Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Shyvering Isles - problém s questem
Koubbik
Mám velký problém. Opět trčím na Shivering Isles v jednom questu a nemůžu se hnout. Snažím se vytvořit hůl abych se stala pánem ostrovů. Vždycky ztroskotám v bodě, že se vydám získat dřevo. Dojdu do jeskyně s kamenem se zelenými nápisy. Ten bych měla aktivovat ale nic se neděje. Když chci aktivovat storm píše mi to, že mi větev nevydá. V chodbě před jeskyní je kámen na stlačení, ten taky nejde.. Už tu kysnu bůh ví jak dlouho. Poradil by někdo jak odtud prosím??
 
MortuusDominus
Já vím o čem mluvíš. Má se ti vyvolat něco jako stín a ten kamen je hluchý. Mě se to taky stalo. Dalo se to obejít dvouma "cheatama" , který tě posunuly v tom úkolu. Bohužel jsem si nikdy sama se sebou nezabojovala Sad
Upravil/a MortuusDominus dne 29.09.2011 18:29
 
Koubbik
V češtině je to symbol vlády. Takže typuju něco jako symbol of government.. Bylo by super si sama sobě trochu zatopit Smile. Bohužel už to hraju podruhé a opět jsem vykysla na jednom místě Sad.. Bylo by to super. Za cheaty budu opravdu vděčná Smile
 
MortuusDominus
Mám - Symbols of office...koukni sem
http://www.uesp.n...ffice#Tips
(může čím to může být- ale asi to nepomůže, já myslela, že je to tím, že mám Umbra meč, ale pak jsem to zkusila znovu a opět nic)

a když ti nic jiného nezbyde tak setstage SE11 stage, kdy stage je číslo etapy , kterou chceš dokončit. Na tom odkazu najdeš i ty čísla (myslím že j e to kolem 160)

Možná se tam později vyskytne ještě jeden Bug :/ uvidíš...
Upravil/a MortuusDominus dne 29.09.2011 18:40
 
SkyrimAdmin
Předpokládám, že máš staženou verzi SI, je to 100% tím (mně se to stalo taky) že máš neaktuální patch Smile Stáhni si ten nejnovější (klidně z oficiálních stránek) a normálně (samozřejmě až po instalaci patche) to crackni.. (samozřejmě že musíš hru reinstalovat..) Obávám se, že pokud to neuděláš, narazíš časem na obdobný bug.
Ale to s tím patchem mohu opravdu potvrdit.

edit: byla by škoda tohle obejít cheatem, protože pokud svůj stín porazíš (jinak než kouzlem) dostaneš unikátní zbraň

edit2: ajej.. oprava, tyto bugy řeší NEoficiální patch, ale jinak se nic nemění.. př. http://www.tesnex...p?id=10739
Upravil/a SkyrimAdmin dne 30.09.2011 16:56
 
http://skyrim.4fan.cz/
Koubbik
To setstage SE11 stage mam na obrazovku když hraju?? V životě jsem nic takového nepoužila tak jsem v tom taková negramotná.. Sad
 
SkyrimAdmin
jinak ten cheat se používá v konzoli (pod ESC) a místo 11 si dej to příslušné číslo z toho odkazu co ti poslala MortuusDominus
 
http://skyrim.4fan.cz/
Koubbik
takže zmáčknu ten "čudlik" jak se pak dá psát na obrazovku a napíšu tam "setstage SE11 160"? Potom se stane co? Přeskočím ten boj nebo se u mě rovnou objeví klacek?.. Děsím se reinstalizace (nezmizí mi uložené pozice??)
 
SkyrimAdmin
Koubbik napsal:
takže zmáčknu ten "čudlik" jak se pak dá psát na obrazovku a napíšu tam "setstage SE11 160"? Potom se stane co? Přeskočím ten boj nebo se u mě rovnou objeví klacek?.. Děsím se reinstalizace (nezmizí mi uložené pozice??)


Uložené pozice si můžeš vždy zálohovat. Ukládají se zpravidla v dokomentech ve složce My Games > Oblivion > saves. Toho se vůbec bát nemusíš.. takže to stačí vše odinstalovat, pak nainstalovat Oblivion (pak knights of the nine) pak Shivering Isles, pak patch a pak crack.. Zapnout hru, nechat si vytvořit tu složku v dokumentech a do ní pak zkopírovat zálohované savy.
Ten cheat nevím jak přesně se používá, nikdy jsem ho nepoužil. Každopádně bys ho musela použít vícekrát, kdyby se objevil nějaký další bug.
 
http://skyrim.4fan.cz/
SkyrimAdmin
Jo a kdyby ses rozhodla pro reinstalaci, zkontroluj si, zda je ten crack na odpovídající verzi toho nejnovějšího patche. Klidně ti pak nějaký najdu..
Upravil/a SkyrimAdmin dne 29.09.2011 19:13
 
http://skyrim.4fan.cz/
MortuusDominus
Mě to šlo a konzoli nemám - zkus, save ti nezmizí (radši si to ulož) a koukni který zápis v deníku máš jako poslední- a ten co ti chybí, tak jeho číslo, já myslim musela dát dva zápisy.
 
SkyrimAdmin
MortuusDominus napsal:
Mě to šlo a konzoli nemám - zkus, save ti nezmizí (radši si to ulož) a koukni který zápis v deníku máš jako poslední- a ten co ti chybí, tak jeho číslo, já myslim musela dát dva zápisy.


console je příkazový řádek Smile
 
http://skyrim.4fan.cz/
MortuusDominus
Aha-už mi to došlo- já myslela, že k(c)onzole je ten xbox nebo co...
Staženou verzi SI to nebude. Já nic nestahovala-mám to v originále a taky to nešlo. Ten cheat to vyřešil, ale je škoda, nezabojovat si sám se sebou...
 
SkyrimAdmin
jasně, tak i originální verze může být zastaralá, proto ten patch.. ten je mimochodem určen pro originální verze (nebo bez cracku nefunguje). nevím čím je ten bug každopádně způsoben, jen vím, že reinstalace s tím novým patchem pomůže.
 
http://skyrim.4fan.cz/
Koubbik
to sice škoda je ale s mojí šikovností bych ten PC kompletně vymazala a pak by ještě začal hořet.. Nechápu jak jsem mohla odmaturovat z IT Grin.. Bude to super hlavně když se hnu dál.. Minule jsem v té jeskyni tvrdla měsíc (reálného času) a vymýšlela různé kombinace.. Jak Haskil mluví o těch halucinacích a že vše v tom háječku je halucinogenní tak jsem zkoušela postupně sníst všechno co tam rostlo a s tím aktivovat kámen.. Nebo v různé denní doby.. Byl to mazec..
 
SkyrimAdmin
Grin Tak teda v případě, že se chceš za každou cenu odrazit z místa, zmáčkni ten čudlík pod esc a napiš setstage SE11 160.. to by tě mělo dostat přímo za poražení toho tvého stínu
 
http://skyrim.4fan.cz/
Koubbik
Díky moc Grin. Nemam moc času na hraní. Napoprvé to asi přeskočím ale až budu začínat znovu odznova tak si to asi přeinstaluju. Bude to asi bezpečnější Smile..
 
Nuke
Síce neskôr, ale predsa. Riešením na tento problém s vlastným tieňom je vypnutie češtiny. Na základe mojich skúseností netreba tento úkol riešiť cez konzolu, len som vypol češtinu a išlo všetko v pohode.
Ja mám verziu oblivionu 1.2.0.416, teraz aj s OBSE a funguje a fungovalo mi to týmto spôsobom vždy.
 
Skyrim
ok
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Problém s úkolem Zaslepený Skyrim - dotazy, návody,.. 6 03.02.2017 21:35
problém s trofejí Oblivion walker Skyrim - dotazy, návody,.. 1 05.01.2017 17:04
Problém s přeměnou Skyrim - dotazy, návody,.. 6 04.12.2016 23:13
Grafické problémy Skyrim - modifikace a DLC - technické problémy 40 06.11.2016 08:33
Problémy s přechodem z enderalu na skyrim Skyrim - modifikace a DLC - technické problémy 6 14.09.2016 09:18
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist