hRDLA
Natáhl jsi se pro palcát, a vzal ho do ruky. Najednou jsi uslyšel nelidský hlas "Další smrtelník co chce palcát Molaga Bala! Dokaž že jsi vyvolený, zabij ty altmery!"
Mopidu "Aha.." řekl generál, a pak se otočil. Přiběhl k němu legionář celí udýchaný se slovy "A-altmerové, on-ni se vrátili! Generále Garrusi, rychle.". Generál křikl "S volejte všechny kdo přežili kohokoliv! Prostě kohokoliv!". Legionář se kývl, a rozeběhm se do nižších pater. "No, je čas nakopat Altmerům prdel!" řekl Garrus, a zamířil za ním.
Scorpioncz "Trochu, ale nechci jít ještě spát.." řekla Laurana.
BW
Dali jste se na útěk, Veyer tě vedl do sklepení Univerzity. Legionáři vás následovali, až do chodeb. Pak tě Veyer strhl na stranu, a zabouchl ohromné dveře. Rozhlédl jsi se viděl jsi probořenou podlahu, a vstup do stok. A také jakou si magickou bariéru. "Sakra! To neprorazíme!" křikl Veyer.
SH "Výborně, tady je. Vaše jméno, smím-li se zeptat?" řekl knihovník, a podal ti knihu se zeleným obalem.
"Půjdeme do stok. Můžeme se dostat na Nábřeží, a nebo když tak k věznici. Ty stoky dobře znám... ale budeme muset shodit tu bariéru... Ty jo, já nevím co musíme udělat!" Jen doufám že tam nenarazím na headcraby... uf, wait, tohle je Tamriel, to jsem si oddechl
"A nebo by jsme se tu mohli zabarikádovat a bránit se... máme tu docela dobrou pozici, možná že by se nám to povedlo." (Oppa Thermophyl Style !)
Upravil/a BadWolf dne 31.03.2013 15:50
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
"Kurňa" zkontroluju sekeru "Aldo, jdi za strejdou, nebo za tetou..." vzpomenu si na amulet "Na, dej tohle strejdovi, zapoměla jsem na to. Nezlob je a poslouchej. A žádný klukoviny" podám mu amulet, zamávám a utíkám za Garrusem "Počkejte! Chci s tím pomoct!"
hRDLA "Ano, to bychom měli." řekl Scipio, a dal rozkazy legionářů. Potom vzal zakrvácený hadr, obalil jím palcát a vzal ho do ruku a povídá "Tohle bychom měli předat bdícím, oni už budou vědět jak to očistit, nebo zničit. Co myslíš?"
Mopidu
Alda kývl, a pomalu zamířil ke kabinetu. Rozeběhla jsi se za Garrusem, když jsi ho dohonila povídá "Každou pomoc přijmu, mám ale pravidla. Dezertuješ = zemřeš!" a pokračoval do velkého sálu, a potom ven z Univerzity, kde stáli seřazení legionáři, moc jich nebylo. "Legáte?!" řekl Garrus, a mladý imperiálský legát podal hlášení "Asi padesát válečníků..", "Cože! Doufám že Chcípius dorazí včas!" křikl Garrus, a zamířil na vyvýšené místo. A povídá "Budeš se držet u mě, rozumíš!"
Scorpioncz "Netuším, ale mohli bychom se zeptat Mirabelle, támhle stojí." řekla, otočil jsi se. Mirabelle stála před arcimágovou komnatou a mluvila s Seranou a Tandilem.
BW "Jasně, opevníme se tu. A udržíme se tu!" řekl Veyer, a pak zvolal "Si se pomátl ne?! Vždyť nemáme jídlo, chlast... nic.. jediný co máme je kupa namakaných legoušů, co se snaží vyrazit dveře!"
SH "Díky." řekl knihovník, a zamířil k pracovnímu stolu. Argonianka se tě zeptala "Budeme se učit tady, nebo na pokoji?"
"Možná... by sme je mohli oblbnout... Nechat je snažit se vyrazit dveře. A pak dveře uvolnit, oni by se je snažili vyrazit moc velkou silou, prorazili by dovnitř, ztratili rovnováhu, spadli, a my bysme využili příležitosti a přemohli je a pak zdrhli."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,ok zkusíme se jí zeptat ... při troše štěstí nebude tak naštvaná ... (půjdu a zeptám se mirabell jestli neexistuje místo kde bych se mohl nerušeně vyspat a nabrat sílu ... taky dodám že jsem už dlouho na nohou)
hRDLA "Dobrý nápad." řekl Scipio, a nasedl na koně. Nasedl jsi také, a vyrazili jste k Univerzitě, když jste dojížděli k rozpadlé bráně, uviděl jsi několik altmerů jak útočí na Univerzitu. "Tak přece se vrátili! Ale Garrova legie se drží, jedna věc se Garrovi musí uznat, má nejlépe trénovanou legii.." také sis všiml legionářů který přišli z druhé strany, v čele byly dva legáti, jeden byl císařský, poznal jsi to podle nosu. Druhá byla žena, podle všeho nordka. "Legáte Tulliusi, Legáte Rikke...". "Trvalo to dlouho, ale probili jsme se." řekl Tullius.
Mopidu "Vlk? Ten křupan zradil legii, dokud neuvidím jeho hlavu na svým stole, tak nebudu spokojen! Víš kolik se vyplácí za zrádce, za zrádce tajné jednotky legie! Pět tisíc septimů, ten malej skrček se nebude mít kam schovat, jen co se to dozví lovci odměn!" křikl Garrus, a pak se podíval na altmery, rozebíhali se proti legionářům. "Kopí! Lučištníci připravit!" křikl Garrus, a legionáři připravili kopí, a lučištníci napnuli tětivy. "Pal!" křikl když byly altmerové dostatečně blízko, a lučištníci je zavalili salvou šípů. Přeživší se zabodli na kopí, nebo narazili na štíty legionářů. "Pche, to toho neumí víc!" postěžoval si Garrus a vytasil meč, když se jeden s altmerů přiblížil k vám, sekl ho do stehna, a udeřil pěstí, další švihnutím meče mu usekl hlavu. "Tak pojďte!" křikl a rozeběhl se do bojiště.
Scorpioncz "Můžete jít do mého kabinetu, tady je klíč." řekla, a dala ti klíč.
BW "Jenže oni nejsou tak blbí Vlku. A navíc, ta chodba je úzká, vejde se tam asi tři na šířku."
Vytáhnu sekeru a poběžím vedle něho "Cože udělal?! Ten malej kokos nemá rozum, nechte mě s ním promluvit, vymluvím mu to. Bude to lepší pro obě strany, mě zůstane kamarád a vám dobrý voják." sekám sekerou do každýho Thalmora co se nachomejtne a snažím se udržet si je vepředu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.