Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
S3cR3
Sevřel jsem ruku té osoby ještě silněji "Ne dokud mi neřekneš kdo jsi, a proč jsi mě napadl"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
handa999
"Dobrá." zvolal jeden z legionářů a začal spolu s dalším legionářem vyrážet dveře, když se jim to podařilo jeden z nich povídá "Jdu první, mám štít." vlezl do potemnělé chodby a přitom se kryl šípem. Když, prošel povídá "Můžete, všude zatím čisto." nakoukl jsi, všiml sis. Že legionář už zapálil louč, další dva legionáři už také vlezli dovnitř. Následoval jsi je, zastavil jsi se až v místnosti ze které se šlo přímo do arény. "Odložte zbraně!" ozvalo se najednou, z vnitřku arény k vám mířil ozbrojený muž s doprovodem dalších dvou. "Nebo vás bez milosti zabijeme!" pokračoval.

Breza77
Vrátil jsi se k Scipiovi, zrovna cosi projednával s Legátem Flaviusem. Vše jsi mu řekl a Generál povídá "To komplikuje situaci.". "Ani ne, co postavit do čela Osmé legie Tribuna ? Samozřejmě, že jen dočasně. Myslím, že by to poměrně dost zvedlo morálku." navrhl legát Flavius. "Upřímně, Tribuna si nedovedu představit bojovat. Ani jsem ho možná nikdy neviděl bojovat a ani neuvidím." odpověděl Scipio. "Takže, on bude sedět tady v Imperial City. Zatím co legionáři budou umírat? On se do boje vůbec nezapojí?" řekl nesouhlasně Legát Flavius. "Ne, Tribun se do boje nepřipojí." řekl Scipio.

S3cR3
Osoba opět zaskučela, potom v rychlosti povídá "Neřeknu!" a pokusila se ti vytrhnout. Podařilo se jít to, ale zavrávorala a upadla. Podívala se na tebe a povídá "Měl jsem za to, že budeš obyčejný chudák.. ale ty umíš bojovat."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Uvědom si co děláš. Vyhrožuješ osmé legii a to by pro tebe mohlo špatně dopadnout. Kdo jsi?"
 
S3cR3
Vytasil jsem jeden ze svých mečů, a pomalým krokem jsem se blížil k upadlému protivníkovi. "Hehe, ano, to umím a velice dobře" řekl jsem a uchechtl jsem se. Přiložil jsem mu meč ke krku a povídám "Tak co, budeš mluvit?"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Breza77
"Takže máme na výběr mezi někym kdo nebojuje a někym kdo tu neni, skvělí"
 
scorpioncz
,,jo ... Mirabelle mě před tím pěkně dostala (zasměju se) s holí jsem proti ní neměl šanci"
Upravil/a scorpioncz dne 26.08.2013 08:04
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Sakra neslyšel jsem náhodou, že ji skoro nikdo nestráží? Je to tu jak pevnost! ,,Zdravím vás hraběnko, potřeboval bych si s vámi promluvit..." ale nejdřív se podívám na čumila mága: ,,Ehm. Pane Mágu, můžete nám dát chvilku?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
handa999
"Já jsem vůdce povstání, byly jsme odsouzeni k věčným bojům v aréně. Než nás někdo nezabije, nebo jsme prostě mohli čekat ve vězení a chcípnou za to co jsme neudělili.. ale dost, řečí teď tu zemřeš!" křikl muž, vzal do ruky palcát a rozběhl se proti tobě.

Breza77
"Nemusíme, z dokumentů od Garruse jsem něco zjistil a před chvílí tu byl arcimág." povídá Scipio. "Tuším, že to nebyl moc příjemný rozhovor. Nový arcimág nespolupracuje s legií, tak jeho ten předchozí." poznamenal Legát Flavius. "No, to nebyl. Ale to je jedno. Důležité je, že se ve věži z Bílého Zlata nacházel nějaký artefakt. A hlavně, z dokumentů co mi 'předal' Garrus, byl do té věže poslán jeden z legátů osmé legie, pokud bychom ho našli, mohl by to být vhodný Generál." řekl Scipio. "I tak, šance že je ještě na živu jsou nízké." povídá Legát Flavius. "Naší hlavní prioritou je se dostat dovnitř a najít legáta a možná nějaké cenné dokumenty, zajistit věž a pokusit se zjistit jak je to s tím artefaktem. Navíc, je to jediné místo kam se mohl Thalmor ukrýt.. takže jednej opatrně. Legát Tullius už věž obklíčil, čeká jen na tvůj příchod." povídá Scipio. "Půjdeš taky? Nebo máš ještě něco na práci?" řekl směrem k tobě Legát Flavius.

S3cR3
"Odhoď meč!" ozvalo se, koutkem oka jsi zahlédl jak nějaká žena v podobném obleku jako měla osoba, na tebe míří lukem. "Teď si můžeme promluvit.." řekla osoba. "Co chceš vědět?" pokračovala.

Lord Rade
"Ale.." vydal ze sebe mág a pak se podíval na Hraběnku a ta kývla, mág neochotně odešel do vedlejší místnosti. "Omlouvám se za velitele, pokud k vám byl nepříjemný. Tak, co jste potřeboval." povídá Hraběnka.

ScorpionCZ
"Jo, Mirabelle je s holí nebezpečná. Dokonce v souboji s holí porazila skoro každého profesora na Univerzitě." řekla a mírně se zasmála.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,aha ... tak to se pak ani nedivím že porazila někoho kdo s holemi vůbec neumí, jako jsem já"(zasměju se)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Legionáři nechte to na mě". Vytáhnu si dvojručku a využiju toho, že mám delší zbraň a pokusím se ho bodnout do břicha.
 
Lord Rade
,,Nelekněte se," zašeptám a vykřiknu: ,,Ó ahoj! Jsem tak rád, že tě vidím!" Dál budu ignorovat její WTF face.
,,Nezalekněte se, stejně o tom asi už víte," pokračuju tiše, aby mě za dveřmi nešlyšeli. ,,Ale jde vám o život. Vím, že je divný, že sem přicházím zrovna já a vůbec mě neznáte, ale někdo to být musí. Podezřívám dost lidí, ale nejvíce asi vašeho velitele stráží. Musím vám nějak pomoct, ale nejdříve chci, abyste o mou pomoc vůbec stála."

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Jdu s vámi" vyrazím s legátem ke věži
Upravil/a Breza77 dne 26.08.2013 12:46
 
Aurelius
handa999
Nepodařilo se ti to, vůdce uhnul a sekl ti po zbrani. Ihned si připravil zbraň k dalšímu útoku. Legionáři se rozeběhli proti jeho společníkům a zapojili se do boje. Ty sám, čelíš jejich vůdci.

Breza77
Vyrazil jsi s legátem k věži, už zdálky jste viděli legionáře jak postávají kolem věže. Ihned po vašem příchodu vás oslovil Legát Tullius, byl to mladý legát ale starší než Flavius. "Jak to vypadá?" zeptal se Legát Flavius. "Věž je obklíčená, pokud uvnitř někdo je. Tak už neuteče." řekl Legát Tullius. "Jsi připraven?" povídá Legát Flavius. Legát Tullius mezitím přikázal legionářům vyrazit dveře.

Lord Rade
"Jistěže o vaší pomoc stojím, vyhlásila jsem že hledám schopného ochránce. Ale Velitel všechny co přišli nepustil do sídla." řekla Hraběnka, "Ale, že by v tom měl prsty velitel se mi moc věřit nechce. Sloužil tu už za rodičů, mého zesnulého manžela." pokračovala Hraběnka.

ScorpionCZ
"Koho, porazila jo. Dro´Barriho porazila, potom Selene a další učitele, dokonce i toho redguardského který tu učil bojoví výcvik přední a do doby než zemřel během obrany města." řekla Laurana. "Palagán její výzvu vždycky odmítl. Arterie, myslím že taky porazila. Ale, když byly hodně mladý a učili se teprve bojovat. Vyprávěla mi o tom jeho sestra. Prej se zmlátili tak, že se konečně začali mít rádi." řekla s úsměvem a potom sklesle dodala "A teď bude učit bojový výcvik jen Severio.. pff.."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,hmm ... to je docela škoda ... Mirabelle umí dobře učit boj ... doufám že ten Severio nebude levej"(pak šeptem úsměvně dodám),,doufám že támhleti novicové nechystají něco proti nám ... ale že něco provedou dremvímu"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Ó Bohové já se z toho zblázním... ,,To ovšem neznamená, že do toho nemůže být zapleten. Spoustu zločinů je spácháno na známých... Napadá vás tedy někdo jiný? Protože vy ochránce potřebujete."
Upravil/a Lord Rade dne 26.08.2013 13:57
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
Zkusím ho z boku seknout do pravé nohy
 
Breza77
"Připraven" připravim si meč a budu následovat Flaviuse
 
S3cR3
"Já ten meč neodhodím, pokud chceš aby zde tvůj přítel přežil, sklop svůj luk. Jestli se o cokoliv pokusíš, vezmu ho sebou do pekel" pronesl jsem, a přitlačil jsem meč k jeho krku, abych ukázal že to myslím vážně. "A rovnou můžeš začít vysvětlovat, kdo jste a co chcete."
Upravil/a S3cR3 dne 26.08.2013 16:22
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
SuperHunter
"Třeba. Nevím kam jinam by sme mohli jít."
 
Aurelius
handa999
Pokusil jsi se ho seknout do pravé nohy, podařilo se ti to. Vůdce, se ihned volnou rukou chytl za ránu a druhou ve které svíral palcát začal zběsile mávat.

Breza77
Připravil sis meč, ihned zamířil k Flaviusovi. Legionáři mezitím vyrazili dveře a v čele s Legátem Tulliusem vnikli dovnitř. Následovali jste je, prošli jste chodbou až do síně. Uviděl jsi schody na horu. Legát Tulliusem povídá "První, patro je čisté.. budeme pokračovat dál.". Pokračovali jste po schodech do druhého patra. Náhle přišla rána, několik legionářů. Kteří šli ve předu smetla k zemi ohnivá koule, legát Tullius ihned křikl "Připravte se!" legionáři se po schodech rozeběhli a vnikli do druhého patra. Nacházela se tam skupinka Thalmorských válečníků. Legionáři se na ně ihned vrhnu-li. Thalmorská mág však zůstal na schodišti a uháněl nahoru. Legát Flavius se ho s dvěma legionáři ihned vydal pronásledovat.

Lord Rade
"Možná ještě Rádce.. byl sto starší chlap, sloužil tady v sídle už za manželových rodičů. A můj manžel ho nedávno propustil ze služby, kvůli věku. Zdálo se mi, že ho to pobouřilo... ale, nemyslím si že by v tom měl prsty. Manželův bratr, byl proti tomu aby si mě jeho bratr vzal. Ale ten je v Imperial City. Jinak mě nikdo jiný nenapadá." řekla po krátkém přemýšlení Hraběnka, zpozoroval jsi. Že se cosi mihlo za oknem.

ScorpionCZ
"Uvidíme.." řekla s úsměvem a pokračovali jste v procházce, Laurana ještě dodala "Severio nebude levej, vždyť je to legionář.". Prošli jste kolem noviců a tlustší novic povídá "Eee.. neviděli jste Seranu?". "Ne, je mi líto." řekla Laurana a pokračovali jste dál.

SH
"Dobře.. tak ke Kolčákovi, já jsem připravena." zvolala s úsměvem, vzala si měšec a schovala ho do kapsy a povídá "Jdeme?"

S3cR3
"O jednoho hlupáka méně.. jen ho zabij." řekla chladným tonem, žena a stále na tebe mířila lukem. "Co?! Jak můžeš!!" křikl rozlobeně muž v černých hadrech. Potom se podíval na tebe a po chvilce povídá "Já jsem členem..". "Mlč!" křikla, žena která tě mezitím obešla a šípem zasáhla muže. "Porušil jsi pravidlo.. Nikdy neprozradíš, co jsi zač!" poznamenala, když vystřelila potom se podívala na tebe a klidným hlasem řekla "Tak.. co pak uděláme s tebou?"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist