Chcem sa spytat budete prekladat hru DLC Skyrim Dawnguard ? Pytam sa preto lebo mam
zaujem o kupu vasej verzie Skyrim CZ ale digitalnej ktora sa aktivuje cez Steam. A
potom aj datadisk a ci to bude potom kompatibilne ?...... Takze neviem ci to budete
prekladat ?
Vdaka za odpoved
Odpoved je jasna tak si treba pocakat na CZ verziu
-----------------------------------------------------------------
Cenega mi odpisala
Dobry den,
ano, datadisk jiz mame dokonce prelozeny a nyni cekame na souhlas od Bethesdy, aby se
mohla hra vydat a konkretni termin vydani (neoficialni odhad je konec zari).
No ja myslim, ze je jedna cesta jak si to poridit legalne. Maji to na eshopu JRC. Koupil jsem, aktivoval pres steam a uz stahuju. A to jsem DLC nemel predtim v nabidce. Ale stoji to u nich 600.
No koupil jsem krabici v ceskem obchode, ale hraju to anglicky (mam tam nejaky rozsireni co neumej cesky). Kde se to da zjistit, jaka je to puvodne verze?
EDIT: V seznamu zakoupenych her na STEAM to mam jako: "Elder Scrolls V: Skyrim (PL)" esli to ma nejaky vyznam. (ale v polsku jsem to nekupoval )
Upravil/a Acada dne 25.08.2012 12:45
no jasne .. ja mam skyrim krabici s cestinou ale jde o to jestli v tom obchode to prodavaji take s cestinou .. uz tak mi diky patchum pomalu te cečstiny ubejva ..treba nazvy mist uz mam anglicky i kdyz puvodne byli ceske
Chlapci chlapci keby ste torzku boli trpezlivy tak by ste si pockali na CZ verziu a nie tu blbnut s EN verziou DLC ktora oficialne nie je kompatibilna s CZ verziou hry preto tie EN nazvy miest.... NEBLBNITE A POCKAJTE MANIJACI.. ak cenega povedala ze to je tak to vijde tak v com je problem....
Ja som si kupil diginatlnu verziu CZ hry z tejto stranky
27 eur co je uplne ako zadarmo.. no momentalne je to nedostupne..
co je CZ verzia a je to super.... poslali mi kluc ktory som vlozil do steamu a vsetko funguje ako ma len to stihanut tyvh 4 GB a basta....
Upravil/a sepilko dne 25.08.2012 18:58
sak ja mam ceskou verzi jen skyrim ne dlc, prave za na ceskou verzi dlc cekam .. jinak diky patchum pro skyrim se mi pomalu meni ceske pojmenovani na anglicke .. kapisto ?
Na FB Cenegy jsem četl, že Dawnguard, co se dá u nás koupit nepůjde aktivovat - JE TO NESMYSL, FUNGUJE!!! Stačí přepnout hru do ENG.
Upravil/a baris dne 02.09.2012 14:42
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.