Zdar, mám ho nějaký buglý, zvolil sem si možnost, že tam zasadím nový, po několik dnech se vrátím, je tam stále starý, ALE je v jeho modelu je i nový - prostě z toho velkého čouhají větve toho malého (jako že sou spawnutý na sebe ), no a on ten velkej měl zmizet a nezmizel , nevíte co s tím?
ve svatyni je takovej divnej chlápek kterej se tě (možná) zastihne v tom chrámu Kynaret a půjde z tebou do té svatyně praotce stromů ,naštve že ho že chceš ničit praotce tak ti dá malinkej semenáček praotce stromů
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Je to úplne jednoduché.
prid 461ce
markfordelete
zavrieť konzolu,otvoriť konzolu
markfordelete
uložiť pozíciu
nahrať pozíciu a starý strom je preč
Pokračovať v zasadení nového stromu alebo
prid 46284
enable
edit:
Skontrolujte si kliknutím na starý strom či máte ID 461ce lebo ja ho už mám rozkvitnutý s týmto ID.Ak je ID iné tak si tam dajte to svoje na odstránenie starého stromu.
Upravil/a buth dne 16.03.2012 19:03
buth napsal:
Je to úplne jednoduché.
prid 461ce
markfordelete
zavrieť konzolu,otvoriť konzolu
markfordelete
uložiť pozíciu
nahrať pozíciu a starý strom je preč
Pokračovať v zasadení nového stromu alebo
prid 46284
enable
edit:
Skontrolujte si kliknutím na starý strom či máte ID 461ce lebo ja ho už mám rozkvitnutý s týmto ID.Ak je ID iné tak si tam dajte to svoje na odstránenie starého stromu.
Dakujem aj ja som mal tento problém a je už vyriešení no hRDLA je my ta lúto
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.