Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Breza77
Pomyslim že mam hrozný štěstí že jsem nepotkal nikoho kdo ví o tom jak sem odešel z Legie, a půjdu najít Scipia jestli zná nějakýho Valeriuse
 
Lord Rade
,,No...uf jo." Předám mu meč a dýky, i když popřemýšlím jestli se je nepokusím propašovat. ,,No už jsem tu byl, tak zatím a pohlídejte mi mé zbraně," řeknu a vecpu se do dveří. Rozhlédnu se tu a předpokládám, že bude v horním patře, tak se tam vydám. Sakra a teď rychle nebo dojte k nějakému nedorozumění...

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
'Přísahám na svou čest, že budu věrně sloužit císaři Titovi Medovi II. a slibuji neochvějnou poslušnost důstojníkům jeho slavné říše. Pokud ve službě zahynu, nechť mne ti, kdož jsou nade mnou, soudí a ti, kdož jsou pode mnou, seberou. Ať žije císař, nechť nám dlouho a dobře vládne! Ať žije říše, nechť přetrvá navěky!'"
 
scorpioncz
,,no ... nejspíš bychom se měli schovat, jenže potom by nás mohl najít ... a nebo bychom mohli vyjít a pokud by to byl dremwus tak mu říct že jsme ho hledali a něco si rychle vymyslet...asi risknem to druhý ne?"(přesunu se ke dveřím a normálně jakoby nic otevřu dveře)
Upravil/a scorpioncz dne 24.08.2013 11:27
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
S3cR3
( Pokračujete po cestě do Imperial City.. 3 příspěvky )
"Nevím... asi skočím po první příležitosti k dobrodružství." řekla khajiitka podívala se na tebe a pak opět sledovala cestu.

handa999
"Vítej v legii, legionáři Osmé legie. Zbroj a meč si můžeš vyzvednout u našeho zbrojíře, najedeš to na začátku tábora." řekl Scipio. Náhle vchází do stanu nord. (možný rozhovor s Brezou77) - více viz. tah Breza77

Lord Rade
Vešel jsi, rozhlédl jsi se stál jsi ve velkém sále s dvěma trůny. Sál byl však poloprázdný, krom značně posílených stráží uvnitř nikdo nebyl. Pokračoval jsi po schodech nahoru, zastavil jsi se až u dveří které hlídali dvě stráže. "To je v pořádku, je to nevlastní bratranec hraběnky." řekl velitel, který tě zrovna došel. Stráže otevřeli dveře a ty jsi vešel, velitel povídá "Pokud uslyším cokoliv podezřelého, ihned jsem tu.", zabouchl dveře. Prohlédl sis místnost, uprostřed byl podlouhlí stůl, který byl prostřen pro jednoho, po stranách byly různé skříně a knihovny. Uviděl jsi dveře do vedlejší místnosti. Ty se po chvilce otevřeli a vyšel zní mág (zřejmě dvorní mág, který měl pečovat o zdraví hraběnky) a sama hraběnka, měla na sobě černé šaty, dlouhé černé vlasy. Všiml sis, že měla na tváři jizvu (zřejmě z útoku) a potom ještě pod krkem menší jizbu. "Copak potřebujete?" řekla a posadila se na jeden konec stolu, potom ukázala ať se také posadíš.

Breza77
Prošel jsi táborem a zamířil do velitelského stanu, Scipio tam zrovna přijímal nějakého legionáře. Ihned po přijetí legionáře jsi se ho zeptal na Valeriuse. "No, znám tři Valeriuse. Luciuse Valeriuse, to je otec Garruse. Garruse a pak leda Garrusova bratra a to je novic na univerzitě." Je možný rozhovor s hráčem handa999

ScorpionCZ
"Na to ti nejspíše neskočí.. navíc, jsem v jeho komnatě v té bychom my vůbec neměli být." řekla Laurana a pootevřela skříň. Byla poloprázdná a Laurana povídá "Seřve nás, možná nám dá i trest... já tu raději zůstanu a schovám se." zalezla do skříně a zavřela ji. "Pfuj.. to je smrad.. blee." ozvalo se, vykoukla a povídá "Dremuws tu má to černý roucho smrdí jak by sním prošel bažinou." vyhodila ho a zalezla zpátky.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 24.08.2013 19:08


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,taky pravda ... máš tam ještě místo? ... ale jo jasně že jo"(s úsměvem se tam vmáčknu xD)
Upravil/a scorpioncz dne 24.08.2013 12:20
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Je zde ještě něco co můžu udělat pane"? Pokud ne tak se odporoučím a půjdu za zbrojířem.
 
S3cR3
Neodpověděl jsem nic a pokračoval jsem v cestě
Upravil/a S3cR3 dne 24.08.2013 19:32
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Breza77
"No zaslech jsem jak o něm mluví dva legionáři. říkali něco jako 'kéž by se vrátil starej Valerius' a že jestli by museli do boje pod vámi tak dezertují"
 
Aurelius
S3cR3
( Pokračujete po cestě do Imperial City.. 2 příspěvky )

handa999
"Ne, už můžeš jít. Potom až budeš připraven hlas se u Kvestora Amragora." řekl Scipio, odešel jsi ze stanu a zamířil za zbrojířem. Nemohl jsi to minout, byl to stan před kterým se nacházela kovadlina a vše potřebné. U kovadliny postával ork, na figurínách se blýskali nové těžké zbroje. Když tě ork zpozoroval povídá "Nový rekrut?"

Breza77
"Tak to byl beztak Galmar a Ulfric, oba jsou to nordové a za Skyrim by položili život. Nelíbí se jim, že legie se stahují do Cyrodiil a zatím co by měli bránit ostatní provincie, ale pokud máme šanci Thalmor rozdrtit musíme jí využít." řekl Scipio, "A starý Lucius Valerius je skvěli Generál, ovšem.. utrpěl těžké zranění ve boji a Císař ho pak odvolal z velení Osmé legie a na jeho místo nastoupil jeho syn. Ale kde je Lucius opravdu nevím." dodal po chvilce.

ScorpionCZ
Otevřel jsi skříň a zalezl jsi dovnitř, nejprve jste se nemohli s Lauranou srovnat, ale nakonec jste se tam nějak vmáčkli ovšem, jste na sobě dost namáčklí (Grin). Náhle se otevřeli dveře do komnaty, uslyšel jsi chůzi. Škvírou ve skříni jsi koukal o koho se jedná. Škvírou jsi zahlédl Mirabelle, měla na sobě zelené roucho, které značilo že se jedná o mága preferující Obnovu. "Určitě.. určitě tu něco musí být.. něco chystají.." mumlala si pro sebe. Potom vzala ze stolu nějaký předmět (zřejmě klíč) a snažila se jím otevřít zásuvku u stolu, nepodařilo se jí to. Sehnula se proto a chvilku se soustředila z pravé ruky jí zazářilo kouzlo a po chvilce otevřela zásuvku a začala ji prohledávat. "Co tu dělá?" šeptla velmi potichu Laurana.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(šeptem odpovím),,mám takový dojem, že si myslí že Dremwus a Arterius něco chystají ... ono to tedy docela i někdy vypadá ... ale stejně ... a hlavně jsem nečekal že by šla sem ... nejspíš je hodně paranoidní"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Skvělí takže bysme měli možnýho generála ale pro změnu nevíme kde je. No můžu je najít a promluvit si s nima kde by mohl Valerius bejt nebo víte o někom jinym kdo by to mohl vědět ?"
 
Tondulin
"Přesně tak. Jdu si pro vybavení a mohl bys mě nasměrovat za Kvestorem Amragorem"?
 
Aurelius
S3cR3
( Pokračujete po cestě do Imperial City.. 1 příspěvky )

handa999
"Výborně, ještě se tě ale zeptám.. mám celkem tři druhy brnění, lehkou tu používají převážně lukostřelci, zvědové a podobně. Pak střední a nakonec těžkou, ale samotná zbroj ti bitvu nevyhraje. O kterou máš zájem?" zeptal se ork.

Breza77
"Tribun, by to mohl vědět. Je to starší chlap. Možná ve věku jako já, má přehled o všech legií a o čem se šustne. Myslím, že bude zrovna na obědě. Ale dej si pozor, pokud jsi dezertoval z legie určitě jsi k tomu měl nějaký důvod. Já tě soudit nebudu. Ale on by o tobě mohl něco málo vědět, proto buď opatrný." řekl Scipio.

ScorpionCZ
"Co to... hmm.." zamumlala Mirabelle a začala si prohlížet a číst nějaký papír, kdy ho dočetla pokračovala další. "Hmm.. tohle je zajímavé.." opět si zamumlala pro sebe. Potom vytáhla další, škvírou jsi viděl jak se zarazila. "Tak takhle to je.." řekla. "To už jsi tak paranoidní, že se musíš vloupat do arcimágovi komnaty." ozvalo se náhle, Mirabelle sebou cukla a bylo na ní vidět, že se lekla. "Já.. já.. tu éé.." vydala ze sebe, "Klid, Palagánovi to neřeknu." ozval se Arteriův hlas. "Moment, co tu vůbec děláš ty?!" obořila se na něj Mirabelle. "Já, jdu si pro něco co mi tu Palagán hlídá." odpověděl Arterius. "Lžeš! Našla jsem důkaz, konečně proti vám mám!" řekla Mirabelle, "Co to zase žvaníš?" řekl Arterius, "Ty jsi pil, že jo?! A hlavně, mi teď vysvětlíš jednu věc!" křikla Mirabelle, začalo jí být jedno. Že o ní nikdo nesmí vědět. "Co?" vydal ze sebe Arterius. "Našla jsem tu tvojí závěť.. no, ta není moc zajímavá. Krom toho, že většinu odkážeš nějaké khajiitce s dětskem místo své sestře! A hlavě, pak je tu Dremwusova! Jak je možné, že ty zdědíš úplně všechno, když on zařve!!" řekla zvýšeným hlasem. "Protože.. -" chtěl říct Arterius, ale Mirabelle ho zastavila. "Protože?! Prostě jste oba prohnaný zmetci! A ty?! Mělo mi být jasné, že syn je po svém otci!" křikla Mirabelle. "Co tím naznačuješ!" řekl rozlobeně Arterius. "Dremwus tě adoptoval, byl jsi syn kterého potřeboval. Kterého mohl ovládat a zneužívat pro své plány. Proto jsi vždycky vyvázl z problémů! On tě z nich dostal! A teď mi řekni co plánujete!" křikla Mirabelle. "JÁ jsem Aurelius Arterius! Rozumíš Arterius!! Né Palagán!" křikl naštvaně Arterius. "Tak se mu vzepři ne! Nemusíš skákat jak o píská!" křikla Mirabelle. "Jak skákat jako on píská?! Já Palagánovi bezmezně věřím.. A navíc, mám svůj vlastní mozek, když dovolíš umím se rozhodovat sám!" řekl rázně Arterius. "Tak proč se mu furt podřizuješ! A hlavně.. vím kde jsi byl.. když jsi nás opustil!" řekla Mirabelle. "Jak.. moment?! 'nás' ? Jaký 'nás' ?!" řekl Arterius. "Byla jsem těhotná! A ty jsi se na mě vykašlal!" křikla Mirabelle. "Těhotná?! Teď lžeš.. já přeci nemůžu mít dítě.." vydal ze sebe Arterius, "Používám runovou magii, sotva se dožiji šedesátky a natož můžu mít dítě.." pokračoval. "Tehdy jsi Runovou magii nepraktikoval." řekla Mirabelle. "Já.. já jsem vás neopustil.. musel jsem. Thalmor by po mě šel.. nechtěl jsem ohrozit tvoji bezpečnost. Musel jsem odejít, do Morrowindu." vydal ze sebe Arterius. "Ale opustil jsi mě, kvůli misi. Byla ti cennější než já?! A tvé dítě!" řekla rázně Mirabelle. "Já.." vydal ze sebe Arterius, "Pro mě jsi umřel... už nejsi ten koho jsem měla ráda. Nikdy by ses nenechal ovládat Dremwusem. Sbohem." řekla Mirabelle a byla na odchodu. "To dítě... co se sním stalo?" zeptal se Arterius, "Umřelo.. hodně štěstí s Rikke, třeba budeš šťastnější." řekla smutně Mirabelle. Potom se ozvalo bouchnutí dveří. "Stendarre..." řekl tiše Arterius a vzal do ruky papíry co Mirabelle vyndala schoval je do zásuvky a kouzlem ji zamkl. Jeden však do zásuvky nevrátil. Stiskl to v ruce a kouzlem zapálil. Potom vzal klíč ze stolu a odešel...

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Chci střední a kde je ten Amragor?"
 
scorpioncz
(pomalu otevřu dveře od skříně a vylezu ven) ,, Bylo mi tam v tý skříni s tebou dobře, ale tohle je velice zajímavá situace ... a myslím že spálil tu svojí závěť ... takže přece jen není taková loutka, jenže ... takhle se to mezi nima asi nikdy nezlepší ... Mirabelle odcházela ... poražená, prostě smutná ..."(pomůžu Lauraně ze skříně),, ale stejně je to divný ... i když teď víme že Arterius za to nemohl ... jelikož o tom ani nevěděl. A teďka bysme měli raději zmizet ... než se někdo vrátí ..."(vyrazíme pryč)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Víte co ? Já to risknu jen mi slibte že jestli mě zavře, odnesete odtamtut mojí čepel." Jdu hledat Tribuna
Upravil/a Breza77 dne 24.08.2013 23:04
 
Aurelius
S3cR3
Vešli jste do Imperial City, ihned vás zastavil jeden z legátů. Kolem vás pobíhali legionáři, odklízeli mrtvá těla a prohledávali trosky městě. Uviděl jsi zřícené domy a obchody. V dálce se tyčila věž z Bílého Zlata. "Khajiiti, i když máme město pod kontrolou buďte opatrní. Pokud chcete zásoby jděte směrem k Univerzitě, je tam i náš tábor." řekl mladý legát.

handa999
"Moment.." řekl ork, sundal z jedné z figurín střední zbroj a podal ti ji, včetně nátepníků a bot. "Amragor šel s několika legionáři na průzkum. Před chvilkou tudy prošli." dodal ještě.

Breza77
"Pokud by dělal problémy, tak si sním promluvím." řekl Scipio. Vyrazil jsi k Univerzitě, vešel do sálu a do jídelny. Byla prázdná, jediný kdo v ní seděl byl starší muž. Zřejmě se jedná o onoho Tribuna.

ScorpionCZ
Vyšli jste z komnaty, zavřeli dveře a vrátili se zpátky do kabinetu (který, vám dočasně ponechal Arterius). "Proč by pálil svojí závěť? To by nedávalo moc velký smysl. A hlavně, pokud udělal to co já. Tak to ani poznat nemohla, u mě to Arterius poznal díky tomu, že mi léčil zranění. Použil na mě nějaké kouzlo, aby zjistil jsem je to vážné." řekla Laurana ihned jak jsi zabouchl dveře kabinetu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
Dojdu k Tribunovi"Zdravím, vy jste Tribun ? Prej byste mohl vědět kde je Lucius Vallerius"
 
Tondulin
"Díky." Seženu Dafa a pojedu směrem, kterým ukazoval ork.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist