vysvětlit, kde meč je, no to byl horor. Nejdříve se nemohl vymáčknou, a když se mu to konečně povedlo – tak to dokázal vyslovit jen v staronordském jazyku. Ale pomohla nám hostinská, celá bledá strachem vykoktala, že místo se nyní jmenuje Pevnůstka Babí kámen (no to je jméno, takhle se jmenovat moje pevnost, tak si jdu skočit).

Cesta netrvala dlouho, ale za to byla dost peprná. Potkal jsem další asi 10 polonahých jeleních lidí (od teď zkráceně Lesníci a lesničky), několik medvědů, pár vlků, kupu kolčavám a 2 uctívače BadWolfa. Tento region je opravdu nebezpečný a zvrácený.

Když jsem dorazil k bábě (ta pevnost), zjistil jsem, že patří Lesníkům. No to byla zase sranda, chvíli jsem před nimi utíkal. Za chvíli mě to přestalo bavit, tak jsem si je naporcoval. Uvnitř jich bylo ještě více – ach jo, to si zase budu muset brousit meč, on se totiž o ty jejich jelení parohy strašně rychle tupí. Na to jak jsou spoře odění, jsou dosti bohatí, v pevnosti bylo dost poschovávaných truhel s různými zlaťáky a drahokamy. Rozhodl jsem se to tam nechat, jelikož mám peněz dost, tak se pro to vrátím, až na tom budu finančně špatně.

Uvnitř pevnosti jsem meč nenalezl, takže jsem vylezl na střechu pevnosti. Zde se kupodivu nenalézali žádní lesníci, ale jen nějaká ošklivá, bezmocná stařenka. Ošklivá stařenka možná, ale bezmocná určitě ne, hned jak jsem se k ní přiblížil, tak na mě začala metat blesky, oheň a všechno možné. Porazil jsem jí díky lsti. Schoval jsem se za nějaký oltář, když se ke mně blížila, tak jsem po ní hodil vší silou kámen – trefil jsem se – a když byla vyrušená kamenem v obličeji, tak jsem jí zapíchnul. Meč měla schovaný ve své truhle s různými nechutnostmi – co někdo může dělat s obřím palcem?

Vrátil jsem se do hospody, kde jsem svítícímu duchovy vrátil jeho meč (jak ho mohl vzít, vždyť to byl duch – no některé věci holt nepochopím), který mi jen poděkoval a se zašuměním zmizel. Hostinská ta poděkovala mnohem více, že jsem se zbavil toho ducha.

Já se radostně vydal znovu na cestu. Po několika hodinách cesty jsem uviděl majestátní město Markarth – postavené dávnou rasou (údajně), tyčilo se hrdě mezi horami. Při cestě k Markarthu jsem si všiml hodně dolů a snad jen jedné farmy. Jarl musí spoléhat na dobré vztahy s ostatními, jelikož prodává rudy a kupuje obilí.

Markarthské zdi byly masivní, kamenné a velmi dobře ubránitelné. Do města jediná brána, byla obrovská, pozlacená a majestátní. Uvnitř bylo k vidění mnoho budov, některé se tyčily do výšky mnoha metrů, jiné byly vytesány přímo ve skále. Vše zde bylo uděláno z kamene (dokonce i postele, jak jsem později zjistil). Naprosto vůbec se nemuseli bát dračích útoků.

Hospoda byla hned u brány a tržnice, přesně tak jak to mám rád. Pěkné servírky, výborné pivo, skvělý bard. Zde nejspíše znovu začnu – již potřetí. Pronajal jsem si pokoj na týden dopředu a zjistil jsem, že postele jsou kamenné (au), naštěstí však na nich bylo dost kůže, že jsem kámen téměř necítil.

Musím se vyspat, zítra začínám nový život.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
BadWolf schvaluje! Skvělé! I učtívači moji tam jsou, bohužel se zapletli s Lesničkami. To se nedělá.
Za odměnu ti něco posílám!
BadWolf přiložený následující obrázek:


[7.27kB]
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
BadWolf napsal:
BadWolf schvaluje! Skvělé! I učtívači moji tam jsou, bohužel se zapletli s Lesničkami. To se nedělá.
Za odměnu ti něco posílám!

Děkuji

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Sigee
jsi borec,máš velký dar něco takového jsem ještě nikdy nečetl a musím říct že je to fakt bomba.Klobouk dolu.
 
BadWolf
Já musím ještě jednou smeknout. Já to vlastně i kopíruji...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Parrot
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
 
hRDLA
Tímto bych vám všem chtěl poděkovat za to, že mě podporujete v psaních dalších dílů. Toto vlákno už vidělo téměř 3000 lidí, což je úžasné! A také jsem moc rád, že jsem zde mnoho lidí inspiroval ke psaní (někteří z nich jsou dokonce lepší nežli já Grin).
Všem vám moc děkuji.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
hRDLA napsal:
Tímto bych vám všem chtěl poděkovat za to, že mě podporujete v psaních dalších dílů. Toto vlákno už vidělo téměř 3000 lidí, což je úžasné! A také jsem moc rád, že jsem zde mnoho lidí inspiroval ke psaní (někteří z nich jsou dokonce lepší nežli já Grin).
Všem vám moc děkuji.


Můžu se zeptat koho přesně považuješ za lepšího? Mě asi ne, ale zajímá mě Mistrův názor Smile
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Deník khajiita » Skyrim - Váš svět 62 10.08.2015 16:16
Výňatky z Dovahkiinova deníku » Skyrim - Váš svět 5 15.03.2015 14:29
Z deníku draughira » Skyrim - Váš svět 21 24.01.2015 14:13
Deníky lovce odměn » Skyrim - Váš svět 30 17.10.2014 18:00
Deník Drakozrozeného Archív příběhů a her 21 19.08.2014 19:36
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist