Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
První kroky
MortuusDominus
Vďyť to pirátství není úplná zlodějina Smile - třeba takový TES i člověk koupí, protože ví, že předešlý hry ho opravdu bavili a už má dobrou zkušenost. Spousta her skončí tim, že člověk je naštvanej, že se s tím instaloval a trávil u toho čas, než mu došlo jaká je hovadina. (Bohužel v mém případě, je to 95% her - bohužel jsem opravdu děsnej kritik a i toho populárního zaklínače 2 jsem odinstalovala po 2 hod) Říct si: "Jo tyhle ráda podpořím a koupím od nich hru" a dokoupit original se dá vždycky. (ale sypat do nich prachy, a být pak zklamanej) Nedávno to i (někde) Todd Howard řekl hezky - Lidi, když kupují hru, netrácí jen peníze, ale i svůj čas. Smile
Ale většina lidí si zase těch 95% pochválí, v takovým případě asi jo
Upravil/a MortuusDominus dne 18.08.2011 20:56
 
Agrael
Ano utrácím i čas proto si pečlivě vybírám. Když vím že mě hra bude bavit tak ji koupím... ty co mě nezajímají/nebaví - nehraji a už vůbec nestahuji. Bohužel piráti si vždycky najdou výmluvu proč kradou.
 
MortuusDominus
Většina asi ano. Mě spíš fascinuje jiná věc - většina (snad každý, koho znám) stahuje z nebo si nechá něco stáhnout. Osobně vím jen o jednom člověku. Ale jinak má pálenky snad TÉMĚŘ každý, ale většina lidí se tváří, jako že ne a že by se toho nedopustili Grin spousta lidí toho nakecá
 
Mara
ja prachy mam ... ale kdyz se me treba podela pc nebo tak neco tak me to nikdo nezaplati ... a na ty 2000 si setrim nakej mesic ... a vazne se me nechce utracet tolik za hru kterou za mesic nebo za 2 uz asi ani moc hrat nebudu .. kdybych mel nakou brigadu ktera me vydrzi a nebo budu dostavat naky prachy z praxe tak nereknu ... no proste u me je to jiny prachy se ke me nehrnou
Mááára
 
castle
Mě skyrim na gameleaderu připadá levnej na XBOX360.GrinGrinAj na PS3.Wink
 
Uriel Septim
Já se bojim jestli to na tom svim pécéčku rozjedu alespoň na medium detaily... S grafikou Geforce 210 se bojim že při tom umře... Grin
Kryštof Plachta
 
Zarath
Já musím naprosto souhlasit s Mortuus. Já, musím se přiznat, taky hry nekupuji, protože vím, že to bude ztráta pěnez. Jsem stašně náročný člověk, co se herních požadavků týče. Mě nebaví taková 90% her. Kámoši už jsou ze mě na nervy, ale mě na hrách dokáže naštvat i sebe menší blbost a pak tu hru přestanu hrát. Jsem hodně velký detailista a to se hodně projevuje.

Navíc bych se u koupené hry bál, že by vypadala krásně, podle gameplaye bych řekl jo to bude bomba, tak si to koupím a výsledek by byl od slibů hodně daleko, jako se to stává furt a stále.

U Skyrimu alespoň vím, že to bude stát za to, protože mám odkoušeé předchozí díly a NAVÍC mi ta hra vydrží na pořádnou nálož hodin a ne jeden prosezený den u PC a sbohem těžce a dluho vydělané peníze. Jdete ihned zase do poličky.
http://i54.tinypic.com/242a0d4.gifhttp://i55.tinypic.com/wan238.png
 
Mara
souhlas ... uwidim jestli to koupil 11.11.11 je daleko uwidim jak natom budu x))))
Mááára
 
castle
Já sem tak ze třetiny zklamanej ale od některejch očekávám hodně jako od skyrimu a od AC:R.GrinGrin
 
Strasak
Tak abych vrátil diskuzi k jejímu tématu a také se vyjádřil, protože představu mám celkem jasnou.

Nejdříve samozřejmě značně dlouhá doba strávená u vytvoření postavy, aby se mi nestalo, že během prvních pár hodin budu litovat toho co jsem vytvořil za nehezkej nehratelnej hnus. Zde bude moje volba jasná, tak jako u Oblivionu. Dunmer, z kterýho už na první pohled bude čišit divokost, odpor a hlavně nezměrná zkaženost.

Co se týče hraní samotného, co nejdříve navštívím nějaké město kde pravděpodobně jako správný nenasyta okamžitě začnu shánět majetek. Pár drobných krádeží v ulicích, zmapování každého detailu každé uličky. Vytipování si nějakého vhodného objektu zájmu, nejlépe nějaký středně bohatý občan s barákem na ne příliš frekventovaném místě - no a první noční návštěva u někoho doma, samozřejmě že žít ho nenechám, už jenom proto abych se s větším klidem mohl rozhlédnout po jeho příbytku a zapátrat po tom, co by bylo možné zpeněžit. Až se dostatečně naplní moje chuť po krvi a lehce získaných penězích, poohlídnu se po nějaké prácičce - proč pracovat na vlastní pěst, když si člověk může u toho řemeslíčka užít i nějakou zábavu :-)
 
Sharie
tady je někdo trošku psychopat Grin jen sranda...Smile
 
castle
Sharie: Dobrá sranda.WinkWink
 
Hamby
ha-ha-ha
 
Mara
emmm .. haha
Mááára
 
Mara
nevydrzel sem to musel sem se taky smat xD
Mááára
 
Strasak
Sranda samozřejmě musí bejt a navíc - proč se řídit v počítačové hře zákony a morálkou. Jako by toho bylo v reálném světě málo :-)
 
MortuusDominus
Nevim, já chci mít dobrou karmu i ve hře ...Ale máš to hezky naplánovaný - čistě-detailně (určitě tvá mise bude úspěšná ) Wink Když to tak čtu- ještě, že v životě se nadaj nahrát save pozice.
 
Trimax
Strasak napsal:
Sranda samozřejmě musí bejt a navíc - proč se řídit v počítačové hře zákony a morálkou. Jako by toho bylo v reálném světě málo :-)

No a pak se divíš, že se to děje i v reálném světě, když lidi mají tu možnost, lehce vydělat peníze. Kdyby lidi nedžel strach ze zákona, vypadalo by to tu strašně. Nějaká civilizace je iluze, zvířeckost pořád ještě může u spousty jedinců zvítězit.
 
castle
Trimax: Svatá pravda.GrinGrin
 
Strasak
Děláte, jak kdyby se to nedělo. Kvůli majetku se tu ničí celé země a národy a to zcela v souladu se zákony naší planety které svírají v ruce nadnárodní mocnosti a morální stránka věci je vůbec nezajímá. Zabití člověka je vražda a tvrdě se za ní pyká, zabití tisíce lidí je ta cesta jak celou věc legalizovat. Oproti tomu co se děje ve skutečnosti bude můj Dunmer ještě vcelku milé stvoření :-)
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Vaše první hra Pokec 64 13.06.2012 18:06
Prastaré svitky Výprava do Elsweyru část první » Skyrim - Váš svět 7 12.04.2012 14:13
první propařené hodiny Archív fóra 21 15.01.2012 15:58
Gamepage - první kroky Skyrim - preview 1 11.11.2011 20:42
První česká recenze Skyrimu Skyrim - obecně 26 10.11.2011 23:44
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4082 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8039 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5464 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4642 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12475 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7320 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6396 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6217 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7409 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist