helio napsal:
Já jsem měl první postavu vraha někoho jsem zabil a přišel mi dopis od temného bratrstva že ví co jsem udelal a ješte tam byl otisk ruki.
Tak to mě jaksik nefungovalo, tohle platilo u Oblivionu. Ve skirimu si nejdřív musel předstírat že jsi vrah a zabít jednu ženskou, potom tě zkontaktovali.
kdyz je vyvrazdis prijdes o mnoho penez, pokud vis co myslim a taky o kone Stina, ikdyz po Q v riftenu kdy dostanes kone (mraze) by o toho kone tak neslo, ale ja bych je vyvrazdit ani nemohl pak stim hrat je to srdecni zalezitost z Oblivionu!
Co se tyce oblivionu bavilo me to daleko vic, matka noci,a cela svatyne, bavilo me jak to bylo takovy tajemny, byly tam pravidla, a jista nedockavost, kdyz sem hral za TB tak me hrala u srdce kazda smrt ale v skyrimu uz je to takove ..nemastne neslane, ikdyz dejove je to hodne podobny, ale bavilo me to aj ve skyrimu takze si nemuzu stezovat :3
Upravil/a Nisux dne 10.08.2012 00:49
ja som len lutoval že som nemohol zachrániť viac ludí, nemám rád keď je plno ludí len pomenovaných že napr. člen DB :D
You can kill yourself, or die trying...
V Oblivionu si musel cech vybít sám pak to bylo takové divné, jako teď když sem opět naslouchačem a hlavně nechápu na co sou v Jitřence vrazi kteří ti nabízejí pomoc. Vrah přece jede sólo
Mne väčšinou "pomáha" spúšťať nepriateľské pasti a pchať hlavu tam kam pálim. Takže od smrti Lydie idem sólo aj na Mágovi a na Assassinovi samozrejme tiež bez.
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Rigan napsal:
Mne väčšinou "pomáha" spúšťať nepriateľské pasti a pchať hlavu tam kam pálim. Takže od smrti Lydie idem sólo aj na Mágovi a na Assassinovi samozrejme tiež bez.
ja som celkom dobrý vyvolaváč takže spoločníka nepotrebujem
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
To je tiež pravda. V podstate za mága som ju mal iba ako nosiča.
"Najlepšie" bolo keď mi uprostred ruín plne naložená zomrela.
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.