Rozhodli jste se jít do levých dveří. VRRRRZ. Otevřeli jste je a nemohli jste uvěřit vlastním očim. Stál tam váš starý snámý kněz a vymývač mozků. ,,Tak...už jste si přišli i pro mě, ty hlouhpý nevěrče a falešný proroku!?"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Dimitri ho okamžitě bez lítosti střelil. Kulky z brokovnice mu protrhli břicho a on se s vytřeštěnými oči povalil na kolena. ,,Bůh... nás opustil..." vzdychl naposled a spadl obličejem k zemi.
Upravil/a Lord Rade dne 16.12.2012 18:35
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Obléct se a políbit svoji pušku.Potom sejít dolů a baterkou skontrolovat Freyovi zorničky.Jít prohledat zbytek vesnice a hledat zbraně, potraviny a pohonné hmoty.Taktéž munici.
"Moment, moment, moment. Prohledat ještě pečlivě kněze samotného, jestli náhodou nemá lék přímo u sebe a plivnout na jeho mrtvolu. Pak si vzít zpátky brokovnici a zůstat hlídat u Freye.
"Dime, až budeš hotový, vrať se sem, my tu zůstaneme zabarikádovaní. Kdybys potřeboval pomoc, křič... asi to nepomůže, ale zkusit to můžeš. V nejhorším se pomodli," dodat ironicky
Upravil/a nagasadowcz dne 16.12.2012 19:19
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
"Nazdárek, Jeffe. Nesu ti medicínku! Vyhrnout rukáv, přijde včelička!" zahlaholit s širokým úsměvem a smrtelně vážně dodat: "Nebo se to snad píchá do prdele? Promiň, musel jsem," zasmát se a vyléčit ho. Na to si vezmu zpátky injekci, kterou jsem mu prvně dal. Zůstat u něj a hlídat. Pro ukrácení dlouhé chvíle si můžeme zahrát slovní fotbal. A můžeme utéct Dimitrimu, teď je ideální příležitost
"A jó! Horda nemrtvých všude kolem... Jak jsme na to mohli, ku*va, zapomenout?!" Jít mu na pomoc - zůstat kus od něj a kdyby se přímo dostal do nesnází, přiskočit a mlátit zombie pažbou brokovnice po hlavách.
Upravil/a nagasadowcz dne 16.12.2012 19:45
Blaženě se usměju když mi dá tu injekci. Pak Dimitri otevře dveře a: ,,Hle zde vidíte mé eventuelní příbuzné."Nebudu plýtvat municí pokusim se Dimovi pomoct zavřít dveře.Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
,,Takže co teď? Pokud nemáš někde schovanou atmovku Dime, tak bych vzal roha co nejrychleji to půjde."Položím jim filozofickou otázku: ,,Jak myslíte že se nakazili?"Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Musí to být něco ve vzduchu, když se každý zemřelý přemění v... tamto... Já jsem taky rozhodně pro úprk. Otázka je - kudy utečeme? Musí tu být nějaký postranní vchod, v každém kostele je. Zkusme to vzít přes sakristii! A pak hurá k autobusu.
Čekejte.Já bych prvně obhlídl jak to vypadá.Půjdeme na střechu.Vezmeme to lano a od tama se spustíme.Bude to bezpečnější budeme vědět kde jsou a kde ne,
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.