Já jsem četla za komiksy:
Barbar Conan, Spiderman, Snoopy, Garfield, Naruto, pár časáků Crew, Asterix a Obelix, Lucky Luke, něco co se jmenovalo Sphax nebo tak nějak ale bylo to dobré, vzpoura mozků, příhody malého Boha, návrat bohů, kruanova dobrodružství, tvrz, strážci, Gslaxia nebo tak nějak a mnooooooooho dalších
Jo, tak Mopi Mop já jsem četl:
Gone with the Blastwawe, Order of the Stick, (tyhle dva na internetu), Spiderman, Fantastic Four, Asterix a Obelix, (párkrát mi jako malému podšoupli Donalda), Vzpoura mozků, Příhody malého Boha, Návrat bohů, Kruanova dobrodružství a další...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A ještě Green Lantern. Nemůžu si pomoct, ale mám ho i radši než Batmana.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No hRDLo, tvůj seznam komiXů se musí o něco obohatit. Zajdi do knihovny a po ňákých se poptej, vždyť komiXy jsou super
(btw já jsem tu jediná kdo čet Barbara Conana? No lidičky, takovej Epickej fantasy komiX)
Ale je to reklama. A víš proč? Protože si tam napsal "Toto není reklama, díky.".
A navíc si to napsal sem...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.