Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
SuperHunter
"Já bych si dal jablkový koláč a nějakou medovinu." řeknu a budu se snažit ignorovat jeho rasistickou poznámku.
 
scorpioncz
,,jo to byla ... a teďka je věčně naštvaná ... uvidíme jak to celý bude pokračovat"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Kouknu se jaká je situace (Kolik zbývá našich a kolik trestanců).
 
Breza77
Vytáhnu z mága svůj meč a jestli je pořád naživu tak ho zbavým utrpení
Upravil/a Breza77 dne 29.08.2013 12:54
 
Aurelius
handa999
Situaci začínáte mít pod kontrolou, Legátovi legionáři se pomalu probili až k vám. Zůstává na živu už jen pět gladiátorů a jeden mág, který bez milosti vrhá ohnivé koule po celé aréně. Vy máte šest šest legionářů a Kvestora Amragora.

Breza77
Vytáhl jsi z mága svůj meč, mág už byl mrtvý. Kouzlo mu nijak nepomohlo, legát si oddechl a povídá "Thalmorší mágové jsou silný.. nesmím je podceňovat." potom se rozhlédl a povídá "Co myslíš, žije ještě Legát?"

SH
"Ale zajisté, jeden jableční koláček, medovinku pro ještěrku a vy?" podíval se na Argonianku, ta povídá "Dejte mi to samé, ještě jsem to nikdy neměla. Tak ochutnám. A medovinu samozřejmě.". Hostinský se usmál "Skvělí.." a odešel. "Pff.. teď budeme čekat." poznamenala Argonianka.

ScorpionCZ
"Spíš je smutná a nedaří se jí to nedávat moc najevo, proto někdy působí velice nepříjemně." řekla Laurana, Merril si zřejmě procházku užívá, neustále se dívá na všechno možné a směje se.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(porozhlédnu se a utrhnu nějakou voňavou kytku a dám jí merril ... bude prozkoumávat Cool ale zase si dám bacha aby to byla nějaká co znám, abych jí nedal nějakou jedovatou ... god Grin)
Upravil/a scorpioncz dne 29.08.2013 13:36
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Nevím ale měli by jsme se podívat dolů jestli se pořád bojuje"
 
SuperHunter
"Budeme muset. Co zatím budeme dělat ?"
 
Tondulin
Vezmu si štít gladiátora, kterého jsem zabil a pokusím se dostat k mágovi (Pokud by po mě začal střílet tak se krýt štítem).
Upravil/a Tondulin dne 29.08.2013 14:34
 
S3cR3
"Nevím jestli ještě vůbec žije, ale před válkou jsi ho mohla znát pod přezdívkou Stín" řekl jsem, a sledoval jsem její reakce.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
handa999
Sebral jsi štít a rozeběhl se proti mágovi, vrhl po tobě ohnivou kouli zarazila ti do štítu, ucítil jsi žár. Když jsi doběhl k mágovi, mág se pousmál a do ruky si vyčaroval meč.

Breza77
"Jdeme na to." zvolal Legát Flavius a sešli jste schody dolů. Spatřili jste legáta Tulliuse, který měl už patro pod kontrolou a zrovna vyslýchal jednoho z válečníků Thalmoru. "Konečně, jste tu." poznamenal. "Dostal jsi z něj něco." zeptal se Legát Flavius Tulliuse. "Ne.. nepoužil jsem žádné drastické způsoby, bohužel bez nich to asi nepůjde." prohlásil Legát Tullius.

SH
"Nevím, ale ještě řekne ještěrko a polechtám ho dýkou.." řekla naštvaně argonianka. Hostinský přinesl láhev s medovinou, mlčky ji před tebe a argonianku položil a potom odešel. "Na co připijeme?"

ScorpionCZ
Utrhl jsi ze záhonku který se nacházel po obvodě budovy univerzity, modrou květinu a podal jí Merril. Začala si ji prohlížet a Laurana potom povídá s úsměvem na tváři "Pěkná, že jo? Hlavně ji nesněz."

S3cR3
"Hmm.. ne, to jméno mi nic neříká." řekla žena, opět schovala luk a povídá "Ale možná to bude vědět, můj společník.. pojď." řekla náhle a vydala se rychlím krokem k vstupu do stok. Odkryla jej a povídá "Hlavně, ať nás nikdo nevidí."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(Rozhlédnu se po něčem zajímavém ... a vůbec se rozhlédnu jak se univerzita změnila od doby napadení ... jako jestli se už začala opravovat a tak.)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Vím že tady je válka ale mučit zajatce není správný. To vám nedovolím" jestli mám meč u pasu položim si na něj ruku jestli mam meč venku trochu pevnějc ho stisknu
Upravil/a Breza77 dne 29.08.2013 15:57
 
S3cR3
("Vážně se tu bavím o svém plánu s ženskou co mě chtěla předchvíli sundat ? Ach jo, že já se vždy dostanu do takových situací") Pomyslím si, a mlčky sleduju tu ženu.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,Nemáte zač, ale tohle ještě není konec..." odpovím ji. Pak se podívám směrem, kam jde Velitel. ,,Zajímalo by mě kde je ten má- Počkat! Ta bariéra!" Běžím rychle za Velitelem.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Uvidíme jak se budeš smát až budeš ležet v louži krve !" řeknu a hodím po něm štít. A poté se ho pokusím bodnout do břicha.
Upravil/a Tondulin dne 29.08.2013 18:00
 
SuperHunter
"No...třeba na...hmmm nic mě nenapadá."řeknu a usměju se.
 
Aurelius
handa999
Hodi jsi štít, zasáhl mága tím ho ochromil. Využil jeho nepřipravenosti a bodl ho do břicha, mág za skučel a spadl k zemi, chvíli ještě mumlal zaklínadla, ale nakonec zemřel. Legionáři mezitím udolali zbylé gladiátory, jednoho z posledních zabil kvestor vrhnutím dýky. Potom zamířil ihned k tobě "Narazil jsi na něco zajímavého, legionáři?" zeptal se a rozhlédl se.

Breza77
"Mučení nebude nutné." řekl Legát Flavius, "Já ho nechtěl mučit." poznamenal Legát Tullius. "Pokud ho pošleme ven, legionáři jej zabijí. Budu tu s ním muset zůstat a předat jim ho. Ať jej vyvedou z města." pokračoval Legát Flavius. "Dobrá, já budu pokračovat v prozkoumávání věže. Rozdělíme se na dvě skupiny. Ať zvýšíme šanci, co vy na to?" řekl Legát Tullius a odstoupil od zajatého altmera.

SH
"No, tak na zdraví." dodala argonianka, napili jste se. "Tady se to nese.. ještěrky." řekl hostinský a položil před vás talíř s jablečným koláčem. Ihned potom spěšně odešel, zpátky k baru.

ScorpionCZ
Několik dělníků, spíše civilistů co neměli nic na práci se dali do oprav. I několik noviců pomáhalo, pomocí kouzel se snažili opravit zahrady Univerzity a okolí kolem ní. Neboť okolí bylo značně zničeno, když do věže začali střílet z katapultu. Raněný se v této oblasti už nenacházejí. Pomalu jste obešli univerzitu a opět jste stáli před schodem do ní. Novicové, které jste potkali už vcházeli do Univerzity.

S3cR3
Následoval jsi, ženu. Vešli jste do kanalizace a po několika minutách bloudění jste došli až ke konci chodby. Uviděl jsi židli a stůl, na stole byl měšec, vyskládané dýky a mapa Imperial City. Vedle stolu byl o stěnu opřený dumer, bylo tu špatně vidět do tváře. Ale zřejmě měl černé vlasy a knírek s bradkou. "Tady jsi -" řekl a náhle se odmlčel když tě uviděl. "Vyřídil jednoho z nás." odpověděla žena, když uviděla zaražený výraz na dumnerově tváři. "Hmm.. doufám, že jsi neudělal chybu." poznamenal směrem k ženě dumner a pak se podíval na tebe.

Lord Rade
Rozběhl jsi se za velitelem do vedlejší místnosti, Hraběnka tě následovala. Spatřil jsi Velitele jak drží pod krkem mága a několikrát ho udeří pěstí. "Ty jeden zatracenej parchante!" křikl velitel a praštil sním o stůl. "..ty.." vydal ze sebe mág a vytáhl z pusy, vyražený zub. "..sám jsi oslabil obranu města v den svatby a útoku." pokračoval mág. "Skončeme to.." řekl rázně velitel a pozvedl meč proti mágovi.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,myslím že se vrátíme dovnitř že?"(kouknu na Merril),,tak co? líbila se ti procházka?"(usměju se)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Už mě začíná štvát." zamumlám a začnu jíst.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist