Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
S3cR3
(Vyrazili jste na cestu, cesta do Imperil City ti bude trvat 5. příspěvků. Pokud se cokoliv stane budeš informován)
"Já ani vlastně nevím.. cestování v karavaně, není moc zábavné. Buď jsi na cestě, nebo vysedáváš u ohně a prodáváš cetky. Když jsi přišel ty a řekl jsi, že putuješ do Imperial City naskytla se mi příležitost 'utéct' od toho všeho a začít konečně dobrodružný život. Takže, to s tou legií.. byla tak trochu lež." řekla, potom smutným tónem dodala "Ale ostatní mi budou chybět."

ScorpionCZ
"Klidně, já se podívám do ložnice." řekla Laurana. Začal jsi prohledávat komnatu, hledal jsi cokoliv podobné kamínku. Po nějaké době jsi konečně našel kamínek, podlaha nebyla totiž dostatečně čistá a zametená.

handa999
"Osmá legie, tak to jsi tu správně sice nemáme Generála ale mohu tě přijmout do našich, řad. Akorát mě budeš muset následovat do velitelského stanu." řekl bosmerský kvestor.

Lord Rade
"Bude v sídle Hraběte." řekl kněz, připravil jsi se k odchodu k hostinskému.

Breza77
"Z Osmé legie, ne.. leda se vmísit mezi legionáře a zkusit s nimi promluvit, o tom koho by nejraději viděli jako nováho generála. Ale já to udělat nemůžu, mě už znají. Pokud nebude Generál, povedu Osmou legii do boje já společně se čtvrtou. Díky podpoře legátů ve Čtvrté to nebude problém. Každopádně teď musím do velitelského stanu pro papíry. Abych mohl jejich jmenování zapsat." řekl Scipio.

BW
Nákup v Imperial City, krom obchůdku na Univerzitě není možný. Většina obchodů je zničena a nebo jsou opuštěný, proto se naskytá příležitost je vyrabovat. Žold za svoji službu můžeš získat pouze od Tulliuse, protože se jednalo o tvého nadřízeného. (Garrus už to bohužel udělat nemůže).

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,Tak se mějte," řeknu a přijdu k hostinskému. ,,Tak jeden pokoj, ale obávám se, že budu muset ještě něco vyřešit... Kolik si za něj účtujete?" zeptám se a zaplatím mu. Potom odejdu ven a namířím si to k sídlu hraběte.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
S3cR3
Ušklíbl jsem se "Heh, víš, já také vašemu vůdci trochu lhal. Vůbec nejsem dobrodruh toužící po dobrodružství. Má minulost je dost zlá a nerad na ní vzpomínám..." odmlčel jsem se a zastavil. "V mé přitomnosti nejspíše budeš v nebezpečí, protože po mě jde jistá skupina lidí.. Máš ještě možnost se vrátit, ale je to na tobě"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Tondulin
Půjdu za ním
 
BadWolf
Rabovat...? Fajn, jde se rabovat Grin!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
"Kdyby jste mi řekl že potřebujete někoho na vmísení mezi bandity, žoldáky, nebo chátru hned bych se nabídl, ale Legie ... nejsem si jistý kdo mě zná a kdo ne a dost lidí v Legii mě považuje za nepřítele, ale mohl bych se porozhlídnout po okolí nebo popřípadě sehnat někoho kdo se mnou přišel ze Skyrimu"
 
Aurelius
S3cR3
( 4. příspěvky )
"Každý máme nějaká tajemství a neboj, dokážu se o sebe postarat." řekla sebejistě J´Tsiya. Náhle jsi uslyšel dusot koní, zastavili jste se. "Možná, bychom se měli schovat." navrhla J´Tsiya.

handa999
Následoval jsi ho, prošli jste táborem Čtvrté legie až téměř k univerzitě, přední se nacházel velitelský stan. Vešli jste, uprostřed stanu byl stole a na něm všelijaké mapy Cyrodiilu i Tamrielu. Spatřil jsi mladého Legáta, "Kvestore, co potřebujete?" promluvil legát. "Je tu Generál, tento válečník chce vstoupit do legie." odpověděl Kvestor. "Výborně, Generál brzy přijde. Mezitím, máš nějaké otázky?" zeptal se Legát.

Lord Rade
"Za pokoj si na noc účtuji 15 Septimů." řekl hostinský, vyndal jsi z kapsy měšec napočítal patnáct septimů a dal je hostinskému, ihned z kapsy vytáhl klíč a povídá "Ten druhý zprava je tvůj.". Vyšel jsi z hostince a zamířil k sídlu hraběte, přešel jsi most a zastavil se až u vchodu do sídla. U vchodu postávali dva muži v kroužkové zbroji se symbolem Kvatchu na štítech a na brnění. "Omlouváme se občane, ale nemůže vás pustit dovnitř. Hraběnka nepřijímá žádné návštěvy."

Breza77
"Pokud by jsi to udělal, byl bych vděčný. Ale pamatuj, že většina ostatních Generálů nemusí mít zrovna velkou radost z toho, že byl jmenován někdo kdo nikdy nebyl v legii. Proto, by měl mít alespoň nějaké předky co sloužili v legii." řekl Scipio. "Tak, teď už bych měl jít. Kdybys mě hledal budu ve stanu."

BW
Zamířil jsi pryč z táboru, zahnul a prošel několika ulicemi. Uviděl jsi dva obchody, jeden byl klenotnictví a druhý nějaký smíšený obchod. Všechno bylo poničené, můžeš pokračovat dál a nebo zůstat a zkusit štěstí tu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Mrknu se na moment do klenotnictví...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
Projdu tábor Osmé Legie kdybych náhodou zaslechl rozhovor na téma Generál, nebo najít nějaký vyšší důstojníky Osmé Legie
 
scorpioncz
,, hmm ... víc jich tu není ... no tak to hodíme mezi oříšky ... no ale nic jiného mě nějak nenapadá ..." (hodím tam ten šutr ...)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Sakra, co teď? Tohle jsem nedomyslel... Tak za tuhle zkoušku nic nedám: ,,Nejdu za ní, jdu za vaším velitelem. Musíme spolu něco probrat, je tu?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Jsou zde kromě Thalmoru ještě nějaké jiné problémy"?
 
S3cR3
"Dobrý nápad támhle jsou nějaké husté keře"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
S3cR3
( 4. příspěvky )
Vlezli jste do křoví a vyčkávali, po chvilce po cestě projeli čtyři Justiciáři na koni. Nezastavovali se, jen pokračovali po cestě. J´Tsiya "Copak jsi, asi tak strašného provedl? Ono je spíš možné, že prostě hlídkovali. Vůbec nemuseli hledat tebe." řekla, když když byly dostatečně daleko.

handa999
"Krom toho, že Osmá legie ztratila Generála a její morálka je na bodě mrazu ani ne." řekl mladý legát. Následovalo ticho, které přerušil až příchode Generála. Prohlédl sis ho, byl to už starší muž (možná kolem 45 až 50 let). Co tě na něm zaujalo byla dřevěná noha. Generál se opíral o hůl, ale problém s pohybem neměl (zřejmě už si na své zranění zvykl). "Generále Scipio." řekl mladý legát a postavil se do pozoru. "Tento válečník, se přišel přidat k legii." pokračoval mladý legát. "Výborně." řekl a usmál se Generál Scipio, prohlédl si tě a potom povídá "Dobrých legionářů je nedostatek, do které legie chceš vstoupit. Do Osmé nebo do Čtvrté?"

Lord Rade
"Jistě, že tu je. Podle zbroje a meče soudím. Že budete další uchazeč o ochránce hraběnky." řekl, druhý stráž mezitím odešel do sídla, "Chvilku počkejte." řekl stáž. Chvilku jsi vyčkával a pak ze sídla vyšel starší muž, na sobě měl těžší ocelovou zbroj. Vlasy měl už po stranách prošedlé a na čele měl drobnou jizvu, pravděpodobně se jednalo o císařského. Prohlédl jsi tě a potom povídá "Pokud jste zaslechl zprávu o tom, že hraběnka hledá osobního strážce tak jste tu bohužel pozdě, žádného strážce už nehledá. Pokud jste tu z jiného důvodu, tak mluvte."

Breza77
V osmé legii jsou pouze dva legáti které jsi zrovna se Scipiem jmenoval a Kvestor Amragor. Procházel jsi táborem a u jednoho stanu jsi zaslechl "Jakmile tohle skočí okamžitě se vrátím do Skyrimu. Galmare.", "Já půjdu taky, ale nejdříve chci vědět kdo bude generálem. Mohl by se vrátit starej Valerius, byl to skvělí Generál beztak mu to papírování už leze krkem nebo co to dělá." řekl podle všeho Galmar a druhý muž pokračoval "Pod Scipiem já nikdy sloužit nebudu, elfové si zaslouží popravu i když jsou to zajatci.. co by udělali oni! Popravili by nás. Ale ne, Scipio je nechá jít.". Stojíš tak, že o tobě oba legionáři neví.

BW
Vešel jsi do klenotnictví, vitríny byly rozmlácené ale přesto v nich nějaké šperky zůstali. Všiml sis, že na podlaze leží jakou si dekou přikrytá mrtvola. Zřejmě majitele obchodu. Náhle jste uslyšeli chůzi, "Musíme se schovat, rychle.. a nebo doufat, že to není Dremwus." šeptla potichu Laurana.

ScorpionCZ
"Ložnici má pěknou." řekla Laurana, když se vrátila. "Polila jsem mu prostěradlo vodou." dodala s úsměvem na tváři. Mezitím jsi připravil svůj plán, dal jsi kamínek do misky.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
Jestli mám prázdnej kousek papíru napíšu si na něj jméno 'Valerius' , budu ještě chvíli poslouchat a pak projdu zbytek tábora Osmé Legie
 
Lord Rade
Nó co teď sakra... se nechci strapnit, nebo udělat nějakou hloupost, která by mě stála život... ,,Děláte si ze mě srandu?" zvíším na něj hlas. Sakra, co jsem říkal... Počkat, teď mě něco napadlo! ,,Jdu ji pouze navštívit. Snad jste slyšel o tom, že má nevlastního bratrance? Rodina je rodina a tak mě prosím pusťte dovnitř, musím s ní mluvit."
Upravil/a Lord Rade dne 23.08.2013 21:27
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Jelikož, jak tady říkal legát, je morálka osmé legie špatná, tak se přidám k osmé. Někdo jako já se jim může hodit. Když mi bylo 23 odjel jsem z Imperial city a 5 let cestoval po Tamrielu, takže nějaké ty bojové zkušenosti mám".
 
S3cR3
"Jdou po mě.. vím to, a bude lepší, když o mé minulosti budeš vědět co nejméňě.Bude to tak lepší pro nás oba" Pozoroval jsem vzdalující se justiciáře a když sem vycítil že je čistý vzduch pronesl jsem na svou společnici "Můžeme pokračovat"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
S3cR3
( 4. příspěvky )
Opět pokračujete po cestě do Imperial City...

handa999
"Výborně, stačí tedy složit jen přísahu. Ale pamatuj, pokud jsi jednou v legii. Jsi v ní navždy, my se o své lidi staráme." řekl Scipio, následovalo ticho, potom opět promluvil "Opakuj po mě: 'Přísahám na svou čest, že budu věrně sloužit císaři Titovi Medovi II. a slibuji neochvějnou poslušnost důstojníkům jeho slavné říše. Pokud ve službě zahynu, nechť mne ti, kdož jsou nade mnou, soudí a ti, kdož jsou pode mnou, seberou. Ať žije císař, nechť nám dlouho a dobře vládne! Ať žije říše, nechť přetrvá navěky!'"

Lord Rade
Velitel se zamyslel, stráže se na něj podívali. "Hmm.." vydal ze sebe a potom pokračoval "Pokud jsi opravdu nevlastní bratranec hraběnky, jistě ti nebude vadit. Když ti odeberu zbraně, přeci je tam uvnitř nebudeš potřebovat. Vrátím ti je, až sídlo opustíš."

Breza77
Napsal sis na papírek Valerius a poslouchal jsi, "No, nic já už budu muset jít. Měj se Galmare." řekl legionář a odešel, spatřil jsi jeho tvář. Byl to mladý nord, tom jsi opět pokračoval v procházení se po táboře. Ale už jsi nikoho jiného mluvit o generálovi neslyšel.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 24.08.2013 11:24


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
Prohlížel jsem si svou společnici která šla předemnou, když sem si všiml že to zpozorovala, spustil jsem "ééh a co hodláš dělat až dorazíme ?"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist