Nakonec to vypadá,že ho nikdo z nás nevlastní (vlastní ho Chuck Norris)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Bude naštvaný... Mu uteču, schovám se popřípadě vypařím Prozatím si vezmu kopec i s konvalinkami a sedmikráskami a vysadím tam ještě maliníky, ostružiníky, rododendrony, mátu a měsíčky (což znamená, že odteď se musí psát: Kopec je můj i s konvalinkami, sedmikráskami, maliníky, ostružiníky, rododendrony a ještě s mátou a s měsíčky )
Upravil/a BadWolf dne 01.05.2012 18:51
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zapomněla si na to, že já jsem komiksová bublina a tu nejde vystopovat Kopec je můj i s konvalinkami, sedmikráskami, maliníky, ostružiníky, rododendrony a ještě s mátou a s měsíčky.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zapomeňte na filmy jak jste je viděli. Zapomeňte na ty pokažené pokusy vašich předchůdců o 3D. O 3D filmy, děti, věci, myšlenky. Já. Jsem. 2D!!!
A proto je kopec můj i s konvalinkami, sedmikráskami, maliníky, ostružiníky, rododendrony a ještě s mátou a s měsíčky.
Upravil/a BadWolf dne 01.05.2012 21:54
Mluvíš mi z duše
Naprosto souhlasím, to všechno je moje, a to proto, že si mi to nevzal, jen tady vykřikuješ.
Papoušci taky ne
Takže se to nepočítá, blABLAblablablablbalba, a kopec je můj i s konvalinkami, sedmikráskami, maliníky, ostružiníky, rododendrony a ještě s mátou a s měsíčky.
Jo, mimochodem, ještě jsem se k Diablu III nedostal (ke každé hře se dostanu s ročním zpožděním, vyjma Skyrimu. Teď budu mastit teprve Zaklínače 2) ale vzhledem že zde je spousta Skyrim-fanatiků, bych nezapomněl předem všem ukázat, kdo že tu má zahnuté zobáky
Hele, nechci tě urazit ale myslím že plynové masky též nemůžou nic vlastnit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.