Díky moc
Mimochodem - dneska jsem se konečně odhodlal namalovat obrázek soví rady. Myslím si, že se vyplatilo počkat až na to budu mít správnou náladu
Soví rada
Stanul naproti velké Borovici, jejíž větve byly posety sovami. Vznešeně napřímené se svými vznešenými pohledy a vznešeným houkáním upřeli zrak na Hrdinu. Ten se uklonil a pronesl: „Hledám u vznešené Soví rady odpovědi.“
...
Soví rada je společenství sov, které chtěli býti těmi nejmoudřejšími osobami na celém světě, avšak nic proto neudělaly a zůstaly hloupé. Tak dlouho si namlouvali lež o své moudrosti, až jim narostly masky a zapomněli jak se létá.
Míněno v dobrém: 1. Chvíli mi trvalo než jsem to pochopil : na 2. stránce když je tam ta myš schoulená a je to přiblížený na její nohy a hlavu, tak jsem si říkal jestli tam neprovozuje s jinou myší nějaké praktiky a na 3. str. jsem hned nepochopil, že je to naporcovanej ořech a připadalo mi to jako meruňka a zadek. Sice nevím, co mu to píchal za injekci a má to happy end, ale účel to myslím splnilo a namalované je to hezky.
2.) Ta ilustrace má dobrý nápad - pohlcuje ho čas. Jen nevím jestli se to sklo snaží rozbít a nedaří se mu to anebo ho jakoby fakuje.
-Jinak ať ti to vyjde.
Upravil/a Lord Rade dne 13.01.2014 14:26
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.