Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Emperors or Stormcloaks
Barbar
hmm řeč Orca.

Jsou ne jen rasisti , ale znevažují tradice! Porušují pradávné přísahy otců a jejich otců.

Teď vážně jak to že Vznešení Elfové mohou diktovat císařství o tom bohu? Je to tam někde vysvětleno co se stalo? Vím že jediná provincie nebyla podmaněna Císařstvím a to Vznešených elfů ale to je tak vše.
 
ePSn
jelikož se delší dobu zajímám o staro. Řím tak jsem se přidal k imperiálum.
jen tak mimochodem, tady je to přehlídka češtiny
 
BigHarold
To Barbar: No je to vysvětleno v knihách a i z dialogů s některými postavami něco pochytíš.
Po úmrtí posledního Septima před 200 lety (Martin v Oblivionu) se Císařství dostalo lehce do úpadku a začala válka se Vznešenými Elfy. Tu císařství sice neprohrálo ale nemělo k tomu daleko a tak podepsalo příměří kde si dali že se nesmí uctívat Talos (Tiber Septim).No a jelikož to byl asi jeden z nejvýznamějších bohů (lidí) v říši a ve Skyrimu nejvíce uctívaný tak se Nordové naštvali. Nikdo se jich totiž neptal a tak se rozdělili na dva tábory.Jedni co se jim to sice nelíbí ale podporují císařství právě kvůli historii a druhým se to taky nelíbí ale postavili se na odpor proto že si císařství nechalo kecat do vlády od Vznešených. Že se v podstatě stalo jejich loutkou a tím popíra tu slávu historie.

A proč Vznešení nemaj rádi Talose (Tibera Septima)? No z velké části proto že po tom co byli na začátku prvního věku vyhnáni ze Skyrimu a válčili s lidmi je Tiber Septim vyhnal v podstatě porazil a sjednotil Tamiel. v podstatě svrhl jejich imperium a vybudoval Císařství. No a jelikož toto dokázal lidého ho začali zbožňovat natolik že se po smrti stal bohem a rozšířil řady Starých boh§ z 8 na nynější Devítku.
 
Barbar
ePSn- Nejsem Čech takže než se do někoho budeš navážet že neumí tvým rodným jazykem ověř si kdo to je. Je mě 31 let a ne houpej opravdu nejsem. Silně pochybuji že ty umíš mím.

BigHarold-Moc děkuji za osvětlení, jsem netušil že Císařství vzhledem k tomu jakou má moc málem prohrálo po Oblivionu s Elfy. Každopádně se přidám na stranu Říše Smile
 
ePSn
2barbar: nemluvil jsem přímo k tobě, nebo jestli ty vlastníš ostatních X accountů na tomto fóru tak promiň
 
Barbar
ePSn- Raději Varuji předem.

BigHarold- Ještě se tě optám protože je vidět že jsi znalí, je vlastně teď císař ? Protože pokud ne tak pořád jsou vyhaslé plameny které povolávali draky ne ?

Začíná mě být jasné proč skončili čepele a mágovská lože se rozpadla...to vypadá že Císařství jde opravdu do konceSad

A ještě jeden dotaz: od Guildy Války ( družidníci) jsou tam náznaky že byli vyměněni za něco Elfího...o co tam přesně jde?
Upravil/a Barbar dne 15.11.2011 11:40
 
ePSn
pokuď se nepletu dračí plamen bránil útoku z říše Oblivionu ne? (nevím to jistě,oblivion hraju dodnes ale naposled jsem hlavní linii dohrál tak před 2rokama)
ale vzhledem k rozpadu čepelím(osobní stráž císaře) tak asi císař nebude a vládne tzv. rada která byla dosazena po smrti martina v kapli
Upravil/a ePSn dne 15.11.2011 11:45
 
BigHarold
No císař sice je ale není Drakorozený. A Dračí Amulet byl zničen spolu se úmrtím Martina Septima. Tudíž už 200 let nehoří dračí oheń. Ono teda i za hry Oblivion císař nebyl pokrevně příbuzný Tiberu Septimovi. Tak pokrevní linie skončila už dříve ale nastoupil císař jenž byl taky drakorozeny a tudíž mohl používat amulet a převzal jmeno Septim.
No a s úmrtím Martina se pomalu začali rozpadat i Čepele poněvadž ty nevěděli co bude jejich další cil a úkol. Čepele totiž jako drakobijci ochranuji drakorozene (nejlepsi drakobijce) a pak do došlo tak že každý kdo mohl ovládat Dračí amulet musel být drakorozený a stal se císaře tak o chránili. Toto ti osvětlí Delfína po získání Rohu pro Šedovousi poté co ji přesvědčíš že jsi opravdu drakorozeným (Zabití draka kousek od Větrného Žlebu kde bude s tebou)
 
Barbar
hmm rozumím....temné to časy :-)
A ještě jeden dotaz: od Guildy Války ( družidníci) jsou tam náznaky že byli vyměněni za něco Elfího...o co tam přesně jde?
 
BigHarold
Družníci za něco Elfího? Ja teda u družníku zatím nejsem moc daleko ale Družníci jsou něco jako cech bojovníku v Oblivionu. Původně to bylo 500 bojovníku kteří přišli ze severu do Skyrimu bojovat po tom co první invaze nevyšla.
Náznaky jsou na to že cisař/rada je loutkama Elfů. na nic jiného jsem zatím nenarazil ale nejsem zatím moc daleko a knížky si čtu jen ty co mě zajímaj.
 
Kingmichal
Tak teď jsem z toho jelen. Dostal jsem MISC quest, kde jsem měl, ať se připojím k rebelům. Na cestách jsem došel k Ulfricovi a pokecal s nim, a quest náhle zmizel... Ale pořád mám aktivní quest o připojení k císařství. Jelikož sem Imperiál a je mi sympatičtější císařství, rád bych hrál za ně. Doufám, že jsem to nějak nepo.... Může tady někdo napsat, kdy přesně nebo po jakém questu se finálně připojím k rebelům?

Dík!
 
Ambushc
Já mám 2 postavy za Imperialisty mam dohranou hru už plnim vedlejší úkoly a za 2 postavu sem u Bouřných hávů (rebelů)
 
Mukuro Aiken
Kingmichal napsal:
Tak teď jsem z toho jelen. Dostal jsem MISC quest, kde jsem měl, ať se připojím k rebelům. Na cestách jsem došel k Ulfricovi a pokecal s nim, a quest náhle zmizel... Ale pořád mám aktivní quest o připojení k císařství. Jelikož sem Imperiál a je mi sympatičtější císařství, rád bych hrál za ně. Doufám, že jsem to nějak nepo.... Může tady někdo napsat, kdy přesně nebo po jakém questu se finálně připojím k rebelům?

Dík!


Jestli jsi mu náhodou neřekl něco ošklivého. Smile Jinak je to jako u všech ostatních spolků: Nejprve dostaneš zkušební úkol od šéfa někam zajít a něco tam udělat, a teprve potom tě oficiálně vezmou mezi sebe.
 
maikskiller
Thalmorové jsou s legií a jsou to svině Grin s Ulfrikem je společně rosekáme Wink
Nemám rád elfy Pfft peace
Upravil/a maikskiller dne 22.11.2011 15:00
 
Mukuro Aiken
Ať se přidáte ke komukoliv, vždycky je to s nějakým kakancem. Líbí se mi, že to není tak trapně černobílé jako v jiných hrách (dobří x zlí), když se přikloníte k jedné straně, musíte skousnout nebo přehlédnout její chyby, a třeba doufat, že se to změní...
 
koniaash
No, jakožto Kony Konysson říkám na rovinu jsem stormcloak. říše zklamala na celý čáře, zakazujou víru, nechávaj thalmorský gestapo zatýkat koho se jim zachce. Je to prostě jak říkal klasik "starý muž na Nibenu". Dynastie, šlechta... Unavená a chátrající. Thalmoři už obsadili Valenwood, Elsweyr...Kam potáhnou dál? Navíc TOHLE jsou ty praví náckové. Ulfrik sice není zrovna příjemná osoba, ale jeho přehlížení ostatních ras má k těm ušopleskům zhruba tak daleko jako je od chlápka, kterej se směje černýmu vtipu o židech k Adolfovi. Problé je, že paradoxně svoji válkou o nezávislost těmhle kurvám pomáhá... Smrt zlatobílému konkordátu, ať žije imperátor Ulfric, pán CELÉHO a JEDNOTNÉHO Impéria! Nordi už je jednou hnali a poženem je zas a to i z těch jejich ostrovů a to přímo do moře!Knight
 
koniaash
Ještě rychlé ps- máloco se vyrovná tomu jejich výrazu když jim vrážím své dva elfské meče do těch elfských střev. Už bych je dávno vyměnil, ale člověk musí ocenit tu ironii xD
 
anakon4
ASi by vážně bylo nejlepší kdyby hlavní postava usedla na trůn.
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
 
feanor
....kdyby císařští nebyli spojeni s Thalmary, byla by to téměř jasná volba a taky kdyby nezavrhovali Talose :-)) ...
.... Bouřní jsou rasisti ...
těžká volba
asi člověk nemůže být neutrál?
 
Marty
Grin to asi ne ale když se nepřipojíš k nikomu, tak vlastně si neutrál ne? Akorát ti v deníku fut bude blikat úkol ať se tam přidáš Smile Já byl rozhodnutej pro Bouřný Hávy, ale teď nad tim fakt začínam přemejšlet Grin
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist