Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
S3cR3
Poškrábal jsem se za uchem "Byl bych rád za nějaké upřesnění co se tu právě děje, protože vůbec nic tu nechápu.. Kdo jste, a co po mě chcete? A co je tohle za místo?"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,Počkat!!!" křiknu na Velitele. ,,Potřebuji ještě nějaké odpovědi," vysvětlím mu. ,,Teď máš šanci promluvit, tak mluv..." řeknu Mágovi.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
SH
Začal jsi jíst, ochutnal jsi koláč a byl výtečný. (budeš jíst 1 příspěvek, mezitím můžeš navázat konverzaci)

ScorpionCZ
"Jistě, že se jí líbila." řekla s úsměvem Laurana, když se Merril začala usmívat. Vešli jste dovnitř, stoly ve velkém sále byly už téměř sklizené, všiml sis že Serana zamířila do jídelny a skupinka noviců zamířila za ní. "Tak.. co pak půjdeme dělat teď?" řekla Laurana.

S3cR3
"Tohle je sídlo, Temného Bratrstva v Imperial City.. nebo teda, bylo. Skrývá se tu, protože během války bylo zničeno mnoho svatyní. Ale, ty jsi určitě nenásledoval jednu z mích sester sem bezdůvodně." řekl dumner.

Lord Rade
"No, tak dobře.." řekl neochotně Velitel a schoval meč, mág si oddechl. Mírně s uchechtl a potom se na tebe podíval "Co ti mám říct? Bezdůvodně mě napadl, nemám prsty vůbec ve vraždě manžela Hraběnky... to on snížil počet stráží v ten den!" řekl mág. "Snížil jsem počet stráží, protože Kvestor Regulus. Potřeboval nějaké muže, aby mohl zajistit oblast. Navíc, mám listinu, kterou mi dal stále u sebe." obhajoval svůj čin Velitel, vytáhl z kapsy listinu a podal ti jí. Opravdu v ní Kvestor Regulus žádal o několik stráží, aby mohl posílit obranu oblasti kolem Kvachu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,no ... napadlo mě teďka, že jsem se chtěl optat na tenhle meč"(ukážu na Aureliuv meč),,když mi udělal tu značku na ruce ... nějak jsem na to zapomínal"(rozhlédnu se jestli nevidím nějakého mága, ne novice ale prostě už staršího mága, kterej by o tom mohl něco vědět)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Dobře dvě skupiny" půjdu za tím za kým mám jít
 
S3cR3
Při slovech Temné Bratrstvo jsem sebou mírně trhl "Temné Bratrstvo ? No tak to je hodně zajímavé." Popošel jsem směrem k dunmerovi "A ano máte pravdu, nejsem zde bezdůvodně. Hledám jistou osobu kterou by jste mi mohl pomoct najít...Zde v Cyrodillu ho nejspíše budete znát pod jménem Stín, ano, TEN Stín.. Legendární Khajiitský Překupník. Bohužel vůbec nevím kde díky válce je, a jelikož v minulosti měl nějaké spolupráce s Temným Bratrstvem, tak by jste mi ho mohl pomoci najít."
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,No dobrá..." řeknu a vrátím mu papír. ,,Víš Mágu... ty dveře byly očerované a ty si jediný kdo něco takového mohl způsobit. Pochybuji, že se přiznáš a když vidím takového ubožáka, tak nemám chuť se dohadovat. Možná, kdyby ses přiznal a řekl nějaký rozumný důvod onoho činu, tak bys dostal trochu jiný trest než okamžitou smrt. Řekni nějakou blbost a odejdu a nechám ať si to s tebou vyřídí ostatní."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
SH
Dojedli jste koláč a hostinský pohotově, přiběhl sebral prázdné talíře a lahve s medovinou a povídá "Dál si budete ptát, ještěrky?"

ScorpionCZ
V místnosti se nachází profesor Globullus, který zrovna postává u jedné ze soch a zamyšleně si ji prohlíží. Také jsi spatřil i Severiuse, ale ten se vybavoval s dvěma legionářema. "Hmm.. můžeš se zeptat těhle dvou a nebo můžeme jít za Arteriem, ten taky učil Obranu proti Temné magii. Nebo nevím.. možná ještě Dro´Barri, ale ten je zaměřený spíše na obnovu a proměny."

S3cR3
"Stín?" řekl překvapeně dumner, "Ano, toho khajiitského překupníka znám. Bohužel nevím, kde je mu konec. Po válce jsme ztratili veškerý kontakt jak s ním tak s ostatními členy Bratrstva." pokračoval dumner. "Možná náš bratr už něco zjistil. Pátral po něm přeci." řekla náhle žena. "Možná.. nicméně nevím kde je, obávám se že jej dostala legie." odpověděl sklesle Dumner.

Lord Rade
"Jako.. jako mág si nic ne vyděláš. A proto jsem kývl, když přišel ten staroch k mým dveřím. A vysypal na stůl prachy.. nemohl jsem odmítnout." vydal ze sebe mág. "Jakej 'staroch'!" křikl velitel, opět chytl mága pod krkem a mág se usmál "Ten oblíbenec.. hraběte, takovej ten co za ním furt dolízal.." dodal mág. "Jo, tenhle." řekl velitel a pustil mága, ten se chytl pod krkem a klečel na zemi. "Kapitáne! Sežeňte muže a Kvestora Reguluse, okamžitě!" křikl velitel. "Ty, půjdeš se mnou." řekl směrem k mágovy.

Breza77
Připojil jsi se k Legátovi Tulliusovi, společně jste poklidně vylezli schody až k nejvyššímu patru. Ve kterém se údajně měl nacházet onen artefakt. Další skupina legionářů, zamířila do síně Starších aby zajistili dokumenty. Legát Flavius zůstal s altmerem a čeká na váš návrat. "Tak, tady to je." povzdychl si Tullius a ukázal na dveře. "Nevím, co nás tam uvnitř čeká. Proto navrhuji, abychom se připravili.. vy dva, připravte se na vyražení dveří." pokračoval Tullius. Všiml sis, že na zemi jsou krvavé stoly. A v také se zde nachází několik mrtvých legionářů a thalmorských válečníků.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,no ... vidím to na toho Globulluse"(zajdu za ním a řeknu),,dobrý den pane profesore, chtěl bych se zeptat na tenhle meč"(vytasím ho a podám mu ho),,chtěl bych se zeptat jestli není něčím ... očarovaný nebo tak něco"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"Mmm, to je ovšem nepříjemné... a kde byl ten váš bratr naposledy ? ? Jestli něco ví, musím se k němu okamžitě dostat, ať už je kdekoliv"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
SuperHunter
"Asi všechno..."
 
Aurelius
SH
"Výborně, chcete to zaznamenat jako svačinu nebo oběd a Univerzita to za vás zaplatí?" zeptal se hostinský.

ScorpionCZ
"Áá.. Škorpion, už jsem o tobě hodně slyšel. Chtěl bych si tě dát do své sbírky, mohu?" zeptal se Globullus a užasle ty potřásl na pozdrav rukou, musel jsi sklopit hlavu, protože ti byl po pas. "Sbírku?" řekla překvapeně Laurana. "Ano, sbírku! Musím vám ji někdy ukázat.. nic méně.. máme práci." řekl v rychlosti a začal si prohlížet meč, "Hmm.. známky magie jsou z meče cítit, ovšem bez pořádného prozkoumání nedokáži říct co, jsou zač. Pokud, chceš můžu to ihned jít zjistit do kabinetu a ty můžeš jít se mnou. A nebo ti to zítra dám ráno na hodině." pokračoval. "I když já vás na nic vlastně zítra nemám.." dodal sklesle. "Nicméně, jak se rozhodneš?"

S3cR3
"Poslal jsem ho do přístavu.. sestro, pokud půjde khajiit našeho bratra hledat. Půjdeš sním." řekl Dumner. "Ale.." odporovala žena. "Žádné, ale. Prostě to uděláš, musíme našeho bratra najít. Už tak nás je málo." řekl rázně Dumner.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(užasle),,jo půjdu s vámi ... to mi budete moct ukázat i tu sbírku"(nechápavě se podívám na Lauranu a pak se otočím zpět),,ten meč mě totiž označil"(ukážu mu to znamení na ruce)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
Podíval jsem se na Dunmera, v tváři měl velice vážný a přísný pohled "Dobrá, vyrazíme" Otočil jsem se na tu ženu "Budeš mě vést ? Moc se tu nevyznám" řekl jsem, a vyrazil jsem smerěm k východu.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,Hm, už je toho na mě nějak dost..." zamumlám si pro sebe. ,,Ale o tohle představení se nenechám ochudit," dodám a vykročím za skupinou. ,,No myslím, že odteď budete v bezpečí hraběnko..." řeknu při odchodu.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Pokud nepočítáte chlápka, který mi vysvětlil jaký je život gladiátora a mága, který se rád směje než zemře tak asi ne."
 
SuperHunter
"Jako savčinu."
 
Breza77
Připravým si meč a počkám až vyrazí dveře
 
Aurelius
SH
"Dobrá, můžete jít. Univerzity to za vás zaplatí, ještěrky." řekl hostinský a odešel, Argonianka se zřejmě držela ze všech sil.

ScorpionCZ
"Zajímavé, zajímavé.." řekl užasle Globullus, když si prohlížel znamení na ruce. "Podívám se na to v kabinetě." dodal náhle a zamířil ke schodům, vyšli jste schody a potkali Arteria, ten se ihned Globulluse ptal "Icarusi, našel jsi už to dě-" pak vás uviděl, polkl poslední slovo a pokračoval jinak "-pytel s bramborama co došel v jídelně?" Globullus se usmál a zvolal "Skyrim, konkrétně Riften. Tam ho najdeš.". "Výborně, díky. Mimochodem Seranu jsi neviděl? Chtěl jsem jí něco říct než opustím Univerzitu.". Globullus zakroutil hlavou "Neviděl, je mi líto." řekl. Arterius poděkoval a sešel schody. Globullus mezitím odemkl dveře do kabinetu a vešel uviděli jste úzkou chodbu, která vedla do další místnosti kabinetu. "Podívejte se na sbírku, já mezitím udělám průzkum té zbraně." posmál se Globullus a zašel do vedlejší místnosti v kabinetě, podívali jste se na stěnu. Byly tam namalované portréty mágů.

S3cR3
"Počkej, půjdeme stokou. Je to bezpečnější ale o něco delší." řekla žena, když tě uviděla jít k východu. Společně jste zamířili stokou směrem k Přístavu. (Cesta bude trvat, 2 příspěvky - máš možnost volné komunikace)

Lord Rade
Hraběnka povídá "Díky vám, potom se za mnou stavte. Nějak už vás odměním, nebýt vás tak už jsem dávno mrtvá.". Společně jsi vyrazil ven ze sídla, před sídlem už čekala skupina legionář a několik stráží. Legionáři měli v čele, Kvestora Reguluse byl to poměrně mladý císařský. "Veliteli řekl bych, že město nemáte zas tak úplně pod kontrolou." poznamenal Kvestor Regulus, podrážděným tónem. "Nechte si těch svých rad a keců, starejte se o věci legie." nenechal se odbít Velitel. "Fajn.. ale stejně si vážně promluvíme, nechci aby legionáři umírali zbytečně kvůli tomu. Že je stahujete do jednoho jediného sídla na ochranu na jednoho člověka, téměř všechny svoje stráže. A pak totálně selžete!" pokračoval Regulus stejným tónem. "Mlčte! Mám důležitější věci na práci a vy také.. a teď jdeme!" zvolal Velitel. Společně se stráží a legionářema v čele s Kvestorem Regulusem. Došli jste až v k většímu domu, který se nacházel téměř až u hradeb města. Byl obklopen kamenným plotem. Velitel ihned zamířil ke dveřím, zabušil na ně a křikl "Ve jménu Hraběnky! Vyjdi ven ihned!". Kvestor si povzdychl "Vy dva, běžte zajistit zadní vchod." legionáři ihned obešli dům. Velitelovi mezitím došla trpělivost a vyrazil dveře, vnikl do budovy a začal ji se strážemi prohledávat. "Tady Kvestore." řekl jeden z legionářů a přivedl starého muže, na sobě měl skvostné roucho a několik zlatých náhrdelníků. "Jsem nevinný.." křikl ihned. "Pokud by jste byl nevinný, neutíkal by jste zadním vchodem." řekl Kvestor. "Výborně.." zvolal velitel, když se vrátil zpět před dům. Podíval se na tebe a povídá "Mám provést výslech já, nebo to uděláš ty?"

handa999
"Tak už to holt bývá.. ale my jsme naši nějakou probouranou možná propadlou podlahu, nachází se v ní vchod do kanalizace. Myslím, že to stojí za prozkoumání." řekl Kvestor a zamířil k východu z Arény.

Breza77
Připravil sis meč, legionáři vyrazili dveře a ihned se začali hrnout do místnosti, opravdu se tam nacházelo několik válečníků Thalmoru. Jeden z nich se probojoval až k tobě v ruce svíral kladivo, všiml sis že zbroj už měl značně poškozenou. Provedl útok, ubránil jsi jej mečem. Potom se ihned připravil udeřit.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.08.2013 10:17


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
Uhnu jeho druhému útoku a zaseknu mu meč zezadu do kolena
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5701 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist