Mám velký problém. Opět trčím na Shivering Isles v jednom questu a nemůžu se hnout. Snažím se vytvořit hůl abych se stala pánem ostrovů. Vždycky ztroskotám v bodě, že se vydám získat dřevo. Dojdu do jeskyně s kamenem se zelenými nápisy. Ten bych měla aktivovat ale nic se neděje. Když chci aktivovat storm píše mi to, že mi větev nevydá. V chodbě před jeskyní je kámen na stlačení, ten taky nejde.. Už tu kysnu bůh ví jak dlouho. Poradil by někdo jak odtud prosím??
Já vím o čem mluvíš. Má se ti vyvolat něco jako stín a ten kamen je hluchý. Mě se to taky stalo. Dalo se to obejít dvouma "cheatama" , který tě posunuly v tom úkolu. Bohužel jsem si nikdy sama se sebou nezabojovala
Upravil/a MortuusDominus dne 29.09.2011 18:29
V češtině je to symbol vlády. Takže typuju něco jako symbol of government.. Bylo by super si sama sobě trochu zatopit . Bohužel už to hraju podruhé a opět jsem vykysla na jednom místě .. Bylo by to super. Za cheaty budu opravdu vděčná
Mám - Symbols of office...koukni sem http://www.uesp.n...ffice#Tips
(může čím to může být- ale asi to nepomůže, já myslela, že je to tím, že mám Umbra meč, ale pak jsem to zkusila znovu a opět nic)
a když ti nic jiného nezbyde tak setstage SE11 stage, kdy stage je číslo etapy , kterou chceš dokončit. Na tom odkazu najdeš i ty čísla (myslím že j e to kolem 160)
Možná se tam později vyskytne ještě jeden Bug :/ uvidíš...
Upravil/a MortuusDominus dne 29.09.2011 18:40
Předpokládám, že máš staženou verzi SI, je to 100% tím (mně se to stalo taky) že máš neaktuální patch Stáhni si ten nejnovější (klidně z oficiálních stránek) a normálně (samozřejmě až po instalaci patche) to crackni.. (samozřejmě že musíš hru reinstalovat..) Obávám se, že pokud to neuděláš, narazíš časem na obdobný bug.
Ale to s tím patchem mohu opravdu potvrdit.
edit: byla by škoda tohle obejít cheatem, protože pokud svůj stín porazíš (jinak než kouzlem) dostaneš unikátní zbraň
takže zmáčknu ten "čudlik" jak se pak dá psát na obrazovku a napíšu tam "setstage SE11 160"? Potom se stane co? Přeskočím ten boj nebo se u mě rovnou objeví klacek?.. Děsím se reinstalizace (nezmizí mi uložené pozice??)
Koubbik napsal:
takže zmáčknu ten "čudlik" jak se pak dá psát na obrazovku a napíšu tam "setstage SE11 160"? Potom se stane co? Přeskočím ten boj nebo se u mě rovnou objeví klacek?.. Děsím se reinstalizace (nezmizí mi uložené pozice??)
Uložené pozice si můžeš vždy zálohovat. Ukládají se zpravidla v dokomentech ve složce My Games > Oblivion > saves. Toho se vůbec bát nemusíš.. takže to stačí vše odinstalovat, pak nainstalovat Oblivion (pak knights of the nine) pak Shivering Isles, pak patch a pak crack.. Zapnout hru, nechat si vytvořit tu složku v dokumentech a do ní pak zkopírovat zálohované savy.
Ten cheat nevím jak přesně se používá, nikdy jsem ho nepoužil. Každopádně bys ho musela použít vícekrát, kdyby se objevil nějaký další bug.
Jo a kdyby ses rozhodla pro reinstalaci, zkontroluj si, zda je ten crack na odpovídající verzi toho nejnovějšího patche. Klidně ti pak nějaký najdu..
Upravil/a SkyrimAdmin dne 29.09.2011 19:13
Mě to šlo a konzoli nemám - zkus, save ti nezmizí (radši si to ulož) a koukni který zápis v deníku máš jako poslední- a ten co ti chybí, tak jeho číslo, já myslim musela dát dva zápisy.
MortuusDominus napsal:
Mě to šlo a konzoli nemám - zkus, save ti nezmizí (radši si to ulož) a koukni který zápis v deníku máš jako poslední- a ten co ti chybí, tak jeho číslo, já myslim musela dát dva zápisy.
Aha-už mi to došlo- já myslela, že k(c)onzole je ten xbox nebo co...
Staženou verzi SI to nebude. Já nic nestahovala-mám to v originále a taky to nešlo. Ten cheat to vyřešil, ale je škoda, nezabojovat si sám se sebou...
jasně, tak i originální verze může být zastaralá, proto ten patch.. ten je mimochodem určen pro originální verze (nebo bez cracku nefunguje). nevím čím je ten bug každopádně způsoben, jen vím, že reinstalace s tím novým patchem pomůže.
to sice škoda je ale s mojí šikovností bych ten PC kompletně vymazala a pak by ještě začal hořet.. Nechápu jak jsem mohla odmaturovat z IT .. Bude to super hlavně když se hnu dál.. Minule jsem v té jeskyni tvrdla měsíc (reálného času) a vymýšlela různé kombinace.. Jak Haskil mluví o těch halucinacích a že vše v tom háječku je halucinogenní tak jsem zkoušela postupně sníst všechno co tam rostlo a s tím aktivovat kámen.. Nebo v různé denní doby.. Byl to mazec..
Tak teda v případě, že se chceš za každou cenu odrazit z místa, zmáčkni ten čudlík pod esc a napiš setstage SE11 160.. to by tě mělo dostat přímo za poražení toho tvého stínu
Síce neskôr, ale predsa. Riešením na tento problém s vlastným tieňom je vypnutie češtiny. Na základe mojich skúseností netreba tento úkol riešiť cez konzolu, len som vypol češtinu a išlo všetko v pohode.
Ja mám verziu oblivionu 1.2.0.416, teraz aj s OBSE a funguje a fungovalo mi to týmto spôsobom vždy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.